Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γαμίστι τ'ς...ξισκίστι τ'ς... πιρικυυυκλόστε τ'ςθα τς φουσκωσουμι συντροφι,ιερχουντι καλυτερις μερις...
Γαμίστι τ'ς...ξισκίστι τ'ς... πιρικυυυκλόστε τ'ςθα τς φουσκωσουμι συντροφι,ιερχουντι καλυτερις μερις...
Τσιώπα καλ'ώρα'ςΔιαλε τσα πολιμαρο σας με τα γιβεντα σας επαε μεσα..
ουολου καθισι κι τα κους ομους...τα χαλεβ ου κωλαρακους σου...αχαχαχαχΔιαλε τσα πολιμαρο σας με τα γιβεντα σας επαε μεσα..
Καλησπερα μωρο μου.. Μια χαρα..καλησπερα τι κανεις?
Κωλαράκους???τς τς τς χουρίατ' ε χουριάτ'....τάχας ωρέ πάσλα!!!ουολου καθισι κι τα κους ομους...τα χαλεβ ου κωλαρακους σου...αχαχαχαχ
Μου αρεσουνε καυλα ειναι...ουολου καθισι κι τα κους ομους...τα χαλεβ ου κωλαρακους σου...αχαχαχαχ
αι σιαπερα ουρε γκορο,ιγω φταιου μπδινου χαρα στουν κοσμου ,αχαχαχαχαχαχαΚωλαράκους???τς τς τς χουρίατ' ε χουριάτ'....τάχας ωρέ πάσλα!!!
ωι ωι ωι ωι...αυτηνα ντν επιασε ου οιστρους βραδιατκα...βαι βαι βαι,φαι καναν ντακου ωρεεεεεεε,αχαχαχαχαχαΜου αρεσουνε καυλα ειναι...
αυτη ειναι η αγαπημενη μου εκφρασημιλσι η λουγικη...αι σιαπερα ωρε...
Προφανώς η κοπελιά είναι ο ντράμμερ...Α ρε η Ομαδα πεταει... Μπραβο μωρε κοπε'λια...
Ή αλλιώς...φλοϊέραςαυτη ειναι η αγαπημενη μου εκφραση
Σε ορισμενα δε χωρια χρησιμοποιειται και ως ουσιαστικοποιημενο επιθετο π.χ. "αυτος ειναι σαπερα"ή"αυτος ειναι [size=18pt]σαπερας[/size]"
α?γιομισαμε μαλακες...
που κανουνε το μαγκα...
φορανε και τις βρακες...
μα δεν εχουνε φραγκα...
οποιον γαμιεται μπρουμητα...
Αααααααα...παγούρομαντινάδα...οποιον γαμιεται μπρουμητα...
τον απαρνιεται η φυση...
γι αυτο εγω δεν καθησα...
ουδεις να με γαμησει...
τον κωλο εγω για χεσιμο...Αααααααα...παγούρομαντινάδα...
καποιος μεγαλος ποιητης νομιζω το πε αυτο,επαιζε και μουσικη.τυμπανα μαλλονη αβεβαιοτητα ειναι το μονο σιγουρο