kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
α ειδες?καλα σε καταλαβα οτι εχεις περασει καποιο φεγγαρι απο εκει.σωστα γραφεις.ειναι ενας κλειστος χορος οπου αν μπεις γαμας αβερτα αλλα ειπαμε.θελει χρονο, χρημα για τα μαθηματα και κυριως κοπο για να γινεις καλος χορευτης.και για να το τελειωνουμε αν ειναι να ασχοληθειτε μονο για τα μουνια αφηστε το.σε τετοια η πεφτεις στα βαθεια δηλαδη να κανεις επαγγελματικο και να πας για δασκαλος εστω ως δευτερη δουλεια(οπως οι περισσοτεροι) η διαλεγεις ενα συγκεκριμμενο χορο και γινεσαι ειδικος δασκαλος σε αυτο οπως το αργεντινικο τανγκο ας πουμε.εκει θα φας καλα αλλα ειναι πολυ δυσκολο μεχρι να γινεις εξπερ...συνηθως ομως μαθαινεις πολλους χορους γιατι ετσι απαιτειται οποτε θελει χρονο χρημα εξασκηση προσηλωση και υπομονη.ειναι βαρια η καλογερικη στον χορο...Εγώ προσωπικά βρέθηκα σε ένα τέτοιο χώρο πριν πολλά χρόνια πριν τις εκπομπές κλπ.
Προσωπικά αυτό που είδα ήταν κόσμος με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα
Αν γαμοντουσαν? Αβερτα
Αλλά μεταξύ τους.
Μην υποτιμάτε τον Καληνύχτακια εκεί μέσα
δεν είναι club είναι κάτι σαν γκετο και μόλις τα γκομενακια νιώσουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη θα φάει ....όχι κάνα πύραυλο αλλά θα φάει.
Εγώ δεν ασχολήθηκα πότε με αυτά γιατί αν και κάτι έπαιξε ήταν για τα σίδερα. ... και παρακαλετο μουνι ξινό γάμησι που λενε.
Σιγά μην έτρεχα σαν το μαλακα σε κάθε μαλακόπάρτυ που με καλούσε μέχρι να αποφασίσει να μου κάτσει. ..
ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΟΣΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.