Νέα

Πιστεύω οτι μπορούμε να το κάνουμε αυτό....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
το γαμησατε που το γαμησατε το θρεντ......
ας τον λεμε κι οπως θελουμε....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καθολου φαουλ σε πληροφορω ..... :sunglasses:
Αντικατοπριζει την πραγματικοτητα και μονο.......

Φαουλ ειναι να αποκαλει κανεις τον καθεναν που δεν εχει γνωρισει καθυστερημενο μογγολο η κουφο
υποννοωντας και την διανοητικη αναπηρια χωρις να σκεφτεται την δικη του καμπουρα.....

Αλλα γιαυτο ουτε λογος ετσι ?

Αλλα οπως βλεπεις το εσβησα, καθως δεν αξιζει να ασχοληθω με τον καθε καμενο ....

ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΙΛΒΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ :2funny:
Χωρις να υπολογιζει κι αλλες παραμετρους.... απλα τζερτζελο να γινεται..... :jerking:

Eισαι πολυ τυχερος ρε μαλακα.....

Αληθεια λεω .... Εισαι κωλοφαρδος ρε!!!!!!
ΔΕΝ μπορω να αποδειξω τι ελεγες σε πμ προς εμενα καποτε .....
Ωστε να καταλαβει ο καθενας τι σκατα ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ εισαι

Ομως θα τα αμολησω και δεν με ενδιαφερει τι θα πει ο καθενας εδω μεσα....

Μου ελεγες να μην στεναχωριεμαι για την καθε ψωλα που ξημεροβραδιαζεται στο νετ αναζητωντας πουτσα....
τι περιμενω απο μια τετοια γυναικα που ο κοσμος της ειναι το νετ και ειναι μια με τον εναν μια με τον αλλον και αλλα τετοια ωραια γραφικα που δυστυχως δεν θυμαμαι πια.....

Οφειλω να ομολογησω οτι σε αυτο ειχες απολυτο δικιο και σου βγαζω το καπελο....  

Ομως......
Μου ειχες πει και το θεικο ......        

Θες να βρεθουμε αλλα να με δεις ωστε να κοψεις αν ειμαι η οχι καθυστερημενο και χαζοχαρουμενο για να αποφασισεις αν θα με γνωρισεις      
Δεν βαζω καθολου σαλτσες σε οτι λεω ..... ειναι ακριβως οι εκφρασεις που χρησιμοποιησες τοτες πριν 2 ετη  

Κατσε και σκεψου τωρα ποσο κομπλεξικος εισαι .......και δεν ειναι καθολου αστειο αυτο

Καλα λεω οτι εισαι ενα κωλοπαιδι και τιποτα περισσοτερο η λιγοτερο........
Ποιος νορμαλ ανθρωπος θα ελεγε τετοια πραγματα ?

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ πραγματικα με δικαιωσες που δεν επιδιωξα την γνωριμια μαζι σου.... και σε ευχαριστω γιαυτο !!!!!

ΕΝΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ να σου πω οτι ΔΕΝ προκειται να επιδιωξω γνωριμια με κανεναν απο εδω μεσα....

Γιατι αντιλλαμβανομαι οτι δεν εχω να κερδισω κατι ουσιωδες.......
Να κερδισω εννοω ψυχικα και οχι υλικα γιατι υλικα δεν εχω αναγκη απο τιποτα.......

Οσοι με γνωρισαν με γνωρισαν και ΤΕΛΟΣ .... ΔΕΝ θελω αλλες γνωριμιες........  

Οσο για το φιλανθρωπος που λες......τοσο ειρωνικα....   :2funny:  
Πραγματικα δεν ξερω αν ειμαι φιλανθρωπος ουτε και θελω αυτην την ταμπελα......

Πολλα μπορω να σου πω για να σου εξηγησω 5 πραγματα ....
Αλλα ξερω πολυ καλα οτι θα το πατε αλλου, οποτε θα προτιμησω να μην αναφερω τιποτα περι αυτου....
Γιατι πραγματικα σε σκατοψυχους δεν χρειαζεται να εξηγεις πολλα..... ειναι ασκοπο χασιμο πολυτιμης φαιας ουσιας.

Ψιτ, καθυστερημενε.

Σε πειραζει που σε λενε καθυστερημενο γιατι πραγματικα εισαι και δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο. Αν ΔΕΝ ησουν, δεν θα σε πειραζε.

Κατα το "Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται".

Δεν ειχαμε ανταλλαξει pm. Στο chat μιλουσαμε και ξαφνικα ειχα γινει ο καλυτερος σου φιλος επειδη σου μιλουσα και σου εδινα σημασια οταν οι αλλοι σε κραζανε ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

Με τον axaxouxa για nickname μαλιστα. Με την μια απτις πολλες μουτσουνες σου κομπλεξικε τυπε.

Μογγολο σε λεει ο εκτορ, εγω μου φαινεται δεν θυμαμαι να σε ειχα πει ποτε ετσι. Αλλα και να σε ειπα, θα το ειπα δικαιολογημενα και μπορω να το υποστηριξω, οπως μαλιστα το επιβεβαιωνεις με τα γραφομενα σου.

Ελα, κατσε κλαψε τωρα και ανοιξε κανα θρεντ για καμια φιλανθρωπια.

Παω να φαω τωρα, μακαρονακια με σαλτσα και μανιταρια.  :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
σβηνει μνμ βαζει μνμ..
ρε μητσε την παλευεις?
σταθερες αποψεις στο φουλ εισαι!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κλασικος αχαχουχας.

Επισκέπτης
ακομα και με πμ να ηταν το μονο που επιβεβαιωνεις Δημητρη μ'αυτο που ποσταρες ειναι οτι δικαιως σου τη λενε.αυτη τη συμπεριφορα στο χωριο μου τη λενε πουστικη.καποιος προσπαθουσε να σε κανει να νιωσεις καλυτερα και να σε συμπονεσει και εσυ το χρησιμοποιεις εναντιον του?ποσο μα ποσο πουστριλικι?οχι οτι απεδειξες και κατι.ισα ισα οτι ειναι καλο παιδι επιβεβαιωνεις. :uglystupid:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Οπως προειπα στα αρχιδια μου !!!!!!!

Ομως για το μογγολος και καθυστερημενος και χιλια δυο αλλα..... ουτε κουβεντα ε ?  :sunglasses:

Μαλιστα..... ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ !!!!!!!!!
ωπα,τωρα το ειδα αυτο.
βλεπεις κανεις και 500 εντιτ σε καθε μνμ και δεν σε προλαβαινω.
τι ειμαι κι εγω και το δειχνω ρε?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η φαση με το ποστ του Δημητρη συνοψιζεται με την εξης φραση :

"Εγω ρουφιανος ΔΕΝ ειμαι, αλλα 1-2 πραγματακια που τα ξερω θα τα πω..."

Α ρε μαλακα κωλοτουμπα, μετα απορεις ( βασικα δεν εχεις το απαιτουμενο iq για να απορεις ) γιατι σε κραζει ολος ο κοσμος, μεσα και εξω απο το bou.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Που εισαι ρε Μητσουλα.

Ελα να μου κλαφτεις για κανα γκομενακι που σε εφτυσε.

Εχω την φορμουλα να σε κανω να το ξεχασεις.

Ελα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παντως εγω μητσο πιστεύω οτι δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό.... :grin: :grin: :grin: :grin:
αφου με ρωτας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom