Νέα

Πλεύση Ελευθερίας, το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
θα ειναι το μονο κομμα με ψηφοφορους γυναικες.ποιος τυπος χυστης θα παει να ψηφισει την κωνσταντοπουλου;   :vomit:
Θα ψηφισουν οι απογοητευμένοι Συριζιάνοι ,μερικοι απο ΛΑικη ενοτητα και λιγοι αναποφασιστοι.Αυτό.Τελος.Μπήκε στη βουλή ήδη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
τι γίνεται ρε πούστη μου, όλοι κάνουν και από ένα κόμμα. σε λίγο τα κόμματα θα γίνουν σαν τις πορδές, όλοι θα αμολούν από ένα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γειά σου Aλιντισσα, σε θυμάμαι και από παλιά...μήπως έχεις καμιά γνωστή που να ενδιαφέρεται να παίξει τσοντούλα που θα προβληθεί μόνο εξωτερικό ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εγω εχω να κανω μια παρατηρηση.
Την Ζωη την ξεραμε οσοι κυκλοφοραμε στα δικαστηρια.
Στην πολιτικη μπηκε σχετικα μεγαλη, με παραινεση του Τσιπρα.
Κοινως, αν δεν υπηρχε ο Τσιπρας, δεν θα την ηξερε ουτε ο θυρωρος της, εκτος των δικαστηριων.
Εμεινε λοιπον 4 χρονια στο Συριζα, πλάι στον Τσιπρα, την εμαθε ο κοσμος, και τωρα κεφαλαιοποιωντας την εμπιστοσυνη του Τσιπρα κανει κομμα.
Λιγη ντροπη...

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Εγω εχω να κανω μια παρατηρηση.
Την Ζωη την ξεραμε οσοι κυκλοφοραμε στα δικαστηρια.
Στην πολιτικη μπηκε σχετικα μεγαλη, με παραινεση του Τσιπρα.
Κοινως, αν δεν υπηρχε ο Τσιπρας, δεν θα την ηξερε ουτε ο θυρωρος της, εκτος των δικαστηριων.
Εμεινε λοιπον 4 χρονια στο Συριζα, πλάι στον Τσιπρα, την εμαθε ο κοσμος, και τωρα κεφαλαιοποιωντας την εμπιστοσυνη του Τσιπρα κανει κομμα.
Λιγη ντροπη...

και στον Τσίπρα έδειξε εμπιστοσύνη ο Αλαβάνος. και λοιπόν;

Επισκέπτης
Εγώ πάντως θα είμαι από τους πρώτους που θα την ψηφίσω. Θα της στείλω ένα Φόλο και μία Κόλο - Κόλο  :2funny: :grin: :2funny: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
και στον Τσίπρα έδειξε εμπιστοσύνη ο Αλαβάνος. και λοιπόν;
Ο Τσιπρας δεν εκανε δικο του κομμα. Πήρε το υπαρχον. Απο εκει και περα ας προσεχε ο Αλαβανος τι φιδι εβαζε στον κορφο του. Αλλά ποιος μπορει να πει το παραμικρο? Ο Τσιπρας ειναι πρωθυπουργος ενω ο Αλαβανος σπιτι του, ενω οσο ειχε ο ιδιος το κομμα παλευε να μεινει στη βουλη.

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Άντε να δούμε.... Η τελευταία ελπίδα για τη λευτεριά!!!!!!

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Ο Τσιπρας δεν εκανε δικο του κομμα. Πήρε το υπαρχον. Απο εκει και περα ας προσεχε ο Αλαβανος τι φιδι εβαζε στον κορφο του. Αλλά ποιος μπορει να πει το παραμικρο? Ο Τσιπρας ειναι πρωθυπουργος ενω ο Αλαβανος σπιτι του, ενω οσο ειχε ο ιδιος το κομμα παλευε να μεινει στη βουλη.

η Κωνσταντόπουλου προφανώς πιστεύει ότι είναι ξεχωριστή και την χρειάζεται η χώρα
τώρα θυμήθηκα τον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν ανέλαβε υπουργός οικονομικών. Θυμάμαι πως ξεχείλιζε το εγώ του. Καταλάβαινες από το βλέμμα του, ότι είχε την ψευδαίσθηση ότι αυτός θα κάνει την διαφορά. Άστο μην το πιάσουμε το θέμα. Οι πολιτικοί είναι σαν τις γκόμενες. Άμα τους λιβανίζεις πολύ, χάνουν το μέτρο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
η Κωνσταντόπουλου προφανώς πιστεύει ότι είναι ξεχωριστή και την χρειάζεται η χώρα
τώρα θυμήθηκα τον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν ανέλαβε υπουργός οικονομικών. Θυμάμαι πως ξεχείλιζε το εγώ του. Καταλάβαινες από το βλέμμα του, ότι είχε την ψευδαίσθηση ότι αυτός θα κάνει την διαφορά. Άστο μην το πιάσουμε το θέμα. Οι πολιτικοί είναι σαν τις γκόμενες. Άμα τους λιβανίζεις πολύ, χάνουν το μέτρο.
Η διαφορα ειναι ομως οτι ο Βενιζελος ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα κεφαλια της χωρας ενω η Ζωη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom