stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Αχ ωραια ηταν....
δουλεια ειχες και τελειωσες?
Αχ ωραια ηταν....
Ναι αλλα ηταν πολυ ωραια σουπερ ηταν γαμωτη μου...δουλεια ειχες και τελειωσες?
Αν ντραμμερ ντελικανη μου εσυ....
Ναι αλλα ηταν πολυ ωραια σουπερ ηταν γαμωτη μου...
Stranger μερες εχουμε να μιλησουμε... Τα εχουμε αφηση ολα στο βροντο αυτο τον καιρο... Ουτε στα Τραβελια μπαινουμε ουτε τιποτα... Αποτοξινωση Τωρα ειναι καιρος για αλλα πραγματα ασε... πολυ καυλωμενα τα παιδια τα βρισκω.. Σουπερ
Απο αυριο θα σας φυγω... μεχρη την Τεταρτη. Θα μου λειψετε μπαγασικα...εχει και τα τυχερα της η δουλεια!
για βορεια η νοτια?Απο αυριο θα σας φυγω... μεχρη την Τεταρτη. Θα μου λειψετε μπαγασικα...
κρητικια εισαι και εσυ απο που?Πατριδα νοτια...
Απο τα Χανια ειμαι...κρητικια εισαι και εσυ απο που?
Απο τα Χανια ειμαι...
Γιατι διαλεξε Νικ νομιζης Ο Αλικος Αλικη χανια ασε που υποψιαζομε οτι με βλεπει και τακτικα...
Εμενα μου αρεση το καραβι παρα πολυ. Ειδικα τα Κρητικα ειναι Τεραστια εχω την Καμπινα μου κανω τη βολτα μου με ηρεμει η Θαλασσα πιανω την κουβεντα πεφτη το καμακη εκει μεσα σου λεω χαμοςςς..με αεροπλανο η βαπορι θα πας?
Εμενα μου αρεση το καραβι παρα πολυ. Ειδικα τα Κρητικα ειναι Τεραστια εχω την Καμπινα μου κανω τη βολτα μου με ηρεμει η Θαλασσα πιανω την κουβεντα πεφτη το καμακη εκει μεσα σου λεω χαμοςςς..
Κανω σεχ... Με το αεροπλανο δεν υπαρχη διασκεδαση τετοια... Μετα κοιμασε το πρωι εχεις φτασει πας στο παλιο Λιμανι πινεις καφε πω πω ειναι σουπερ παιδια το Λιμανι των Χανιων..
Αντε να σε παρω μαζη μου βρε Stranger...
Ελληνες παιδι μου και ειναι και καυλωμενοι με το Θαλασσινο αερακι...καλα και στο αεροπλανο μπορεις ενα στα γρηγορα!
παντως μου αρεσει το κριτηριο σου το σεξ!
θα μας τρελανεις τελειως!
οι ξενοι στην πεφτουν πιο πολυ η οι ελληνες?