Νέα

Playmate 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ουυφ ...

Θα σου δωσω μια απαντηση που δεν θα σου αρεσει .... :-

Αλλα πραγματικα αν ειχα να επιλεξω ο θεος να μου δωσει ή μια φλαφυ κωλαρα ή ενα τεραστιο στητο στηθος με ωραιες ρωγες ...

Θα επελεγα σαφως το 2ο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εγω την κωλαρα παντως :grin: βυζια ειναι ευκολο να φτιαξεις/βαλεις/σουλουπωσεις...ο κωλος ειναι εργο τεχνης! ή τον εχεις ή οχι....ειδικα αν ειναι γυμνασμενος και τουρλωτος :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
εγω την κωλαρα παντως :grin: βυζια ειναι ευκολο να φτιαξεις/βαλεις/σουλουπωσεις...ο κωλος ειναι εργο τεχνης! ή τον εχεις ή οχι....ειδικα αν ειναι γυμνασμενος και τουρλωτος :rockon:

"Στα 4 ολες ιδιες εισαστε "

Μου ειχε πει ενας μεγας βυζολαγνος  :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να κάνω μια ερώτηση (μόνο)

αλλά μην με παρεξηγήσετε  :rolleyes:

Αυτές οι μουνάρες ή κάποιες απο αυτές τις μουνάρες θα τις δούμε στο "επάγγελμα" ;

;)  

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

terror x

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Λογικά μελλοντικά θα τις δούμε στο ''επάγγελμα''.......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Να κάνω μια ερώτηση (μόνο)

αλλά μην με παρεξηγήσετε  :rolleyes:

Αυτές οι μουνάρες ή κάποιες απο αυτές τις μουνάρες θα τις δούμε στο "επάγγελμα" ;

;)  

Κοίτα...πέρυσι, μία από αυτές ήταν σχεδόν συνταξιούχος του επαγγέλματος.

Βέβαια...όταν κάποιοι το έγραψαν, έκανε την πάπια, απειλούσε me μηνύσεις και λοιπές κλασσικές τσιγγανομαλακίες.

Ένα χρόνο μετά, ακόμη είναι στο επάγγελμα και έκανε και ταινία με τον sirinaki.

Επιστρέφοντας στην ερώτησή σου, εάν δεν τις έχεις δει ήδη στο επάγγελμα, το πιο λογικό είναι ότι θα τις δεις sooner or later.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το πλαστικό βυζί για να είναι καλό πρέπει ο γιατρός να είναι γατόνι τρελλό. Ο κώλος όντως ή τον έχεις ή όχι. Αν δε τον έχει μια γυναίκα πρέπει να φάει ώρες στα γυμναστήρια για να τον φέρει στα ίσια του.

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
iro+legaki.jpg

iro+legaki.jpg

iro%2B3.jpg

aa.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.inthevip.gr/wp-content/uploads/legaki.jpg[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/_Koi-qQWtIcg/TABpE-sq_zI/AAAAAAAAAto/umxjD69_DNw/s1600/magio5.jpg
magio3.jpg

magio1.jpg

:fuck1: :pipa3: :fuck2:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
και χερια...μην τα ξεχνας τα χερια....δεν μπορω τα φλωρικα χερακια μου αποδομουν ολο το αντικειμενο του ποθου....

δηλαδη τα μικρα, λεπτα χερια (σαν πιανιστα) ασπρα-ασπρα,χωρις κομπους και
  ατριχα δεν σου αρεσουν;

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Bλέποντας τη χτεσινή κωλονοσκόπηση...συγνώμη ανασκόπηση, έχω να πω ότι οι μόνες που δικαιούνται πραγματικά τον τίτλο playmate είναι ο Λίλαρος και η Έφη Κυριακού!
(Για playmate πάντα, για τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 θα ήταν αλλιώς!) :fuck2:

lili1.jpg

URL]]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
 δηλαδη τα μικρα, λεπτα χερια (σαν πιανιστα) ασπρα-ασπρα,χωρις κομπους και
 ατριχα δεν σου αρεσουν;

τωρα πατας ευαισθητες χορδες γιατι εχω ενα κατιτις με τους μουσικους οποτε μαλλον δε θα τα κοιταζα :2funny:

αλλα στην περιγραφη γενικα μεσα επεσες :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δηλαδή τα δικά μου δάκτυλα που δέκα χρόνια έπαιζαν πιάνο και άλλα δέκα περίπου δουλεύουν στα ναυπηγεία έχουν διχασμένη προσωπικότητα;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδή τα δικά μου δάκτυλα που δέκα χρόνια έπαιζαν πιάνο και άλλα δέκα περίπου δουλεύουν στα ναυπηγεία έχουν διχασμένη προσωπικότητα;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι ιδανικα μαλλον :think:
χαχααχαχαχαχαχα

α πιο πανω για τους κωλους που ελεγες εχεις απολυτο δικιο! μονο με γυμναστηριο και ΑΝ τον εχεις! βεβαια υπαρχουν και πλαστικες νομιζω πλεον...γλουτογλυπτικη πως λεγεται καπως ετσι...

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε φέτος... χαχαχα το 2010 μας έδωσε κανά 2-3 !!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ειναι ιδανικα μαλλον :think:
χαχααχαχαχαχαχα

α πιο πανω για τους κωλους που ελεγες εχεις απολυτο δικιο! μονο με γυμναστηριο και ΑΝ τον εχεις! βεβαια υπαρχουν και πλαστικες νομιζω πλεον...γλουτογλυπτικη πως λεγεται καπως ετσι...
Κοίτα για πιάνο και έκαναν και δεν έκαναν. Λόγο άνοιγμα παλάμης έπιανα οκτάβα, αλλά λόγο κατασκευής και κληρονομικότητας δεν έκαναν γιατί είναι ψιλοχοντρά.

Καλά εάν μια γκόμενα έχει πλαστικό βυζί, πλαστικό κόλο, πλαστική μύτη, πλαστικά χείλη ε τότε γάματα με κεφααλαία γράμματα. Καλύτερα να πάρει κάποιος μια πλαστική κούκλα που δε θα του σπάει και τα αρχίδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom