Επισκέπτης
και ακόμα δεν είδες τίποτα....
Να σου πει η ΟΧΙΑ σκηνικό να σκίσεις τα Φρουδικά σου....
πες πες πες!
και ακόμα δεν είδες τίποτα....
Να σου πει η ΟΧΙΑ σκηνικό να σκίσεις τα Φρουδικά σου....
τσαμπουκάς....πες πες πες!
Οχιούλα, ξύπναααααατσαμπουκάς....
κατεβαίνει κάτω ένας 2μετρος......
Ο μπαμπάς οδηγούσε.....
μαλακία είχε κάνει...
εγώ τα είχα πάρει κράνα με κάτι νουδου πουστες.....
Το μάτι κόκα....
Τη συνέχεια μάθε την από ΟΧΙΑ....
Οχιούλα, ξύπναααααα
ελπίζω να μην πετύχεις κανένα πρεζάκια 1 κι 1 μίλκο καμμιά μέρα που ζυγίζει 60 κιλά πάνω στα ντουζένια του..........Εγώ αν με απειλήσει κάποιος ένοπλος, θα του κάνω κίνηση τζούντο καράτε θα τον αφοπλίσω φυσικά, θα τον πιάσω και θα τον πάω στην αστυνομία. Μπορώ άνετα να χειριστώ ταυτόχρονα εως 3 άτομα, να τα περιλάβω και να τα στείλω στη δικαιοσύνη. Ρε τι άλλη θα ακούσουμε εδώ μέσα.
Θα κάνω επίσης ένα ψαρωτικό βλέμμα που θα είναι σαν να έχω γυρίσει απο το Βιετνάμ και είμαι τσαντισμένος και χωρίς τσιγάρα.
ελπίζω να μην πετύχεις κανένα πρεζάκια 1 κι 1 μίλκο καμμιά μέρα που ζυγίζει 60 κιλά πάνω στα ντουζένια του..........
Εκεί να δεις πόσες μαλακίες θα προτιμούσες να τραβήξεις...........
Μήπως θυμάσαι πρόσφατα τον τύπο στη θεσσαλονίκη που τον κυνηγούσαν 2 ώρες;
Μήπως θυμάσαι τον Χατζάρα στην Σαντορίνη με το περιφερόμενο κεφάλι και τις δύο σφαίρες;
Αλλά φαντάζομαι ότι συμφωνούμε όλοι ότι οι δύο προαναφερθέντες ηταν Χολιδιδες.....
Ρε κυκλοφοράς όξω ή μόνο πλήκτρα πατάς; Η άντε μέχρι Κολωνάκι και Φιλοθέη;
Η μήπως μέχρι τις 12 σαν την Σταχτοπούτα;
ελπίζω να μην πετύχεις κανένα πρεζάκια 1 κι 1 μίλκο καμμιά μέρα που ζυγίζει 60 κιλά πάνω στα ντουζένια του..........
Εκεί να δεις πόσες μαλακίες θα προτιμούσες να τραβήξεις...........
Μήπως θυμάσαι πρόσφατα τον τύπο στη θεσσαλονίκη που τον κυνηγούσαν 2 ώρες;
Μήπως θυμάσαι τον Χατζάρα στην Σαντορίνη με το περιφερόμενο κεφάλι και τις δύο σφαίρες;
Αλλά φαντάζομαι ότι συμφωνούμε όλοι ότι οι δύο προαναφερθέντες ηταν Χολιδιδες.....
Ρε κυκλοφοράς όξω ή μόνο πλήκτρα πατάς; Η άντε μέχρι Κολωνάκι και Φιλοθέη;
Η μήπως μέχρι τις 12 σαν την Σταχτοπούτα;
Ρε μη μου τη μπαίνεις γαμώ την πουτάνα μου. Εχω μαύρη ζώνη στο καράτε, έχω πάει Βατράχι στις Ειδικές δυνάμεις, χου δε σε παίρνει να μου τη μπαίνεις.
Και 10 άτομα να μου την πέσουν μπορώ να τους χειριστώ. Ρε ξέρεις ποιος είμαι εγώ? Αμα δεν ξέρεις μη μιλάς.
Αστον ρε περσόνα μου.
Εσύ ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά που κοροϊδεύεις τα λούζεσαι στο τέλος.
Αστον.
Λέω μαλακίες εγώ. ΟΚ.
σίγουρα δεν ήταν και ο ράμπο....πω πω πω ρε
ο τυπος ηταν πολυ ντοπε
πέστα στη Σταχτοπούτα όχι σε μένα.............εχω τυχει φιλε σε φασεις γηπεδικες
να τον εχουν λιωσει στο ξυλο και να μην πεφτει κατω με τιποτα
εξαρτάται σε ποιά φάση θα με βρει...
Αν είμαι χαλαρός και σκέφτομαι πουλάκια και μεταξωτές μάλλον θα μου πάρει και το σώβρακο...
Αν είμαι αδρεναλινωμένος μέχρι τα αυτιά γιατί πάλι κάποιος πουθενάς στη δουλειά ή κάπου αλλού με έκανε πύραυλο μπορεί και να προλάβω να του βάλω το πιστόλι στον κώλο.....
Αλλωστε όπως μου έχουν πει όταν έχω βλέμμα ψυχάκια κάνουν πως δεν έγινε τίποτα.....
πάντα όλοι όταν αρχίζουν οι κωλοτούμπες το γυρίζουν στην τρελλή....η παντελής έλλειψη σου χιούμορ φίλε μου σε πρόδωσε...Τα έγραψα ως σάτυρα σε αυτά που γράφεις. Τώρα αν ήταν ο πλέζουρ θα τους γάμαγε όλους. Αλλά είπαμε, ιστορική μορφή.
Μεσολάβησε η ΟΧΙΑ και απεφεύχθησαν τα χειρότερα.... :o
Διότι του περσόνα όταν το μάτι είναι έτσι όπως είπε, δεν είναι καλό να μπει κάποιος μπροστά....
Αφού να φανταστείς μπήκα στη μέση και έσπρωχνα πέρα τον παππού και το γιο του, οι οποίοι μόλις είδαν το βλέμμα του, έφυγαν διακριτικά και γρήγορα. Ο περσόνας δεν τους ακούμπησε, αλλά είναι τρομακτικός όταν κοιτάζει έτσι.... :S :S :S :S :S
Ρε μαλακοπίτουρα.... ΜΕ σένα δε χρειάζεται βλέμμα.......Ασε ρε τι να κλασει η μπαμια ρε!!!Δεν πα να αλλαξει οσα βλεματα θελει οταν ανεβω και τον αρχισω στις φαπες καλυτερα να εισαι και εσυ εκει μπροστα για να μπορει να κρυφτει στην αγκαλια σου!