Oι Ευρωπαίοι είναι οι πιο αδιαφόρετοι τυποι που έχω δει το μονο που τους νοιαζει είναι το οικονομικο παιχνιδι και ο πολεμος που απορρει από αυτό.
Αν ηταν στο χέρι μας δεν έπρεπε να μπουμε ποτέ σε αυτη την ένωση. Αλλα με τους μαλακες που είχαμε όλα αυτά τα χρονια και το μπουστη τον εβραιο που μας έκατσε το 1996 να κάνει τον πρωθυπουργο γιναμε το γυρευοσακουλο της κάθε χώρας. Έπρεπε να ειμαστε ανεξάρτητοι και να τους παιζουμε ολους μπάλα.
Οσο για τον πολεμο , πολεμος ηδη υπάρχει απλα δεν είναι με συμβατικα οπλα. Ο εμβολισμος του σκάφους στο Αιγαιο , η αιχμαλωσια των δυο ελληνων στρατιωτικών είναι κινησεις εχθρικές αρα βρισκόμαστε σε πολεμο.
Τα συμβατικα οπλα θα πέσουν μολις δώσει διαταγή η πολιτικη ηγεσια .... από εκεινους περιμένουν οι στρατηγοι-ναυαρχαιοι και οι πολιτικοι περιμενουν από την σημαια την άδεια .....
όλα αυτά είναι αποτελέσματα του ότι τοσα χρονια ειμαστε οκνηροι και δεν μετέχουμε σε κανενα πολεμο μονο η καλοπεραση μας ενδιεφερε. Ελπιζω να μην το πληρωσουμε ακριβα και χάσουμε έδαφος. Οι Τουρκοι είναι αμείλικτοι δεν αστειεύονται.
Και αυτά που λένε μερικοι αξιωματικοι του ΠΝ ότι τρώγανε σε δεξιώσεις και κοινές ασκησεις μαζι και γλεντάγανε εγω τα ακουω βερεσε. Στο ιδιο τραπέζι με απογονους ανθρωπων που έσφαξαν δικούς μας το 1922 στη Σμυρνη εγω δεν θα καθομουν ποτε στο ιδιο τραπέζι. Και ας με λέγανε σκληροπυρηνικο. Στα αρχιδια μου. Αυτοι με πληρωνουνε να πα να γαμηθουνε.
Το ελικοπτερο ποιος το έριξε.... ο κακος καιρος; το πορισμα που ειναι;;; γιατι δεν μας το δινουν.