Νέα

Πλεύση Ελευθερίας, το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

...Μεταξύ άλλων στην Α’ Αθήνας, 2ος στη λίστα κάτω από την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος...

Και ρωταω ποσο ξεφτιλισμένη πρεπει να ειναι η τυπισσα ωστε να βαζει τον γκόμενο της στην Βουλη;; Αλλα και αυτος πρεπει να ειναι μεγάλος ξεφτιλας καραγκιόζης που δέχεται κατι τετοιο.

Χιλιες φορες Βαρουφακης παρα αυτη η ξεφτιλισμένη καριολα στην Βουλη:angry:
Ρε πούστη μου, αυτο παλι ειναι εκπληκτικο.
Άλλο το να αλλαξεις την σειρα των υποψηφιων (που κι αυτο ανηθικο πολιτικα ειναι) και αλλο να βαλεις για...πρωτη φορα καποιον σε εκλογιμη θεση για να εκλεγει χωρις σταυρο. Διορισμός κανονικός, χωρίς καμία πολιτικη νομιμοποιηση. Προκειται περι αισχους. Ειλικρινα δεν το περιμενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αποτι ξέρω βγαίνει αυτος που εχει τους περισσότερους σταυρούς...και οχι οποίος ειναι πιο πάνω στην λίστα!
Τύπε εχουμε λίστα σε αυτες τις εκλογες. Οχι σταυρο. Μην πας στο παραβαν και ζητας στυλο να βαλεις σταυρο, θα βγει ακυρο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κανένας.
Ούτε Βελοπουλος, ούτε Ζωη, ούτε Βαρουφακης, ούτε Νίκη, ούτε Σπαρτιατες.
Αρκετα πλεον με τον καθε γραφικο.
Τετρακομματική βουλή και μια χαρα ειμαστε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.688
Πόντοι
9.931
Κανένας.
Ούτε Βελοπουλος, ούτε Ζωη, ούτε Βαρουφακης, ούτε Νίκη, ούτε Σπαρτιατες.
Αρκετα πλεον με τον καθε γραφικο.
Τετρακομματική βουλή και μια χαρα ειμαστε.
Συμφωνώ αλλά αν ήμουν αναγκασμένος να βάλω έναν από τους δύο θα έβαζα Βαρουφάκη πάρα αυτή την ξεφτιλισμενη καριόλα.

Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Like
275
Πόντοι
21

...Μεταξύ άλλων στην Α’ Αθήνας, 2ος στη λίστα κάτω από την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος...

Και ρωταω ποσο ξεφτιλισμένη πρεπει να ειναι η τυπισσα ωστε να βαζει τον γκόμενο της στην Βουλη;; Αλλα και αυτος πρεπει να ειναι μεγάλος ξεφτιλας καραγκιόζης που δέχεται κατι τετοιο.

Τσάμπα της γλύφει το μουνι τύπε; Βουλευτής με 0 σταυρούς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ευχαριστούμε τον Μπογδανο και τον Κασιδιαρη, που κάνουν ό,τι μπορουν για να μεινουν εκτος βουλης ο Βελοπουλος και η Νικη.

Ευχαριστουμε την Ζωη, που κάνει ό,τι μπορει για να σαμποταρει το ιδιο της το κομμα.

Ευχαριστουμε τον Βαρουφακη, που μονος του εξαφανισε το κομμα του.

Η τετρακομματικη βουλη ερχεται.
ΝΔ 190 έδρες

diegito007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
2.453
Πόντοι
441
Ευχαριστούμε τον Μπογδανο και τον Κασιδιαρη, που κάνουν ό,τι μπορουν για να μεινουν εκτος βουλης ο Βελοπουλος και η Νικη.

Ευχαριστουμε την Ζωη, που κάνει ό,τι μπορει για να σαμποταρει το ιδιο της το κομμα.

Ευχαριστουμε τον Βαρουφακη, που μονος του εξαφανισε το κομμα του.

Η τετρακομματικη βουλη ερχεται.
ΝΔ 190 έδρες
Κατάργηση εκλογών πάραυτα, άμεσα τριμελή επιτροπή με πέντε άτομα, να κυβερνήσει τον τόπο...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Δυστυχώς η ανικανότητα και η λιγούρα όσων ασχολούνται με την πολιτική δίνουν πάτημα να επικρατούν πάντα τα λαμόγια.
Αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα,όπως έλεγε κάποτε και ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.728
Πόντοι
2.356
Ρε πούστη μου, αυτο παλι ειναι εκπληκτικο.
Άλλο το να αλλαξεις την σειρα των υποψηφιων (που κι αυτο ανηθικο πολιτικα ειναι) και αλλο να βαλεις για...πρωτη φορα καποιον σε εκλογιμη θεση για να εκλεγει χωρις σταυρο. Διορισμός κανονικός, χωρίς καμία πολιτικη νομιμοποιηση. Προκειται περι αισχους. Ειλικρινα δεν το περιμενα
Ευτυχώς που γίνονται και κάτι τέτοια και θυμόμαστε ότι έχουμε εκλογές, γιατί, κατά τα άλλα, εντελώς αδιάφορες είναι.
Οι άλλοι οι θρησκόληπτοι της Νίκης κάνουν ακριβώς τα ίδια. Κι η πρώτη σε σταυρούς, που εφαγε την ψωλιά προς χάριν του προεδρικού τσανακογλειφτη, μετά το κράξιμο προς τον Πρόεδρο μας ζητάει νηστεία και τη βοήθεια του Τριαδικού Θεού.
Μακάρι να μπουν όλοι αυτοί. Καινούργιο συκώτι από το γέλιο θα φτιάξουμε.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Ξενέρωσα με δήλωση της σε Ευαγγελάτο για γκρέμισμα τοίχου στον Έβρο και χορήγηση ασύλου. Σωστά ειπώθηκε ότι στις επόμενες 4 ώρες από 11 εκατ. η Ελλάδα θα γίνει 22 εκατ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.822
Πόντοι
6.946
Ξενέρωσα με δήλωση της σε Ευαγγελάτο για γκρέμισμα τοίχου στον Έβρο και χορήγηση ασύλου. Σωστά ειπώθηκε ότι στις επόμενες 4 ώρες από 11 εκατ. η Ελλάδα θα γίνει 22 εκατ.
Αν γινόταν αυτό, από οποιοδήποτε αριστερο-σχιζοφρενή κόμμα,
α) Η Ελλάδα θα ονομαζόταν Ελλαδιστάν και επισήμως, δεν θα είχε καμία σχέση με το παρόν, καθώς νόμοι ήθη και έθιμα Σαρίας - Αφγανιστάν.
β) Τα σύνορά μας με άλλες χώρες θα ήταν σύνορα πολύ σκληρά, έλεγχοι και περιορισμοί όπως σε τριτοκοσμικές χώρες.

Θα μου πει κανείς: Ο Συριζο-ΝΔ-λαθρολάγνος , δεν το κάνουν αυτό ήδη; Ναι το κάνουν, σε ελεγχόμενο βαθμό, το άλλο είναι ξαφνικός θάνατος. Φυσικά, είμαι κατά των λαθρολάγνων και ετσιθελικά με το στανιό, παιδόφιλων και τραβελόφιλων κομμάτων.

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

Iraklis_agg

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
192
Πόντοι
0
Αν γινόταν αυτό, από οποιοδήποτε αριστερο-σχιζοφρενή κόμμα,
α) Η Ελλάδα θα ονομαζόταν Ελλαδιστάν και επισήμως, δεν θα είχε καμία σχέση με το παρόν, καθώς νόμοι ήθη και έθιμα Σαρίας - Αφγανιστάν.
β) Τα σύνορά μας με άλλες χώρες θα ήταν σύνορα πολύ σκληρά, έλεγχοι και περιορισμοί όπως σε τριτοκοσμικές χώρες.

Θα μου πει κανείς: Ο Συριζο-ΝΔ-λαθρολάγνος , δεν το κάνουν αυτό ήδη; Ναι το κάνουν, σε ελεγχόμενο βαθμό, το άλλο είναι ξαφνικός θάνατος. Φυσικά, είμαι κατά των λαθρολάγνων και ετσιθελικά με το στανιό, παιδόφιλων και τραβελόφιλων κομμάτων.
Καλά τα λες φιλε αλλά αν είχες δημόσιο λόγο θα σε βάφτιζαν φασίστα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Χαχαχα έβαλε τον γκόμενο της η άντρα της δεν ξέρω σε θέση που να βγει βουλευτής και έβγαλε τον άλλον.... χαχαχα με αστείες δικαιολογίες....αυτή πρέπει να φέρουν τα κανάλια να την ξεφτιλησουν αλλά μάλλον σέβονται τον πατέρα της...

Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Like
513
Πόντοι
86
Έλεος με την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα. Και άντε κάποτε οι γόνοι είχαν κι ένα επίπεδο πολιτικό. Συγκρίνουμε τον Ανδρέα Παπανδρέου με τον Κούλη ή την Ζωή; H Κωνσταντοπούλου ένα ναρκισσιστικό νευρωτικό άτομο είναι, που επιζητεί διαρκώς την προσοχή. Με τον Κωνσταντόπουλο πατέρα ποιος ξέρει τι κατάλοιπα της έχουν μείνει από την παιδική ηλικία...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.688
Πόντοι
9.931

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.320
Πόντοι
1.056
Τι λες ρε τυπε; Η εκλογες ειναι με λιστα, ο πρωτος-δευτερος μπαινει στην Βουλη.

Ένα λεπτό ρε παίχτη.....δεν μπαίνει στη βουλή αυτός που εχει τους πιο πολλούς σταυρούς ΑΛΛΑ αυτός που ειναι πιο πάνω στην λίστα? Αυτό μου λες?

Δηλαδή αν πάρουμε όλοι το ψηφοδέλτιο ενός κόμματος και ψηφίσουμε όλοι το τελευταίο όνομα, δεν θα βγει αυτός που θα ψηφίσουμε άλλα αυτός που ειναι το πρώτο όνομα στο ψηφοδέλτιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom