ξερει κανενας καποιο συνεργειο που αναλαμβανει μονωσεις ταρατσων και ειναι και καλο?
αμα εχει και κανα site στο net, για πειτε μου , γιατι μπαζει νερο στο σπιτι μου...
Δεν ξέρω από Αθήνα να σου πω κάτι αλλά επειδή έχω κάνει την ίδια ιστορία εδώ στα Χανιά στο σπίτι, πιο πολύ για θερμομόνωση, βάλε ασφαλτόπανο-το πράσινο ή το μπλε μονωτικό φελιζόλ-γεωύφασμα και χαλίκι στο τέλος. Τεράστια διαφορά! Μην μπλέξεις με πολυερεθανες και μαλακίες.
Δεν ξέρω από Αθήνα να σου πω κάτι αλλά επειδή έχω κάνει την ίδια ιστορία εδώ στα Χανιά στο σπίτι, πιο πολύ για θερμομόνωση, βάλε ασφαλτόπανο-το πράσινο ή το μπλε μονωτικό φελιζόλ-γεωύφασμα και χαλίκι στο τέλος. Τεράστια διαφορά! Μην μπλέξεις με πολυερεθανες και μαλακίες.
Να το κανεις συντομα γιατι αρχισαν οι βροχες. Για υγρασια ειναι ο.κ. μονο που θελει καλο τριψιμο αρκετα χερια και μετα καθαρισμα καλο με νερο. Μολις στεγνωσει το περνας ασταρι (το ιδιο μονωτικο δλδ, αλλα αραιωμενο).
ξερει κανενας καποιο συνεργειο που αναλαμβανει μονωσεις ταρατσων και ειναι και καλο?
αμα εχει και κανα site στο net, για πειτε μου , γιατι μπαζει νερο στο σπιτι μου...
και συνεργεια να βρεις τωρα την μονωση στην ταρατσα θα πρεπει να την κανεις καλοκαιρι,τωρα την υγρασια που εχει η πλακα απο τις βροχες θα την εγλκωβισεις μεσα με την μονωση, ενω το καλοκαιρι που στεγνωνει η πλακα θα γινει σωστη δουλεια
και συνεργεια να βρεις τωρα την μονωση στην ταρατσα θα πρεπει να την κανεις καλοκαιρι,τωρα την υγρασια που εχει η πλακα απο τις βροχες θα την εγλκωβισεις μεσα με την μονωση, ενω το καλοκαιρι που στεγνωνει η πλακα θα γινει σωστη δουλεια
δεν θα βαλω ασφαλτοπανα, επαλειφωμενα ακρυλικα υλικα μονο.τι αλλο μπορο να κανω? αφου σταζει νερο μεσα στο σαλονι απο το δωμα....τωρα πρεπει να γινουν ολα
Δεν ξέρω φίλος αλλά βρες κάποιον γρήγορα γιατί για να γίνει η μόνωση νομίζω δεν πρέπει να βρέχει (λόγω του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί για τη μόνωση το οποίο δεν πρέπει να βραχεί). Και πάρε προσφορές από κανά 2 συνεργεία, για να συγκρίνεις τιμές.
6944563568 Οικονομίτσιος.. τον χρησιμοποίησα στο σπίτι μου σε μία πολύ δύσκολη περίπτωση και στάθηκε άψογα... δοκίμασε τον.. είναι πατέρας και γιός (ο πατέρας αποσύρετε σιγά σιγά) και ο γιός είναι απόφοιτος πολυτεχνείου...
Αν δεν βάλες ασφαλτόπανα και έχεις αποφασίσει να βάλεις κάτι σε επαλειφόμενο (όπως το άσπρο ακρυλικό που λες) η καλύτερη εναλλακτική λύση είναι τα επαλειφόμενα τσιμεντοειδή ΔΥΟ συστατικών. Πολύ μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και άκρως αποτελεσματικά στην υγρομόνωση. Έχει σχετικά υλικά και η isomat και durostick. Σαν εταιρία νομίζω ότι καλυτερη είναι η isomat αλλα από τη δεύτερη έχει χρησιμοποιήσει συγγενικό μου πρόσωπο που είχε αγανακτίσει με τις υγρασίες στο ταβάνι (και λόγω κακής κατασκευής ίσως) και εδώ και 5 χρόνια έχει βρει την υγειά του! Ο συγκεκριμένος μάλιστα το έβαλε μόνος του, σαν πυχτό χρώμα συμπεριφέρεται. Προϋπόθεση η καλή προεργασία (τρίψιμο-καθάρισμα παλιάς επιφάνειας)για να "πιάσει" καλά.
Και αυτά τα συστήματα μόνωσης έχουν λευκό χρώμα αφού περιέχουν λευκό τσιμέντο (υπάρχουν και γκρι για πιο "λάιτ" καταστάσεις).