Νέα

Πιστεύω οτι μπορούμε να το κάνουμε αυτό....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Λες μαλακιες.

Αν δεν ειχε ΤΥΧΕΙ να διαβασεις για τον φονο αυτου του ανθρωπου ουτε που θα ειχες ευαισθητοποιηθει ουτε τιποτα.

Τοσα παιδια υπαρχουν, ορφανα, τοσα ιδρυματα, τοσοι ανθρωποι που πεινανε κλπ, βγες μια μερα και ΨΑΞΕ, και θα βρεις να βοηθησεις, χωρις να χρειαστει να γραψεις εδω μεσα για να δειξεις ποσο ΔΗΘΕΝ φιλεσπλαχνος εισαι.

Αντε με τον καθε καραγκιοζη που επειδη διαβασε μια εφημεριδα τον επιασε ο πονος για τον συνανθρωπο του.
+100000000000

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι ρε πουστη παλι τα ιδια  :headbang:

θα πει παλι για το ΑΜΕΑ σχολειο τα μαυρα παιδικα χρονια που τον βαραγανε τα αλλα μικρα και για το σκυλο που αγορασε για να ακουει το ντριν του κουδουνιου επειδη ειναι κουφαλογο  :headbang:

λοιπον οποιος θελει να δωσει 100 ευρω, του δινω 150 με τη προϋποθεση να τα δωσει ερανο στον μογγολο μπας και το βουλωσει.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
@ Δημήτρηςς

Ρε μαλάκα Μήτσο τι μαθαίνω?  :2funny:
Πες την αλήθεια για να γαμήσεις το κάνεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
απλα ειναι τοοσο σιχαμενος κ επιδειξιας.
τετοιος επιδειξιας;
%25CF%258821.jpg

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Δημητρη εκανες μαλακια που ζητας ερανο για τον συγκεκριμενο 44χρονο. Το μονο που θα καταφερεις ειναι να σε βριζουνε.

Αν θες να κανεις ερανο χωρις να σε βριζουνε , διοργανωσε εναν για τον 30χρονο που δειρανε τα ΜΑΤ στην πορεια και αυτοι που σε κραζουν τωρα στο τοπικ , θα πουν ευγε  ;)

Δυστυχως εκει φτασαμε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι......

γτ ολοι αρχισατε μαζικες επιθεσεις??

:think: :think: :think: :think:

sargath

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εχω δει σιχαματα σε αυτο το φορουμ αλλα σαν τον αχαχουχα τιποτα...
Ρε μαλακα πρωτα απ'ολα το site δεν εχει 100.000 μελη,με τοσους κλωνους που διαβαζω οτι εχεις φτιαξει ουτε 100 δεν θα'μαστε.

A και εγω βοηθαω απορες μαιμουδες ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ,ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δημητρη εκανες μαλακια που ζητας ερανο για τον συγκεκριμενο 44χρονο. Το μονο που θα καταφερεις ειναι να σε βριζουνε.

Αν θες να κανεις ερανο χωρις να σε βριζουνε , διοργανωσε εναν για τον 30χρονο που δειρανε τα ΜΑΤ στην πορεια και αυτοι που σε κραζουν τωρα στο τοπικ , θα πουν ευγε   ;)

Δυστυχως εκει φτασαμε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Νταξη ας ηρεμησουμε. Μαλακια του Μητσαρα το θεμα που ανοιξε αλλα ας μην τον σταυρωσουμε. Ισως ειναι υπερευαισθητο το ατομο.

Κι εγω χρειαζομε αμεσα καμια 25000 ευρω, απο μισο ευρω να μου δωσετε ολοι θα ειμαι μια χαρα. Δεχομε π.μ. με προσφορες.

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357

Αν θες να κανεις ερανο χωρις να σε βριζουνε , διοργανωσε εναν για τον 30χρονο που δειρανε τα ΜΑΤ στην πορεια και αυτοι που σε κραζουν τωρα στο τοπικ , θα πουν ευγε   ;)

Δυστυχως εκει φτασαμε.
Απλα δειχνουν τι ειναι και τιποτα αλλο
Οι υβρεις τους δεν με αγγιζουν ουτε στο ελαχιστο.
Στα αρχιδια μου τι λενε

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

Αν θες να κανεις ερανο χωρις να σε βριζουνε , διοργανωσε εναν για τον 30χρονο που δειρανε τα ΜΑΤ στην πορεια και αυτοι που σε κραζουν τωρα στο τοπικ , θα πουν ευγε   ;)

Δυστυχως εκει φτασαμε.
:jerking: :jerking: :jerking:
Λέω και εγώ κανένας ανάρχας ή κανένα εθνίκι δεν θα σκασει μύτη?  :2funny: :2funny:
Μόρτη να κάνουμε έρανο και για την Χρυσή Αυγη?  :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αν θες να κανεις ερανο χωρις να σε βριζουνε , διοργανωσε εναν για τον 30χρονο που δειρανε τα ΜΑΤ στην πορεια και αυτοι που σε κραζουν τωρα στο τοπικ , θα πουν ευγε   ;)
Δυστυχως εκει φτασαμε.

Δυστυχώς τύπε έχεις δίκιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom