Επέστρεψα τυπάρχηδες. Ευχάριστα τα νέα. Έκανα ολα οσα ειπα και πριν και το παιχνίδι παίζει τέλεια ;)
Τελικά έφταιξε αυτο που μου είπε ο λακης33
ευχαριστώ και τον Παραλήμνιο και τον Τσολιά χθές το βράδυ με το
κατεβαστήρι που μου έδωσε (ελπιζω να μην ξεχνάω κάποιον).
Επειδή είπαμε πολλά ωραια για το PS2 προηγουμένως που σίγουρα κάποιοι νέοι και αρχάριοι στο άθλημα οπως ημουν και εγω μπορεί να θέλουν να μάθουν θα συνοψίσω .
Συνοψίζοντας λοιπον ...
Για να γράψει κάποιος με επιτυχία το πρώτο του game σε PS2 χωρις να χαλάσει ουτε 1 ευρώ σε κάποιο μαγαζάκι με αντιγραφές και κονσόλες. Χρειάζεται τα παρακάτω :
1. Το software Alcohol 120
2. 1 Verbatim DVD + R
-> Τα CD κάνουν την ίδια δουλειά?
Bασικά όχι. Καλύτερα κάποιος να πάρει DVD για να κάνει την δουλειά του καθώς το Alcohol120 δεν θα του επιτρέψει να γράψει το παιχνίδι με ένα μήνυμα οτι και καλά το αποθηκευτικό μέσο δεν ειναι κατάλληλο.
3. Να κάψει το DVD σε ταχύτητα 4x ( 5.540 KB/s) και μόνο σε αυτήν , την 1η φορά το έκαψα σε ταχύτητα maximux που έχει το Alcohol120 bydefault και μολις πήγα μετα να το παίξω απλα δεν έπαιζε. Θα πρέπει κάποιος απο το μενού με τις ταχύτητες να αλλάξει την ταχύτητα και να βάλει 4x.
Σε περίπτωση που κάποιος κάνει όλα τα παραπάνω σωστά και η πηγή απο την οποία κατέβασε το παιχνίδι ηταν επίσης σωστή και συνεχίζει να έχει προβλήματα τοτε μπορει να αρχίσει να ψάχνει τι δεν πάει καλά με το μηχανημά του. Πρωτα απο ολα δηλαδη κοιτας μηπως κάτι δεν πήγε καλά με την αντιγραφή του παιχνιδιου .
-----------------------------------------------------------------------------
ΠΗΓΟΥΛΕΣ
1.
2.
Κατεβαστήρι με games για PS2
3.
Το 1ο (λένε) ελληνικό forum και κοινότητα για PSP
4.
SnesOrama Emulation Community
PS2 ISOs
5.
Alcohol120