Καθολου φαουλ σε πληροφορω .....
Αντικατοπριζει την πραγματικοτητα και μονο.......
Φαουλ ειναι να αποκαλει κανεις τον καθεναν που δεν εχει γνωρισει καθυστερημενο μογγολο η κουφο
υποννοωντας και την διανοητικη αναπηρια χωρις να σκεφτεται την δικη του καμπουρα.....
Αλλα γιαυτο ουτε λογος ετσι ?
Αλλα οπως βλεπεις το εσβησα, καθως δεν αξιζει να ασχοληθω με τον καθε καμενο ....
ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΙΛΒΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ
Χωρις να υπολογιζει κι αλλες παραμετρους.... απλα τζερτζελο να γινεται.....
Eισαι πολυ τυχερος ρε μαλακα.....
Αληθεια λεω .... Εισαι κωλοφαρδος ρε!!!!!!
ΔΕΝ μπορω να αποδειξω τι ελεγες σε πμ προς εμενα καποτε .....
Ωστε να καταλαβει ο καθενας τι σκατα ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ εισαι
Ομως θα τα αμολησω και δεν με ενδιαφερει τι θα πει ο καθενας εδω μεσα....
Μου ελεγες να μην στεναχωριεμαι για την καθε ψωλα που ξημεροβραδιαζεται στο νετ αναζητωντας πουτσα....
τι περιμενω απο μια τετοια γυναικα που ο κοσμος της ειναι το νετ και ειναι μια με τον εναν μια με τον αλλον και αλλα τετοια ωραια γραφικα που δυστυχως δεν θυμαμαι πια.....
Οφειλω να ομολογησω οτι σε αυτο ειχες απολυτο δικιο και σου βγαζω το καπελο....
Ομως......
Μου ειχες πει και το θεικο ......
Θες να βρεθουμε αλλα να με δεις ωστε να κοψεις αν ειμαι η οχι καθυστερημενο και χαζοχαρουμενο για να αποφασισεις αν θα με γνωρισεις
Δεν βαζω καθολου σαλτσες σε οτι λεω ..... ειναι ακριβως οι εκφρασεις που χρησιμοποιησες τοτες πριν 2 ετη
Κατσε και σκεψου τωρα ποσο κομπλεξικος εισαι .......και δεν ειναι καθολου αστειο αυτο
Καλα λεω οτι εισαι ενα κωλοπαιδι και τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο........
Ποιος νορμαλ ανθρωπος θα ελεγε τετοια πραγματα ?
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ πραγματικα με δικαιωσες που δεν επιδιωξα την γνωριμια μαζι σου.... και σε ευχαριστω γιαυτο !!!!!
ΕΝΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ να σου πω οτι ΔΕΝ προκειται να επιδιωξω γνωριμια με κανεναν απο εδω μεσα....
Γιατι αντιλλαμβανομαι οτι δεν εχω να κερδισω κατι ουσιωδες.......
Να κερδισω εννοω ψυχικα και οχι υλικα γιατι υλικα δεν εχω αναγκη απο τιποτα.......
Οσοι με γνωρισαν με γνωρισαν και ΤΕΛΟΣ .... ΔΕΝ θελω αλλες γνωριμιες........
Οσο για το φιλανθρωπος που λες......τοσο ειρωνικα....
Πραγματικα δεν ξερω αν ειμαι φιλανθρωπος ουτε και θελω αυτην την ταμπελα......
Πολλα μπορω να σου πω για να σου εξηγησω 5 πραγματα ....
Αλλα ξερω πολυ καλα οτι θα το πατε αλλου, οποτε θα προτιμησω να μην αναφερω τιποτα περι αυτου....
Γιατι πραγματικα σε σκατοψυχους δεν χρειαζεται να εξηγεις πολλα..... ειναι ασκοπο χασιμο πολυτιμης φαιας ουσιας.