Νέα

Πληροφορίες για Λογομαχία-Μαχαίρωμα στη μέση του δρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Για αυτο οπως λεγαμε και σε ενα αλλο θρεντ πριν μερικους μηνες, η καλυτερη λυση να εχεις και εσυ πανω σου ενα σιδερικο και να μην λυπηθεις τον καθε βρωμοπουστη που θα σου κολησει! Καλυτερα να 'χεις τρεχαματα στην στενη, παρα να σε ψελνουν

Γι' ΑΥΤΟ υπάρχει κ το σχετικό ρητό... "καλύτερα να σε πηγαίνουν 2... παρά 4" ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
για αυτο λεω εμεις φταιμε που δεν ξεσηκωνομαστε να τους γαμησουμε ολους τους βαλκανιους απο νεογεννητα ως ετοιμοθανατους, δεν εχω βοηθησει ποτε και ουτε προκειται, εχει τυχει να γκαστρωμενη ρωσσοποντια να παρακαλαει για τοστ να της δωσω το εφτυσα το πεταξα στα λασπονερα και το πατησα, εξω οι ξενοι

Σφύζεις απο αρχαιοελληνική κουλτούρα βλέπω.
Φτυστός ο Περικλής.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
για αυτο λεω εμεις φταιμε που δεν ξεσηκωνομαστε να τους γαμησουμε ολους τους βαλκανιους απο νεογεννητα ως ετοιμοθανατους, δεν εχω βοηθησει ποτε και ουτε προκειται, εχει τυχει να γκαστρωμενη ρωσσοποντια να παρακαλαει για τοστ να της δωσω το εφτυσα το πεταξα στα λασπονερα και το πατησα, εξω οι ξενοι

Φιλε σορρυ αλλα αυτο που λες οτι εκανες ειναι απανθρωπο :- Να ξεσπασεις εκει που πρεπει οχι σε μια εγκυο

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
οχι κατι σαν και σενα εννοουσα
ωχ ωχ και αλλοι ευρωπαιοι μας πεσανε ενταξει αγορια καθηστε να σας περνουνε τις δουλειες να σας καθαριζουνε να σας καινε τις σημαιες και να λετε τετοιες μαλακιες

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ωχ ωχ και αλλοι ευρωπαιοι μας πεσανε ενταξει αγορια καθηστε να σας περνουνε τις δουλειες να σας καθαριζουνε να σας καινε τις σημαιες και να λετε τετοιες μαλακιες

Ε ναι, αυτοί μας παίρνουνε τις δουλειές, εσύ τους παίρνεις τα τοστ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ουτε δουλεια μου εχουν παρει, ουτε με εχει μαχαιρωσει κανενας

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και αμα βρεθει καποιος καιμε διαβεβαιωσει οτι η προγιαγιαδες μου δεν τον ειχαν φαει ποτε απο τουρκο , βουλγαρο, γερμανο κτλ κτλ θα συμφωνησω μαζι σου

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Με γάμησες τώρα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ουτε δουλεια μου εχουν παρει, ουτε με εχει μαχαιρωσει κανενας
αν στο κανουν σε σενα η κανενα φιλο συγγενη σου που δεν το ευχομαι τοτε τα λεμε

Φαίνεται απο τα γραφτά σου οτι ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ σε παίρνει.
αντε βρε αγορι μου αντε βρε φανφαρα στην λιμνη σου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ποιες δουλειες εννοεις,αυτες που απο μονος του ο ελληνας δε κανει?
Που βαριεται να κουνησει τα χερια του γενικως και δε πιανει δουλεια αν δεν υπαρχει καρεκλα να κατσει και ξυστηρι για τα αρχιδια του και ο μισθος να ειναι απ ευθειας απο 1000 ευρω και πανω?

Λοιπον,αν δε συμπεριφεροταν ετσι οι ελληνες,δε θα υπηρχε αυτη η συμπεριφορα των ξενων προς εμας..

Κι αφου δεν υπαρχει αλλη λυση πρεπει να ενωματωθουν στην κοινωνια θελει δε θελει ο καθε εθνικιστης..

Αλλα αφου το ξεχασα,οι ελληνες ειναι οι καλυτεροι κι οι αγιοτεροι ανθρωποι στον κοσμο..
:uglystupid:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
για αυτο λεω εμεις φταιμε που δεν ξεσηκωνομαστε να τους γαμησουμε ολους τους βαλκανιους απο νεογεννητα ως ετοιμοθανατους,

Πάντως και οι κάτοικοι της ελλάδας βαλκάνιοι ειναι

Για τα υπόλοιπα που λες, σου έχουν απαντήσει άλλοι.

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγώ θεωρω οτι πιο επικινδυνος και πιο αποφασισμενος ειναι αυτος που δεν εχει τιποτα στη ζωη αρα δεν εχει να χασει τιποτα, γιατι ειτε στη φυλακη (που ειναι το λιγοτερο σε σχεση με το θανατο) ειτε με το θανατο χανονται όλα. επισης ολοι εδω που λενε για μαχαιρια και οπλα, εχει κανεις μαχαιρώσει να νιωσει την αισθηση να κοβονται τα σπλαχνα και να τρεχουν τα αιματα? ακομη και λιγοτερο εχει κανεις δωσει μπουνια στο προσωπο και να νιωσει τα δοντια η τα κοκαλα της μυτης να σπανε? δεν το λεω για να κανω τον εξυπνο γιατι ουτε εγώ εχω σχεση με αυτα τα πραγματα, θελω να πω οτι αλλο ειναι να λεγονται θεωρητικα και αλλο στην πραξη, η πραξη δεν ειναι ταινιες του Holliwood, υπαρχουν βεβαια ανθρωποι που αυτα τα βιώνουν σε μηνιαα βαση και δε θα ηθελα να πιστεψω οτι υπαρχουν ευτυχως τετοιο αρκετοι στο συγκεκριμένο site, γι αυτο προσοχη και λογική ....  

Επισκέπτης
Ποιες δουλειες εννοεις,αυτες που απο μονος του ο ελληνας δε κανει?
Που βαριεται να κουνησει τα χερια του γενικως και δε πιανει δουλεια αν δεν υπαρχει καρεκλα να κατσει και ξυστηρι για τα αρχιδια του και ο μισθος να ειναι απ ευθειας απο 1000 ευρω και πανω?

Λοιπον,αν δε συμπεριφεροταν ετσι οι ελληνες,δε θα υπηρχε αυτη η συμπεριφορα των ξενων προς εμας..

Κι αφου δεν υπαρχει αλλη λυση πρεπει να ενωματωθουν στην κοινωνια θελει δε θελει ο καθε εθνικιστης..

Αλλα αφου το ξεχασα,οι ελληνες ειναι οι καλυτεροι κι οι αγιοτεροι ανθρωποι στον κοσμο..
:uglystupid:

Φίλος καλός, έχει εταιρία καθαρισμού κτιρίων. Τον ρώτησα μια μέρα, ρε συ Γρηγόρη τι εθνικότητας είναι το προσωπικό σου; μου απάντησε μονολεκτικά ξένες... Οι ελληνίδες ούτε καν περνάει από το μυαλό τους η ιδέα του να καθαρίζουν σκάλες - μην αναρωτιέστε γιατί η ανεργία είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα; Ίσως όλοι να θέλουμε να γίνουμε διευθυντές.. Μα πόσους διευθυντές μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα;;

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλος καλός, έχει εταιρία καθαρισμού κτιρίων. Τον ρώτησα μια μέρα, ρε συ Γρηγόρη τι εθνικότητας είναι το προσωπικό σου; μου απάντησε μονολεκτικά ξένες... Οι ελληνίδες ούτε καν περνάει από το μυαλό τους η ιδέα του να καθαρίζουν σκάλες - μην αναρωτιέστε γιατί η ανεργία είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα; Ίσως όλοι να θέλουμε να γίνουμε διευθυντές.. Μα πόσους διευθυντές μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα;;
που να πας επαρχια να δεις τι γινεται
αν δεν υπηρχαν ξενοι , δεν θα υπηρχε πχ λαδι ουτε για τη σαλατα

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οι περισσοτεροι ξενοι καλοι ειναι και βοηθουν και την οικονμια αλλα θεωρω οτι τωρα τελευταια εχουν αρχισει να αποθαρυνονται , αν και μεχρι τωρα ημουν μαζι τους, για το μελλον δεν ξερω

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καπου ειχα διαβασει οτι το 1920-30 στις αμερικανικες φυλακες ενα πολυ μεγαλο ποσοστο (80% αν δεν κανω λαθος) ηταν ελληνες! για να μην ξεχνιομαστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom