Νέα

Πληροφορίες για Λογομαχία-Μαχαίρωμα στη μέση του δρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τσαμπουκάς....
κατεβαίνει κάτω ένας 2μετρος......
Ο μπαμπάς οδηγούσε.....
μαλακία είχε κάνει...
εγώ τα είχα πάρει κράνα με κάτι νουδου πουστες.....
Το μάτι κόκα....
Τη συνέχεια μάθε την από ΟΧΙΑ....
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
τσαμπουκάς....
κατεβαίνει κάτω ένας 2μετρος......
Ο μπαμπάς οδηγούσε.....
μαλακία είχε κάνει...
εγώ τα είχα πάρει κράνα με κάτι νουδου πουστες.....
Το μάτι κόκα....
Τη συνέχεια μάθε την από ΟΧΙΑ....
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Οχιούλα, ξύπναααααα :boobies: :boobies: :boobies:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οχιούλα, ξύπναααααα :boobies: :boobies: :boobies:

Μεσολάβησε η ΟΧΙΑ και απεφεύχθησαν τα χειρότερα.... :o
Διότι του περσόνα όταν το μάτι είναι έτσι όπως είπε, δεν είναι καλό να μπει κάποιος μπροστά....  :uglystupid:
Αφού να φανταστείς μπήκα στη μέση και έσπρωχνα πέρα τον παππού και το γιο του, οι οποίοι μόλις είδαν το βλέμμα του, έφυγαν διακριτικά και γρήγορα. Ο περσόνας δεν τους ακούμπησε, αλλά είναι τρομακτικός όταν κοιτάζει έτσι....  :S :S :S :S :S

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εγώ αν με απειλήσει κάποιος ένοπλος, θα του κάνω κίνηση τζούντο καράτε  :dancing: θα τον αφοπλίσω φυσικά, θα τον πιάσω και θα τον πάω στην αστυνομία. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: Μπορώ άνετα να χειριστώ ταυτόχρονα εως 3 άτομα, να τα περιλάβω και να τα στείλω στη δικαιοσύνη. Ρε τι άλλη  :jerking: :jerking: :jerking: θα ακούσουμε εδώ μέσα.

Θα κάνω επίσης ένα ψαρωτικό βλέμμα που θα είναι σαν να έχω γυρίσει απο το Βιετνάμ και είμαι τσαντισμένος και χωρίς τσιγάρα.

Συνημμένα

• karate-chimp.jpg
    karate-chimp.jpg
    26,2 KB · Εμφανίσεις: 13
  • stupid.jpg
    stupid.jpg
    129,5 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ αν με απειλήσει κάποιος ένοπλος, θα του κάνω κίνηση τζούντο καράτε  :dancing: θα τον αφοπλίσω φυσικά, θα τον πιάσω και θα τον πάω στην αστυνομία. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: Μπορώ άνετα να χειριστώ ταυτόχρονα εως 3 άτομα, να τα περιλάβω και να τα στείλω στη δικαιοσύνη. Ρε τι άλλη  :jerking: :jerking: :jerking: θα ακούσουμε εδώ μέσα.

Θα κάνω επίσης ένα ψαρωτικό βλέμμα που θα είναι σαν να έχω γυρίσει απο το Βιετνάμ και είμαι τσαντισμένος και χωρίς τσιγάρα.
ελπίζω να μην πετύχεις κανένα πρεζάκια 1 κι 1 μίλκο καμμιά μέρα που ζυγίζει 60 κιλά πάνω στα ντουζένια του..........
Εκεί να δεις πόσες μαλακίες θα προτιμούσες να τραβήξεις...........
Μήπως θυμάσαι πρόσφατα τον τύπο στη θεσσαλονίκη που τον κυνηγούσαν 2 ώρες;
Μήπως θυμάσαι τον Χατζάρα στην Σαντορίνη με το περιφερόμενο κεφάλι και τις δύο σφαίρες;
Αλλά φαντάζομαι ότι συμφωνούμε όλοι ότι οι δύο προαναφερθέντες ηταν Χολιδιδες.....
Ρε κυκλοφοράς όξω ή μόνο πλήκτρα πατάς; Η άντε μέχρι Κολωνάκι και Φιλοθέη;
Η μήπως μέχρι τις 12 σαν την Σταχτοπούτα;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ελπίζω να μην πετύχεις κανένα πρεζάκια 1 κι 1 μίλκο καμμιά μέρα που ζυγίζει 60 κιλά πάνω στα ντουζένια του..........
Μήπως θυμάσαι τον Χατζάρα στην Σαντορίνη με το περιφερόμενο κεφάλι και τις δύο σφαίρες;
Αλλά φαντάζομαι ότι συμφωνούμε όλοι ότι οι δύο προαναφερθέντες ηταν Χολιδιδες.....

Αστον ρε περσόνα μου.
Εσύ ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά που κοροϊδεύεις τα λούζεσαι στο τέλος.
Αστον.
Λέω μαλακίες εγώ. ΟΚ.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

Ρε μη μου τη μπαίνεις γαμώ την πουτάνα μου. Εχω μαύρη ζώνη στο καράτε, έχω πάει Βατράχι στις Ειδικές δυνάμεις, χου δε σε παίρνει να μου τη μπαίνεις.

Και 10 άτομα να μου την πέσουν μπορώ να τους χειριστώ. Ρε ξέρεις ποιος είμαι εγώ? Αμα δεν ξέρεις μη μιλάς.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μη μου τη μπαίνεις γαμώ την πουτάνα μου. Εχω μαύρη ζώνη στο καράτε, έχω πάει Βατράχι στις Ειδικές δυνάμεις, χου δε σε παίρνει να μου τη μπαίνεις.

Και 10 άτομα να μου την πέσουν μπορώ να τους χειριστώ. Ρε ξέρεις ποιος είμαι εγώ? Αμα δεν ξέρεις μη μιλάς.

πρόσεξε βατραχάκι γιατί με λίγα γραμμάρια κόκα ο Στάθης Ψάλτης σου περνάει τη ζώνη καράτε έτσι......

Συνημμένα

• Copperfielda.jpg
    Copperfielda.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καρατέκα.... Αυτόν πώς τον σταματάς;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καμμιά φορά 5 σφαίρες δεν είναι αρκετές......
Λες να σου φτάνουν οι ζώνες σου ;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μπουλούκος, το απόγευμα της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα Θήρας έγινε ένα τηλεφώνημα, που ανέφερε ότι κάποιο άτομο, στο χωριό Βουρβούλο, 3,5 χιλιόμετρα έξω από τα Φηρά, είχε σκοτώσει ένα σκυλί. Αμέσως έφυγε ένα περιπολικό, με οδηγό αρχιφύλακα και συνοδό έναν ανθυπαστυνόμο, ο οποίος όμως δεν πήρε μαζί του το όπλο του. Τους ακολούθησε και δεύτερο περιπολικό, με τρεις δόκιμους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν φέρουν οπλισμό. Καθώς έφταναν στο χωριό, έγινε δεύτερο τηλεφώνημα, που ανέφερε ότι ένας άνδρας κυκλοφορούσε στο χωριό κρατώντας στο χέρι ένα μεγάλο μαχαίρι και το κομμένο κεφάλι μίας γυναίκας.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ο άνδρας αυτός ήταν ένας 31χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως μάγειρας σε ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι. Ο δράστης, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, είχε αρχίσει από νωρίς να μαλώνει με την 25χρονη σύζυγό του, δασκάλα στο Ακρωτήρι, μέσα στο σπίτι τους, στο Βουρβούλο. Γείτονες που άκουσαν τις φωνές, πήγαν έξω από το σπίτι και είδαν ότι ο δράστης είχε σκοτώσει τον σκύλο τους, τον οποίο αποκεφάλισε και πέταξε στο δρόμο.

Στη συνέχεια, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, ο 31χρονος σκότωσε την 25χρονη σύζυγό του με ένα μαχαίρι, την αποκεφάλισε, βγήκε στο δρόμο κρατώντας στο δεξί χέρι το μαχαίρι και στο αριστερό το κεφάλι και άρχισε να περιφέρεται στο χωριό.

Σε απόσταση περίπου 800 μέτρων από τον τόπο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τα περιπολικά σταμάτησαν κοντά του και οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να παραδοθεί. Εκείνος αρχικά προσποιήθηκε ότι συμμορφώνεται, όταν όμως τον πλησίασαν ο αρχιφύλακας και ο άοπλος ανθυπαστυνόμος, ενώ ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος, πετάχτηκε επάνω και όρμησε εναντίον τους, βρίζοντας και απειλώντας τους με το μαχαίρι.

Ο αρχιφύλακας πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, καλώντας τον και πάλι να παραδοθεί, αλλά εκείνος δεν σταμάτησε και ο αστυνομικός τον πυροβόλησε δύο φορές ακόμα στο στήθος. Ο δράστης έπεσε τραυματισμένος ανάμεσα στα δύο περιπολικά, αλλά όταν τον πλησίασαν δεύτερη φορά, σηκώθηκε και πάλι και με μανία επιτέθηκε εναντίον τους, τραυματίζοντας τον αρχιφύλακα στο στόμα με το μαχαίρι.

Ο αστυνομικός τραβήχτηκε για να γλιτώσει και ο δράστης αστραπιαία μπήκε στο αυτοκίνητο του αρχιφύλακα, όπου τα κλειδιά ήταν στη μίζα και έφυγε με ταχύτητα προς τα Φηρά. Στην είσοδο της πόλης τον εντόπισαν δύο άλλα περιπολικά, το ένα από τα οποία ήταν της Ασφάλειας, όπου επέβαιναν ο διοικητής του τμήματος, ένας αστυνομικός της Ασφάλειας και δύο ακόμη δόκιμοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα περιπολικά τον ακολούθησαν με σκοπό να απομακρυνθούν από κατοικημένη και πολυσύχναστη περιοχή για να μπορέσουν να επέμβουν. Σε μικρή απόσταση, όμως, ο δράστης με το περιπολικό μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου χτύπησε ένα μοτοποδήλατο με τις δύο γιατρίνες του Κέντρου Υγείας. Τότε τα δύο περιπολικά που τον ακολουθούσαν, τον εμβόλισαν, βγάζοντας το όχημα έξω από το δρόμο και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον βγάλουν έξω και να τον συλλάβουν.

Ο τραυματισμένος δράστης σε κατάσταση αμόκ, επιχείρησε να πάρει από τα χέρια του αστυφύλακα της Ασφάλειας το πιστόλι του, με το οποίο τον σημάδευε, αλλά αυτός πάλεψε μαζί του και τον πυροβόλησε συνολικά πέντε φορές με αποτέλεσμα δύο από τις σφαίρες να τον βρουν επίσης στο στήθος και στο συκώτι. Μία σφαίρα εξοστρακίσθηκε και τραυμάτισε στο πόδι Ελληνίδας σπουδάστρια που έκανε διακοπές στη Σαντορίνη.

Ο διοικητής και ο αστυφύλακας τελικά κατάφεραν μετά από πάλη να ακινητοποιήσουν το δράστη και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ ασθενοφόρα παρέλαβαν τον δράστη και τους άλλους τραυματίες για το Κέντρο Υγείας, απ' όπου στη συνέχεια διακομίστηκαν στην Αθήνα με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130.

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Για αυτα και πολλα αλλα στον κοσμο μας....ενα θα πω
Γνωρισα τους ανθρωπους,και αγαπησα τα ζωα

Καληνυχτα σας

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πω πω πω ρε
ο τυπος ηταν πολυ ντοπε
σίγουρα δεν ήταν και ο ράμπο....
όμως υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις και με τα κατάλληλα "χημικά" ο νικολάκης μπορεί να κάνει πράγματα που δεν χωράει ο νους σου.....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχω τυχει φιλε σε φασεις γηπεδικες
να τον εχουν λιωσει στο ξυλο και να μην πεφτει κατω με τιποτα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
εξαρτάται σε ποιά φάση θα με βρει...
Αν είμαι χαλαρός και σκέφτομαι πουλάκια και μεταξωτές μάλλον θα μου πάρει και το σώβρακο...
Αν είμαι αδρεναλινωμένος μέχρι τα αυτιά γιατί πάλι κάποιος πουθενάς στη δουλειά ή κάπου αλλού με έκανε πύραυλο μπορεί και να προλάβω να του βάλω το πιστόλι στον κώλο.....
Αλλωστε όπως μου έχουν πει όταν έχω βλέμμα ψυχάκια κάνουν πως δεν έγινε τίποτα.....

η παντελής έλλειψη σου χιούμορ φίλε μου σε πρόδωσε...Τα έγραψα ως σάτυρα σε αυτά που γράφεις. Τώρα αν ήταν ο πλέζουρ θα τους γάμαγε όλους. Αλλά είπαμε, ιστορική μορφή. :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η παντελής έλλειψη σου χιούμορ φίλε μου σε πρόδωσε...Τα έγραψα ως σάτυρα σε αυτά που γράφεις. Τώρα αν ήταν ο πλέζουρ θα τους γάμαγε όλους. Αλλά είπαμε, ιστορική μορφή. :jerking: :jerking: :jerking:
πάντα όλοι όταν αρχίζουν οι κωλοτούμπες το γυρίζουν στην τρελλή....
Και βέβαια ο περσόνας εδώ μέσα έχει παντελή έλλειψη χιούμορ......
Είπαμε μην ψάχνεις άλλο το γοβάκι... Το φοράς ακόμα. Δεν έφτασαν μεσάνυχτα ακόμα....

Επισκέπτης
Μεσολάβησε η ΟΧΙΑ και απεφεύχθησαν τα χειρότερα.... :o
Διότι του περσόνα όταν το μάτι είναι έτσι όπως είπε, δεν είναι καλό να μπει κάποιος μπροστά....  :uglystupid:
Αφού να φανταστείς μπήκα στη μέση και έσπρωχνα πέρα τον παππού και το γιο του, οι οποίοι μόλις είδαν το βλέμμα του, έφυγαν διακριτικά και γρήγορα. Ο περσόνας δεν τους ακούμπησε, αλλά είναι τρομακτικός όταν κοιτάζει έτσι....  :S :S :S :S :S

Ασε ρε τι να κλασει η μπαμια ρε!!!Δεν πα να αλλαξει οσα βλεματα θελει οταν ανεβω και τον αρχισω στις φαπες καλυτερα να εισαι και εσυ εκει μπροστα για να μπορει να κρυφτει στην αγκαλια σου! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ασε ρε τι να κλασει η μπαμια ρε!!!Δεν πα να αλλαξει οσα βλεματα θελει οταν ανεβω και τον αρχισω στις φαπες καλυτερα να εισαι και εσυ εκει μπροστα για να μπορει να κρυφτει στην αγκαλια σου! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ρε μαλακοπίτουρα.... ΜΕ σένα δε χρειάζεται βλέμμα.......
Τρεις ρωσσίδες φέρνω και πέφτεις κάτω αιμόφυρτος.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom