Αμα δεν το'χει η κουτρα σου,μην μπλεκεις...
Εαν δεν εισαι σαν αλανιαρης και καβγατζης κεραμιδογατος,και αν δεν εχεις λυμενο το ζωναρι
για καβγα κθε ωρα...μην κατεβαινεις
Και κυριως ραψε το ρημαδακι σου και μην βριζεις...
Δεν ειναι αυτο που ξερεις εκει εξω...
Τσαμπουκαδες του πληκτρολογιου και βρισιδια με τους συνφορουμιτες....
Εκει αν κανεις αυτα που κανεις στα φορα,θα φας μπουνιδι που θα μαζευεις τα δοντια σου
για να τα κανεις κοκκαλοσουπα....
Και ειπαμε,αν δεν το'χεις ξανακανει βουτηρομπεμπε μου ευθικτε,κλεισε το ρημαδακι σου
ευγενικα και τραβα σπιτακι σου....Αλλιως κατσε και βγαλε τα καστανα απο την φωτια..
Χτες,στην Αγιων Αναργυρων στα μαγαζια,την ωρα του τσου-λου,με κλεισανε κατι
αλβανα με ενα Κια Σεφια αγριοτατα...Εγω με την μηχανη,δικαβαλος(με ενα φιλο πηγαιναμε να
δουμε το ματς)...
Κανω τον ελιγμο αλα Ροσσι....ευτυχως την γλυτωσα
Την ωρα που τον εκανα τον ελιγμο για να τους αποφυγω,ακουω απο το ανοικτο παραθυρο τους
"σορρυυυυ....σορρυ..."..
Αφου σταματησα πιο κατω αμιλητος,ψιλοτρομαγμενος να συνελθω,φτασανε και τα αλβανα διπλα
μας...."Σορρυ ρε παιδια..."
Πριν προλαβω να τους πω οκ απο μενα,ακουω τον συναναβατη να φωναζει στεντορειως...,
για τα πιπι των μαναδων τους και για την μανα του Θεου τους ,κατι ευχες...
Τα αλβανα,κατι μπασμενα σαν τον φιλο μου,ανοιξαν τις πορτες και κατεβηκαν για τσαμπουκα
με την μια...
Και το κοντο ο δικος μου,το ιδιο...(υπολογιζε σε αλλες πλατες...)..
Μολις απελευθερωθηκα απο το περιττο βαρος,του λεω του δικου μου.."Αντε γεια..."
και την εκανα για το φρεντακι που με περιμενε καμμια 150 μετρα πιο κατω ,στην καφετερια
Καθισα στην καρεκλα και τους εβλεπα απο κει...
Δεν συνεβη τιποτα τραγικο,ομως ο δικος μου εμαθε να μην πεταγεται εκει που δεν τον
σπερνουν,με πολυ μικρο τιμημα(κατι μελανιες..).
Και κυριως,αν δεν εχει δικο του σουγια και δικια του σακκουλα να μην βγαινει για χορτα..
Αν ηθελα,θα καθαριζα εγω την μπουγαδα....
Ενταξει,με κλεισανε,την γλυτωσα,ζητησανε (και αυτοι τρομαγμενοι προφανως..) συγνωμη και
ολα καλα...
Θεωρησα πιο καλο να δωσω ενα μαθηματακι στον "δερνω με ξενα χερια" φιλαρακο μου...
Ασε που αλλη φορα θα πηγαινει ποδαρατος....
Στο βουνο να τον δω και να καιγεται το ρημαδι του,με τα ποδια θα ερθει...