Νέα

Playmate 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΙΜΒΑ δε ξέρω τι σημαίνει

Αλλά την Καρντάσενα δεν την έχω δεί ζωντάνα (και δε νομίζω να την δω ποτέ μου) αλλά αν αυτή είναι φάλαινα τότε στην Ελλάδα κυκλοφορούν κάτι φαλαινοκαρχαρίες άλλο πράγμα. ΚΑΙ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ!!! Η ΣΑΚΙΡΑ ΦΑΛΑΙΝΑ!!! ΝΑΙ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΤΑ ΒΟΔΙ ΛΑΪΝ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

γκρεγκ δικος μας εισαι τζοιν δε κλαμπ :P

Imba= Imba means that something is imbalanced and should be "nerfed" or made worse. When something is imba it means that is is too good and it makes the game unfair.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δε θα κουραστω να στο φωναζω αυτο εχεις προβλημααααααααα :2funny:
ακου φαλαινα η καρντασιαν!! φαλαινα η λοπεζ!!! φαλαινα η σακιρα (με το ζορι την αποδεχεσαι εχω τα παλια σου ποστ ρουφιανα) μη δεις γκομενα με λεκανη την λες φαλαινα!!! και πως πρεπει να ειναι ρε λουκ οι γυναικες? σαν τα σκιαχτρα που βγηκαν χτες? τις κρεμαστρες? τουλαχιστον η "Εστεμμενη" η χτεσινη ειχε και λιγο καμπυλη σε σχεση με τις αλλες...
καλα οι χτεσινες ηταν γ γελια...ουτε μεση δεν ειχαν....μια δυο μονο ειχαν ωραιο σωματακι.

η σακιρα μαρεσει..(αδυνατησε τελευταια :rolleyes:)

τωρα τις αλλες...αν τις εβλεπα εξω ΧΩΡΙΣ να τις ξερω ισως να μην τις κοιτουσα δευτερη φορα.αν σχολιαζα θα ελεγα απλα:εχουν καποια περιττα κιλακια.

αλλα οταν μου πλασαρονται τετοιες περιφερειες κωλοι κ μπουτια γ σεξ συμπολ ΕΔΩ ΜΕΣΑ την στιγμη που εγω(εγω=ελλεεινιδα)με το 1/3 του κωλου της κιμ θεωρουμαι τοφαλα αχλαδοκωλα????????ε οχι....να ειχαν εστω ωραια φατσα να πω...οπως μαρεσει η σακιρα οπως κοβω φλεβα γ την θεα μπελουτσι γ την ΜΟΥΝΑΡΑ ζετα τζοουνς....
αλλα δεεενν....

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Η καρντασιαν ειναι η επιτομη της πατσοκοιλιας ... σωστα .
Θα σου πω τη γνωμη μου=Φοβερο προσωπο καβλοφατσα,στις φωτο τις επεξεργασμενες δειχνει τοσο ζουμερη γυναικα οσο πρεπει,αλλα στις φωτογραφιες τις ρεαλιστικες φαινεται οτι εχει προβλημα στη περιφερεια...Ουσια=ειναι ενα διμιουργημα των μαλακοαμερικανων,βασικα μια υπερβολη..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλα οι χτεσινες ηταν γ γελια...ουτε μεση δεν ειχαν....μια δυο μονο ειχαν ωραιο σωματακι.

τωρα τις αλλες...αν τις εβλεπα εξω ΧΩΡΙΣ να τις ξερω ισως να μην τις κοιτουσα δευτερη φορα.αν σχολιαζα θα ελεγα απλα:εχουν καποια περιττα κιλακια.

αλλα οταν μου πλασαρονται τετοιες περιφερειες κωλοι κ μπουτια γ σεξ συμπολ ΕΔΩ ΜΕΣΑ την στιγμη που εγω(εγω=ελλεεινιδα)με το 1/3 του κωλου της κιμ θεωρουμαι τοφαλα αχλαδοκωλα????????ε οχι....να ειχαν εστω ωραια φατσα να πω...οπως μαρεσει η σακιρα οπως κοβω φλεβα γ την θεα μπελουτσι γ την ΜΟΥΝΑΡΑ ζετα τζοουνς....
αλλα δεεενν....

λουκ νομιζω οτι μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα δεν εχεις καταλαβει οτι αλλο πραγμα ειναι ο κωλος και αλλο πραγμα ο τροπος που τον χειριζεσαι....η γυναικα ειναι ΚΑΒΛΑ και αυτο ειναι το οποιο λεμε....εγω της καθομουνα ρε παιδι μου πως το λενε? ανετα καθομαι και την χαζευω αν τη δω στο δρομο! ανετα θα κοιταω τον κωλο της αν την πετυχω πουθενα! ε η ιδια γκομενα με το ιδιο ακριβως σωμα και μικροτερο κωλο σε πληροφορω οτι αν δεν "το χε" ουτε που θα γυριζε κανεις να την κοιταξει...

υ.γ. ειλικρινα δε μπορω να διαβαζω τα σχολια σου για τη σακιρα νιωθω οτι διαβαζω ιεροσυλιες :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
tumblr_lklbm5nrVC1qe8p5xo1_500.jpg

tumblr_lmh9crRtD81qay5a0o1_500.jpg

Δειτε ολοι την γυναικα που εκανε εμενα , την Λουκ ΚΑΙ την Βελβυ να συμφωνησουμε οτι ειναι θεα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

Τι πλασμα  :smitten: ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στην πρωτη φωτο μαρεσει παρα πολυ :grin: ποια ειναι? :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λουκ νομιζω οτι μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα δεν εχεις καταλαβει οτι αλλο πραγμα ειναι ο κωλος και αλλο πραγμα ο τροπος που τον χειριζεσαι....η γυναικα ειναι ΚΑΒΛΑ και αυτο ειναι το οποιο λεμε....εγω της καθομουνα ρε παιδι μου πως το λενε? ανετα καθομαι και την χαζευω αν τη δω στο δρομο! ανετα θα κοιταω τον κωλο της αν την πετυχω πουθενα! ε η ιδια γκομενα με το ιδιο ακριβως σωμα και μικροτερο κωλο σε πληροφορω οτι αν δεν "το χε" ουτε που θα γυριζε κανεις να την κοιταξει...

υ.γ. ειλικρινα δε μπορω να διαβαζω τα σχολια σου για τη σακιρα νιωθω οτι διαβαζω ιεροσυλιες :2funny:
γενικα δεν την θεωρω καυλα.γ την σακιρα/καθριν ζετα/μονικα θα μπορουσα να λεω αυτα που λες.
οχι γ την κιμ....αλλο το προσωπικο γουστο αλλα η αντικειμενικη αληθεια. μαγκια του σε οποιον του αρεσει.χεστηκα.αλλα αντικειμενικα η κοπελα εχει τεραστια περιφερεια.πως να το κανουμε?!

υγ την αγαπω την σακιρα αληθεια... :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και τελειο στηθος ΚΑΙ φυσικο (νομιζω) ΚΑΙ pierced :rockon: ρισπεκτ

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
tumblr_lklbm5nrVC1qe8p5xo1_500.jpg

tumblr_lmh9crRtD81qay5a0o1_500.jpg

Δειτε ολοι την γυναικα που εκανε εμενα , την Λουκ ΚΑΙ την Βελβυ να συμφωνησουμε οτι ειναι θεα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

Τι πλασμα  :smitten: ?
πραγματικα ειναι κουκλα!!δε ξερω ποια ειναι αλλα ειναι μουναρος.λιγο πιπ στητο στηθος να ειχε και την πηδαγα!!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
όλες είναι υπερεκτιμημένες οι διάσημες . αμα τις δείτε απο κοντα καταλαβαινει κανείς την χρησιμότητα του Μεικ -απ., φωτοσοπ κλπ.,

:s&m_2:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γενικα δεν την θεωρω καυλα.γ την σακιρα/καθριν ζετα/μονικα θα μπορουσα να λεω αυτα που λες.
οχι γ την κιμ....αλλο το προσωπικο γουστο αλλα η αντικειμενικη αληθεια. μαγκια του σε οποιον του αρεσει.χεστηκα.αλλα αντικειμενικα η κοπελα εχει τεραστια περιφερεια.πως να το κανουμε?!

υγ την αγαπω την σακιρα αληθεια... :grin:

το μεγαλη περιφερεια διαφερει απο το φαλαινα ομως....και ασε την καρντασιαν...αστην...ειναι νεο φρουτο....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ να λες την ΜΙΣ ΟΠΙΣΘΙΑ την πιο ομορφη γυναικα του 2011 χοντροκωλα??????????? για την Λοπεζ μιλαω φυσικα :birdman:  :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

αλλα δεεενν....
H Μπελούτσι είναι η ΑΠΟΘΕΩΣΗ της γυναίκας. Η φαντασίωση κάθε στραίητ άντα από ηλικές 12 μέχρι 92.
Τη Σακίρα δεν την έχω δει τελευταία.
Αλλά όχι και η Καρντάσενα φάλαινα. Τουλάχιστον από τις φώτο που ανέβηκαν γιατί ούτε καν ήξερα και ξέρω ποιά είναι και τι κάνει (καμιά τβ περσόνα που θα πηδήχτηκε πουθενά και θα κυκλοφόρησε και στο νετ το βιντεάκι φαντάζομαι). Τώρα το πως είναι στην πραγματικότητα δε ξέρω. Κρίνω από αυτό που βλέπω.
Και ΑΝ έχει το 1/3 του κώλου της ρε Λουκία τότε εσύ έχεις κώλο μπιμπελό!!!!  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Θα σου πω τη γνωμη μου=Φοβερο προσωπο καβλοφατσα,στις φωτο τις επεξεργασμενες δειχνει τοσο ζουμερη γυναικα οσο πρεπει,αλλα στις φωτογραφιες τις ρεαλιστικες φαινεται οτι εχει προβλημα στη περιφερεια...Ουσια=ειναι ενα διμιουργημα των μαλακοαμερικανων,βασικα μια υπερβολη..

Ναι ρε συ οντως ο κωλος της ειναι πολυ μεγαλος για το σωμα της ...
Αλλα τουλαχιστον για μενα δεν παιζει ρολο αυτο ... προσωπαρα , βυζαρες, επιπεδη κοιλια , ομορφες γαμπες , υπεροχα μαλλια ..
Με ολα αυτα με αφηνουν αδιαφορη οι 5 ποντοι παραπανω στην περιφερεια ... :booty: :booty:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
όλες είναι υπερεκτιμημένες οι διάσημες . αμα τις δείτε απο κοντα καταλαβαινει κανείς την χρησιμότητα του Μεικ -απ., φωτοσοπ κλπ.,

καλα ναι εμεις οι γυναικες το ξερουμε αυτο...κουβεντα να γινεται...οι αντρες πασχουν λιγο σε αυτον τον τομεα και νομιζουν οτι αυτο που βλεπεις αυτο παιρνεις κι ολας....τα διαβαζεις και στις κριτικες αλλωστε :2funny: (μα αλλο παρηγγειλα κυριος...τι ειναι αυτο που μου ρθε στο δωματιο??)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
το μεγαλη περιφερεια διαφερει απο το φαλαινα ομως....και ασε την καρντασιαν...αστην...ειναι νεο φρουτο....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ να λες την ΜΙΣ ΟΠΙΣΘΙΑ την πιο ομορφη γυναικα του 2011 χοντροκωλα??????????? για την Λοπεζ μιλαω φυσικα :birdman:  :birdman:

Τι γυναικα κ αυτη ρε φιλεεε  :rockon: :rockon: :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

:thumbsup:
Μονο μια ειναι η υπερτατη καβλα
%CE%B6%CE%B4%CF%86%CF%83%CE%B4.jpg

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.803
Πόντοι
216
EVLABIA CHAMOKOVITS
http://[URL unfurl="true"]www.bestcelebgossip.com/Vanesspics/beth_ditto.jpg[/img[/URL]]
:fuck2: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom