Νέα

Playmate 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κοίτα για πιάνο και έκαναν και δεν έκαναν. Λόγο άνοιγμα παλάμης έπιανα οκτάβα, αλλά λόγο κατασκευής και κληρονομικότητας δεν έκαναν γιατί είναι ψιλοχοντρά.

Καλά εάν μια γκόμενα έχει πλαστικό βυζί, πλαστικό κόλο, πλαστική μύτη, πλαστικά χείλη ε τότε γάματα με κεφααλαία γράμματα. Καλύτερα να πάρει κάποιος μια πλαστική κούκλα που δε θα του σπάει και τα αρχίδια

μια φορα ειχα ρωτησει σε ενα σεξ σοπ τον τυπακο που το ειχε αν εχουν περαση η πλαστικες κουκλες και ξερεις τι μου απαντησε? κοπελια θα σου πω ενα πραγμα! χτες ηρθε ενας τυπος και αγορασε μια κουκλα....και σημερα ηρθε και πηρε αλλες δυο!!! (και ειναι και πανακριβες ε??) :2funny:

οι πιο πολλες χτες ηταν λιγο ποντικομουρες η Στυκουδη ηταν πολυ πιο ομορφη απο ΟΛΕΣ τους :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΠΩΠΩ...10ΤΡΙΜΠΑΖΑ και 2 καλουλες φετος....
ελεος....καθε χρονο κ χειροτερα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ωχ....ετοιμασου για κραξιμο....για διαφορες φωτογραφιες οπου θα φαινεται η κυτταριτιδα....και να ευχεσαι να μην ειναι ονλαιν η λουκριτια που θεωρει την λοπεζ χοντρη :2funny:
ειναι...αλλα περαν τουτου μπροστα στην φαλαινα την καρντασιαν ολες αδυνατες ειμαστε.... :sunglasses:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ειναι...αλλα περαν τουτου μπροστα στην φαλαινα την καρντασιαν ολες αδυνατες ειμαστε.... :sunglasses:
Αυτή η Καρντάση κάτι είναι η κοπέλα που έγραψα ότι τη θέλω με μεγαλύτερο στήθος και μετά πέταξαν κάτι φωτό που μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω;!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :*

Συνημμένα

• loytsos dracumel .jpg
    loytsos dracumel .jpg
    61 KB · Εμφανίσεις: 66

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

δε θα κουραστω να στο φωναζω αυτο εχεις προβλημααααααααα :2funny:
ακου φαλαινα η καρντασιαν!! φαλαινα η λοπεζ!!! φαλαινα η σακιρα (με το ζορι την αποδεχεσαι εχω τα παλια σου ποστ ρουφιανα) μη δεις γκομενα με λεκανη την λες φαλαινα!!! και πως πρεπει να ειναι ρε λουκ οι γυναικες? σαν τα σκιαχτρα που βγηκαν χτες? τις κρεμαστρες? τουλαχιστον η "Εστεμμενη" η χτεσινη ειχε και λιγο καμπυλη σε σχεση με τις αλλες...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Η γυναικα πρεπει να εχει φυσιολογικα πιασηματα κατα τη γνωμη μου,οχι ομως  πατσοκοιλα  :birdman:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
καλα εσυ δε πιανεσαι....κακογουστη σα τις αλλες δυο που γουσταρουν κωλαθρες. :birdman:

Εσυ δεν πιανεσαι ...  :birdman:
Η Κιμ ειναι καυλα ...90% απο αυτες που ποσταρεις ντεκαυλε  :birdman:

:2on1:

Αυτή η Καρντάση κάτι είναι η κοπέλα που έγραψα ότι τη θέλω με μεγαλύτερο στήθος και μετά πέταξαν κάτι φωτό που μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω;!!!

Ναι αυτη η καυλα .

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΙΜΒΑ δε ξέρω τι σημαίνει

Αλλά την Καρντάσενα δεν την έχω δεί ζωντάνα (και δε νομίζω να την δω ποτέ μου) αλλά αν αυτή είναι φάλαινα τότε στην Ελλάδα κυκλοφορούν κάτι φαλαινοκαρχαρίες άλλο πράγμα. ΚΑΙ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ!!! Η ΣΑΚΙΡΑ ΦΑΛΑΙΝΑ!!! ΝΑΙ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΤΑ ΒΟΔΙ ΛΑΪΝ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom