Επισκέπτης
που να πας επαρχια να δεις τι γινεται
αν δεν υπηρχαν ξενοι , δεν θα υπηρχε πχ λαδι ουτε για τη σαλατα
καλα κοψε και κατι
που να πας επαρχια να δεις τι γινεται
αν δεν υπηρχαν ξενοι , δεν θα υπηρχε πχ λαδι ουτε για τη σαλατα
Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλοί άχρηστοι που θεωρούν τον ευατό τους υπεράνω για να κάνουν τέτοιες δουλειές. Όμως υπάρχει και μεγάλο ποσοστό που δεν κάνει αυτές τις δουλειές γιατί δεν θέλει να δουλέψει ανασφάλιστος και με ξεφτιλισμένο μισθό. Ειδικά για συνεργείο καθαρισμού, επειδή έχω δουλέψει πριν πάρω πτυχείο, ξέρω τι νοοτροπία επικρατεί στουε εργοδότεςΦίλος καλός, έχει εταιρία καθαρισμού κτιρίων. Τον ρώτησα μια μέρα, ρε συ Γρηγόρη τι εθνικότητας είναι το προσωπικό σου; μου απάντησε μονολεκτικά ξένες... Οι ελληνίδες ούτε καν περνάει από το μυαλό τους η ιδέα του να καθαρίζουν σκάλες - μην αναρωτιέστε γιατί η ανεργία είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα; Ίσως όλοι να θέλουμε να γίνουμε διευθυντές.. Μα πόσους διευθυντές μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα;;
καλα θα ριχναμε στη σαλατα αλλα στο καντηλι θα δυσκολευομαστεκαλα κοψε και κατι
προφανώς οι ξένοι καινε τα δάση
προφανώς οι ξένοι χτίζουν σε δασικές περιοχές και καταστρεφουν τις παραλίες
προφανώς οι ξένοι έκαναν τη λαμογιά με τον εφραιμ
προφανώς οι ξένοι φταίνε για τα λαμόγια που έχουν κάνει την ελλάδα την ακριβότερη χώρα της ευρώπης
προφανώς φταίνε οι ξένοι που η ελλάδα έχει εξευτελιστεί διεθνώς
προφανως φταίνε οι ξένοι που η εκκλησια δεν πληρώνει φόρους
προφανώς φταίνε οι ξένοι που κανεις πολιτικός και κανένας κόλακάς του δεν εχει παει φυλακή
προφανώς φταινε οι ξένοι που η ελλάδα δεν παράγει απολύτως τίποτα
προφανώς φταινε οι ξένοι που δεν η παιδεία στην ελλάδα έχει περιπέσει σε διεθνή ανυποληψία
και για πολλά ακόμα
φταίνε μόνο οι ξένοι. Οι έλληνες ειναι μόνο έξυπνοι, μάγκες, λεβέντες και αλτρουιστες
Άρα προφανώς η γαμημένη αστυνομία μας πρέπει να κάνει τη δουλειά της και όχι να κάψουμε όλους τους ξένους που υπάρχουν στην Ελλάδαπροφανως αρκετα μεγαλο ποσοστο ρωσοποντιων και Αλβανων τραβανε ευκολα μαιχαρι η σε πλακωνουν στο ξυλο η κανουν γκετο τους ορισμενες περιοχες οπου αν στραβοκοιταξεις καθως περνας ετσι και ειναι καβλωμενοι την γαμησες
Άρα προφανώς η γαμημένη αστυνομία μας πρέπει να κάνει τη δουλειά της και όχι να κάψουμε όλους τους ξένους που υπάρχουν στην Ελλάδα
Συμφωνώ απολύτωςκυριως ομως να ενδιαφερθει το κωλοκρατος για μια σοβαρη μεταναστευτικη πολιτικη και οχι να ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και να εχουμε ανεξελεγκτα ποσοστα αλλοδαπων εδω χωρις χαρτια
προφανως αρκετα μεγαλο ποσοστο ρωσοποντιων και Αλβανων τραβανε ευκολα μαιχαρι η σε πλακωνουν στο ξυλο η κανουν γκετο τους ορισμενες περιοχες οπου αν στραβοκοιταξεις καθως περνας ετσι και ειναι καβλωμενοι την γαμησες
να μας πει τη γνώμη του και για τα γιαπόνια........Πάντως και οι κάτοικοι της ελλάδας βαλκάνιοι ειναι
Για τα υπόλοιπα που λες, σου έχουν απαντήσει άλλοι.
Για να τα λες αυτά, προφανώς είσαι σε θέση να στηρίξεις φράσεις τύπου "αρκετα μεγαλο ποσοστο ρωσοποντιων και Αλβανων τραβανε ευκολα μαιχαρι"
Δεν έχω ζήσει παρόμοια περιστατικά παρά το ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της αθήνας σε όχι καλή περιοχή. Δεν ξέρω απο που αντλεις τα συμπεράσματά σου αλλά δέχομαι τη γνώμη σου
Και συνεχίζω
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που ο κάθε μαλάκας παρκάρει στο πεζοδρόμιο το μπουρδέλο του και δε μπορεί να περάσει το καροτσάκι με το μωρό
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην ελλάδα
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που κανεις πούστης δεν κατάφερε να χαράξει εξωτερική πολιτική με βάση τα συμφέροντα της χώρας
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που λαδώνονται τα λαμόγια στο υπουργείο μεταφορών και δίνουνε δίπλωμα σε δολοφόνους
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που δεν υπάρχει σύστημα υγείας στην ελλάδα
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που η ελλάδα σε λίγο θα χρεωκοπήσει
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που ο τουρισμός φθίνει
Προφανως φταίνε οι ξένοι που οι τράπεζες ληστεύουν τους έλληνες αλλα κανεις δεν κανει τίποτε γι'αυτό
Γεια σου ρε ελλάδα. Βαλκάνια γυφτιά που κοιτάζεται στον καθρέφτη και βλέπει μεγαλεία.
Whitey συμφωνώ για τη σωστή μεταναστευτική πολιτική. Αλλα προφανώς για την ανυπαρξία της, φταίνε πάλι οι ξένοι
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που ο κάθε μαλάκας παρκάρει στο πεζοδρόμιο το μπουρδέλο του και δε μπορεί να περάσει το καροτσάκι με το μωρό
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην ελλάδα
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που κανεις πούστης δεν κατάφερε να χαράξει εξωτερική πολιτική με βάση τα συμφέροντα της χώρας
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που λαδώνονται τα λαμόγια στο υπουργείο μεταφορών και δίνουνε δίπλωμα σε δολοφόνους
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που δεν υπάρχει σύστημα υγείας στην ελλάδα
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που η ελλάδα σε λίγο θα χρεωκοπήσει
Προφανώς φταίνε οι ξένοι που ο τουρισμός φθίνει
Προφανως φταίνε οι ξένοι που οι τράπεζες ληστεύουν τους έλληνες αλλα κανεις δεν κανει τίποτε γι'αυτό
Για να τα λες αυτά, προφανώς είσαι σε θέση να στηρίξεις φράσεις τύπου "αρκετα μεγαλο ποσοστο ρωσοποντιων και Αλβανων τραβανε ευκολα μαιχαρι"
Δεν έχω ζήσει παρόμοια περιστατικά παρά το ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα στο κέντρο της αθήνας σε όχι καλή περιοχή. Δεν ξέρω απο που αντλεις τα συμπεράσματά σου αλλά δέχομαι τη γνώμη σου
Whitey συμφωνώ για τη σωστή μεταναστευτική πολιτική. Αλλα προφανώς για την ανυπαρξία της, φταίνε πάλι οι ξένοι
Προσοχή σε όλους. Ο κόσμος είναι οργισμένος και ψήνεται συνεχώς για τσαμπουκάδες. Έχετε το νου σας και βρείτε καλλίτερους τρόπους εκτόνωσης. Εκτός κι αν σας έρχεται καλά το αυτοσχέδιο ρεϊβ με γκλοκ στιλέτα και κοντόκαννες
Θα απαντούσα σεξ πυρ ιν λοβ στο ωραίο ποσταρισμά σου
αλλα...
Αυτή τη στιγμή χαράσσω στρατηγική για τη δημιουργία ανεξάρτητου κρατιδίου στο οποίο για να γίνεις μέλος-πολίτης θα πρέπει να πληρείς κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Οχι εθνοτικά, όχι τέτοιες μαλακείες.
Αλλο πρωην δήμαρχος αθηναίων, άλλο enforcer. Εγω θα το κάνω το κράτος.
σε έχει προλάβει το ΠΑΣΟΚ.Δέχομαι προτάσεις για δημιουργία κόμματος προκειμένου να ψήσουμε μετανάστες να μας ψηφίσουν μόλις τους δώσουμε υπηκοότητα. Η άλλη, "εσωστρεφής" πτέρυγα του κόμματος θα ασχοληθεί με το τι μπορούμε να υποσχεθούμε σε αυτούς που έχουν ήδη την ελληνικήν χ.ο. ταυτότητα. ΔΕΝ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!