Νέα

Πιστεύω οτι μπορούμε να το κάνουμε αυτό....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω χαλαω ασκομα καθε μερα

για καφεδες

για φαγητο (γρηγορο καμια φρορα)

εισητιρια

αρα περισευουν τσαμπα λεφτα

το θεμα ειναι να βρεθουν τα ατομα

;) ;) ;)

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
Ποιος ειπε για ολους?

Ηδη υπηρχαν πριν τον θανατο του τυπου αυτου ΤΟΣΟΙ που ηθελαν και θελουν ακομα βοηθεια.

Κοωψε λοιπον τα δακρυβρεχτα θρεντς, και βοηθα εμπρακτα. Εναν, δυο, τρεις, οσους μπορεις.
Θα στο πω μια φορα μπας και ξεμπλοκαρεις ....

ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

Εχασα τον πατερα μου οταν ημουν 5,5 ετων ....
Πεθανε στα χερια μου χωρις εγω να μπορω να τον βοηθεισω
Ξερωντας λοιπον πως ειναι να μεγαλωνεις χωρις πατερα και βλεποντας την εκμεταλλευση που υπεστη η μητερα μου απο συγγενεις και εργοδοτες για να με μεγαλωσει υποσυνηδητα μου ηρθαν οι εικονες στο μυαλο για αυτα τα παιδακια

Αυτο και μονο αυτο αρκει .......

Τραβα και γαμησου τωρα μαλακα εξυπνε και μην ανακατευεσαι οπου δεν σε σπερνουν

Ειναι το τελευταιο μου ποστ στο παρον θεμα

Εννημερωστε με με πμ οταν βρεθει ο τροπος να υλοποιηθει ολο αυτο να προσφερω τα 100 ευρω που προειπα

Δεν επιδιωκω κατι απο αυτο

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Κατσε βγες στο δρομο και ψαξτην μονος σου ρε και μην περιμενεις να μαζεψεις δηθεν κοσμο και μετα να το ριξετε ολοι μαζι στη φιλολογια.

ΗΔΗ υπαρχουν ατομα που πεινουσαν πριν πεθανει ο 44χρονος και χρειαζοντουσαν αναγκη, τοτε που ησουν?
πολύ οργή ρε μόρτη τι έγινε εκοψες και τον αγοραίο?  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε συ δημητρη κατι μου λεει οτι το σηκωνει ο οργανισμος σου το κραξιμο....δεν εξηγηται αλλιως τετοια μαλακια που πεταξες...
αν πραγματικα θες να βοηθησεις σε κατι,κανε μια δωρεα στο χαμογελο του παιδιου που βοηθανε παιδια που πραγματικα εχουν αναγκη.
Το παλικαρι,ο Θεος να το αναπαυσει,δεν ηταν απορο,ειχε απο πισω του μια οικογενεια,και η γυναικα του επισης.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αρχησατε της παπαριες σας

μια προταση εκανε ο ανθρωπος και το πεζεται ξερολες

και φυσικα ξερουμε οτι πειναει απειρος κοσμος

στο δρομο βλεπω καθε μερα μεγαλη πληθωρα απο ζητιανους,

εμεις φταιμε?

οχι

φτενε αυτοι που ψηφιζετε...

αμεσως εσεις

πεταει ο αλλος κατι κακο γενικα τον κράζετε

προσπαθει να κανει μια καλη πραξη παλι τον κράζετε

λοιπον

παρτε τα χαπια σας να ψωφισετε για κανα 12ωρο και αν ηρεμισετε οκ

αν οχι ξαναφατε..  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

γεια σας

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ποια σελέμπριτι φιλανθρωπία; Ο άνθρωπος πήρε μία πρωτοβουλία, να πει κάτι. Που είναι το πρόβλημα;

Οτι καθε μερα υπαρχουν ατομα που χρειαζονται την βοηθεια μας ρε μαλακες. Και εξω στο δρομο.

Και ηρθε ο καθυστερημενος εδω περα να γραψει την μαλακια του επειδη δεν ειχε κατι καλυτερο να κανει, αντι να παει ΑΥΡΙΟ κιολας χωρις να πει τιποτα και να βοηθησει.

Αντε μαλακες ξυπνηστε λιγο, ολο φιλολογια. Καντε κατι χωρις να το λετε και να το διατυμπανιζετε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

Ξερωντας λοιπον πως ειναι να μεγαλωνεις χωρις πατερα και βλεποντας την εκμεταλλευση που υπεστη η μητερα μου απο συγγενεις και εργοδοτες για να με μεγαλωσει υποσυνηδητα μου ηρθαν οι εικονες στο μυαλο για αυτα τα παιδακια

για αλλη μια φορα ζητιανευεις οικτο για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.
αν ειναι δυνατον.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα ήταν καλό να δημοσιευθεί ένας λογαριασμός και όποιος θέλει. Αυτά, γιατί δε μπορώ τόσο χαιλίκι με τα 10 ευ που θα δώσω :2funny:

Επισκέπτης
Ποια σελέμπριτι φιλανθρωπία; Ο άνθρωπος πήρε μία πρωτοβουλία, να πει κάτι. Που είναι το πρόβλημα;

Εννοώ τη φιλανθρωπία που προκύπτει μετά από την ανάδειξη ενός τραγικού περιστατικού, ή μιας τραγικής κατάστασης από τα ΜΜΕ.
Γύρω μας υπάρχουν άπειρες τέτοιες καταστάσεις εκτός αν ζούμε στην κοσμάρα μας. Αν το'χεις να βοηθήσεις κάπου το κάνεις ήδη.
Δε μοστράρεις φιλανθρωπία σε ένα μπουρδελοσάιτ..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Τι με νοιαζει ρε μαλακα ποιον εχασες?

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ.

Πηγαινε αυριο και βοηθα καποιον ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ρε μαλακα αστοιχειωτε καθυστερημενε.

Γαμησου και λιγο.

Πεθανε ο πατερας σου στα 5.5 και εγω πρεπει να συγκινηθω μαλακα. Μηπως θες να σου βαλω και λεφτα σε κανα λογαριασμο ρε παπαρα?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εννοώ τη φιλανθρωπία που προκύπτει μετά από την ανάδειξη ενός τραγικού περιστατικού, ή μιας τραγικής κατάστασης από τα ΜΜΕ.
Γύρω μας υπάρχουν άπειρες τέτοιες καταστάσεις εκτός αν ζούμε στην κοσμάρα μας. Αν το'χεις να βοηθήσεις κάπου το κάνεις ήδη.
Δε μοστράρεις φιλανθρωπία σε ένα μπουρδελοσάιτ..

Οχι ρε, πρεπει να γραψει θρεντ πρωτα.

Εισαι καλα?

Πως απο μαλακας θα φανει καλος?

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Νταξει Μητσο εσυ μπορει να ευαισθητοποιηθηκες με το θεμα αυτο λογω κοινων συνθηκων αλλα δεν νομιζω οτι η συγκεκριμενη οικογενεια χρηζει οικονομικης βοηθειας.
Η γυναικα ειναι πνευμονολογος και ο ιδιος ηταν (νομιζω) φαρμακοποιος.
Οπως ειπαν καποιοι αλλοι πιο πανω υπαρχουν ατομα να βοηθησεις αν θελεις ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι με νοιαζει ρε μαλακα ποιον εχασες?

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ.

Πηγαινε αυριο και βοηθα καποιον ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ρε μαλακα αστοιχειωτε καθυστερημενε.

Γαμησου και λιγο.

Πεθανε ο πατερας σου στα 5.5 και εγω πρεπει να συγκινηθω μαλακα. Μηπως θες να σου βαλω και λεφτα σε κανα λογαριασμο ρε παπαρα?
καλα ρε ηρεμησε και εσυ,και αλλοι τον εχουν μικρο αλλα δεν ξεσπανε ετσι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ειναι το τελευταιο μου ποστ στο παρον θεμα

Εννημερωστε με με πμ οταν βρεθει ο τροπος να υλοποιηθει ολο αυτο να προσφερω τα 100 ευρω που προειπα

Δεν επιδιωκω κατι απο αυτο

Βρες την ΙΔΙΑ την γυναικα, ΜΟΝΟΣ σου ρε καριολη γαμημενε ΑΡΓΟΣΧΟΛΕ μαλακα και καραγκιοζη.

ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

Οχι "ενημερωστε με πμ οταν βρεθει τροπος". Αντε και γαμησου μαλακα ζητουλα, ανικανε και καιροσκοπε.

Σαλτα και γαμησου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom