argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.931
- Πόντοι
- 9.297
Εννοείται...αλλά από εκεί ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.Οπως και αρκετά δικα μας παιδιά. Πόλεμος με μονοπλευρες απώλειες δε θα υπάρξει.
Εννοείται...αλλά από εκεί ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.Οπως και αρκετά δικα μας παιδιά. Πόλεμος με μονοπλευρες απώλειες δε θα υπάρξει.
Μέσω Βουλγαρίας....Εννοείται...αλλά από εκεί ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
Ο Παπαντρεας έκανε σαχ ματ το '87 όταν αποδέσμευσε προσωπικό για να ενισχυθεί η ελληνοτουρκική μεθοριος κατόπιν επικοινωνίας με τον "σύντροφό " Ζιφκωφ...Μέσω Βουλγαρίας....
κυριοι εχει τοσα πολλα βουνα που μονο ενας ηλιθιος η ο μουσολινι θα δοκιμαζε να το κανει.Μέσω Βουλγαρίας....
Στον Εβρο κι εγω, οταν φυλαγα σκοπια ξιφολογχη παντα και εγρηγορση.Εγώ στον Έβρο σε περίπολο έχω πετύχει ψωλιστες να έχουν αποθέσει εξαρτυσεις και όπλα αλλά ήταν ελάχιστοι.Αλλαγες κτλ όλα πήγαιναν καλά ...ανώτερο επίπεδο....ο Έβρος δεν πέφτει!!!
Καλά το ειπες...ψοφίμια!Στον Εβρο κι εγω, οταν φυλαγα σκοπια ξιφολογχη παντα και εγρηγορση.
Και καλα στο στρατοπεδο. Παραπερα υπηρχαν κι αλλες σκοπιες.
Θυμαμαι μας πηγαινανε καμια φορα σε φυλακιο να φυλαξουμε σκοπιες και την αλλη μερα πισω στρατοπεδο.. Βραδυ, χειμωνας, , να βαρανε οι λαμαρινες απο τον αερα. Αποκοσμο περιβαλλον. Υπηρχαν καποιοι ομως που ενω φυλαγαν σκοπια εξω απο τον θαλαμο που κοιμοντουσαν οι υπολοιποι, κοιμοντουσαν και οι ιδιοι. Ψοφιμια. Ποτε μου δεν το καταλαβα. Υποτιθεται κοιμασαι ησυχος γιατι καποιος ειναι ξυπνιος και προσεχει απ εξω. Ενας να θελει να κανει κακο, μπορουσε με τον κοιμιση σκοπο να καθαρισει ευκολα και ολους τους υπολοιπους.
εγω εκατσα σε σκοπια μονο νεος οταν παλιωσα αν και λοχιας μερικες φορες πηγαινα και σκοπια αλλα ποτε δεν ημουν εκει.Στον Εβρο κι εγω, οταν φυλαγα σκοπια ξιφολογχη παντα και εγρηγορση.
Και καλα στο στρατοπεδο. Παραπερα υπηρχαν κι αλλες σκοπιες.
Θυμαμαι μας πηγαινανε καμια φορα σε φυλακιο να φυλαξουμε σκοπιες και την αλλη μερα πισω στρατοπεδο.. Βραδυ, χειμωνας, , να βαρανε οι λαμαρινες απο τον αερα. Αποκοσμο περιβαλλον. Υπηρχαν καποιοι ομως που ενω φυλαγαν σκοπια εξω απο τον θαλαμο που κοιμοντουσαν οι υπολοιποι, κοιμοντουσαν και οι ιδιοι. Ψοφιμια. Ποτε μου δεν το καταλαβα. Υποτιθεται κοιμασαι ησυχος γιατι καποιος ειναι ξυπνιος και προσεχει απ εξω. Ενας να θελει να κανει κακο, μπορουσε με τον κοιμιση σκοπο να καθαρισει ευκολα και ολους τους υπολοιπους.
Ρεεεεεεε πεζικάριοι, ούτε 2 ώρες σκοπιά δεν μπορείτε????εγω εκατσα σε σκοπια μονο νεος οταν παλιωσα αν και λοχιας μερικες φορες πηγαινα και σκοπια αλλα ποτε δεν ημουν εκει.
παντα αλλου καπου κρυμενος για να μπορω να αιφνιδιασω οσο περισσοτερο μπορουσα. καποια στιγμη εμαθα οτι θα μπορουσαν να εχουν θερμικες καμερες κτλ κτλ αλλα εκανα οτι καλλιτερο μπορουσα. αυτη η ιδεα μου ειχε ερθει απο το κεντρο εκπαι δευσεως στην θηβα που ειχαμε εναν παλιο κρυμενο καπου κοντα στην πυλη μεσα στο δασος αλλα ποτε δεν τον ειχαμε δει χα χα!!
Αυτός ο παλιός ίσως να τον έπαιζε...δεν έκανε κάλυψη / απόκρυψη!εγω εκατσα σε σκοπια μονο νεος οταν παλιωσα αν και λοχιας μερικες φορες πηγαινα και σκοπια αλλα ποτε δεν ημουν εκει.
παντα αλλου καπου κρυμενος για να μπορω να αιφνιδιασω οσο περισσοτερο μπορουσα. καποια στιγμη εμαθα οτι θα μπορουσαν να εχουν θερμικες καμερες κτλ κτλ αλλα εκανα οτι καλλιτερο μπορουσα. αυτη η ιδεα μου ειχε ερθει απο το κεντρο εκπαι δευσεως στην θηβα που ειχαμε εναν παλιο κρυμενο καπου κοντα στην πυλη μεσα στο δασος αλλα ποτε δεν τον ειχαμε δει χα χα!!
Δεν τους ενδιαφέρει να περάσουν και όταν φύγει η πρώτη σφαίρα κανείς δε μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα.Εννοείται...αλλά από εκεί ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
ναι, σιγουρα την κωλοβαρουσε καπνιζοντας αλλα ειχε λιγο διαφορετικες διαταγες απο τους αλλους εμας που δηθεν φυλαγαν την πυλη.δεν ειμαι σιγουρος νομιζω ο γεμιστηρας δεν ηταν σε τελαμωνα κατι τετοιο αλλα μπορει να κανω και λαθοςΑυτός ο παλιός ίσως να τον έπαιζε...δεν έκανε κάλυψη / απόκρυψη!
Είχαμε ολόκληρη στρατιά στην Ανατολική Θράκη και δεν κουνήθηκε καν…με παππού Πάγκαλο μάλιστακυριοι εχει τοσα πολλα βουνα που μονο ενας ηλιθιος η ο μουσολινι θα δοκιμαζε να το κανει.
στην δυτικη θρακη δεν περνα τιποτα αντιθετα με την ανατολικη που ειναι γεματη ωραιες πεδιαδες οταν ξεκινησεις απο την ελλαδα
οσο για την ανατολικη θα σχολιασω οτι οι βαρβαροι μπορουν να επιχειρησουν κατι μονο με αποβαση εαν θελουν να προσπαθησουν να την ξαναπαρουν απο τους ελληνες οταν γινει το μοιραιο..
στην πραγματικοτητα η καταστροφη μερικων γεφυρων στην κωνσταντινουπολη την ξαναφερνει στην ελλαδα
Το G3 είναι πιο στιβαρό και δεν φθείρεται από τους λάθος χειρισμούς του κάθε γκασμα που το πιάνει...
Στο Κεντρο στη Τριπολη g3a3,εριξα μια φορα και με Μ1 το ξυλινο, αλλα στον Εβρο το αγαπημενο μου FN FAL, με κοντακιο, οχι σπαστο. Τωρα μαλλον εχει αποσυρθει. Κριμα.
Εννοείται αυτό....Τελικα το bou εκτος απο παρα πολλους γαμιαδες εχει και παρα πολλα κομαντα οποτε και θα τους γαμησουμε τους τουρκους και θα τους σκοτωσουμε.Μπορω να κοιμαμαι ησυχος....
Ανώτερο και από Μ16.
Στο Κεντρο στη Τριπολη g3a3,εριξα μια φορα και με Μ1 το ξυλινο, αλλα στον Εβρο το αγαπημενο μου FN FAL, με κοντακιο, οχι σπαστο. Τωρα μαλλον εχει αποσυρθει. Κριμα.