Aπορω ρε πουστη μου τι καθεστε κ συζητατε σε τετοια topic παρωδια...Ρε μαλακες οι ελλεεινιδες δεν υπαρχουν πουθενα στον παγκοσμιο χαρτη..Δεν μετρανε μια κατα ενα ποσοστο 90 τοις εκατο...Ναι φτιαξανε σχετικα εμφανισιακα τα τελευταια 15 χρονια οι νεες γενιες ειναι σαφως πιο ομορφες, προσεγγισιμες,επικοινωνιακες κτλ οι μεγαλυτερες σε ηλικια λογω ενος υποτυπωδους ανταγωνισμου αρχισαν κ αυτες να επενδυουν στην εμφανιση τους βλεπεις ωραια μιλφ ενω παλια ανω των 40 ηταν ολες για εμετο
αλλα σε γενικες γραμμες ειναι για τον ΠΟΥΤΣΟ κ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ σε σχεση με τουλαχιστον 30-40 φυλες σε ολον τον πλανητη...Απ το 93 που πηγα γυμνασιο κ αρχισα τα πρωτα φτιαξιματα φλερτ μ αυτες τις μαλακισμενες ασχολουμαι τις ξερω απ ολες τις πλευρες τους...Ενας εγραψε εδω πιο πριν να της χαμηλωσεις εσυ την μυτη λεει....χαχαχαχαχαχαχχαχαχα κανα παιδακι θα ειναι...Τι λες ρε τυπε ελλεεινιδες εχουν στειλει αδιαβαστους απειρους με εμφραγματα με προβληματα υγειας εχω κολλητο ικαριωτη τυπο που ξερετε οι ικαριωτες ειναι ολοι στον πουτσο τους αγχος μηδεν σταρχιδιστες κτλ κ τα ειχε 2 χρονια με μια υπερσαπια κ ειχε μονιμα ο τυπος 20 πιεση κ ειχε αρχισει τα χαπια...Εγω 2 χρονια σχεση με μια αρχιμαλακω λαρισαια μου ασπρισαν τα μαλλια...Ρε δεν πατε να γαμηθειτε που θα πειτε τις ελλεεινιδες θυληκες κ ναζιαρες ρε νουμερα....Μονο για σαλονικιες τις βγαζω εξω...Αθηναιες κ νοτιες οι πιο σαπιες κ απ τις σαπιες
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)