alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Οταν κατακριναμε τις γυναικες, εσυ επαιρνες το μερος τους.τι σημαινει φεμινιστης που λες ?
Οταν κατακριναμε τις γυναικες, εσυ επαιρνες το μερος τους.τι σημαινει φεμινιστης που λες ?
:SΚαλα να παθει, γιατι καποτε το επαιζε φεμινιστης.
Παντα παιρνω το μερος του δικαιου....χωρις να μετανιωνω γιαυτο ποτε !!!!!Οταν κατακριναμε τις γυναικες, εσυ επαιρνες το μερος τους.
δηλαδη τι ελεγε τυπε?Οταν κατακριναμε τις γυναικες, εσυ επαιρνες το μερος τους.
ΜΑΛΑΚΙΕΣ .....δηλαδη τι ελεγε τυπε?
Ομολογω ..... :-:S
τυπε δημητρη ειναι αληθεια αυτο?
Αααααααααααααααααα μαλιστα...Οι γυναικες εχουν δικιο κι εμεις αδικο...Παντα παιρνω το μερος του δικαιου....χωρις να μετανιωνω γιαυτο ποτε !!!!!
truth, justice and the American way και ετσι τυπε?Παντα παιρνω το μερος του δικαιου....χωρις να μετανιωνω γιαυτο ποτε !!!!!
ΔΕΝ εχω λογια .....Αααααααααααααααααα μαλιστα...Οι γυναικες εχουν δικιο κι εμεις αδικο...
Οι γυναικες ειναι οι αγγελοι κι εμεις ο σατανας....
Πες κι αλλα....δικαιωσε με...
truth, justice and the American way και ετσι τυπε?
μην ποσταρετε φωτο μουtruth, justice and the American way και ετσι τυπε?
σε λιγο θα μας πεις οτι εκαψε και το σουτιεν απτον γυναικειο του κλωνο σαν ενδειξη διαμαρτυριας τυπεΑααααααααααααααααα μαλιστα...Οι γυναικες εχουν δικιο κι εμεις αδικο...
Οι γυναικες ειναι οι αγγελοι κι εμεις ο σατανας....
Πες κι αλλα....δικαιωσε με...
Και οι 2 τρελαινονται για παρτι του και τις φτυνει.για αυτο εχουν λυσαξει επειδη δεν τους καθεται.τυπε ο δημητρης εχει ανοικτο μετωπο και με την βελβυ
βλεπω να τον πλακωνουν και οι 2 μαζι
Και το στριγκακι μαζι τυπε μου....σε λιγο θα μας πεις οτι εκαψε και το σουτιεν απτον γυναικειο του κλωνο σαν ενδειξη διαμαρτυριας τυπε
Εγω δεν φτυνω κανεναν και καμια αλλα βρεχει .....Και οι 2 τρελαινονται για παρτι του και τις φτυνει.για αυτο εχουν λυσαξει επειδη δεν τους καθεται.
και ομως υπαρχει.η κλωνος σου.Ρε κοψε το δουλεμα ...
ΔΕΝ υπαρχει κοπελα που να με θελει εμενα ....
Λαθος .....και ομως υπαρχει.η κλωνος σου.
Καλα ρε μην κλαψεις κιολας δεν ειπαμε τιποτα
:-* :-* :-*