Νέα

Πληροφορίες για Λογομαχία-Μαχαίρωμα στη μέση του δρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φίλος καλός, έχει εταιρία καθαρισμού κτιρίων. Τον ρώτησα μια μέρα, ρε συ Γρηγόρη τι εθνικότητας είναι το προσωπικό σου; μου απάντησε μονολεκτικά ξένες... Οι ελληνίδες ούτε καν περνάει από το μυαλό τους η ιδέα του να καθαρίζουν σκάλες - μην αναρωτιέστε γιατί η ανεργία είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα; Ίσως όλοι να θέλουμε να γίνουμε διευθυντές.. Μα πόσους διευθυντές μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα;;
Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλοί άχρηστοι που θεωρούν τον ευατό τους υπεράνω για να κάνουν τέτοιες δουλειές. Όμως υπάρχει και μεγάλο ποσοστό που δεν κάνει αυτές τις δουλειές γιατί δεν θέλει να δουλέψει ανασφάλιστος και με ξεφτιλισμένο μισθό. Ειδικά για συνεργείο καθαρισμού, επειδή έχω δουλέψει πριν πάρω πτυχείο, ξέρω τι νοοτροπία επικρατεί στουε εργοδότες

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
προφανώς οι ξένοι καινε τα δάση
προφανώς οι ξένοι χτίζουν σε δασικές περιοχές και καταστρεφουν τις παραλίες
προφανώς οι ξένοι έκαναν τη λαμογιά με τον εφραιμ
προφανώς οι ξένοι φταίνε για τα λαμόγια που έχουν κάνει την ελλάδα την ακριβότερη χώρα της ευρώπης
προφανώς φταίνε οι ξένοι που η ελλάδα έχει εξευτελιστεί διεθνώς
προφανως φταίνε οι ξένοι που η εκκλησια δεν πληρώνει φόρους
προφανώς φταίνε οι ξένοι που κανεις πολιτικός και κανένας κόλακάς του δεν εχει παει φυλακή
προφανώς φταινε οι ξένοι που η ελλάδα δεν παράγει απολύτως τίποτα
προφανώς φταινε οι ξένοι που η παιδεία στην ελλάδα έχει περιπέσει σε διεθνή ανυποληψία

και για πολλά ακόμα

φταίνε μόνο οι ξένοι. Οι έλληνες ειναι μόνο έξυπνοι, μάγκες, λεβέντες και αλτρουιστες

Επισκέπτης
προφανώς οι ξένοι καινε τα δάση
προφανώς οι ξένοι χτίζουν σε δασικές περιοχές και καταστρεφουν τις παραλίες
προφανώς οι ξένοι έκαναν τη λαμογιά με τον εφραιμ
προφανώς οι ξένοι φταίνε για τα λαμόγια που έχουν κάνει την ελλάδα την ακριβότερη χώρα της ευρώπης
προφανώς φταίνε οι ξένοι που η ελλάδα έχει εξευτελιστεί διεθνώς
προφανως φταίνε οι ξένοι που η εκκλησια δεν πληρώνει φόρους
προφανώς φταίνε οι ξένοι που κανεις πολιτικός και κανένας κόλακάς του δεν εχει παει φυλακή
προφανώς φταινε οι ξένοι που η ελλάδα δεν παράγει απολύτως τίποτα
προφανώς φταινε οι ξένοι που δεν η παιδεία στην ελλάδα έχει περιπέσει σε διεθνή ανυποληψία

και για πολλά ακόμα

φταίνε μόνο οι ξένοι. Οι έλληνες ειναι μόνο έξυπνοι, μάγκες, λεβέντες και αλτρουιστες

προφανως αρκετα μεγαλο ποσοστο ρωσοποντιων και Αλβανων τραβανε ευκολα μαιχαρι η σε πλακωνουν στο ξυλο η κανουν γκετο τους ορισμενες περιοχες οπου αν στραβοκοιταξεις καθως περνας ετσι και ειναι καβλωμενοι την γαμησες :)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
προφανως αρκετα μεγαλο ποσοστο ρωσοποντιων και Αλβανων τραβανε ευκολα μαιχαρι η σε πλακωνουν στο ξυλο η κανουν γκετο τους ορισμενες περιοχες οπου αν στραβοκοιταξεις καθως περνας ετσι και ειναι καβλωμενοι την γαμησες :)
Άρα προφανώς η γαμημένη αστυνομία μας πρέπει να κάνει τη δουλειά της και όχι να κάψουμε όλους τους ξένους που υπάρχουν στην Ελλάδα

Επισκέπτης
Άρα προφανώς η γαμημένη αστυνομία μας πρέπει να κάνει τη δουλειά της και όχι να κάψουμε όλους τους ξένους που υπάρχουν στην Ελλάδα

κυριως ομως να ενδιαφερθει το κωλοκρατος για μια σοβαρη μεταναστευτικη πολιτικη και οχι να ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και να εχουμε ανεξελεγκτα ποσοστα αλλοδαπων εδω χωρις χαρτια

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κυριως ομως να ενδιαφερθει το κωλοκρατος για μια σοβαρη μεταναστευτικη πολιτικη και οχι να ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και να εχουμε ανεξελεγκτα ποσοστα αλλοδαπων εδω χωρις χαρτια
Συμφωνώ απολύτως

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
αμα αφήνεις ακταιωρους τουρκαγιέ να σου κάνουν ντελίβερυ...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Για να τα λες αυτά, προφανώς είσαι σε θέση να στηρίξεις φράσεις τύπου "αρκετα μεγαλο ποσοστο ρωσοποντιων και Αλβανων τραβανε ευκολα μαιχαρι"

Δεν έχω ζήσει παρόμοια περιστατικά παρά το ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της αθήνας σε όχι καλή περιοχή. Δεν ξέρω απο που αντλεις τα συμπεράσματά σου αλλά δέχομαι τη γνώμη σου

Και συνεχίζω

Προφανώς φταίνε οι ξένοι που ο κάθε μαλάκας παρκάρει στο πεζοδρόμιο το μπουρδέλο του και δε μπορεί να περάσει το καροτσάκι με το μωρό
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην ελλάδα
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που κανεις πούστης δεν κατάφερε να χαράξει εξωτερική πολιτική με βάση τα συμφέροντα της χώρας
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που λαδώνονται τα λαμόγια στο υπουργείο μεταφορών και δίνουνε δίπλωμα σε δολοφόνους
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που δεν υπάρχει σύστημα υγείας στην ελλάδα
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που η ελλάδα σε λίγο θα χρεωκοπήσει
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που ο τουρισμός φθίνει
Προφανως φταίνε οι ξένοι που οι τράπεζες ληστεύουν τους έλληνες αλλα κανεις δεν κανει τίποτε γι'αυτό

Γεια σου ρε ελλάδα. Βαλκάνια γυφτιά που κοιτάζεται στον καθρέφτη και βλέπει μεγαλεία.

Whitey συμφωνώ για τη σωστή μεταναστευτική πολιτική. Αλλα προφανώς για την ανυπαρξία της, φταίνε πάλι οι ξένοι

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για να τα λες αυτά, προφανώς είσαι σε θέση να στηρίξεις φράσεις τύπου "αρκετα μεγαλο ποσοστο ρωσοποντιων και Αλβανων τραβανε ευκολα μαιχαρι"

Δεν έχω ζήσει παρόμοια περιστατικά παρά το ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της αθήνας σε όχι καλή περιοχή. Δεν ξέρω απο που αντλεις τα συμπεράσματά σου αλλά δέχομαι τη γνώμη σου

Και συνεχίζω

Προφανώς φταίνε οι ξένοι που ο κάθε μαλάκας παρκάρει στο πεζοδρόμιο το μπουρδέλο του και δε μπορεί να περάσει το καροτσάκι με το μωρό
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που κανεις πούστης δεν κατάφερε να χαράξει εξωτερική πολιτική με βάση τα συμφέροντα της χώρας
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που λαδώνονται τα λαμόγια στο υπουργείο μεταφορών και δίνουνε δίπλωμα σε δολοφόνους
Προφανως φταίνε οι ξένοι που οι τράπεζες ληστεύουν τους έλληνες αλλα κανεις δεν κανει τίποτε γι'αυτό

Γεια σου ρε ελλάδα. Βαλκάνια γυφτιά που κοιτάζεται στον καθρέφτη και βλέπει μεγαλεία.

Whitey συμφωνώ για τη σωστή μεταναστευτική πολιτική. Αλλα προφανώς για την ανυπαρξία της, φταίνε πάλι οι ξένοι

για όλα φταίνε οι ξένοι......
Αλλωστε όλοι πλέον σ αυτή τη χώρα ξένοι είμαστε.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697

ξέχασες να πείς επίσης οτι φτάινε οι ξένοι που ενώ εδώ και 2 μηνες η τιμή του αργού πετρελαάου έχει πέσει σχεδόν 35%, η τιμή της βενζίνης στο πρατήριο (στο Ελλάντα ) έπεσε 7 λεπτά το λίτρο....

πληρωσε μαλάκα έλληνα βενζίνα!

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Γοδ δαμν ιτ θα βγω εκτός θέματος αλλά θα την πω την αμαρτία μου.

¨Εχοντας ζήσει στο εξωτερικό, όλα αυτά περί ξένων μοιάζουν με καθυστερημένα αντανακλαστικά που περνάει η Ελληνική κοινωνία με καθυστέρηση 10ετιών σε σχέση με άλλες δυτικές κοινωνίες που δέχτηκαν τους μετανάστες. Επηρεασμένος από το ψευδώνυμο μου θα έλεγα αρχικά πως κάποιοι μετανάστες όπως και πολλοί Έλληνες έχουν συμβάλλει στην δημιουργία μιας πολύ άσχημης αισθητικής. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε σε κανέναν το δικαίωμα να ψάξει όλον τον πλανήτη για να βρει τα προς το ζην αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε κιόλας πως εκτός από τις εισφορές στο ΙΚΑ, οι μετανάστες συνέβαλλαν και στην αύξηση της εγληματικότητας.

Προφανώς όσοι υπόκειντο σε μεγαλύτερη πίεση από το καθεστώς τους, τόσο μεγαλύτερη ήταν η ασυδοσία τους σε καθεστώς ελευθεριάζον, όπως το ελληνικό. Μεγάλες μάζες στοχοποιούνται επίσης πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να μιλάμε για Μεξικανούς στις ΗΠΑ, Τούρκους στην Γερμανία, Μαροκινούς στο Βέλγιο κ.λ.π. Και κάπου εκεί ξεκινά η αιώνια αιτιολογική αναζήτηση του αυγού και της κότας. Ποιοι φταίνε? Οι "φιλήσυχοι" γηγενείς που τους περιθωριοποιούν όμως ή οι "άτακτοι" μετανάστες που προσδοκούν μόνο σε ένα καλλίτερο μέλλον δουλέυοντας για ένα κομμάτι άρτου?

Αρνούμαι να δω το θέμα ταξικά και εθνοτικά. Ούτε οι μετανάστες είναι αδέρφια μου, ούτε ο Συν-έλληνας είναι τίποτα το ιδιαίτερο (για να μην πω τίποτα χειρότερο...) Βέβαια αναγνωρίζω κιόλας πόσο εύκολο είναι να μπουρδολογείς όταν δεν έχεις πέσει θύμα κάποιας εγληματικής πράξης. Αλλά όπως και στο μαχαίρωμα η πράξη είναι κατακριτέα και λιγότερο ο δράστης γιατί μου φαίνεται λίγο αφελές με αφορμή ένα έγκλημα να το κοιτάμε διαφορετικά ανάλογα αν το έχει διαπράξει απόγονος των Ελοχίμ ή απόγονος των Ρυπαρών γενών.

Δέχομαι προτάσεις για δημιουργία κόμματος προκειμένου να ψήσουμε μετανάστες να μας ψηφίσουν μόλις τους δώσουμε υπηκοότητα. Η άλλη, "εσωστρεφής" πτέρυγα του κόμματος θα ασχοληθεί με το τι μπορούμε να υποσχεθούμε σε αυτούς που έχουν ήδη την ελληνικήν χ.ο. ταυτότητα. ΔΕΝ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Θα απαντούσα σεξ πυρ ιν λοβ στο ωραίο ποσταρισμά σου

αλλα...

Αυτή τη στιγμή χαράσσω στρατηγική για τη δημιουργία ανεξάρτητου κρατιδίου στο οποίο για να γίνεις μέλος-πολίτης θα πρέπει να πληρείς κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Οχι εθνοτικά, όχι τέτοιες μαλακείες.

Αλλο πρωην δήμαρχος αθηναίων, άλλο enforcer. Εγω θα το κάνω το κράτος.

Επισκέπτης

Ισως να ακουγεται λιγο καπως το "αρκετα μεγαλο ποσοστο αλλοδαπων κτλ κτλ".Σιγουρα δεν εχω κανει και δημοσκοπηση :2funny: αλλα στην πολη μου αρκετες φορες εχουν γινει επεισοδια απλως απο ψευτονταηλικη αλλοδαπων και μαλιστα 4-5 φορες με φιλους μου  >:(
Προσωπικα μονο 2 φορες εχει τυχει να προκληθω απο αλλοδαπους...Αλλα εκτος αυτου δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα για καποιες συγκεκριμενες περιοχες στο κεντρο της Αθηνας που εχουν γινει γκετο ξενων...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εμ αυτο ενοειται :grin:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε παίδες, μην ανακατεύετε πάλι Έλληνες και ξένους.
Τα ίδια και χειρότερα έχουν γίνει και απο Έλληνες και απο ξένους. Το πρόβλημα λοιπόν δεν εστιάζεται στην καταγωγή ή την εθνικότητα του δράστη αλλά όπως πολύ σωστά είπε ο ποιητής...

Προσοχή σε όλους. Ο κόσμος είναι οργισμένος και ψήνεται συνεχώς για τσαμπουκάδες. Έχετε το νου σας και βρείτε καλλίτερους τρόπους εκτόνωσης. Εκτός κι αν σας έρχεται καλά το αυτοσχέδιο ρεϊβ με γκλοκ στιλέτα και κοντόκαννες

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Θα απαντούσα σεξ πυρ ιν λοβ στο ωραίο ποσταρισμά σου

αλλα...

Αυτή τη στιγμή χαράσσω στρατηγική για τη δημιουργία ανεξάρτητου κρατιδίου στο οποίο για να γίνεις μέλος-πολίτης θα πρέπει να πληρείς κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Οχι εθνοτικά, όχι τέτοιες μαλακείες.

Αλλο πρωην δήμαρχος αθηναίων, άλλο enforcer. Εγω θα το κάνω το κράτος.

Μα τις χίλιες λίμνες του Οντάριο! Κράτος είπες? Ποιος γαμάει το κόμμα όταν μπορεί να έχει το κράτος?

¨Οπως είπε κι ο Δρ. Evil στον Austin Powers "Why make trillions when we can make...BILLIONS?" :dancing: :dancing: :dancing:

Μαζί σου λοιπόν για το κράτος εν κράτει και την λύση στην νεανική ακράτεια.

L'Etat, c'est toi μον Enfo!

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δέχομαι προτάσεις για δημιουργία κόμματος προκειμένου να ψήσουμε μετανάστες να μας ψηφίσουν μόλις τους δώσουμε υπηκοότητα. Η άλλη, "εσωστρεφής" πτέρυγα του κόμματος θα ασχοληθεί με το τι μπορούμε να υποσχεθούμε σε αυτούς που έχουν ήδη την ελληνικήν χ.ο. ταυτότητα. ΔΕΝ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
σε έχει προλάβει το ΠΑΣΟΚ.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
η πινα τα κανη ολα,μπαριδες και οχι το χρομα,αμα η τσεπι κ,το μουνι και το καβλι εινε χορττατα ολοι εινε ιρεμοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom