Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Γιατί χρησιμοποιείς πληθυντικό?

Ο σύγχρονος πόλεμος διεξάγεται από επαγγελματικούς στρατούς.

Ο πολίτης εκχώρησε την υποχρέωση άμυνας της χώρας ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ σε επαγγελματικά στελέχη που ως φορολογούμενος συντηρεί σε επίπεδο μισθοδοσίας/εκπαίδευσης/υλικού/συνταξιοδότησης επί δεκαετίες με ελάχιστη μέχρι στιγμής απόδοση της επένδυσης του.

Εκείνοι που επέλεξαν ως εργασιακή απασχόληση τον πόλεμο - οι επαγγελματίες στρατιωτικοί - ας πολεμήσουν και ας πεθάνουν, αν απαιτηθεί, γενναίοι και δοξασμένοι ΟΠΩΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ.

"τη εξαιρέσει εμού" λοιπόν - ο πληθυντικός σου ...

Αρα ενας πιθανός πόλεμος αφορά μονο τα επαγγελματικά στελέχη των Ε.Δ. κατά την αποψή σου.

Δηλαδή σε ενα πιθανό πόλεμο θα πολεμουν τα επαγγελματικά στελεχοι και υπολοιποι θα εχουμε μια κανονική περίπου ζωή, το πρωι στις δουλειές μας, το απογευμα για καφεδάκι, το βραδακι τα νεα του πολεμου από τον Βερύκιο με αναλύσεις επί χαρτών και το ΣΚ καποιο ταξιδακι σε βουνό ή θάλασσα, ισως όμως όχι σε καποια νησιά που σκανε βομβες.

Καπου κάτι χάνεις τύπε... επιθεση στην πατρίδα μου για καταληψη της δεν αφορά μόνο τα επαγγελματικά στελέχη των Ε.Δ., αν ο εχθρός θέλει να την καταλάβει, να την καταστρεψει και να την ακροτηριασει, υποχρέωσή μας είναι η καθολική αντίσταση. 

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Αρα ενας πιθανός πόλεμος αφορά μονο τα επαγγελματικά στελέχη των Ε.Δ. κατά την αποψή σου.

Δηλαδή σε ενα πιθανό πόλεμο θα πολεμουν τα επαγγελματικά στελεχοι και υπολοιποι θα εχουμε μια κανονική περίπου ζωή, το πρωι στις δουλειές μας, το απογευμα για καφεδάκι, το βραδακι τα νεα του πολεμου από τον Βερύκιο με αναλύσεις επί χαρτών και το ΣΚ καποιο ταξιδακι σε βουνό ή θάλασσα, ισως όμως όχι σε καποια νησιά που σκανε βομβες.

Καπου κάτι χάνεις τύπε...
Καπως ετσι τυπε θα ειναι σιγουρα για τον βερυκιο και τα λοιπα λαμογια ...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
διοτι η Τουρκία είναι σοβαρή χώρα και μια σοβαρή χώρα κανει μόνον οτι την συμφέρει,

Δηλαδή η Τουρκία δεν θα είχε ως συμφέρον την κατακτηση μερικών νησιών, εστω και μικρών σαν το Καστελόριζο?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Καπως ετσι τυπε θα ειναι σιγουρα για τον βερυκιο και τα λοιπα λαμογια ...

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα τύπε.

Εκτός και αν το 1940 καναμε λαθος και επρεπε να πουμε στους Ιταλούς περάστε....

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Παντως και η αγγλια μπήκε στο β' παγκοσμιο με επαγγελματικα στελεχη και εφυγαν κολυμπωντας ξεβρακωτοι από τη δουγκερκη απεναντι σε κληρωτους.

Εγω σε περίπτωση πολεμου  πιο πολυ φοβαμαι τους δικους μας "ηγετες" που θα τον διευθυνουνε παρα τους τουρκους.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα τύπε.

Εκτός και αν το 1940 καναμε λαθος και επρεπε να πουμε στους Ιταλούς περάστε....
Εννοειτε πως επρεπε να τους πουμε να περασουν!!!
τα απλα φανταρακια  σκοτώνονται και οχι τα βυσματα και οι λευταδες!!

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Εγω που δεν εχω στον ηλιο μοιρα που λενε εκανα 10 μηνες στο σουφλι ενω κατι αλλα μουνοπανα της ΔΑΠ που εκαναν θητεια στην αεροπορια το παιζουν τωρα πατριωτες.
καταλαβες?
Αλλα θελω να κανει κανα ντου ο ερντογαν να δω ποιος πατριωτης θα παει.εγω παντος οχι

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
τα απλα φανταρακια  σκοτώνονται και οχι τα βυσματα και οι λευταδες!!

... έτσι τυπε!

Η Αθηνα να μείνει ελευθερη, τι εγινε αν μας παρουν μερικά εδάφη.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εγω που δεν εχω στον ηλιο μοιρα που λενε εκανα 10 μηνες στο σουφλι ενω κατι αλλα μουνοπανα της ΔΑΠ που εκαναν θητεια στην αεροπορια το παιζουν τωρα πατριωτες.
καταλαβες?
Αλλα θελω να κανει κανα ντου ο ερντογαν να δω ποιος πατριωτης θα παει.εγω παντος οχι

Παλικαρι, εγώ στη Λυκόφη εκατσα 16 μήνες, μην μου λες για Εβρο.

Αν εισαι δειλός μην κρυβεσαι πισω από το τι εκαναν αλλοι.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Παντως και η αγγλια μπήκε στο β' παγκοσμιο με επαγγελματικα στελεχη και εφυγαν κολυμπωντας ξεβρακωτοι από τη δουγκερκη απεναντι σε κληρωτους.

Εγω σε περίπτωση πολεμου  πιο πολυ φοβαμαι τους δικους μας "ηγετες" που θα τον διευθυνουνε παρα τους τουρκους.

Τυπε δεν περιμενω κληρωτους να πετάξουν τα F16.

Ομως αν μας την πέσουν, τότε όλοι εχουμε υποχρέωση να αμυνθουμε για την πατρίδα μας.

Τα περι λαμογιών τα ακουω βερεσε.....

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Κι εγω 15 μηνες στη ροδο αμεσως μετα τα ιμια, 30 μεσα μια εξω και μας γαμησανε στις ασκησεις. Κατι μουνοπανα ροδιτες ούτε που παταγανε. Τι θα πει αυτο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
καταλαβες?
Eνα δραμα εζησες ρε τύπε, εχεις τον σεβασμο μου.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Καπου κάτι χάνεις τύπε... επιθεση στην πατρίδα μου για καταληψη της δεν αφορά μόνο τα επαγγελματικά στελέχη των Ε.Δ., αν ο εχθρός θέλει να την καταλάβει, να την καταστρεψει και να την ακροτηριασει, υποχρέωσή μας είναι η καθολική αντίσταση.  

Ένας υποθετικός πόλεμος αφορά πρωτίστως και κυρίως τα επαγγελματικά στελέχη.

Η δική μου υποχρέωση συμμετοχής - σε χαμηλής έντασης περιορισμένης έκτασης συγκρούσεις όπως αυτή που θα επέτρεπαν οι αμερικάνοι στην ανατολική πτέρυγα του νάτο μεταξύ ελλάδας-τουρκίας - εξαντλείται στην φορολογική συμμετοχή μου για τον εξοπλισμό της χώρας και τα λειτουργικά έξοδα του στρατού της.

Γι αυτό και σε προσωπικό επίπεδο το τι θα κάνουν οι καραβανάδες με τον εργοδότη και τον πελάτη τους με αφήνει παγερά αδιάφορο, κατά τον ίδιο τρόπο που με αφήνει κατ αρχήν αδιάφορο το τι κάνει στην βάρδια του ένας αστυνομικός ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τα απλα φανταρακια  σκοτώνονται και οχι τα βυσματα και οι λευταδες!!
Μηπως εισαι και ΠΑΟΚτζης τύπε και πολεμας μονο για τον ΠΑΟΚ?

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Ετσι νομιζεις...θα πας και θα πεις και ενα τραγουδι  :grin:
Αδερφε εχω ξενερωσει τοσο πολυ με την ελλαδα που προτιμω για κοντρα να ειμαι με τους τουρκους.!!
προδοτης και ετσι για τα φραγκα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η δική μου υποχρέωση συμμετοχής - σε χαμηλής έντασης περιορισμένης έκτασης συγκρούσεις όπως αυτή που θα επέτρεπαν οι αμερικάνοι στην ανατολική πτέρυγα του νάτο μεταξύ ελλάδας-τουρκίας - εξαντλείται στην φορολογική συμμετοχή μου για τον εξοπλισμό της χώρας και τα λειτουργικά έξοδα του στρατού της.
Μια χαρα τύπε, υποθετω και ενας Κουρδος στο Αφριν αυτο θα ελεγε, οτι αφου πληρωνει φόρους στον Ασαντ δεν υπαρχει λογος να ασχοληθει, εχει εξαντληθει η υποχρεωση συμμετοχης του

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τυπε δεν περιμενω κληρωτους να πετάξουν τα F16.

Ομως αν μας την πέσουν, τότε όλοι εχουμε υποχρέωση να αμυνθουμε για την πατρίδα μας.

Τα περι λαμογιών τα ακουω βερεσε.....

Υποχρεωμένοι μέν, όχι όλοι στον ίδιο βαθμό δε.

Κάποιοι πληρώνονται επί δεκαετίες για να κάνουν αυτή ακριβώς την δουλειά, να πέσουν νικητές ή ηττημένοι στο πεδίο της μάχης, όταν τους καλέσει ο εργοδότης τους.

Εγώ επέλεξα άλλον εργοδότη συνεπώς η υποχρέωση συμμετοχής μου στο έργο ΤΟΥΣ οφείλει να είναι συγκριτικά περιορισμένη.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216

Εγω σε περίπτωση πολεμου  πιο πολυ φοβαμαι τους δικους μας "ηγετες" που θα τον διευθυνουνε παρα τους τουρκους.

Ετσι ακριβώς τύπε, επίσης να προσθέσεις στα παραπάνω και τα υπόλοιπα απόβλητα που είναι μαζεμένα στην χώρα και θα κάνουν πάρτυ.... Οι μόνοι που θα χαρούν είναι οι Τέντιδες που θα δούν χαρά στην κωλοτρυπίδα τους!!!!  :undecided: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom