Νέα

Πληροφορίες για Λογομαχία-Μαχαίρωμα στη μέση του δρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο ρε κλασόμαγκα του καναπε. Καλα τα λες αλλα δεν μας ειπες ποσες φαπες και κλωτσιες θα αρπαζες αν ησουν εσυ εκει. Καιμην ξεχνας ρε φλωρε του pc οτι το παιδι μαχαιρωθηκε και χαροπαλευει. Νιωθεις καλυτερα τωρα; Επρεπε να σε ειχα στο Κοσοβο ρε φλωρακι εκει να δουμε τη μαγκια σου

πές τα ρε φίλε.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άνοιξα ένα θρεντ για πληροφορίες περί ενός μαχαιρώματος.
Και εδώ ρε πούστη να μπινελικωθείτε;
Γαμώ την Ελλάδα μου δηλαδή. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
άνοιξα ένα θρεντ για πληροφορίες περί ενός μαχαιρώματος.
Και εδώ ρε πούστη να μπινελικωθείτε;
Γαμώ την Ελλάδα μου δηλαδή. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
3 μαλακες ασχοληθηκαν και κριτικαραν αμεσως. :jerking:
Την γνωμη μου εξεφρασα.Ας μας πουν και αυτοι τη δικια τους. :idiot:
Δεν μπαινεις σε διαδικασια τσακωμου με μπινελικια αλλα ΑΝ αποφασισεις να μπεις να εισαι ετοιμος να υπερασπισεις τον κωλο σου.
Οι καγκουρες δεν το καταλαβαν μαλλον :uglystupid:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η άποψή μου δεν ήταν επι προσωπικού.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
να μην τσακονεστε,αστους να βριζουν και τι εγινε ???

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Αμα δεν το'χει η κουτρα σου,μην μπλεκεις...
  Εαν δεν εισαι σαν αλανιαρης και καβγατζης κεραμιδογατος,και αν δεν εχεις λυμενο το ζωναρι
  για καβγα κθε ωρα...μην κατεβαινεις
  Και κυριως ραψε το ρημαδακι σου και μην βριζεις...

Δεν ειναι αυτο που ξερεις εκει εξω...
  Τσαμπουκαδες του πληκτρολογιου και βρισιδια με τους συνφορουμιτες....
  Εκει αν κανεις αυτα που κανεις στα φορα,θα φας μπουνιδι που θα μαζευεις τα δοντια σου
  για να τα κανεις κοκκαλοσουπα....

Και ειπαμε,αν δεν το'χεις ξανακανει βουτηρομπεμπε μου ευθικτε,κλεισε το ρημαδακι σου
  ευγενικα και τραβα σπιτακι σου....Αλλιως κατσε και βγαλε τα καστανα απο την φωτια..

Χτες,στην Αγιων Αναργυρων στα μαγαζια,την ωρα του τσου-λου,με κλεισανε κατι
  αλβανα με ενα Κια Σεφια αγριοτατα...Εγω με την μηχανη,δικαβαλος(με ενα φιλο πηγαιναμε να
  δουμε το ματς)...
  Κανω τον ελιγμο αλα Ροσσι....ευτυχως την γλυτωσα
  Την ωρα που τον εκανα τον ελιγμο για να τους αποφυγω,ακουω απο το ανοικτο παραθυρο τους
  "σορρυυυυ....σορρυ..."..
  Αφου σταματησα πιο κατω αμιλητος,ψιλοτρομαγμενος να συνελθω,φτασανε και τα αλβανα διπλα
  μας...."Σορρυ ρε παιδια..."
  Πριν προλαβω να τους πω οκ απο μενα,ακουω τον συναναβατη να φωναζει στεντορειως...,
  για τα πιπι των μαναδων τους και για την μανα του Θεου τους ,κατι ευχες...

Τα αλβανα,κατι μπασμενα σαν τον φιλο μου,ανοιξαν τις πορτες και κατεβηκαν για τσαμπουκα
  με την μια...
  Και το κοντο ο δικος μου,το ιδιο...(υπολογιζε σε αλλες πλατες...)..

Μολις απελευθερωθηκα απο το περιττο βαρος,του λεω του δικου μου.."Αντε γεια..."
  και την εκανα για το φρεντακι που με περιμενε καμμια 150 μετρα πιο κατω ,στην καφετερια
  Καθισα στην καρεκλα και τους εβλεπα απο κει...
  Δεν συνεβη τιποτα τραγικο,ομως ο δικος μου εμαθε να μην πεταγεται εκει που δεν τον
  σπερνουν,με πολυ μικρο τιμημα(κατι μελανιες..).

Και κυριως,αν δεν εχει δικο του σουγια και δικια του σακκουλα να μην βγαινει για χορτα..

Αν ηθελα,θα καθαριζα εγω την μπουγαδα....
  Ενταξει,με κλεισανε,την γλυτωσα,ζητησανε (και αυτοι τρομαγμενοι προφανως..) συγνωμη και
  ολα καλα...
  Θεωρησα πιο καλο να δωσω ενα μαθηματακι στον "δερνω με ξενα χερια" φιλαρακο μου...
  Ασε που αλλη φορα θα πηγαινει ποδαρατος....
  Στο βουνο να τον δω και να καιγεται το ρημαδι του,με τα ποδια θα ερθει...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Επρεπε να του πεις οτι θα τον αφησεις μονο του να τα βγαλει περα.
Αν τον ετρωγε ο κωλος του καλα να παθει.
Επισης καποιοι εκτος απο το να ποσταρουν καλο θα ηταν και να διαβαζουν προσεκτικα τα μηνυματα αλλων απο το φορουμ ΣΩΣΤΑ και με την εννοια που αποδιδονται στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ που τα γραφω!

Και μετα να κρινουν σαν οσιες παρθενες(και κλωνοι συμπεριλαμβανονται)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κι απο μένα ρισπεκτ Γκάμπα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δεν ξέρω , το να παρατήσεις το φίλο σου μόνο του με τους αλβανούς για να του δώσεις ενα "μάθημα" , δεν μου κάθεται καλά..
Θα μπορούσες να το χειριστείς με άλλο τρόπο , χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει μύτη .
Ασε που κάποιος κακεντρεχής ας πούμε , από τα λεγόμενά σου θα μπορούσε να φτάσει στο συμπέρασμα πως είσαι κότα και τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Κατ'εμέ , δεν αφήνουμε ΠΟΤΕ τον φίλο μας πίσω .  Προσωπικά δεν θα ήθελα να ήμουν φίλος με κάποιον σαν εσένα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν ξέρω , το να παρατήσεις το φίλο σου μόνο του με τους αλβανούς για να του δώσεις ενα "μάθημα" , δεν μου κάθεται καλά..
Θα μπορούσες να το χειριστείς με άλλο τρόπο , χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει μύτη .
Ασε που κάποιος κακεντρεχής ας πούμε , από τα λεγόμενά σου θα μπορούσε να φτάσει στο συμπέρασμα πως είσαι κότα και τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Κατ'εμέ , δεν αφήνουμε ΠΟΤΕ τον φίλο μας πίσω .  Προσωπικά δεν θα ήθελα να ήμουν φίλος με κάποιον σαν εσένα.
αντι να μπει στη μεση και να πει στα αλβανοπαιδα΄΄ειναι μαλακας΄΄αφηστε τον,συγνωμη και να αρχιζει να βριζει τον φιλο του για να καταλαβει το λαθος προτιμησε να παει για φρεντακι ο Ελληναρας.
Και μετα κριτικαρεις τους αλλους με τετοια συμπεριφορα?
Αισχος

ΥΓ Ειμαι τσακαλι αρχηγε.
Δεν ξερεις με ποιον μιλας

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
απ' ότι κατάλαβα δεν πρέπει να είναι και πολύ φίλος, γνωστός θα έλεγα...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Κατ'εμέ , δεν αφήνουμε ΠΟΤΕ τον φίλο μας πίσω .  Προσωπικά δεν θα ήθελα να ήμουν φίλος με κάποιον σαν εσένα.

Φιλος που με εκθετει...δεν ειναι φιλος...
  Εγω αν ημουνα στο αμαξι του,δεν θα μιλουσα ...
  Και φιλους μου θελω τα παληκαρια,οχι τα μαλλια κουβαρια..

αντι να μπει στη μεση και να πει στα αλβανοπαιδα΄΄ειναι μαλακας΄΄αφηστε τον,συγνωμη και να αρχιζει να βριζει τον φιλο του για να καταλαβει το λαθος προτιμησε να παει για φρεντακι ο Ελληναρας.
Και μετα κριτικαρεις τους αλλους με τετοια συμπεριφορα?
Αισχος

ΥΓ Ειμαι τσακαλι αρχηγε.
Δεν ξερεις με ποιον μιλας

Να μπω στην μεση να απολογηθω για την μαλακια του φιλου μου;
  Αυτο δεν ειναι φιλια,ειναι μαλακια...

Δεν μας προσβαλλαν,τους προσβαλλε...
  Και σε τετοια δεν μπλεκω...
  Αν ημουνα εγω στην θεση των αλβανων,θα ειχε γινει του Ελ Πασο...

Και ψιτ....αυτοδιαφημιζομενε ψωλαρα...
  Εισαι Ελληναρας.
  Με την εννοια του ορου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom