giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οχι μονο να πονας αλλα να μην μπορης να περπατησεις;) ;) ;) ;)
σε σημειο που αν καβλωσεις να πονας!
Οχι μονο να πονας αλλα να μην μπορης να περπατησεις;) ;) ;) ;)
και σου ξαναλεω πουλακι μου...καλη μου loukritia! πολλες φορες φοβομαστε να πραδεχτουμε καποια πραγματα! και επειδη τους κολητους ως συνηθως τους εχουμε πολυ ψιλα στα ματια μας (ενω μπορει και να μην ειναι καν) δεν μας περναει καν κατι τετοιο απο το μυαλο ή μαλον δεν θελουμε.....
Οχι μονο να πονας αλλα να μην μπορης να περπατησεις
;) ;) ;) ;)
οκ σεβαστο!και σου ξαναλεω πουλακι μου...
το σπανιαπου ειπες το πιστευω..
αλλα μη το αναιρεις και αυτο...
οταν νιωθω αυτο που λες πηγαινω σε μπουρδελο και εκτονωνομαι.δεν αδειαζω στη φιλη μου.Επίσης όταν έχεις μαζεμένα χύσια στα αρχίδια σου νοιώθεις μία τρελή και ακατανίκητη παρόρμηση να "αδειάσεις", τόσο τρελή που καλά - καλά δεν σε ενδιαφέρει το ΠΟΥ θα αδειάσεις όσο το ΝΑ αδειάσεις και να ανακουφίσεις επιτέλους αυτή την ακατανίκητη παρόρμηση που κυριαρχεί απόλυτα πάνω σου
οταν νιωθω αυτο που λες πηγαινω σε μπουρδελο και εκτονωνομαι.δεν αδειαζω στη φιλη μου.
καλα δεν ειπε κανεις οταν νοιωθεις κατι τετοιο να πιτσιλας και οτι κινειται!οταν νιωθω αυτο που λες πηγαινω σε μπουρδελο και εκτονωνομαι.δεν αδειαζω στη φιλη μου.
Δεν το γνωριζουν δεν το καταλαβενουν ευκολαΝα έχουν γίνει εφτά κιλά το καθένα!![]()
![]()
Πάντως οι γυναίκες το βλέπουν λίγο διαφορετικά.
Όσες "φίλες" έχω τους το έχω ξεκαθαρίσει.
Έτσι και τις βρω σε αδυναμία, πάει, θα τους το ρίξω ένα χεράκι...
Θυμώνουν λίγο στην αρχή, αλλά μετά καταλαβαίνουν και προσέχουν!!!
Α κανεις λαθος,για αυτο ειναι οι φιλοι,αν δε σε στηριξει ο φιλος..οταν νιωθω αυτο που λες πηγαινω σε μπουρδελο και εκτονωνομαι.δεν αδειαζω στη φιλη μου.
ακριβως!Α κανεις λαθος,για αυτο ειναι οι φιλοι,αν δε σε στηριξει ο φιλος..
Ωχ...για κάτσε...τώρα θυμήθηκα...Οχι μονο να πονας αλλα να μην μπορης να περπατησεις
τι να σου πω...ισως να εχεις και δικιο πραγμα που απευχομαι...οκ σεβαστο!
αλλα ξερεις γιατι το σεβομαι ? γιατι ισως ακομη δεν εισαι ετοιμη να δεχτεις καποια πραγματα! εγω προσωπικα το σταματαω εδω! δεν θελω να σε επηρεασω και να σε βαλω σε σκεψεις και να κανεις και καμια λανθασμενη κινηση οπως εγω! επαθα και εμαθα!
αλλα μην το παρεις ασχημα επειδη σου ειπα οτι μπορει να μην εισαι ακομη ετοιμη να δεχτεις κατι τετοιο! δεν ειναι κακο!
χαιρομαι!!τι να σου πω...ισως να εχεις και δικιο πραγμα που απευχομαι...
δε το παιρνω σχημα προς Θεου...
ουτε θα αλλαζα γνωμη μετα απο αυτην την κουβεντα μας...
δεν ειμαι μωρο...
ξερω να ξεχωριζω ποτε μιλαμε γ φιλους ποτε γ κολλητους κ ποτε γ την παρεα του καφε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι καθολου πλακα για εμας,ενω εσεις δεν εχετε τετοιο προβλημαΩχ...για κάτσε...τώρα θυμήθηκα...
Τις προάλλες κούτσαινα...λέεεεεεεεες?????
Χααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχ....
παντως θα ηταν αστειο να πιστευω τωρα πως ενας αντρας που γνωρισα μπορει να γινει κολλητος μου....χαιρομαι!!
απλα καμια φορα ξερεις τι γινεται?
τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.....απλα εμεις τα βλεπουμε οπως θελουμε....οπως μας συμφερει και οχι οπως ειναι....γιατι? ο καθενας ξερει! αλλος για να μην πληγωθει....αλλος επειδη ετσι εχει συμβιβαστει και περναει καλα και παει λεγοντας!