Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φίλε, αν σου πω οτι είμαι δημόσιος υπάλληλος
εσεις θα πρεπει να ειστε πρωτη γραμμη ως οι προνομιουχοι αυτης της κοινωνιας αλλα αν κρινουμε απο την πτώση του σοβιετ μάλλον θα ειστε οι πρωτοι που θα προδώσετε

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Υπηρετησα την πατριδα για 24 μηνες.
Πολεμικο ναυτικο σε μαχιμη μοναδα, αντιτορπιλικο το 1990.

Το απολυτηριο μου γραφει 23 μηνες θαλασσα κ 1 μηνας ξηρα (μπαλασκα).

Μετα απο πολλα χρονια κ ωριμη σκεψη εκρινα πως ηταν τα δυο πιο πεταμενα χρονια της ζωης μου.

Οταν απολυθηκα κ γυρισα στο χωριο μου, η Μαρια, συνομιλικη μου κ συμμαθητρια ειχε ηδη
-βαλει μεσον
-περασε σχολη αστυνομικων
-περασε εκπαιδευση
-διοριστηκε
-μπηκε στην μισθοδοσια.

Εγω???? Που υπηρετησα την πατριδα μου?? Εζησα καναδυο χρονια με το χαρτζηλικι της μανας μου. Κ μετα εκανα οτι εκανε ο καθενας μας για να επιβιωσει σε αυτην την ηλικια.

ΟΧΙ, δεν επιστρεφω σε περιπτωση πολεμου η σε περιπτωση επιστρατευσης.
Δεν εχω κανενα ιδανικο, η πατριδα μου ποτέ δεν με στηριξε πουθενα, παρα μονο με αρμεγε φορολογικα ως ελευθερο επαγγελματια.

ΔΕΝ πολεμω για τα συμφεροντα των "μεγαλων" κ για τα τσιρακια τους ,τους πολιτικους. Ουτε κ για την διασφαλιση του μισθου των δημοσιων υπαλληλων που δεν προσφερουν τιποτα παρα μονο πληρωνοντε για να ειναι ο ψηφοθηρικος στρατος της εκαστοτε κυβερνησης.

ΝΑΙ,
ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ
απο τους πρωτους σε περιπτωση εθνικης εξεγερσης, επανιδρυσης του κρατους

:hi:
με εκφραζεις απολυτα αδερφε

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
χεστηκαμε. Αλλο που δε θελουν οι προδοτες.

Jepp

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2018
Like
19
Πόντοι
1
Πολλά παιδιά και εδω μέσα αλλά και εκτός, συγχέουν την πατρίδα με το κράτος.
Αυτό συμβαίνει γιατί δε διδάχθηκαν τα της πατρίδας απο δασκάλους αλλά απο δημόσιους υπάλληλους και μάλιστα τους χειρότερους εκπροσώπους του κράτους (συνδικαλες).

Κανείς δεν έμαθε στα Ελληνόπουλα να αγαπάνε την Ελλάδα, όπως κανείς δεν τα έμαθε οτι η ελευθερία που απολαμβάνουν δεν είναι δεδομένη.

Κανεις δε δίδαξε στα Ελληνόπουλα οτι πρέπει να είναι περήφανος κανείς που είναι Ελληνας, και οτι αυτό είναι κάτι για το οποίο αξίζει να πεθαίνει κανεις. Κάτι το οποίο αξίζει να προστατεύει κανείς, και αυτο συμπεριλαμβάνει τη ΜΗ ανοχή σε καθε είδους αλήτη δημόσιο υπάλληλο κλέφτη και προδότη.

Ολοι μεγάλωσαν με την καραμέλα "είναι δικαίωμά μου", κανεις δεν τους έμαθε οτι υπάρχουν υποχρεώσεις. Γενιές αμόρφωτων που νομίζουν οτι η κοινωνία τους χρωστάει, οτι εχουν ¨δικαιώματα", οτι είναι ΟΚ το να καις τη σημαία. Δεν καταλαβαίνουν τα γυφτάκια οτι αυτό ακριβώς θέλει το κράτος, που τα μεγάλωσε έτσι για να τα ελέγχει καλύτερα. Γιατί ένας μορφωμένος πατριώτης ανέχεται πολύ λιγότερα απο κάποιον αμόρφωτο αεριτζή χωρις μέλλον. Με αυτά που λέτε ορισμένοι, παιζετε το παιχνίδι του μεγαλύτερου εχθρού της πατρίδας.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
..τελικά, όσο διαβάζω, τόσο περισσότερο συμφωνώ με όλους.

..αλλά με αυτόακόμα γελάω  :2funny:

που να ακουσεις ακροδεξιες ρωσοφιλες θεωριες.
Ο Αλλος μου ελεγε πως στην ουρα πισω στο su-35 κρυβεται ενα top secret radar ανωτερης τεχνολογιας απο αυτο του f-35

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
που να ακουσεις ακροδεξιες ρωσοφιλες θεωριες.
Ο Αλλος μου ελεγε πως στην ουρα πισω στο su-35 κρυβεται ενα top secret radar ανωτερης τεχνολογιας απο αυτο του f-35
..ρε τύπε, γελάω όχι επειδή ξέρω να το αξιολογήσω, αλλά για το "ιπτάμενη κουράδα". Ιπτάμενη κουράδα λέει  :2funny:...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36

Μετα απο πολλα χρονια κ ωριμη σκεψη εκρινα πως ηταν τα δυο πιο πεταμενα χρονια της ζωης μου.

Οταν απολυθηκα κ γυρισα στο χωριο μου, η Μαρια, συνομιλικη μου κ συμμαθητρια ειχε ηδη
-βαλει μεσον
-περασε εκπαιδευση
-διοριστηκε
-μπηκε στην μισθοδοσια.

Εγω???? Που υπηρετησα την πατριδα μου?? Εζησα καναδυο χρονια με το χαρτζηλικι της μανας μου. Κ μετα εκανα οτι εκανε ο καθενας μας για να επιβιωσει σε αυτην την ηλικια.

Δεν εχω κανενα ιδανικο, η πατριδα μου ποτέ δεν με στηριξε πουθενα, παρα μονο με αρμεγε φορολογικα ως ελευθερο επαγγελματια.

ΔΕΝ πολεμω για τα συμφεροντα των "μεγαλων" κ για τα τσιρακια τους ,τους πολιτικους. Ουτε κ για την διασφαλιση του μισθου των δημοσιων υπαλληλων που δεν προσφερουν τιποτα παρα μονο πληρωνοντε για να ειναι ο ψηφοθηρικος στρατος της εκαστοτε κυβερνησης.

ΝΑΙ,
ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ

αν υπηρετησες το 1990,δε σε επιστρατευουν τυπε.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Urlauber
Εαν δεν πας επιστράτευση 2018 θα σε οδηγήσουν στις ελληνικες φυλακές με το αδίκημα του λιποτάκτη .
Διάλεξε κ παρε
ή φυλακη ή επιστράτευση

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Urlauber
Εαν δεν πας επιστράτευση 2018 θα σε οδηγήσουν στις ελληνικες φυλακές με το αδίκημα του λιποτάκτη .
Διάλεξε κ παρε
ή φυλακη ή επιστράτευση
δεν επιστρατευονται τα ραμολι ρε τυπε.αν πηγε κανονικα το 1990,ειναι γεννημενος το 1971.μεχρι ποτε θα ειναι μαχιμος;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

-βαλει μεσον
-περασε εκπαιδευση
-διοριστηκε
-μπηκε στην μισθοδοσια.

ΝΑΙ,
ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ

Δικαιολογίες προς αποφυγη της υπερτατης υποχρεωσης που εχουμε, την προστασία της πατρίδας μας με τα οπλα από εισβολείς.

Ακομα και αν υπαρχουν αδικίες, προσπαθείς να αλλαξεις το κρατος σου, οχι να το δώσεις στον Τούρκο!!!

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
δεν επιστρατευονται τα ραμολι ρε τυπε.αν πηγε κανονικα το 1990,ειναι γεννημενος το 1971.μεχρι ποτε θα ειναι μαχιμος;
Φιλε οι νέοι έφυγαν εξωτερικό λόγω τρόικας
Αρα κ αυτός ο μαλακας πρεπει να επιστρατευτεί
Διαφορετικα  ή φυλακη ή να δωσει τα στοιχεία του κ να τον στείλει ο Αλέξης απεναντι , στον Τούρκο

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
..ρε τύπε, γελάω όχι επειδή ξέρω να το αξιολογήσω, αλλά για το "ιπτάμενη κουράδα". Ιπτάμενη κουράδα λέει  :2funny:...

Our 2012 interview with Pierre Sprey a defence analyst who spent 20 years working at the Pentagon and helped designed one of the most successful jetfighters ever, the A10 Warthog. He is a confirmed critic of the F-35.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Η βασική εκπαιδευση ειναι για κλάματα.Όλα στο χαβαλέ.Ελπιζω να ξύπνησαν και να σοβαρευτήκαμε.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
..ρε τύπε, γελάω όχι επειδή ξέρω να το αξιολογήσω, αλλά για το "ιπτάμενη κουράδα". Ιπτάμενη κουράδα λέει  :2funny:...

η παρομοιωση με την κουράδα ειναι ο,τι πιο ακριβες μου ηρθε ...

όπως κι η κουραδα, που μολις αποχωρηστεί από την κωλοτρυπίδα μπορει να διαγραφει μονο μία και μονο μια  τροχιά προς τον πατο της λεκανης, καθως δεν εχει φτερα για ελιγμους, το ιδιο και το βαρυ, χοντρο στον κορμο και με λιλιπουτεια φτερα F 35, μπορει να πεταξει μονο στην ευθεια και να ελπιζει να πληξει τους στοχους του από 200 νμ απόσταση, τιποτα αλλο!

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
καλα εχουν περασει 6 χρονια απο τοτε

καταλαβαινεις το φσσιστα, μονο και μονο απο τα βλακωδη επιχειρηματα του... περασαν 6 χρονια σου λεει...

ειδες να αλλαξε τιποτα στο σχεδιασμο του F35 , oλα αυτα τα χρονια;

μεγαλωσαν τα φτερα;

ενισχυθηκε η θωρακιση κι η αυτονομια ;

μειωθηκε το κοστος;

μειωθηκαν οι απαιτησεις σε συντηρηση;

γαμηθηκε ο Διας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom