Νέα

Πλεύση Ελευθερίας, το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
η Κωνσταντόπουλου προφανώς πιστεύει ότι είναι ξεχωριστή και την χρειάζεται η χώρα
τώρα θυμήθηκα τον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν ανέλαβε υπουργός οικονομικών. Θυμάμαι πως ξεχείλιζε το εγώ του. Καταλάβαινες από το βλέμμα του, ότι είχε την ψευδαίσθηση ότι αυτός θα κάνει την διαφορά. Άστο μην το πιάσουμε το θέμα. Οι πολιτικοί είναι σαν τις γκόμενες. Άμα τους λιβανίζεις πολύ, χάνουν το μέτρο.
Η Ζωή θέλει και μπορεί να τους κάνει όλους τους προδότες να τρέχουν!!!

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Η διαφορα ειναι ομως οτι ο Βενιζελος ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα κεφαλια της χωρας ενω η Ζωη...

δεν ξέρω, είναι? Αδιαμφισβήτητα είναι μεγάλος ρήτορας, αλλά αρκεί αυτό; Και η Ζωή πάντως το έχει στο συγκεκριμένο...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.746
Πόντοι
9.931
Εγω εχω να κανω μια παρατηρηση.
Την Ζωη την ξεραμε οσοι κυκλοφοραμε στα δικαστηρια.
Στην πολιτικη μπηκε σχετικα μεγαλη, με παραινεση του Τσιπρα.
Κοινως, αν δεν υπηρχε ο Τσιπρας, δεν θα την ηξερε ουτε ο θυρωρος της, εκτος των δικαστηριων.
Εμεινε λοιπον 4 χρονια στο Συριζα, πλάι στον Τσιπρα, την εμαθε ο κοσμος, και τωρα κεφαλαιοποιωντας την εμπιστοσυνη του Τσιπρα κανει κομμα.
Λιγη ντροπη...

Εξαιτίας του Τσιπρα δυστυχώς δεν μάθαμε μόνο την Ζωη αλλα και τον Φιλη, τον Δριτσα την Τασία Χριστοδουλοπούλου κ.α. μπουμπουκια :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
δεν ξέρω, είναι? Αδιαμφισβήτητα είναι μεγάλος ρήτορας, αλλά αρκεί αυτό; Και η Ζωή πάντως το έχει στο συγκεκριμένο...
Τύπε μου σε παρακαλω, μην μπλεκουμε τα σωβρακα με τις γραβατες.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
10959801_941222439222653_4395489549258545390_n.jpg

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

γιατί δεν έμεινε με τον Λαφαζάνη τότε; άσε ρε τους σιχάθηκα όλους αριστερούς, δεξιούς, κνίτες και χρυσαυγίτες. μου προκαλούν όλοι εμετό. Το εγώ τους μόνο λατρεύουν

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εξαιτίας του Τσιπρα δυστυχώς δεν μάθαμε μόνο την Ζωη αλλα και τον Φιλη, τον Δριτσα την Τασία Χριστοδουλοπούλου κ.α. μπουμπουκια :headbang: :headbang:

Συμφωνώ μόνο που μου αρέσει που ο Φίλης έχει τα αρχίδια να τα βάλει στοιχειωδώς με τους παπάδες και να αμφισβητήσει και τη γενοκτονία Ποντίων που μας έχουν ζαλίσει τ'αρχίδια με δαύτους!!

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Συμφωνώ μόνο που μου αρέσει που ο Φίλης έχει τα αρχίδια να τα βάλει στοιχειωδώς με τους παπάδες και να αμφισβητήσει και τη γενοκτονία Ποντίων που μας έχουν ζαλίσει τ'αρχίδια με δαύτους!!

Τι λες βρε ανώμαλε που έχει αρχίδια ο Φίλης. Επίσης πάνε μορφώσου λίγο για την γενοκτονία... Έλεος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Μην ξεχνάτε ποιός είναι ο πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου .

Στο τότε ειδικό δικαστήριο κατά του Αντρέα Παπ

ο ρόλος που διαδραμάτισε ο Ν. Κωνσταντόπουλος...

7B3DFFD1379C459BBBD17E5826203344.jpg

Menios_Koutsogiorgas-eidiko_dikastirio.jpg

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τι λες βρε ανώμαλε που έχει αρχίδια ο Φίλης. Επίσης πάνε μορφώσου λίγο για την γενοκτονία... Έλεος.
Αυτές τις μπούρδες της έβγαλε ο Ανδρέας Παπανδρέου μόλις το 1994 για να παίρνει ψήφους των Ποντίων ! Εγώ δεν τα πιστεύω,εσύ πίστευε τα άμα γουστάρεις...άλλο πράγμα τα εγκλήματα πολέμου που έγιναν ή και η εθνοκάθαρση και άλλο η γενοκτονία,για να ξέρουμε για τι μιλάμε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μην ξεχνάτε ποιός είναι ο πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου .

Στο τότε ειδικό δικαστήριο κατά του Αντρέα Παπ

ο ρόλος που διαδραμάτισε ο Ν. Κωνσταντόπουλος...

7B3DFFD1379C459BBBD17E5826203344.jpg

Menios_Koutsogiorgas-eidiko_dikastirio.jpg

τι ρόλο ??

απο εισαγγελέας και αυτός και ο Γαλανός μετατραπήκανε σε συνηγόρους υπεράσπισης... ο Γαλανός επιβραβεύτηκε για την μεταστροφή του και κατέβηκε το 1993 με το ΠΑΣΟΚ και εκλέχθηκε βουλευτής..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτές τις μπούρδες της έβγαλε ο Ανδρέας Παπανδρέου μόλις το 1994 για να παίρνει ψήφους των Ποντίων ! Εγώ δεν τα πιστεύω,εσύ πίστευε τα άμα γουστάρεις...άλλο πράγμα τα εγκλήματα πολέμου που έγιναν ή και η εθνοκάθαρση και άλλο η γενοκτονία,για να ξέρουμε για τι μιλάμε.

είχαν πόλεμο στον Πόντο για να χαρακτηρίζονται εγκλήματα πολέμου ??

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311

Αν είσαι από τους ψευτοπροοδευτικούς που πιστεύουν ότι αυτά πρέπει να ξεχαστούν ή να μην χρησιμοποιούμε τον όρο γενοκτονία για "λόγους καλής γειτονίας" τότα συγχαρητήρια. Αυτό το σκεπτικό είναι αφελές. Φυσικά όλα αυτά έγιναν και ήταν απόλυτη βαρβαρότητα που ξεπερνά μερικά απλά εγκλήματα πολέμου. Υπάρχουν αδιάψευστες αποδείξεις και από ουδέτερες πηγές. Μην γράφεις τόσο ακραία πράγματα σε παρακαλώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom