Νέα

Πληροφορίες για Λογομαχία-Μαχαίρωμα στη μέση του δρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
    Και ψιτ....αυτοδιαφημιζομενε ψωλαρα...
  Εισαι Ελληναρας.
  Με την εννοια του ορου..

Αφου δεν μπορεις να διαβασεις Ελληνικα σε προηγουμενα ποσταρισματα μου στην προηγουμενη σελιδα δειχνει ποσο στενα σκεφτεσαι.
''Δειξε μου το φιλο σου να σω πω ποιος εισαι΄΄

Ευγε που αντι να ηρεμησεις τα πνευματα πηγες να πιεις το καφεδακι σου.

Και οσον αφορα το nickname μου σημαινει το ποσο LARGE τυπος ειμαι.
Μιζερια και κομπλεξ με κρυο ιδρωτα δεν τρωω ευκολα.
Μονο τη σκονη μου θα τρωτε θρασυδειλα λαγουδακια

Sephiroth79

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
  Αμα δεν το'χει η κουτρα σου,μην μπλεκεις...
  Εαν δεν εισαι σαν αλανιαρης και καβγατζης κεραμιδογατος,και αν δεν εχεις λυμενο το ζωναρι
  για καβγα κθε ωρα...μην κατεβαινεις
  Και κυριως ραψε το ρημαδακι σου και μην βριζεις...

Δεν ειναι αυτο που ξερεις εκει εξω...
  Τσαμπουκαδες του πληκτρολογιου και βρισιδια με τους συνφορουμιτες....
  Εκει αν κανεις αυτα που κανεις στα φορα,θα φας μπουνιδι που θα μαζευεις τα δοντια σου
  για να τα κανεις κοκκαλοσουπα....

Και ειπαμε,αν δεν το'χεις ξανακανει βουτηρομπεμπε μου ευθικτε,κλεισε το ρημαδακι σου
  ευγενικα και τραβα σπιτακι σου....Αλλιως κατσε και βγαλε τα καστανα απο την φωτια..

Χτες,στην Αγιων Αναργυρων στα μαγαζια,την ωρα του τσου-λου,με κλεισανε κατι
  αλβανα με ενα Κια Σεφια αγριοτατα...Εγω με την μηχανη,δικαβαλος(με ενα φιλο πηγαιναμε να
  δουμε το ματς)...
  Κανω τον ελιγμο αλα Ροσσι....ευτυχως την γλυτωσα
  Την ωρα που τον εκανα τον ελιγμο για να τους αποφυγω,ακουω απο το ανοικτο παραθυρο τους
  "σορρυυυυ....σορρυ..."..
  Αφου σταματησα πιο κατω αμιλητος,ψιλοτρομαγμενος να συνελθω,φτασανε και τα αλβανα διπλα
  μας...."Σορρυ ρε παιδια..."
  Πριν προλαβω να τους πω οκ απο μενα,ακουω τον συναναβατη να φωναζει στεντορειως...,
  για τα πιπι των μαναδων τους και για την μανα του Θεου τους ,κατι ευχες...

Τα αλβανα,κατι μπασμενα σαν τον φιλο μου,ανοιξαν τις πορτες και κατεβηκαν για τσαμπουκα
  με την μια...
  Και το κοντο ο δικος μου,το ιδιο...(υπολογιζε σε αλλες πλατες...)..

Μολις απελευθερωθηκα απο το περιττο βαρος,του λεω του δικου μου.."Αντε γεια..."
  και την εκανα για το φρεντακι που με περιμενε καμμια 150 μετρα πιο κατω ,στην καφετερια
  Καθισα στην καρεκλα και τους εβλεπα απο κει...
  Δεν συνεβη τιποτα τραγικο,ομως ο δικος μου εμαθε να μην πεταγεται εκει που δεν τον
  σπερνουν,με πολυ μικρο τιμημα(κατι μελανιες..).

Και κυριως,αν δεν εχει δικο του σουγια και δικια του σακκουλα να μην βγαινει για χορτα..

Αν ηθελα,θα καθαριζα εγω την μπουγαδα....
  Ενταξει,με κλεισανε,την γλυτωσα,ζητησανε (και αυτοι τρομαγμενοι προφανως..) συγνωμη και
  ολα καλα...
  Θεωρησα πιο καλο να δωσω ενα μαθηματακι στον "δερνω με ξενα χερια" φιλαρακο μου...
  Ασε που αλλη φορα θα πηγαινει ποδαρατος....
  Στο βουνο να τον δω και να καιγεται το ρημαδι του,με τα ποδια θα ερθει...

Οπότε αν του είχαν τραβήξει πχ μαχαίρι του φίλου σου και τον είχαν σφάξει να υποθέσω οτι θα πήγαινες από πάνω του και θα του έλεγες δυστυχώς απέτυχες?Συγνώμη αλλά τον φίλο προσπαθείς να τον προστατεύσεις ακόμα και όταν κάνει μαλακία.Δεν λεω να πάρεις το δίκανο και να αρχίσεις να σκοτώνεις.Αφού έχεις τόσο αυτοέλεγχο θα μπορούσες να ηρεμίσεις την κατάσταση χώρίς να ρισκάρεις την σωματική ακεραιότητα του φίλου σου.Καλά αυτό για το βουνό και την φωτιά δεν το σχολιάζω καν.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
για αυτο λεω εμεις φταιμε που δεν ξεσηκωνομαστε να τους γαμησουμε ολους τους βαλκανιους απο νεογεννητα ως ετοιμοθανατους, δεν εχω βοηθησει ποτε και ουτε προκειται, εχει τυχει να γκαστρωμενη ρωσσοποντια να παρακαλαει για τοστ να της δωσω το εφτυσα το πεταξα στα λασπονερα και το πατησα, εξω οι ξενοι
Ετσι ακπιβως πρεπει να γινει,στο ψαχνο γαμω τις κολοφυλες τους να παρουν μαζι τους και τους μπασταρδους κολωγλιφτες,κουλτουριαριδες ελλεινοελληνες και να του κανουν πουτανακια τους.ΣΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ οι βοθροβαλκανοτουρκοι!

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

Κατ' αρχήν, επειδή ακούγονται πολλές μαλακίες και πάλι περι αλλοδαπών και οικονομίας...η επίδραση των αλλοδαπών (στην οικονομία) δεν μπορεί σε καμμία των περιπτώσεων να χαρακτηρισθεί ως θετική, αλλά ούτε και αρνητική.
Είναι πολυδιάστατη, συνεπώς οι αερολογίες περί οικονομίας ελαφρά την καρδία, μόνο ως επιχείρημα του κ*λου και ασχέτων τις λαμβάνω.

Πέραν αυτού, σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο δεν είναι η οικονομία (τουλάχιστον για όσους δεν θεωρούν τον εαυτό τους καταναλωτικό δίποδο), αλλά αξίες όπως η ασφάλεια, η κοινωνική συνοχή, η προστασία της φυλής από φυλετικές αλλοιώσεις και το εθνικό συμφέρον γενικότερα.

Και σε όλους αυτούς τους τομείς, η παρουσία των μεταναστών είναι ξεκάθαρα αρνητική.

Το χειρότερο απ' όλα, είναι ότι στην Ελλάδα απουσιάζει παντελώς κάθε έλεγχος της λαθρομετανάστευσης με συνέπεια να έχουμε ανάμεσά μας ένα μεγάλο ποσοστό από δίποδα κτήνη που πέραν της παντελούς έλλειψης παιδείας και του σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή, προέρχονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία από χώρες με εντελώς ξένα προς εμάς κοινωνικά ήθη (βλέπε μουσουλμάνοι) αλλά και εθνικώς εχθρικούς λαούς (αλβανοί, τούρκοι).

Είναι παγκοσμίως σύνηθες η μετά την πρώτη γενιές μεταναστών (τα παιδιά τους δηλαδή) όχι μόνο να μην έχουν ενσωματωθεί, αλλά να τρέφουν μίσος για τους ντόπιους και θέληση για γκετοποίηση.
Τα φαινόμενα της εγκληματικότητας θα συνεχίσουν να αυξάνονται τα επόμενα χρόνια, όσο οι εδώ γεννηθέντες ξένοι, θα νοιώθουν και θα θέλουν να κοντραριστούν με τους Έλληνες.

Αν δεν απεμπλακούμε ως λαός από τα δήθεν αντιρατσιστικά μας κόμπλεξ και δεν σκεφτούμαι λογικά, ότι πρέπει επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος σ' αυτήν την κατάσταση τότε μόνο χειρότερες μέρες μας περιμένουν.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
  Αμα δεν το'χει η κουτρα σου,μην μπλεκεις...
  Εαν δεν εισαι σαν αλανιαρης και καβγατζης κεραμιδογατος,και αν δεν εχεις λυμενο το ζωναρι
  για καβγα κθε ωρα...μην κατεβαινεις
  Και κυριως ραψε το ρημαδακι σου και μην βριζεις...

Δεν ειναι αυτο που ξερεις εκει εξω...
  Τσαμπουκαδες του πληκτρολογιου και βρισιδια με τους συνφορουμιτες....
  Εκει αν κανεις αυτα που κανεις στα φορα,θα φας μπουνιδι που θα μαζευεις τα δοντια σου
  για να τα κανεις κοκκαλοσουπα....

Και ειπαμε,αν δεν το'χεις ξανακανει βουτηρομπεμπε μου ευθικτε,κλεισε το ρημαδακι σου
  ευγενικα και τραβα σπιτακι σου....Αλλιως κατσε και βγαλε τα καστανα απο την φωτια..

Χτες,στην Αγιων Αναργυρων στα μαγαζια,την ωρα του τσου-λου,με κλεισανε κατι
  αλβανα με ενα Κια Σεφια αγριοτατα...Εγω με την μηχανη,δικαβαλος(με ενα φιλο πηγαιναμε να
  δουμε το ματς)...
  Κανω τον ελιγμο αλα Ροσσι....ευτυχως την γλυτωσα
  Την ωρα που τον εκανα τον ελιγμο για να τους αποφυγω,ακουω απο το ανοικτο παραθυρο τους
  "σορρυυυυ....σορρυ..."..
  Αφου σταματησα πιο κατω αμιλητος,ψιλοτρομαγμενος να συνελθω,φτασανε και τα αλβανα διπλα
  μας...."Σορρυ ρε παιδια..."
  Πριν προλαβω να τους πω οκ απο μενα,ακουω τον συναναβατη να φωναζει στεντορειως...,
  για τα πιπι των μαναδων τους και για την μανα του Θεου τους ,κατι ευχες...

Τα αλβανα,κατι μπασμενα σαν τον φιλο μου,ανοιξαν τις πορτες και κατεβηκαν για τσαμπουκα
  με την μια...
  Και το κοντο ο δικος μου,το ιδιο...(υπολογιζε σε αλλες πλατες...)..

Μολις απελευθερωθηκα απο το περιττο βαρος,του λεω του δικου μου.."Αντε γεια..."
  και την εκανα για το φρεντακι που με περιμενε καμμια 150 μετρα πιο κατω ,στην καφετερια
  Καθισα στην καρεκλα και τους εβλεπα απο κει...
  Δεν συνεβη τιποτα τραγικο,ομως ο δικος μου εμαθε να μην πεταγεται εκει που δεν τον
  σπερνουν,με πολυ μικρο τιμημα(κατι μελανιες..).

Και κυριως,αν δεν εχει δικο του σουγια και δικια του σακκουλα να μην βγαινει για χορτα..

Αν ηθελα,θα καθαριζα εγω την μπουγαδα....
  Ενταξει,με κλεισανε,την γλυτωσα,ζητησανε (και αυτοι τρομαγμενοι προφανως..) συγνωμη και
  ολα καλα...
  Θεωρησα πιο καλο να δωσω ενα μαθηματακι στον "δερνω με ξενα χερια" φιλαρακο μου...
  Ασε που αλλη φορα θα πηγαινει ποδαρατος....
  Στο βουνο να τον δω και να καιγεται το ρημαδι του,με τα ποδια θα ερθει...

Σωστη αντιδραση

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
η προστασία της φυλής από φυλετικές αλλοιώσεις
Πιστεύεις στα σοβαρά πως είμαστε φυλετικά καθαροί?
Δες κανένα αρχαίο αμφορέα και θα δεις πόσο διαφέρουμε από τους αρχαίους Έλληνες

Το χειρότερο απ' όλα, είναι ότι στην Ελλάδα απουσιάζει παντελώς κάθε έλεγχος της λαθρομετανάστευσης
Σωστό! Και προπαντός αστυνόμευσης. Αν ήξερε όποιος μαλάκας κάνει μαγκιές (Έλληνας, ξένος) πως θα τη βρει και θα φάει καλά (όπως συμβαίνει στα μη Βαλκάνια κράτη) θα σου 'λεγα εγώ...

Είναι παγκοσμίως σύνηθες η μετά την πρώτη γενιές μεταναστών (τα παιδιά τους δηλαδή) όχι μόνο να μην έχουν ενσωματωθεί, αλλά να τρέφουν μίσος για τους ντόπιους και θέληση για γκετοποίηση.
Τα φαινόμενα της εγκληματικότητας θα συνεχίσουν να αυξάνονται τα επόμενα χρόνια, όσο οι εδώ γεννηθέντες ξένοι, θα νοιώθουν και θα θέλουν να κοντραριστούν με τους Έλληνες.
Ορθή διαπίστωση, αλλά είναι φαύλος κύκλος. Τα παιδιά των Αλβανών τρέφουν μίσος για τα Ελληνάκια και αρπάζονται με το παραμικρό γιατί μεγάλωσαν μέσα στο μίσος και την περιφρόνηση.
Ξέρεις τι είναι να γεννιέσαι στην Ελλάδα και να μεγαλώνεις ακούγοντας όλη μέρα και πάντου να βρίζουν τον πατέρα σου ή κάποιον σαν τον πατέρα σου "ο παλιοαλβανός";
Δεν γεννιέται κανείς με μίσος. Το μίσος αναπτύσσεται με την απόρριψη. Και ειλικρινά δεν ξέρω πως θα σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος της Αλβανίας είχε κάποτε κάνει παρέμβαση για να πάψει η αστυνομία να αποκαλεί τις επιχειρήσεις σύλληψης λαθρομεταναστών Αλβανών "επιχείρηση σκούπα".
Διότι, έλεγε, αυτό είναι σα να λέει κατάμουτρα το ίδιο το κράτος πως οι Αλβανοί = βρωμιά. Και αυτό φέρνει μίσος...

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σωστό! Και προπαντός αστυνόμευσης. Αν ήξερε όποιος μαλάκας κάνει μαγκιές (Έλληνας, ξένος) πως θα τη βρει και θα φάει καλά (όπως συμβαίνει στα μη Βαλκάνια κράτη) θα σου 'λεγα εγώ...
Ορθή διαπίστωση, αλλά είναι φαύλος κύκλος. Τα παιδιά των Αλβανών τρέφουν μίσος για τα Ελληνάκια και αρπάζονται με το παραμικρό γιατί μεγάλωσαν μέσα στο μίσος και την περιφρόνηση.
Ξέρεις τι είναι να γεννιέσαι στην Ελλάδα και να μεγαλώνεις ακούγοντας όλη μέρα και πάντου να βρίζουν τον πατέρα σου ή κάποιον σαν τον πατέρα σου "ο παλιοαλβανός";
Δεν γεννιέται κανείς με μίσος. Το μίσος αναπτύσσεται με την απόρριψη. Και ειλικρινά δεν ξέρω πως θα σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος της Αλβανίας είχε κάποτε κάνει παρέμβαση για να πάψει η αστυνομία να αποκαλεί τις επιχειρήσεις σύλληψης λαθρομεταναστών Αλβανών "επιχείρηση σκούπα".
Διότι, έλεγε, αυτό είναι σα να λέει κατάμουτρα το ίδιο το κράτος πως οι Αλβανοί = βρωμιά. Και αυτό φέρνει μίσος...

άντε τώρα έλληνας με διψήφιο άι κιού να καταλάβει τι θες να πεις....
ΛΑΟΣ δαγκωτό, μυαλό παγωτό......

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε ποια γλώσσα να το μεταφράσω??
Ποιος ξέρει σε ποιο κωλόμπαρο γύρναγες μέχρι τώρα και εμφανίστηκες ντούρος-κουμουντούρος :2funny: :2funny: :2funny:

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

Σοβαρότατα. Εκτός κι αν το σοβαρό που επικαλείσαι είναι οι ζωγραφιές στους αμφορείς...
Διάβασε και καμμία ανθρωπολογική έρευνα...αν βέβαια τις θεωρείς σοβαρότερες των ζωγραφιών αμφορέων...

Συμφωνώ εν μέρει. Δεν είναι δυνατόν να δημιουργούμε ολόκληρο στρατό από μη παραγωγικούς εργαζομένους (αστυνομικοί) για να ελέγξουμε την μεγάλη εγκληματικότητα των ξένων.
Ξέρεις υπάρχει και η άμεση άμβλυνση του προβλήματος μέσω της απέλασης των λαθρομεταναστών (κάτι που προστάζει και ο νόμος...)

Ξέρεις, οι Έλληνες δεν ξύπνησαν με ρατσισμό απέναντι στους ξένους, αντιθέτως φέρθηκαν υπερβολικά φιλόξενα στους ξένους και επειδή αυτοί το ανταποδίδουν με εγκληματικότητα γι' αυτό και η ανάλογη αντίδραση από τους Έλληνες...

Όταν γράψεις κάποιο επιχείρημα, θα σου απαντήσω, μέχρι τότε μείνε με το επίπεδο της ανατροφής σου.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρεις, οι Έλληνες δεν ξύπνησαν με ρατσισμό απέναντι στους ξένους, αντιθέτως φέρθηκαν υπερβολικά φιλόξενα στους ξένους και επειδή αυτοί το ανταποδίδουν με εγκληματικότητα γι' αυτό και η ανάλογη αντίδραση από τους Έλληνες...
Περιφρόνηση φίλε μου, περιφρόνηση, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Δεν ξέρω αν είναι ρατσισμός (παίζει και να'ναι). Έχεις συνηδητοποιήσει πόσο συχνά μιλάμε όλοι μας (συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου) περιφρονητικά για αυτούς; Οι μεγάλοι σε ηλικία Αλβανοί το υπομένουν γιατί όταν ήλθαν εδώ ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν.
Τα παιδιά τους όμως γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ και μιλάνε τα Ελληνικά καλύτερα από τα Αλβανικά. Και μεγάλωσαν βλέποντας την περιφρόνηση και το χλευασμό των άλλων προς τους γονείς τους. Η λέξη Αλβανός είναι βρισιά στην Ελλάδα, ας μην υποκρινόμαστε. Αυτά τα παιδιά ντρέπονται να πουν από που κατάγονται. Το καλοκαίρι σύχναζα σε ένα μαγαζί και μετά από πολλές φορές που πήγα ρώτησα το πιστιρικά σερβιτόρο από που είναι (δεν είχα υποψιαστεί πως είναι Αλβανός) και άλλαξε δέκα χρώματα μέχρι να μου το ξεφουρνίσει.
Εσύ πως θα ένιωθες αν ήσουν γιος Αλβανού που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, βλέποντας τους γονείς σου να ταπεινώνονται, να ανέχονται προσβολές και βρισιές για ένα κομμάτι ψωμί που δεν μποορύσαν να έχουν στη χώρα τους; Γι αυτό οι μικροί έχουν μεγαλύτερο μίσος από τους μεγάλους, παρα το ότι γεννήθηκαν εδώ. Θέλουν να εκδικηθούν για λογαριασμό των γονιών τους.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν γράψεις κάποιο επιχείρημα, θα σου απαντήσω, μέχρι τότε μείνε με το επίπεδο της ανατροφής σου.
δε ζήτησα καμμιά απάντηση από σενα.
Την ανατροφή μου δεν μπορείς να την πιάνεις στο στόμα σου γιατί δεν την ξέρεις.
Στα φιλαράκια σου τους εθνικόφρονες αυτά.
Είστε ο περίγελως ως φάρα όλης της Ευρώπης και έχετε το θράσος να μιλάτε για ανατροφή....
ΤΑ επιχειρήματα είναι ανύπαρκτα όταν απεθεύνονται σε Αι κιου αμοιβάδας.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Για πες μας ρε Ελληναρά....
Πώς ξύπνησαν οι Ελληνες απέναντι στους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και της Κωνσταντινούπλης;
Πώς ξύπνησαν απέναντι στους Ελληνες Βορειοηπειρώτες;

Τρία πουλάκια κάθονταν και πίνανε ταμπάκκο........

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Δυο λόγια κι από μένα.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια. Καλύτερα είναι να αποφεύγετε το ξύλο, γιατί μπορεί να μην τις φάτε (μόνο), αλλά να σας σφάξουν ή να σας σακατέψουν.
Μην πολυσκέφτεστε φίλους σας μαυροζωνάδες και φαντεζι thai σορτσακια. Αυτά είναι για τις αρένες. Ο απέναντι, τραβάει κατσαβίδι και στο χώνει και ψάχνεις να βρεις τι έγινε.
Όσοι έχουν μπλέξει με επικίνδυνους τύπους, ξέρουν. Δεν το παίζω επαΐων, είμαι τυχερός που έχω γνωρίσει επαγγελματίες του είδους και ακολουθώ προτροπές τους.

Τώρα ότι οι αλλοδαποί είναι πιο έυκολοι στο να κάνουν ζημιά, αυτό είναι δεδομένο. Και τους δικούς μας μετανάστες άν κάνανε τα ίδια, καλά έκαναν άν τους γαμούσανε. Δε μιλάμε για προκομένους εργάτες αλβανούς. Μιλάμε για την αλβανική  μούργα που είναι ίδια με την ελληνική.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ειμαι τσακαλι αρχηγε.
Δεν ξερεις με ποιον μιλας

Ξέρουμε μην ανησυχεις. Γι'αυτό εδω μεσα κανεις δε σου δίνει σημασία. Και τώρα πίσω στην καρπαζιά που εισπράττεις καθε μέρα στη μιζερη ζωή σου κακομοίρη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Για πες μας ρε Ελληναρά....
Πώς ξύπνησαν οι Ελληνες απέναντι στους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και της Κωνσταντινούπλης;
Πώς ξύπνησαν απέναντι στους Ελληνες Βορειοηπειρώτες;

Τρία πουλάκια κάθονταν και πίνανε ταμπάκκο........

Δε το ξερες οτι οταν ερχονταν οι αλβανοι απο πανω τους περιμεναμε με λουλουδια στα συνορα και τους υποδεχτηκαμε με κοκκινο χαλι? :uglystupid:

Μια ερωτηση:
Ποσοι απο σας αμα σας απειλουσαν με μαχαιρι ή πιστολι ή κανονι κ.α. να σας κλεψουν το αμαξι,θα προσπαθουσατε να αντιδρασετε με οποιδηποτε τροπο(μιλαμε για αμαξι,οχι για κινητο και τετοια..)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ξέρουμε μην ανησυχεις. Γι'αυτό εδω μεσα κανεις δε σου δίνει σημασία. Και τώρα πίσω στην καρπαζιά που εισπράττεις καθε μέρα στη μιζερη ζωή σου κακομοίρη
εριστικε και επιθετικε τυπε εισαι τζαμπα μαγκας.
Δεν θα ασχοληθεις μαζι μου ξανα οπως και με τοσους αλλους εδω μεσα κομπλεξικε.
Βγαλε τα λεπια απο πανω σου και μετα μιλα

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
εριστικε και επιθετικε τυπε εισαι τζαμπα μαγκας.
Δεν θα ασχοληθεις μαζι μου ξανα οπως και με τοσους αλλους εδω μεσα κομπλεξικε.
Βγαλε τα λεπια απο πανω σου και μετα μιλα
Εκτος απο το να μας λες πόσο τσακάλι (sic), λαρτζ (sic), μαγκας, μεγας χρηστης της ελληνικης και εραστης εισαι έχεις να μας πεις τιποτ αλλο; Αν δε θες να ασχολουνται μαζι σου να μην ποσταρεις.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Σε ένα τσαμπουκά στο δρόμο ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ (ΙΜΟ) είναι το τι έχει να χάσει και τι να κερδίσει ο καθένας. Αυτό το "ισοζύγιο" δημιουργεί το ισχυρό ή ανύπαρκτο κίνητρο για να μπεις στον καυγά ή όχι. "΅What's at Risk". MONO AYTO METPAEI.

O αλλοδαπός (ιδιαίτερα ο Αλβανός) έχει (ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ) πολύ λιγότερα να χάσει σε ένα καυγά από έναν Έλληνα. Σχεδόν τίποτα. Ο κάθε μάγκας ας σκεφτεί ψύχραιμα ότι ρισκάρει τη σωματική του ακεραιότητα ή και τη ζωή του για μηδενικό όφελος: να αποδείξει στον αλβανό ότι είναι καλύτερος? ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ? ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ? ΑΝ ΕΧΕΙ  γι αυτόν κάποιο νόημα ΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

Άλλο αν κινδυνεύει η ζωή μας ή της παρέας μας. ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ.Αλλά τσαμπουκάδες κωλοπαιδίστικοι στο δρόμο είναι μόνο για τους κρετίνους. Με τον οποιονδήποτε. Πόσο μάλλον με ξένους.  :sunglasses:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σοβαρότατα. Εκτός κι αν το σοβαρό που επικαλείσαι είναι οι ζωγραφιές στους αμφορείς...
Διάβασε και καμμία ανθρωπολογική έρευνα...αν βέβαια τις θεωρείς σοβαρότερες των ζωγραφιών αμφορέων...

Πλάκα - πλάκα πρόσφατα διάβασα ότι ένα φύλο Γότθων εγκαταστάθηκε στη Μικρά Ασία και σύντομα εξελληνίστηκε και τους έλεγαν Γοτθογραίκους!
Δεν αποκλείεται δηλαδή κάποιος ο οποίος να υπερηφανευεται για τη μικρασιατική καταγωγή του να έχει κοινό προπάτορα με κανά γερμαναρά στο μέλανα δρυμό...

Τέσπα, ειδικά στη νότια ευρώπη έπεσε αρκετή επιμειξία (και ακόμη περισσότεροι πούυτσα, διότι τόσοι κατακτητές και επιδρομείς πέρασαν, να μην περάσουν ένα χέρι τις ντόπιες; ) αλλά αυτό που κάνει έναν λαό δεν είναι το dna αλλά το πολιτιστικό στοιχείο, η γλώσσα, η εθνική συνείδηση και η αίσθηση ότι ανήκεις σε αυτό το έθνος...
Όσο μαλισμένες είναι οι θεωρίες του Φαλμεράγιερ περί μη συνέχειας του ελληνικού έθνους άλλο τόσο μαλακισμένες είναι και οι απόψεις περί καθαρότητας...

Επί του θέματος...
Ακόμη και στην προοδευτική σουηδία, οι νότιοι κυρίως μετανάστες αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν ρατσιστική αντιμετώπιση, δε θυμάστε το γιωργάκη που κλαιγόταν γι' αυτό, εδώ ούτε η θεά παπαρίζου δε γλίτωσε, θα γλίτωνε ο γιώργος από ρατσιστικά σχόλια;

Και απ' όσο έχω διαβάσει, ποτέ μα ποτέ μια κοινωνία δεν δέχθηκε μετανάστες με ανοιχτές αγκάλες ακόμη και αν το κράτος υποδοχής επεδίωκε την εισροή μεταναστών...
Θυμηθείτε τις συμμοριες της Νέας Υόρκης που οι μετανάστες 2ης γενιάς αυτοαποκαλούνταν ήδη αυτόχθονες και αντιμετώπιζαν με μίσος τους νεοφερμένους...

Εκτιμώ ότι οι αλβανοί έχουν κάνει μεγάλη προόδο και σήμερα είναι πολύ πιο αποδεκτοί από τους έλληνες απ' ό,τι πχ οι έλληνες στις ηπα μετά από 15 χρόνια...
Οι περισσότεροι από αυτούς δούλεψαν σκληρά, δεν κατανάλωναν σαν πούστηδες στη μύκονο και έφτιαξαν περιουσίες και επιχειρήσεις και έγιναν αφεντικά των πρώην αφεντικών τους...
Τα παιδιά τους αναφέρονται στην αλβανία όπως περίπου εμείς στο χωριο του παππού μας και δεν τα χαλάει καθόλου που πλέον τα περνάμε για ελληνόπουλα- υπάρχει πάντοτε η τάση αφομοίωσης και προσαρμογής...
Και οι περισσότεροι από αυτούς ζουν το ελληνικό τους όνειρο...

Βέβαια, υπάρχουν και αρκετά μουνόπανα άλλά εδώ το θέλω το κράτος, να κρατήσει τους δουλευταράδες και να στείλει τα μουνόπανα πακέτο σπίτι τους...

Όσο για την ταυτιση αλβανού - βρωμιάρη τώρα το στέμμα έχει περάσει στους αφρικανούς και στα πακιστάνια...
Οι αλβανοί πλέον είναι περιζήτητοι νοικάρηδες (όλοι οι ιδιοκτήτες ειδικά στο κέντρο ψάχνουν για μια καλή αλβανική οικογένεια να της νοικιάσουν τα αχούρια τους αλλά οι αλβανοί πλέον ιδιοκατοικούν) και έχουν γίνει περίπου συνώνυμο του δουλευταρά, όχι του λεχρίτη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom