STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
Ξευτιλα η Ζωη. Απαραδεκτη συμπεριφορα!!!!
Ρε πούστη μου, αυτο παλι ειναι εκπληκτικο.Εκλογές 2023: Και τέταρτη αποχώρηση μέσα σε ένα 24ωρο από την Πλεύση Ελευθερίας
«Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική» ανέφερε σε δήλωσή της η πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη μετά τις αλλαγές στα ψηφοδέλτιαwww.protothema.gr
...Μεταξύ άλλων στην Α’ Αθήνας, 2ος στη λίστα κάτω από την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος...
Και ρωταω ποσο ξεφτιλισμένη πρεπει να ειναι η τυπισσα ωστε να βαζει τον γκόμενο της στην Βουλη;; Αλλα και αυτος πρεπει να ειναι μεγάλος ξεφτιλας καραγκιόζης που δέχεται κατι τετοιο.
Χιλιες φορες Βαρουφακης παρα αυτη η ξεφτιλισμένη καριολα στην Βουλη
Τύπε εχουμε λίστα σε αυτες τις εκλογες. Οχι σταυρο. Μην πας στο παραβαν και ζητας στυλο να βαλεις σταυρο, θα βγει ακυροαποτι ξέρω βγαίνει αυτος που εχει τους περισσότερους σταυρούς...και οχι οποίος ειναι πιο πάνω στην λίστα!
Κανένας.Χιλιες φορες Βαρουφακης παρα αυτη η ξεφτιλισμένη καριολα στην Βουλη
Συμφωνώ αλλά αν ήμουν αναγκασμένος να βάλω έναν από τους δύο θα έβαζα Βαρουφάκη πάρα αυτή την ξεφτιλισμενη καριόλα.Κανένας.
Ούτε Βελοπουλος, ούτε Ζωη, ούτε Βαρουφακης, ούτε Νίκη, ούτε Σπαρτιατες.
Αρκετα πλεον με τον καθε γραφικο.
Τετρακομματική βουλή και μια χαρα ειμαστε.
Τσάμπα της γλύφει το μουνι τύπε; Βουλευτής με 0 σταυρούς.Εκλογές 2023: Και τέταρτη αποχώρηση μέσα σε ένα 24ωρο από την Πλεύση Ελευθερίας
«Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική» ανέφερε σε δήλωσή της η πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη μετά τις αλλαγές στα ψηφοδέλτιαwww.protothema.gr
...Μεταξύ άλλων στην Α’ Αθήνας, 2ος στη λίστα κάτω από την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος...
Και ρωταω ποσο ξεφτιλισμένη πρεπει να ειναι η τυπισσα ωστε να βαζει τον γκόμενο της στην Βουλη;; Αλλα και αυτος πρεπει να ειναι μεγάλος ξεφτιλας καραγκιόζης που δέχεται κατι τετοιο.
Χιλιες φορες Βαρουφακης παρα αυτη η ξεφτιλισμένη καριολα στην Βουλη
Μην εκπλαγεις αν μεινει με το μουνι στο χερι ο τύποςΤσάμπα της γλύφει το μουνι τύπε; Βουλευτής με 0 σταυρούς.
Κατάργηση εκλογών πάραυτα, άμεσα τριμελή επιτροπή με πέντε άτομα, να κυβερνήσει τον τόπο...Ευχαριστούμε τον Μπογδανο και τον Κασιδιαρη, που κάνουν ό,τι μπορουν για να μεινουν εκτος βουλης ο Βελοπουλος και η Νικη.
Ευχαριστουμε την Ζωη, που κάνει ό,τι μπορει για να σαμποταρει το ιδιο της το κομμα.
Ευχαριστουμε τον Βαρουφακη, που μονος του εξαφανισε το κομμα του.
Η τετρακομματικη βουλη ερχεται.
ΝΔ 190 έδρες
Ευτυχώς που γίνονται και κάτι τέτοια και θυμόμαστε ότι έχουμε εκλογές, γιατί, κατά τα άλλα, εντελώς αδιάφορες είναι.Ρε πούστη μου, αυτο παλι ειναι εκπληκτικο.
Άλλο το να αλλαξεις την σειρα των υποψηφιων (που κι αυτο ανηθικο πολιτικα ειναι) και αλλο να βαλεις για...πρωτη φορα καποιον σε εκλογιμη θεση για να εκλεγει χωρις σταυρο. Διορισμός κανονικός, χωρίς καμία πολιτικη νομιμοποιηση. Προκειται περι αισχους. Ειλικρινα δεν το περιμενα
Αν γινόταν αυτό, από οποιοδήποτε αριστερο-σχιζοφρενή κόμμα,Ξενέρωσα με δήλωση της σε Ευαγγελάτο για γκρέμισμα τοίχου στον Έβρο και χορήγηση ασύλου. Σωστά ειπώθηκε ότι στις επόμενες 4 ώρες από 11 εκατ. η Ελλάδα θα γίνει 22 εκατ.
Καλά τα λες φιλε αλλά αν είχες δημόσιο λόγο θα σε βάφτιζαν φασίσταΑν γινόταν αυτό, από οποιοδήποτε αριστερο-σχιζοφρενή κόμμα,
α) Η Ελλάδα θα ονομαζόταν Ελλαδιστάν και επισήμως, δεν θα είχε καμία σχέση με το παρόν, καθώς νόμοι ήθη και έθιμα Σαρίας - Αφγανιστάν.
β) Τα σύνορά μας με άλλες χώρες θα ήταν σύνορα πολύ σκληρά, έλεγχοι και περιορισμοί όπως σε τριτοκοσμικές χώρες.
Θα μου πει κανείς: Ο Συριζο-ΝΔ-λαθρολάγνος , δεν το κάνουν αυτό ήδη; Ναι το κάνουν, σε ελεγχόμενο βαθμό, το άλλο είναι ξαφνικός θάνατος. Φυσικά, είμαι κατά των λαθρολάγνων και ετσιθελικά με το στανιό, παιδόφιλων και τραβελόφιλων κομμάτων.
Είμαστε σίγουροι πως υπάρχει "μουνί";;;;Τσάμπα της γλύφει το μουνι τύπε; Βουλευτής με 0 σταυρούς.
Τι λες ρε τυπε; Η εκλογες ειναι με λιστα, ο πρωτος-δευτερος μπαινει στην Βουλη.