Νέα

Playmate 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τις κιμ ειναι φωτοσοπαρισμενη.προς το καλο.απο φωτογραφηση της σε περιοδικο ειναι.φαντασου την χωρις το φωτομαγαζο.

ως γενικοτερη παραδοχη το λεω...οτι οταν μιλαμε για καποιο σελεμπ μιλαμε με τις επεξεργασμενες φωτογραφιες που βλεπουμε στα περιοδικα...εξ ου και λεγαμε πριν οτι ειναι και υπερτιμημενες

dillinger

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• tsapanidou.jpg
    tsapanidou.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 22

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Είναι αυτό που λέω. Να είναι σωστά κρεατομένη. Μπορεί και μια άλλη να είναι 170 και 70 κιλά και ΑΝ είναι σωστά κρεατομένη να είναι ΘΕΑ.
Αν και 49 κιλά για μένα είναι λίγαα. Τα 2πλάσιά της είμαι σχεδόν. Θα την κουλάντριζα με το ένα μου χέρι  :grin:

Ε μη τρελαθούμε κιόλας. Να έχουμε λίγο ιερό και όσιο!!!!

ναι αυτο ακριβως λεω! οτι για 49 κιλα και για τετοιο υψος δεν ειναι ουτε κοκαλιαρα ουτε κρεμαστρα εχει φοβερο σωμα :) :) μαρεσει ο ορος "σωστα κρεατομενη" χαχαχαχαχα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
 Ποπη Τσαπανιδου
 Δωροθεα Μερκουρη
 Ποπη Αναστασοπουλου

και ο καταλογος κλεινει για τα τελεια δειγματα Ελληνιδας/τελεια δειγματα γυναικας

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
την πηνελοπη αναστασοπουλου εννοεις??
αν ναι: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: ποσο υπερμουναρα ειναι αυτη η γυναικα????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η δωροθεα δε μαρεσει... :rolleyes:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
τις κιμ ειναι φωτοσοπαρισμενη.προς το καλο.απο φωτογραφηση της σε περιοδικο ειναι.φαντασου την χωρις το φωτομαγαζο.

Η συγκεκριμενη φωτογραφιση κοπελια ηταν χωρις φωτοσοπ ... αυτο ηταν το κονσεπτ  :s&m_3:

dillinger

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Top MILF!!! :rockon:

Συνημμένα

• stefanidou.jpg
    stefanidou.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 22

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

μπλιαχ ρε τι σαρεσει σε αυτην που οταν γελαει το προσωπο της θυμιζει δρακουμελ....ετσι ποζαρισμενη στη φωτο ειναι οκ αλλα οταν την βλεπεις να κινειται να μιλαει και να γελαει ειναι τουλαχιστον αισχρη...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η Μπελουτσι χωρις φωτοσοπ :grin: παραμενει πανεμορφη φυσικα :P γιατι εχει σεξ απιλ η γυναικααααα
(μοιαζει ελαφρως με τη Φιλινη ή ειμαι απλα βλαφσημη? :think: )
mr_c66ac56b4dbc47.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
την πηνελοπη αναστασοπουλου εννοεις??
αν ναι: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: ποσο υπερμουναρα ειναι αυτη η γυναικα????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η δωροθεα δε μαρεσει... :rolleyes:
Την Πηνελόπη την είχε δει φίλος καλός που έχουμε τα ίδια γούστα στις γυναίκες στο περίπου και μου είχε πει ότι η γυναίκα (η Πηνελόπη) είναι και πολύ καβλέλ γυναίκα.

dillinger

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
μπλιαχ ρε τι σαρεσει σε αυτην που οταν γελαει το προσωπο της θυμιζει δρακουμελ....ετσι ποζαρισμενη στη φωτο ειναι οκ αλλα οταν την βλεπεις να κινειται να μιλαει και να γελαει ειναι τουλαχιστον αισχρη...

Δεν νομίζω!

Συνημμένα

• stefanidou tatiana.jpg
    stefanidou tatiana.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Η Μπελουτσι χωρις φωτοσοπ :grin: παραμενει πανεμορφη φυσικα :P γιατι εχει σεξ απιλ η γυναικααααα

:o :o :o

Αυτη σκεφτομουν τωρα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για την Αναστασοπουλου θα συμφωνησω και εγω :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εχει απλα φωτογενεια....οταν την βλεπω να μιλαει και να κινειται και κυριως να γελαει ειναι αισχρη :think: δε μου αρεσει καθολου μα καθολου αυτη η γυναικα!!!

:o :o :o

Αυτη σκεφτομουν τωρα

μα δε μοιαζουν πολυ? :o :o :o :o

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
mr_c66ac56b4dbc47.jpg
εισαι απλα βλασφημη!!!

αβαφτη θεα!!!!!!!!!!!!!!!!!αααχχχ....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
6.jpg
anastasopoulou.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/temp/CD4C14E07BDAEC0F0A70CC4302131E15.jpg[/img[/URL]] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
[/quote]

προσωπο φεγγαρι,με τα τατου της,με την κωλαρα της,με τις ποδαρες της,με τις βυζαρες της

ονειρωξη λεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom