Νέα

ΑΕΠΙ η Ντ@@@@@δες της καθυμερινοτητας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα homan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
others-240.gif
  Aπο πότε ρε;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πριν κανενα μηνα ηρθε ενας τυπος στην επιχειρηση μου  μου ζητησε μια καρτα και αφου του εδωσα μου ειπε οτι ειναι απο την ΑΕΠΙ και οταν μου ερθει  μια επιστολη θα μιλησουμε .Σημερα μου ηρθε μια επιστολη με την οποια μου ζητανε να τους πληρωσω 75 ευρω .Η επιχειρηση μου δεν εχει καμμια σχεση με καφε μπαρ κλπ που η μουσικη ειναι μερος του καταστηματος  δηλσδη απλα ακουμε ραδιο για δικη μας ψυχαγωγια Δεν ειναι μεγαλο ποσον τα 75 ευρω ετσι κι αλλιως στις πουτανες  ξοδευω πολλα περισσοτερα αλλα αισθανομαι οτι αν τα δωσω θα ειναι σαν να τα δινω σε νταβατζηδες Ξερει κανενας νομικος του σαιτ τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις Εγω παντως δεν ειμαι διατεθιμενος να τους δωσω ουτε 1 ευρω και ας ξοδεψω και 1000 ευρω σε δικαστηρια 

Αφου οπως λες τρως πολλα περισσοτερα στις πουτανες,
δωσ'τα κι εσυ να αισθανθεις λιγο το πουτανακι τους!

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
[size=16pt]ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.[/size]

Τα ιδια καναν σε κολλητο μου αλλα.... Αυτον τον εγραψαν κιολας και καλα πανε δικαστηριο και εχει ενα ΤΣΑΚΑΛΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ που βρισκει αποφαση οτι:
Η καταγγελια πρεπει να εχει ωρα αλλα και... ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ποιο ακριβως τραγουδι ακουγοταν. Χωρις αυτη τη λεπτομερεια Βγαινεις ΛΑΔΙ αφου ΔΕΝ εχουν ολοι οι καλιτεχνες απαιτηση ΑΕΠΙ ουτε ειναι μελη της.
TOYΣ εσκισε κανονικα ο law λεμε!
Αν καποιος θαλει να του στειλω Info απο τον κολλητο ή αν μαθω το δικηγορο να τον ποσταρω.
Σε καθε περιπτωση ομως ο δικηγορος σας ΝΑ το ψαξει οπως ακριβως σας το ειπα

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Το οτι καποιος δεν θελει να πληρωσει ,δεν σημαινει οτι ειναι και καλα σωστο ,αν και ειναι βεβαια η μαγκια της εποχης.
Δηλαδη ,αφου δεν θες να πληρωσεςι πνευματικα δικαιωματα ,αε απογονους ,κληρονομους κ.λ.π για 70 χρονια ,τοτε κλειστο το γαμημενο το ραδιακι  και μην ακους.
Το οτι ελαχιστα απο αυτα τα λεφτα ,με εξαιρεση  τα λεφτα Αμερικανων διμιουργων ,επιστρεφουν εκει που πρεπει ,αυτο ειναι σωστο και δυστυχως αλλα ενα Ελληνικο φαινομενο.
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι μεγαλοι Ελληνες συνθετες ,διαλεξαν ,να τους εκπροσωπουν  ,ξενες εταιριες πνευματικων δικαιωματων ,που αποδιδουν τα σωστα ποσοστα.
Τελος οποιος εχει καφε ,μπιλιαρδα ,μπουρδελο Η ο,τι αλλο εχει μουσικη ,η μονη λυση ειναι τυπου MAD MELODY ,που εχει ειδικη συμφωνια και ετσι πληρωνεις πολυ μικρο ποσοστο.

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για μενα ειναι καθαρα νταβατζιλικη με νομοιποιηση του κρατους. Η ΑΕΠΙ αν δεν κανω λαθος ειναι ιδιωτικος οργανισμος. Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σταθει νομικα οτι μια ιδιωτικη εταιρια μπορει να εχει οικονομικες απαιτησεις.. Τι ειναι η εφορια η το τεβε (αλλοι νταβατζηδες και αυτοι...).
Ειναι σαν να εχω μια ταβερνα και να ερθει αυτος που μου εχει πουλησει τα τραπεζομαντηλα η τα πουκαμισα που φορανε τα γκαρσονια και να μου ζηταει να πληρωσω δικαιωματα για τον σχεδιαστη...
Θα τρελαθουμε τελειως λεμεεεεεεεεε....

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
σε λίγο θα πληρώνουμε για κάθε φορά που πάμε και στην τουαλέτα

Επισκέπτης
Πριν κανενα μηνα ηρθε ενας τυπος στην επιχειρηση μου  μου ζητησε μια καρτα και αφου του εδωσα μου ειπε οτι ειναι απο την ΑΕΠΙ και οταν μου ερθει  μια επιστολη θα μιλησουμε .Σημερα μου ηρθε μια επιστολη με την οποια μου ζητανε να τους πληρωσω 75 ευρω .Η επιχειρηση μου δεν εχει καμμια σχεση με καφε μπαρ κλπ που η μουσικη ειναι μερος του καταστηματος  δηλσδη απλα ακουμε ραδιο για δικη μας ψυχαγωγια

Πες ότι ακούτε σταθμούς της Εκκλησίας
και ΕΡΑ3 που βάζει κλασσική μουσική.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

Επισκέπτης
Για την Κλασσική Μουσική
και για τη Τζαζ του 1930
καθώς και για εκκλησιαστικούς ύμνους
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Επισκέπτης
Καλό είναι ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΑΕΠΙ.

ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ , ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΓΙΟΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom