gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ποια έχεις βάλει ρε τύπε;; Γιατί έχει τη λέξη blog και αυτομάτος έχει μπαναρηθεί εδώ στας Ανατολάς που είμαι!!!!
Μονο μια ειναι η υπερτατη καβλα
![]()
Ποια έχεις βάλει ρε τύπε;; Γιατί έχει τη λέξη blog και αυτομάτος έχει μπαναρηθεί εδώ στας Ανατολάς που είμαι!!!!
![]()
![]()
Τη μεγαλυτερη καβλα-προσωπικοτητα ΠοπαραΠοια έχεις βάλει ρε τύπε;; Γιατί έχει τη λέξη blog και αυτομάτος έχει μπαναρηθεί εδώ στας Ανατολάς που είμαι!!!!
ααααααα συμφωνω συμφωνω συμφωνω!!!! ρε τι ΠΟΔΑΡΕΣ που εχει η τσαπανιδου!!! την χαζευω με τις τακουναρες (που τους εχω και αδυναμια) τα πρωινα!!
![]()
![]()
![]()
EUGENIA DIORDIYCHUK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είχα ξενερώσει τη ζωή μου όταν έμαθα ότι την πηδούσε ο μαλάκας που κάνει "το κουτί της πανδώρας"...Τώρα όμως μαθαίνω ότι είναι λεύτεροΠισω καριόλια απο το Ποπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
σας εφαγα
λιωνωωωωωωωωωω![]()
![]()
![]()
ααααααα συμφωνω συμφωνω συμφωνω!!!! ρε τι ΠΟΔΑΡΕΣ που εχει η τσαπανιδου!!! την χαζευω με τις τακουναρες (που τους εχω και αδυναμια) τα πρωινα!!
τις κιμ ειναι φωτοσοπαρισμενη.προς το καλο.απο φωτογραφηση της σε περιοδικο ειναι.φαντασου την χωρις το φωτομαγαζο.μολις διαβασα οτι ειναι 1.67 και 49 κιλα...49 λιγο δεν ειναι?παντως για 49 κιλα πολυ καλοσχηματισμενο το σωμα της μπραβο!!!
λουκ δεν πιανουν τα προβοκατσια σου να ξερεις....δεν ειναι ουτε οι πρωτες ουτε οι τελευταιες που κανουν φωτοσοπ στις φωτογραφιες τους πφφφφφ
Δεν μας ειπε ο Τρεσκι ακομα τη γνωμη τουΑ ωραια τουλαχιστον ολοι συμφωνουμε οτι ειναι θεα η τσαπανιδου![]()
γτ ποιος δε συμφωνει?????????????????Α ωραια τουλαχιστον ολοι συμφωνουμε οτι ειναι θεα η τσαπανιδου![]()
τι κανεις χαρα μου εσυ;;;;;;;;; :-*Tι freak show ήταν αυτό ρε;
Ελπίζω να μη τις είδε ο Hefner γιατί δε θ'άντεξε...![]()
Α ωραια τουλαχιστον ολοι συμφωνουμε οτι ειναι θεα η τσαπανιδου![]()
Είναι αυτό που λέω. Να είναι σωστά κρεατομένη. Μπορεί και μια άλλη να είναι 170 και 70 κιλά και ΑΝ είναι σωστά κρεατομένη να είναι ΘΕΑ.μολις διαβασα οτι ειναι 1.67 και 49 κιλα...49 λιγο δεν ειναι?παντως για 49 κιλα πολυ καλοσχηματισμενο το σωμα της μπραβο!!!
Α ωραια τουλαχιστον ολοι συμφωνουμε οτι ειναι θεα η τσαπανιδου![]()
μολις διαβασα οτι ειναι 1.67 και 49 κιλα...49 λιγο δεν ειναι?παντως για 49 κιλα πολυ καλοσχηματισμενο το σωμα της μπραβο!!!
λουκ δεν πιανουν τα προβοκατσια σου να ξερεις....δεν ειναι ουτε οι πρωτες ουτε οι τελευταιες που κανουν φωτοσοπ στις φωτογραφιες τους πφφφφφ