Νέα

Πιστεύετε ότι στις σχολές χορού λάτιν γαμιούνται μεταξύ τους οι μαθητές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos.thessaloniki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ προσωπικά βρέθηκα σε ένα τέτοιο χώρο πριν πολλά χρόνια πριν τις εκπομπές κλπ.

Προσωπικά αυτό που είδα ήταν κόσμος με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα

Αν γαμοντουσαν? Αβερτα

Αλλά μεταξύ τους.  

Μην υποτιμάτε τον Καληνύχτακια εκεί μέσα

δεν είναι club είναι κάτι σαν γκετο και μόλις τα γκομενακια νιώσουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη θα φάει ....όχι κάνα πύραυλο αλλά θα φάει.

Εγώ δεν ασχολήθηκα πότε με αυτά γιατί αν και κάτι έπαιξε ήταν για τα σίδερα. ... και παρακαλετο μουνι ξινό γάμησι που λενε.

Σιγά μην έτρεχα σαν το μαλακα σε κάθε μαλακόπάρτυ που με καλούσε μέχρι να αποφασίσει να μου κάτσει. ..
α ειδες?καλα σε καταλαβα οτι εχεις περασει καποιο φεγγαρι απο εκει.σωστα γραφεις.ειναι ενας κλειστος χορος οπου αν μπεις γαμας αβερτα αλλα ειπαμε.θελει χρονο, χρημα για τα μαθηματα και κυριως κοπο για να γινεις καλος χορευτης.και για να το τελειωνουμε αν ειναι να ασχοληθειτε μονο για τα μουνια αφηστε το.σε τετοια η πεφτεις στα βαθεια δηλαδη να κανεις επαγγελματικο και να πας για δασκαλος εστω ως δευτερη δουλεια(οπως οι περισσοτεροι) η διαλεγεις ενα συγκεκριμμενο χορο και γινεσαι ειδικος δασκαλος σε αυτο οπως το αργεντινικο τανγκο ας πουμε.εκει θα φας καλα αλλα ειναι πολυ δυσκολο μεχρι να γινεις εξπερ...συνηθως ομως μαθαινεις πολλους χορους γιατι ετσι απαιτειται οποτε θελει χρονο χρημα εξασκηση προσηλωση και υπομονη.ειναι βαρια η καλογερικη στον χορο...

ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΟΣΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Σας το λέω με βεβαιότητα, αλληλοκαβαλιούνται  :fuck2:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
α ειδες?καλα σε καταλαβα οτι εχεις περασει καποιο φεγγαρι απο εκει.σωστα γραφεις.ειναι ενας κλειστος χορος οπου αν μπεις γαμας αβερτα αλλα ειπαμε.θελει χρονο, χρημα για τα μαθηματα και κυριως κοπο για να γινεις καλος χορευτης.και για να το τελειωνουμε αν ειναι να ασχοληθειτε μονο για τα μουνια αφηστε το.σε τετοια η πεφτεις στα βαθεια δηλαδη να κανεις επαγγελματικο και να πας για δασκαλος εστω ως δευτερη δουλεια(οπως οι περισσοτεροι) η διαλεγεις ενα συγκεκριμμενο χορο και γινεσαι ειδικος δασκαλος σε αυτο οπως το αργεντινικο τανγκο ας πουμε.εκει θα φας καλα αλλα ειναι πολυ δυσκολο μεχρι να γινεις εξπερ...συνηθως ομως μαθαινεις πολλους χορους γιατι ετσι απαιτειται οποτε θελει χρονο χρημα εξασκηση προσηλωση και υπομονη.ειναι βαρια η καλογερικη στον χορο...

ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩς ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΟΣΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.

Σιγά μη γίνω και ειδικός δάσκαλος στο Αργεντίνικο Ταγκο για να γαμήσω  :zfuck: 

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Πιστεύετ[size=14pt]ε[/size] ότι στις σχολές χορού λάτιν γαμιούνται μεταξύ τους οι μαθητές?

Φευ, χαμένη προσπάθεια και σπατάλη χρόνου , ενέργειας , διάθεσης που θα ξοδέψει κανείς και θα ορμήσουν οι μαυρούκοι λατίνοι , ήτοι κουβανοί , βραζιλιάνοι , κολομπιανοί , αργεντίνοι κλπ.  που με το ζόρι οι σχολές χορού πάνε με το στανιό, να τους καταστήσουν την τελευταία λέξη της μόδας ως τον σπουδαίο χορευτή τάδε που μασάνε τα κοριτσάκια και οι μεγαλοκοπέλες (μποστά στον μεγάλο τανκέρο, σαλσέρο μπλιάχ σιχάθηκα) και ακόμα και να έχεις ξεμοναχίασει κανένα καλούλικο , δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος από τους εκεί καβλοβοσκούς να μην στην αποσπάσει για να την ξαναμαζέψει πίσω στο μουνομαντρί τους.
Τόλμα αν μπορείς να κάνεις παιχνίδι (σε φουέγκο και άλλα λατινάδικα) και αμέσως οι δασκάλες που έχουν οι σχολές ή οι ιδιοκτήτες θα αντιδράσουν σε χρόνο  dt  για να "κρατήσουν" το εμπόρευμα κοντά τους , πρώτον διότι δεν μπορούν να αφήσουν τον πάσα ένα να εισβάλει και να τους "πάρει το ψωμάκι" τους, αφετέρου , δεν θα σε αφήσουν να τους πάρεις τους καλούς κράχτες τους μακριά από τη σχολή για να την πας αλλού (σε ραντεβουδάκια, εκδρομές, άλλου είδους διασκέδαση κλπ.), αφού έτσι μαζεύουν κι άλλους καινούριους πιρφόρους-καληνυχτάκηδες ως νέους μαθητές.

Τις ξεκαβλώνουν πάνω στην πίστα χορού με εντυπωσιακές φιγούρες για να ικανοποιήσουν την απύθμενη Ματαιοδοξία που διακατέχει ΟΛΕΣ τις ελεϊνίδες , τρίβονται πάνω  στα κορμάκια τους σαν τον τρίφτη του τυριού (οτι τάχα μου έτσι χορεύουν στην Κούβα και είναι Ο.Κ. να τις βλέπουν όλοι από κάτω να σεξουλιάζονται όρθιες και τις καμαρώνουν όλα τα λιγούρια.

V...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ τα ειδα κι εω, μεσα απο γνωστους και φιλους (που οντως την εζησαν χορευτικα την φαση)....ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ομως....
Η μιση φαση μιας καλης σχολης χορου ειναι ενα καλο show σε δημοσια θεα (μαγαζια/μπαρ συνηθως)!
Επειδη κυριως κοπελες θα σκασουν μυτη να χορεψουν χωρις κομπλα αναμεσα στον κοσμο που πινει τα ποτα του (να βγαλει τα κομπλεξ της 'κοιτα τι καυλιαρα που μαι και χορευω σαν τρελη) περνανε και οι σχολες το μυνημα 'κοιταξτε δω ρε λιγουρια τι γινεται στο παραλληλο συμπαν μας'!
Ετσι και μαζευονται πυρφοροι, ερχονται δοκιμαστικα για λιγο, στο τελος βαριουνται (γιατι δεν παιρνουν αυτο που θελουν με το καλημερα) η απλα τα φτυνουν (γιατι οπως και να το κανουμε, ειναι και ζορι η φαση) οποτε και την πουλευουν μετα, μονο και μονο ν ανανεωθουν απτην επομενη 'φουρνια'...απλα τα πραγματα....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Σιγά μη γίνω και ειδικός δάσκαλος στο Αργεντίνικο Ταγκο για να γαμήσω  :zfuck:  
οκ αυτο το ανεφερα ως παραδειγμα.συνηθως θα πρεπει να μαθεις ολους του λατιν χορους.του βασικους εστω.μεγαλη υποθεση παιζει η σχολη.θελει ψαξιμο να δεις αν εχει κοσμο και κυριως μουνια που σε ενδιαφερει ωστε να αρχισεις να μπαινεις σε κυκλο.δηλαδη μια σχολη με καλη φημη και κοσμο.
υ.γ.:και να ξερες ενας που ηταν δασκαλος στο αργεντινικο πως καβλωνουν χυμα ολες οι μαθητριες του για παρτη του... :grin: :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Είχα πάει σε ένα παλιό μου στέκι και είχε κατά τύχη πάρτυ μια σχολή χορού. (κάτι τέτοιες μαλακίες  έκανε και το έκλεισε το μαγαζί  :jerking: )
Οι γκόμενες ήταν καμία δεκαριά μπαζα του κερατά , δύο τρία απλά μπάζα και καναδυό που απλά βλέποντουσταν και μέσα σε τέτοια συγκέντρωση μπάζων  το έπαιζαν και γκόμενες.  :jerking:
Οι τύποι ήταν από κατηγορία χάλια μαυρα στην χειρότερη , μέχρι ο τύπος που του ρίχναμε σφαλιάρες στο σχολείο στην καλύτερη  :jerking:
Υπήρχαν και δύο τρεις που έδειχναν  να ξέρουν να χορευουν πραγματικά και όντως οι χαμένες τους έδειχναν μια προτίμηση αλλά μην νομίσετε τίποτα τυπάδες , ζωνούλα λεπτή από πανέρι , άσπρη καλτσούλα με το σκαρπίνι ....  δράμα  :jerking:

Περιοχή Γλυφάδας , τώρα αν αλλού παίζει καλύτερη κατάσταση δεν ξέρω.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
στο κουμπανιτα πηγαινε κανεις?  ειχε πολλα μετρια (εως και μπαζα) που φορτωνονταν πολυ ευκολα
εγω παντα με γκομενες πηγαινα,  αλλα και 2 αιγυπτιοι που εβλεπα συνεχεια εκει δεν ειχαν αφησει
μπαζο για μπαζο αφορτωτο  :2funny:

arisexuliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Like
142
Πόντοι
1
Είχα πάει σε ένα παλιό μου στέκι και είχε κατά τύχη πάρτυ μια σχολή χορού. (κάτι τέτοιες μαλακίες  έκανε και το έκλεισε το μαγαζί  :jerking: )
Οι γκόμενες ήταν καμία δεκαριά μπαζα του κερατά , δύο τρία απλά μπάζα και καναδυό που απλά βλέποντουσταν και μέσα σε τέτοια συγκέντρωση μπάζων  το έπαιζαν και γκόμενες.  :jerking:
Οι τύποι ήταν από κατηγορία χάλια μαυρα στην χειρότερη , μέχρι ο τύπος που του ρίχναμε σφαλιάρες στο σχολείο στην καλύτερη  :jerking:
Υπήρχαν και δύο τρεις που έδειχναν  να ξέρουν να χορευουν πραγματικά και όντως οι χαμένες τους έδειχναν μια προτίμηση αλλά μην νομίσετε τίποτα τυπάδες , ζωνούλα λεπτή από πανέρι , άσπρη καλτσούλα με το σκαρπίνι ....  δράμα  :jerking:

Παντού έτσι είναι!  ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
στο κουμπανιτα πηγαινε κανεις?  ειχε πολλα μετρια (εως και μπαζα) που φορτωνονταν πολυ ευκολα
εγω παντα με γκομενες πηγαινα,  αλλα και 2 αιγυπτιοι που εβλεπα συνεχεια εκει δεν ειχαν αφησει
χαχα τι μου θυμισες...δεν ξερω για αυτους που λες αλλα γενικως εβλεπα πολλα μπαζα εκει συνηθως. :2funny: :2funny:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6

πηγαινα παλια, οπως το πες, μπαζα. ειχε μια καλη μπαργουμαν θυμαμαι

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Νομίζω το θέμα έχει λήξει , όλα τα μέλη που έχουν πάει έχουν δει μόνο μπαζα
Η rose είπε ότι έχει πάει .... οπότε τι  το συζητάμε άλλο?
ΜΌΝΟ ΜΠΑΖΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Μην λέτε μαλακίες, μια χαρά μουνάκια θα πετύχεις σε πάρτυ σχολής χορού..
Στην περιοχή που συχνάζω έχω πετύχει 2 φορές και έχει και μπαζάκια και καυλάκια
Οι άντρες βέβαια είναι κατά 90% κατεστραμενοι και καρπαζοεισπράκτορες

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ε ρε τρέλα

Συνημμένα

• f.jpg
    f.jpg
    80,3 KB · Εμφανίσεις: 37

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

σε οποιο μαγαζι βλεπεις παρτυ σχολης....

και οσο πιο Σαβαττοκυριακο.... μετραει αναποδα μερες πριν κλεισει....

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
όποιος προλάβει πρόλαβε ?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εχεις κανει καποιο μαθημα εσυ και τα παρατησες... :grin: :grin:
σωστα γραφεις.ετσι στο περιπου ειναι.αν δεν σαρεσει το λατιν μην γραφτεις.και οπωσδηποτε να μην χανεις τα πρακτικα δηλαδη χοροι σε ballrooms η σε μαγαζια οπου παει η σχολη με τους μαθητες για χορο.θελει κοπο χρονο και χρημα και να πας και στα αναλογα μαγαζια ωστε να εξασκηθεις και να ερχεσαι σε επαφη με τον αναλογο κοσμο.εννοειται οτι παιζει πολυ μουνι και κορμια απιστευτα αλλα θελει να γινεις καλος καβαλιερος και αυτο εγραψα πριν τι απαιτει.

Τυπε δεν ειχα παει για γκομενα,

Οι προθεσεις μου ηταν αγνες. Στο ορκιζομαι. Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου μετα απο καποια περιπετεια με την υγεια μου να κανω καποια αποθημενα που ολο αφηνα πισω

Δεν ηξερα καν αν θα μου αρεσε. απλα το εκανα.

Στην πορεια παρατηρησα και τα μουνακια.... αλλα εβγαλα και αυτα τα συμπερασματα μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom