poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
θα κάνει τύπε,εγώ είμαι σίγουρος από το εξωτερικό που θα είμαιΕίσαι ρομαντικός.
Τϊποτα δε θα κανει το νατο.
θα κάνει τύπε,εγώ είμαι σίγουρος από το εξωτερικό που θα είμαιΕίσαι ρομαντικός.
Τϊποτα δε θα κανει το νατο.
Να λαβεις κάποτε υποψη σου οτι ο ελληνικος λαος κουραστηκε τοσα χρονια και γενιές με πολεμους και αναταραχες και θελει να ησυχασει λιγο.-----------
πολλοι που εφυγαν 2010-κ μετα δεν νομιζω να γυρισουν...ενα 40% τουλαχιστον.
εξηγησε μου αυτο...
ΠΩΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ αυτος ο λαος που μετα το 1922 και την φοβερη καταστροφη, και πριν απο αυτο βαλκανικοι πολεμοι..Α.Π.Π...Κ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ...18 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ σε γενιες που εφαγαν την φτωχεια,πεινα κτλ...
ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ..και ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΟ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ουτε μανες να κλαινε, ουτε πολλοι λιποτακτες και με αντιπαλο ισχυρο χ 3!
και ομως δεν κωλοσανε πουθενα....
δηλαδη οταν σταθηκαν λιγο στα ποδια τους,και γνωριζαν οτι πιθανον θα ξαναπερασουν τα ιδια δεν τους ενοιαξε ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ....
---------
Το σημερα αν ερθει η ωρα θα δουμε, θεωριες παντα ανατρεπονται
Αορατο ειναι μονο απο μπροστα... Απο αλλες γωνιες ειναι κανονικα εντοπισιμο... Ειπα οτι ειναι αεροπλανο πρωτου πληγματος,"μπαινει,χτυπαει ρανταρ,βγαινει"...Μονο για αυτη την δουλεια ειναι καλο...τυπε το συγκριτικο που εχεις ειναι ακυρο... τι και αν ειναι πιο αργο απο το f16 και υστερει σε ολα οπως λες. Ειναι ΑΟΡΑΤΟ χτυπαει και φευγει και ουτε το ειδατε... με αυτη την προοπτικη το εφτιαξαν να μην το βλεπεις, οχι να ειναι το πιο γρηγορο.
Αορατο ειναι μονο απο μπροστα... Απο αλλες γωνιες ειναι κανονικα εντοπισιμο... Ειπα οτι ειναι αεροπλανο πρωτου πληγματος,
-τακτικες,οπλα..κτλ που δεν βλεπουμε στις ασκησεις αλλιμονο αν ολα βγαιναν φορα παρτιδα..
Υπηρετησα την πατριδα για 24 μηνες.
Πολεμικο ναυτικο σε μαχιμη μοναδα, αντιτορπιλικο το 1990.
Το απολυτηριο μου γραφει 23 μηνες θαλασσα κ 1 μηνας ξηρα (μπαλασκα).
Μετα απο πολλα χρονια κ ωριμη σκεψη εκρινα πως ηταν τα δυο πιο πεταμενα χρονια της ζωης μου.
Οταν απολυθηκα κ γυρισα στο χωριο μου, η Μαρια, συνομιλικη μου κ συμμαθητρια ειχε ηδη
-βαλει μεσον
-περασε σχολη αστυνομικων
-περασε εκπαιδευση
-διοριστηκε
-μπηκε στην μισθοδοσια.
Εγω???? Που υπηρετησα την πατριδα μου?? Εζησα καναδυο χρονια με το χαρτζηλικι της μανας μου. Κ μετα εκανα οτι εκανε ο καθενας μας για να επιβιωσει σε αυτην την ηλικια.
ΟΧΙ, δεν επιστρεφω σε περιπτωση πολεμου η σε περιπτωση επιστρατευσης.
Δεν εχω κανενα ιδανικο, η πατριδα μου ποτέ δεν με στηριξε πουθενα, παρα μονο με αρμεγε φορολογικα ως ελευθερο επαγγελματια.
ΔΕΝ πολεμω για τα συμφεροντα των "μεγαλων" κ για τα τσιρακια τους ,τους πολιτικους. Ουτε κ για την διασφαλιση του μισθου των δημοσιων υπαλληλων που δεν προσφερουν τιποτα παρα μονο πληρωνοντε για να ειναι ο ψηφοθηρικος στρατος της εκαστοτε κυβερνησης.
ΝΑΙ,
ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ απο τους πρωτους σε περιπτωση εθνικης εξεγερσης, επανιδρυσης του κρατους
γιατι πρεπει να το λανσαρουν και να κονομησουν. Σαν το μεγαλυτερο πατσαβουρι του προηγουμενου αιωνα, το f-104.Αορατο ειναι μονο απο μπροστα... Απο αλλες γωνιες ειναι κανονικα εντοπισιμο... Ειπα οτι ειναι αεροπλανο πρωτου πληγματος,"μπαινει,χτυπαει ρανταρ,βγαινει"...Μονο για αυτη την δουλεια ειναι καλο...
Σε 10 χρονια θα ειναι αορατο?? τα ρανταρ εξελισσονται καθε μερα...
Σε αποστολες υποστηριξης δυναμεων εδαφους,θα αναγκαστει να ριξει με το πολυβολο...θα αναγκαστει να κατεβει χαμηλα...η θωρακιση του ειναι μηδενικη και μπορεις να το ριξεις ακομα και με Καλασνικοφ... Σε αντιθεση με το Α10 που ειναι πληρως θωρακισμενο...
Η μπαχατελα επισης θελει 41 με 50 ωρες συντηρηση για καθε ωρα πτησης(το Φ22 θελει 12ωρες)... που σημαινει οτι με μια αποστολη 3 ωρων το αεροπλανο μενει στο εδαφος για μερες...Ηδη το 20% των Φ35 στην Αμερικη ειναι καθηλωμενα λογω ελλειψης ανταλακτικων...Παρουσιαζουν τοσο πολλες βλαβες που δεν προλαβαινουν...
Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη των Αμερικανων με το Φ35... Ενω εχουν το απιστευτο Φ22, και το σουπερ γαμηστεροτερο Φ23 που λογω της πτωσης της ΕΣΣΔ ακυρωθηκε, επειδη ηταν υπερβολικα προηγμενο...
Δεν εχω κανενα ιδανικο, η πατριδα μου ποτέ δεν με στηριξε πουθενα, παρα μονο με αρμεγε φορολογικα ως ελευθερο επαγγελματια.
ΔΕΝ πολεμω για τα συμφεροντα των "μεγαλων" κ για τα τσιρακια τους ,τους πολιτικους. Ουτε κ για την διασφαλιση του μισθου των δημοσιων υπαλληλων που δεν προσφερουν τιποτα παρα μονο πληρωνοντε για να ειναι ο ψηφοθηρικος στρατος της εκαστοτε κυβερνησης.
ΝΑΙ,
ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ απο τους πρωτους σε περιπτωση εθνικης εξεγερσης, επανιδρυσης του κρατους
Το απολυτηριο μου γραφει 23 μηνες θαλασσα κ 1 μηνας ξηρα (μπαλασκα).
Μετα απο πολλα χρονια κ ωριμη σκεψη εκρινα πως ηταν τα δυο πιο πεταμενα χρονια της ζωης μου.
Οταν απολυθηκα κ γυρισα στο χωριο μου, η Μαρια, συνομιλικη μου κ συμμαθητρια ειχε ηδη
-βαλει μεσον
-περασε σχολη αστυνομικων
-περασε εκπαιδευση
-διοριστηκε
-μπηκε στην μισθοδοσια.
Εγω???? Που υπηρετησα την πατριδα μου?? Εζησα καναδυο χρονια με το χαρτζηλικι της μανας μου. Κ μετα εκανα οτι εκανε ο καθενας μας για να επιβιωσει σε αυτην την ηλικια.
ΟΧΙ, δεν επιστρεφω σε περιπτωση πολεμου η σε περιπτωση επιστρατευσης.
ΝΑΙ,
Να λαβεις κάποτε υποψη σου οτι ο ελληνικος λαος κουραστηκε τοσα χρονια και γενιές με πολεμους και αναταραχες και θελει να ησυχασει λιγο.
Δεν ειναι δυνατον να κατηγορησουμε εναν λαο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ, που επιτελους γευτηκε μερικες δεκαετιες ειρηνης και ευημεριας, να μην θελει να ξαναμπλεξει.
Τοσους λαους εχει η Ευρωπη, κανενας δεν μπαινει στη διαδικασια να σκεφθει πολεμους.
Εμεις παλι σε αυτο το τριπακι θα μπαινουμε? Εν ετει 2018?
την πατρίδα δεν την υπηρέτησες για να σου κάνει οτιδήποτε. την υπηρέτησες γιατί χάρη σ'αυτήν υπάρχεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. για να μπορέις να γράφεις εδώ ότι σου καπνίσει.
και με τους "όρους σου". υπηρέτησες ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ τον εαυτό σου λεβέντη, όχι την πατρίδα. υπηρέτησες τη δυνατότητα και την προοπτική μετά από τα δυο χρονια να μπορέις να δημιουργήσεις και να είσαι ότι είσαι σήμερα, κι όχι ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ κάποιων άλλων γειτόνων...
επίσης,
η πατρίδα δεν σε κατάντησε τίποτα. η πατρίδα σου έδωσε δυνατότητες και προοπτικές όπως δίνει η κάθε πατρίδα στον κάθε πολίτη. αν είσαι (δικαίως πολύ συχνά) θυμωμένος, είσαι με τους πολιτικούς μας. με αυτούς να θυμώνεις, αυτοί δεν σε στηρίζουν, αυτοί σε αρμέγουν για να τρώνε...
σκέψου φίλε...
ίσως η απογοήτευση και ο θυμός σου να είναι δικαιοι αλλά προς τα που τους στρέφεις...
Αορατο ειναι μονο απο μπροστα... Απο αλλες γωνιες ειναι κανονικα εντοπισιμο... Ειπα οτι ειναι αεροπλανο πρωτου πληγματος,"μπαινει,χτυπαει ρανταρ,βγαινει"...Μονο για αυτη την δουλεια ειναι καλο...
Σε 10 χρονια θα ειναι αορατο?? τα ρανταρ εξελισσονται καθε μερα...
Σε αποστολες υποστηριξης δυναμεων εδαφους,θα αναγκαστει να ριξει με το πολυβολο...θα αναγκαστει να κατεβει χαμηλα...η θωρακιση του ειναι μηδενικη και μπορεις να το ριξεις ακομα και με Καλασνικοφ... Σε αντιθεση με το Α10 που ειναι πληρως θωρακισμενο...
Η μπαχατελα επισης θελει 41 με 50 ωρες συντηρηση για καθε ωρα πτησης(το Φ22 θελει 12ωρες)... που σημαινει οτι με μια αποστολη 3 ωρων το αεροπλανο μενει στο εδαφος για μερες...Ηδη το 20% των Φ35 στην Αμερικη ειναι καθηλωμενα λογω ελλειψης ανταλακτικων...Παρουσιαζουν τοσο πολλες βλαβες που δεν προλαβαινουν...
Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη των Αμερικανων με το Φ35... Ενω εχουν το απιστευτο Φ22, και το σουπερ γαμηστεροτερο Φ23 που λογω της πτωσης της ΕΣΣΔ ακυρωθηκε, επειδη ηταν υπερβολικα προηγμενο...
την πατρίδα δεν την υπηρέτησες για να σου κάνει οτιδήποτε. την υπηρέτησες γιατί χάρη σ'αυτήν υπάρχεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. για να μπορέις να γράφεις εδώ ότι σου καπνίσει.
και με τους "όρους σου". υπηρέτησες ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ τον εαυτό σου λεβέντη, όχι την πατρίδα. υπηρέτησες τη δυνατότητα και την προοπτική μετά από τα δυο χρονια να μπορέις να δημιουργήσεις και να είσαι ότι είσαι σήμερα, κι όχι ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ κάποιων άλλων γειτόνων...
επίσης,
η πατρίδα δεν σε κατάντησε τίποτα. η πατρίδα σου έδωσε δυνατότητες και προοπτικές όπως δίνει η κάθε πατρίδα στον κάθε πολίτη. αν είσαι (δικαίως πολύ συχνά) θυμωμένος, είσαι με τους πολιτικούς μας. με αυτούς να θυμώνεις, αυτοί δεν σε στηρίζουν, αυτοί σε αρμέγουν για να τρώνε...
σκέψου φίλε...
ίσως η απογοήτευση και ο θυμός σου να είναι δικαιοι αλλά προς τα που τους στρέφεις...
τυπε μου,την πατρίδα δεν την υπηρέτησες για να σου κάνει οτιδήποτε. την υπηρέτησες γιατί χάρη σ'αυτήν υπάρχεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. για να μπορέις να γράφεις εδώ ότι σου καπνίσει.
επίσης,
σκέψου φίλε...