Νέα

Πληροφορίες για Λογομαχία-Μαχαίρωμα στη μέση του δρόμου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Πλάκα - πλάκα πρόσφατα διάβασα ότι ένα φύλο Γότθων εγκαταστάθηκε στη Μικρά Ασία και σύντομα εξελληνίστηκε και τους έλεγαν Γοτθογραίκους!
Δεν αποκλείεται δηλαδή κάποιος ο οποίος να υπερηφανευεται για τη μικρασιατική καταγωγή του να έχει κοινό προπάτορα με κανά γερμαναρά στο μέλανα δρυμό...

Τέσπα, ειδικά στη νότια ευρώπη έπεσε αρκετή επιμειξία (και ακόμη περισσότεροι πούυτσα, διότι τόσοι κατακτητές και επιδρομείς πέρασαν, να μην περάσουν ένα χέρι τις ντόπιες; ) αλλά αυτό που κάνει έναν λαό δεν είναι το dna αλλά το πολιτιστικό στοιχείο, η γλώσσα, η εθνική συνείδηση και η αίσθηση ότι ανήκεις σε αυτό το έθνος...
Όσο μαλισμένες είναι οι θεωρίες του Φαλμεράγιερ περί μη συνέχειας του ελληνικού έθνους άλλο τόσο μαλακισμένες είναι και οι απόψεις περί καθαρότητας...

Επί του θέματος...
Ακόμη και στην προοδευτική σουηδία, οι νότιοι κυρίως μετανάστες αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν ρατσιστική αντιμετώπιση, δε θυμάστε το γιωργάκη που κλαιγόταν γι' αυτό, εδώ ούτε η θεά παπαρίζου δε γλίτωσε, θα γλίτωνε ο γιώργος από ρατσιστικά σχόλια;

Και απ' όσο έχω διαβάσει, ποτέ μα ποτέ μια κοινωνία δεν δέχθηκε μετανάστες με ανοιχτές αγκάλες ακόμη και αν το κράτος υποδοχής επεδίωκε την εισροή μεταναστών...
Θυμηθείτε τις συμμοριες της Νέας Υόρκης που οι μετανάστες 2ης γενιάς αυτοαποκαλούνταν ήδη αυτόχθονες και αντιμετώπιζαν με μίσος τους νεοφερμένους...

Εκτιμώ ότι οι αλβανοί έχουν κάνει μεγάλη προόδο και σήμερα είναι πολύ πιο αποδεκτοί από τους έλληνες απ' ό,τι πχ οι έλληνες στις ηπα μετά από 15 χρόνια...
Οι περισσότεροι από αυτούς δούλεψαν σκληρά, δεν κατανάλωναν σαν πούστηδες στη μύκονο και έφτιαξαν περιουσίες και επιχειρήσεις και έγιναν αφεντικά των πρώην αφεντικών τους...
Τα παιδιά τους αναφέρονται στην αλβανία όπως περίπου εμείς στο χωριο του παππού μας και δεν τα χαλάει καθόλου που πλέον τα περνάμε για ελληνόπουλα- υπάρχει πάντοτε η τάση αφομοίωσης και προσαρμογής...
Και οι περισσότεροι από αυτούς ζουν το ελληνικό τους όνειρο...

Βέβαια, υπάρχουν και αρκετά μουνόπανα άλλά εδώ το θέλω το κράτος, να κρατήσει τους δουλευταράδες και να στείλει τα μουνόπανα πακέτο σπίτι τους...

Όσο για την ταυτιση αλβανού - βρωμιάρη τώρα το στέμμα έχει περάσει στους αφρικανούς και στα πακιστάνια...
Οι αλβανοί πλέον είναι περιζήτητοι νοικάρηδες (όλοι οι ιδιοκτήτες ειδικά στο κέντρο ψάχνουν για μια καλή αλβανική οικογένεια να της νοικιάσουν τα αχούρια τους αλλά οι αλβανοί πλέον ιδιοκατοικούν) και έχουν γίνει περίπου συνώνυμο του δουλευταρά, όχι του λεχρίτη...
κατσε να δεις τα λαβανακια οταν μεγαλωσουν τι εξουσιες και τι δυναμη θα χουν...και φυσικα δεν ξεχνανε ποτε την καταγωγη τους μην τρελλαινεστε...με τους μεταναστες δευτερης γενιας ξακινανε παντα τα προβληματα...και δεν ειμαι ουτε ρατσιστης ουτε τιποτα.απλα φταιμε και εμεις η πρωτιστως εμεις για το μπαχαλο που βλεπουμε με μεταναστες παντου....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Θυμηθείτε τις συμμοριες της Νέας Υόρκης που οι μετανάστες 2ης γενιάς αυτοαποκαλούνταν ήδη αυτόχθονες και αντιμετώπιζαν με μίσος τους νεοφερμένους...

Ή το μίσος των μαύρων Βρεττανών εναντίον των Πολωνών και άλλων μεταναστών από την Ανατολική Ευρώπη.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Πλεον πρεπει να καταλαβουμε οτι υπαρχουν αρκετοι ξενοι στην γαμημενη χωρα μας που ουτε η μανα τους δεν ξερει οτι ειναι εδω.Ετσι λοιπον οταν ξερει ο ξενος οτι ειναι ανωνυμος,εχει πιει και την μαστουρα του,εχει πανω του και το μαχαιρι του η κανα τσεκουρι οπως οι σομαλοι δεν θελει και πολυ για να βρεθεις σε λαθος στιγμη πανω σε λαθος ατομο και να σε στηλει για διακοπες στον παραδεισο.Λοιπον συμβουλη δικη μου στους μικροτερους.Στον δρομο παντα να δινετε προτερεοτητα και παντα να ειστε με το χαμογελο στα χειλη.Αυτα τα καραγκιοζιλικια θα σε γαμησω εσενα και την μανα σου κτλ.. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΣΑΚΩΜΟ.αξιζει?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
εριστικε και επιθετικε τυπε εισαι τζαμπα μαγκας.
Δεν θα ασχοληθεις μαζι μου ξανα οπως και με τοσους αλλους εδω μεσα κομπλεξικε.
Βγαλε τα λεπια απο πανω σου και μετα μιλα

Εχοντας υπ' όψιν οτι διαφήμηση χρειάζονται τα προβληματικά προιόντα...

Πολλά γίνονται αντιληπτα απο το νικ που επέλεξες. Ελπίζω να λυθει το πρόβλημά σου.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εχοντας υπ' όψιν οτι διαφήμηση χρειάζονται τα προβληματικά προιόντα...

Πολλά γίνονται αντιληπτα απο το νικ που επέλεξες. Ελπίζω να λυθει το πρόβλημά σου.
τα ιδια επαναλαμβανεις και εκφραζεις το απολυτα τιποτα που σε στοιχειωνει βαθια μεσα σου,
με το αβαταρ του Καλαχαν,εκει που εχεσε φυτρωσες εσυ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
κατσε να δεις τα λαβανακια οταν μεγαλωσουν τι εξουσιες και τι δυναμη θα χουν...και φυσικα δεν ξεχνανε ποτε την καταγωγη τους μην τρελλαινεστε...με τους μεταναστες δευτερης γενιας ξακινανε παντα τα προβληματα...και δεν ειμαι ουτε ρατσιστης ουτε τιποτα.απλα φταιμε και εμεις η πρωτιστως εμεις για το μπαχαλο που βλεπουμε με μεταναστες παντου....

Δεν ξεχνώ ούτε τα κοινά σύνορα με την Αλβανια ούτε τον αλβανικό μεγαλοϊδεατσιμό και εθνικισμό...
Αλλά ξέρω ότι αν βολευτούν ή έχουν κάτι να χάσουν οι εν ελλάδι αλβανοί, δεν θα κάθονται να ασχολούνται με τσαμουριές και άλλες πίπες...
Και η αλβανία ως κράτος, αποβλέποντας στα κονδύλια της εε και του νάτο, βάζει σιγά σιγά στο συρτάρι τις ούτως ή άλλως ανεδαφικές διεκδικήσεις της...
Στο χέρι του ελληνικού κράτους είναι να σφίξει τα λουριά αν δει οργανωμένες μαγκιές..
Διότι δεν φοβάμαι κανέναν αλβανό...
Μόνο έλληνες...Προδότες ή μαλάκες...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν ξεχνώ ούτε τα κοινά σύνορα με την Αλβανια ούτε τον αλβανικό μεγαλοϊδεατσιμό και εθνικισμό...
Αλλά ξέρω ότι αν βολευτούν ή έχουν κάτι να χάσουν οι εν ελλάδι αλβανοί, δεν θα κάθονται να ασχολούνται με τσαμουριές και άλλες πίπες...
Και η αλβανία ως κράτος, αποβλέποντας στα κονδύλια της εε και του νάτο, βάζει σιγά σιγά στο συρτάρι τις ούτως ή άλλως ανεδαφικές διεκδικήσεις της...
Στο χέρι του ελληνικού κράτους είναι να σφίξει τα λουριά αν δει οργανωμένες μαγκιές..
Διότι δεν φοβάμαι κανέναν αλβανό...
Μόνο έλληνες...Προδότες ή μαλάκες...
καλα αμα δεις τον Αλβανο που δουλεβη απεναντι στη μαντρα με τα τσιμεντα ...θα κλασης μεντες

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
τα ιδια επαναλαμβανεις και εκφραζεις το απολυτα τιποτα που σε στοιχειωνει βαθια μεσα σου,
με το αβαταρ του Καλαχαν,εκει που εχεσε φυτρωσες εσυ

Εχει κάτι το ποιητικό το ποστάρισμά σου αυτό. Με συγκίνησε.

Κατα τα λοιπά ισχύουν όσα σου είπα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ρε παλικάρια... ΗΡΕΜΗΣΤΕ! Τα'χουμε πει 1000 φορές... ΜΗΝ γεμίζετε τα thread με off-topic ή/και βρισήδια! Σε τελική, αν θέλετε να τα πείτε μεταξύ σας... υπάρχουν κ τα pm! Λυπηθείτε κ μας που πρέπει να χάνουμε τόση ώρα για καθάρισμα...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε παλικάρια... ΗΡΕΜΗΣΤΕ! Τα'χουμε πει 1000 φορές... ΜΗΝ γεμίζετε τα thread με off-topic ή/και βρισήδια! Σε τελική, αν θέλετε να τα πείτε μεταξύ σας... υπάρχουν κ τα pm! Λυπηθείτε κ μας που πρέπει να χάνουμε τόση ώρα για καθάρισμα...
σβισε με ολακερο ενα οφ τοπικ ειμε!!!!!!!!!!!!!
οφ τοπικ=ασχετο

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ΛΥΠΑΜΑΙ που τα περισσότερα post δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το θέμα... κ δεν καταφέραμε τόσες χιλιάδες μέλη να βοηθήσουμε να βρεθούν οι αλήτες...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ΛΥΠΑΜΑΙ που τα περισσότερα post δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το θέμα... κ δεν καταφέραμε τόσες χιλιάδες μέλη να βοηθήσουμε να βρεθούν οι αλήτες...
Νο οφενς αλλα ηταν ηλιου φαεινοτερον που θα κατεληγε το θρεντ. Και οι συγκεκριμενοι λεβεντες οπως πολλοι αλλοι δε βρισκονται ποτε απο φορουμ, αποψη μου.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
παλι κωλοαλβανακια για τσαμπουκαδες ε?
Που θα παει η δουλεια με τη νεα γενια απο ψευτομαγκες αλλοδαπους που κυκλοφορουν με γκανια και μαχαιρια?
Στο δρομο απλα δεν πρεπει να ανταπαντας γιατι μπορει να γινει μαλακια και ειδικα αν ειναι αλλοδαποφατσες μεσα στο αμαξι(ανα 3 κυκλοφορουν για ''πεσιματα΄΄)
Γραψτε τους στα αρχιδια σας.
Απλα να εχετε παντα ενα σατανικο σεναριο να προφυλαξετε τον εαυτο σας αν παει να γινει στραβη.
Ακομα και πατημα με το αυτοκινητο επιβαλλεται.
Αυτοφορο θα παω και σε 4 μερες θα μου εχουν και κλασμενα τα παπαρια.
Γαμω τα γκετο των 1000000 παρανομων μεταναστων και μετα ασχολουμαστε αν παρατησε τη δημοσιογραφια η κυρια Ρουσοπουλου.
Αχρηστοι ολοι σας!
Γαμω τα υπουργεια σας ασχετοι καραγκιοζο players.
Φτου σας μουνοπανα!
Το πρωτο μου μηνυμα επι του θεματος

Μετα αρχισαν οι Εφιαλτες να περιπλανωνται.

Κλαψτε κοτες

ΥΓ Αν δεν ξερετε να διαβαζετε στα @@ μου

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Νο οφενς αλλα ηταν ηλιου φαεινοτερον που θα κατεληγε το θρεντ. Και οι συγκεκριμενοι λεβεντες οπως πολλοι αλλοι δε βρισκονται ποτε απο φορουμ, αποψη μου.

Αν συνεχιστούν οι κόντρες + τα βρισήδια δεν έχει νόημα να είναι ανοιχτό το thread κ θα κλειδωθεί...
Αναφερόμουν όμως στο αρχικό μήνυμα... θα μπορούσε μεταξύ τόσων χιλιάδων μελών να βρεθεί έστω κι ένας αυτόπτης μάρτυρας τού περιστατικού κ να βοηθούσε στην σύλληψη των δραστών!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Και επί του θεματος το σχολιο μου. Πολυ θα ηθελα να μαθω την πηγη της ειδησης, γιατι θυμιζει πιο πολυ τα ε-μειλ που η μικρη Αννουλα πασχει απο καρκινο και ζωγραφισε μια καρτα για σας, παρα κατι σοβαροτερο. Με ενα εξαιρετικα προχειρο σερτς υποπτευθηκα οτι προκειται για ειδηση απο την εσπρεσσο και επαθα μια καταθλιψη. Αυτο βεβαιως δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν τετοιου ειδους μαλακες. Ειναι γεματος ο τοπος. Του άλλου του Αγρινιωτη  του πατησαν το τριφυλλι και εφαγε 7 ατομα για το χαβαλο. Αν ισχυει μακαρι να βρεθουν οι συγκεκριμενοι λεβεντες, αν οχι καληνυχτα σας. Και στις 2 περιπτωσεις δε θα βγει τιποτα απο δω μεσα.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε το ξερες οτι οταν ερχονταν οι αλβανοι απο πανω τους περιμεναμε με λουλουδια στα συνορα και τους υποδεχτηκαμε με κοκκινο χαλι? :uglystupid:

Μια ερωτηση:
Ποσοι απο σας αμα σας απειλουσαν με μαχαιρι ή πιστολι ή κανονι κ.α. να σας κλεψουν το αμαξι,θα προσπαθουσατε να αντιδρασετε με οποιδηποτε τροπο(μιλαμε για αμαξι,οχι για κινητο και τετοια..)
εξαρτάται σε ποιά φάση θα με βρει...
Αν είμαι χαλαρός και σκέφτομαι πουλάκια και μεταξωτές μάλλον θα μου πάρει και το σώβρακο...
Αν είμαι αδρεναλινωμένος μέχρι τα αυτιά γιατί πάλι κάποιος πουθενάς στη δουλειά ή κάπου αλλού με έκανε πύραυλο μπορεί και να προλάβω να του βάλω το πιστόλι στον κώλο.....
Αλλωστε όπως μου έχουν πει όταν έχω βλέμμα ψυχάκια κάνουν πως δεν έγινε τίποτα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom