Νέα

Πιθανότητες πολέμου με την Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
η παρομοιωση με την κουράδα ειναι ο,τι πιο ακριβες μου ηρθε ...

όπως κι η κουραδα, που μολις αποχωρηστεί από την κωλοτρυπίδα μπορει να διαγραφει μονο μία και μονο μια  τροχιά προς τον πατο της λεκανης, καθως δεν εχει φτερα για ελιγμους, το ιδιο και το βαρυ, χοντρο στον κορμο και με λιλιπουτεια φτερα F 35, μπορει να πεταξει μονο στην ευθεια και να ελπιζει να πληξει τους στοχους του από 200 νμ απόσταση, τιποτα αλλο!
τυπε,εχει μεγαυτερο ανοιγμα και εμβαδο φτερων απο ενα φ16

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

βαλτε κι αυτο στον κωλο σας, υποστηριχτες του φολα-35...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
εχεις να προσθεσεις κατι στη συζητηση για το φ35 ή προσπαθεις να κανεις αντιπερισπασμό;
ναι,θα ηθελα να ρωτησω την ιδιοτητα σου.εισαι αεροναυπηγος;μηανικος αεροσκαφων ή κατι αλλο που να σχετιζεται με τα αεροσκαφη;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Φιλε οι νέοι έφυγαν εξωτερικό λόγω τρόικας
Αρα κ αυτός ο μαλακας πρεπει να επιστρατευτεί
Διαφορετικα  ή φυλακη ή να δωσει τα στοιχεία του κ να τον στείλει ο Αλέξης απεναντι , στον Τούρκο
Μαλακας ειναι αυτος που λεει καποιον που λεει την αππψη του με επιχειρηματα χωρις να βρισει, μαλακα
Δλδ εσυ εισαι ο μαλακας.

Απο κει κ περα να υπερασπιστω εγω την περιουσια σου ,την οικογενεια σου κ την επιχειρηση σου η την θεση σου στο δημοσιο ξεχνα το.

Εποσης ειπα πως ρχομαι πισω πρωτος σε περιπτωση επαναστασης,γενικου ξεσηκωμου κ επανιδρυσης του κρατους.

Ψηνεσαι???? Η βολευεσαι ετσι.

Τα στοιχεια μου κ ταρχιδια μου. Εξωτερικο μενω. Εφυγα οταν με κατΣτρεψαν οικονομικα οπως ολη την οικονομια αλλωστε τοτε που διναν συγχρονως κι αλλες αυξησεις στους δημοσιους υπαλληλους

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
ναι,θα ηθελα να ρωτησω την ιδιοτητα σου.εισαι αεροναυπηγος;μηανικος αεροσκαφων ή κατι αλλο που να σχετιζεται με τα αεροσκαφη;
ειναι απλα ενας φανατισμενος αγραμματος σαν τον αρχηγο του που ξερουν τα παντα και παντου βλεπουνε εχθρους και συνωμοσιες, μιλαμε για παραθρησκευτικη οργανωση χειροτερη και απο του σωρρα τυπε :S

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

σου βαζω δυο μετρα καυλι για το φ35, με το ντοκυμαντερ που ανεβασα κι εσυ διψας για σπερμα ακομη;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ειναι απλα ενας φανατισμενος αγραμματος σαν τον αρχηγο του που ξερουν τα παντα και παντου βλεπουνε εχθρους και συνωμοσιες, μιλαμε για παραθρησκευτικη οργανωση χειροτερη και απο του σωρρα τυπε :S
ο κλεομενης ειναι τυπε;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Δικαιολογίες προς αποφυγη της υπερτατης υποχρεωσης που εχουμε, την προστασία της πατρίδας μας με τα οπλα από εισβολείς.

Ακομα και αν υπαρχουν αδικίες, προσπαθείς να αλλαξεις το κρατος σου, οχι να το δώσεις στον Τούρκο!!!
τυπε μου ενδιαφερεσαι για την πατριδα??? Γιατι δεν ξεσηκωνεσαι για επανιδρυση του κρατους, για ισοτητα ,αναπτυξη κ δικαιοσυνη.

Ξεκαθαρα το γραφω οτι ερχομαι τρεχοντας.

Η μηπως να μην το φωναζω μπας κ ξυπνησετε.
Την πατριδα δεν την αγαπας περισσοτερο απο μενα

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
σου βαζω δυο μετρα καυλι για το φ35, με το ντοκυμαντερ που ανεβασα κι εσυ διψας για σπερμα ακομη;
το βιντεο δεν ειναι διαθεσιμο τυπε :S :S :S
αλλα δε μου απαντας στο ερωτημα μου για να γινει συζητηση.ποιο ειναι το επαγγελμα σου τυπε;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
αλλα δε μου απαντας στο ερωτημα μου για να γινει συζητηση.ποιο ειναι το επαγγελμα σου τυπε;

γαμαω περιεργους, που δεν ξερουν να γκουγκλάρουν και να διαβαζουν

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
επαγγελματιας πατριωτης ξερολας τυπε :S

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
καταλαβαινεις το φσσιστα, μονο και μονο απο τα βλακωδη επιχειρηματα του... περασαν 6 χρονια σου λεει...

ειδες να αλλαξε τιποτα στο σχεδιασμο του F35 , oλα αυτα τα χρονια;

μεγαλωσαν τα φτερα;

ενισχυθηκε η θωρακιση κι η αυτονομια ;

μειωθηκε το κοστος;

μειωθηκαν οι απαιτησεις σε συντηρηση;

γαμηθηκε ο Διας;
Kαι σε τι υπερτερουν τα f16 που εχουμε?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
επαγγελματιας πατριωτης ξερολας τυπε :S
τρομερο πραγμα...ερχεται ο καθε ταξιτζης και ο καθε μπαριστα και κανει αναλυση για μηχανηματα που κοστιζουν 100.000.000 δολλαρια με τρομερη αυτοπεποιθηση και φυσικοτητα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
καταλαβαινεις το φσσιστα, μονο και μονο απο τα βλακωδη επιχειρηματα του... περασαν 6 χρονια σου λεει...

ειδες να αλλαξε τιποτα στο σχεδιασμο του F35 , oλα αυτα τα χρονια;

μεγαλωσαν τα φτερα;

ενισχυθηκε η θωρακιση κι η αυτονομια ;

μειωθηκε το κοστος;

μειωθηκαν οι απαιτησεις σε συντηρηση;

γαμηθηκε ο Διας;

ουτε μπαγκαζιερες δεν εχουν τυπε...και στην οπισθογωνια ειναι για τον πουτσο..χωρις αισθητηρες, δεν παρκαρονται με τιποτα... :S :S :S :S

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
τρομερο πραγμα...ερχεται ο καθε ταξιτζης και ο καθε μπαριστα και κανει αναλυση για μηχανηματα που κοστιζουν 100.000.000 δολλαρια με τρομερη αυτοπεποιθηση και φυσικοτητα.
δυστυχως τυπε ανεκαθεν στο αγραμματο και φανατισμενο μυαλο των μελων παραθρησκευτικων οργανωσεων, οι επιστημονες ειναι εχθροι και πιστευουν μονο τον ακομα πιο αγραμματο και ηλιθιο αρχηγο τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom