Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αν μοιαζεις με τον νεαρο κ δεν εισαι βλακας,προλαβαινεις παντου ;)όποιος προλάβει πρόλαβε ?
αν μοιαζεις με τον νεαρο κ δεν εισαι βλακας,προλαβαινεις παντου ;)όποιος προλάβει πρόλαβε ?
αν μοιαζεις με τον νεαρο κ δεν εισαι βλακας,προλαβαινεις παντου ;)
μα δεν ειπα οτι πηγες μονο για τα μουνια.ετσι ειναι.ειναι ενας κλειστος χωρος οπου πρεπει να δειξεις αφοσιωση για να περασεις καλα και να γινεις κανονικος χορευτης.αλλιως αν δεν σαρεσει βρες αλλο τροπο να γαμησεις.και στα μαγαζια που φερνουν σχολες παρασκευοσαββατα ειναι οντως για κλεισιμο γιατι ο πολυς ο κοσμος δεν παει σε τετοια μαγαζια οπου παιζουν κλαπατσιμπανα.θελει η παολα η χορευτικα house κ.λ.π. η ροκιες αναλογα τα γουστα.τα λατιν ειναι για ενα μικρο μερος του πληθυσμου.αν το γουσταρεις θα φας καλα ετσι και ασχοληθεις αν δεν το γουσταρεις ξεχασε το.θα ταλαιπωρηθεις τζαμπα.Τυπε δεν ειχα παει για γκομενα,
Οι προθεσεις μου ηταν αγνες. Στο ορκιζομαι. Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου μετα απο καποια περιπετεια με την υγεια μου να κανω καποια αποθημενα που ολο αφηνα πισω
Δεν ηξερα καν αν θα μου αρεσε. απλα το εκανα.
Στην πορεια παρατηρησα και τα μουνακια.... αλλα εβγαλα και αυτα τα συμπερασματα μου....
οπα....αυτο με την γιογκα ειναι πιο ενδιαφερονΣτα γιόγκα των γυμναστηρίων άμα πηγαίνεις σπρώχνεις τίποτα ή σε περνάνε για αδερφή; ή εξαρτάται απ' το γυμναστήριο; Ξέρω ένα στους αμπελόκηπους που παίζουν πολλές φοιτητριούλες.
οπα....αυτο με την γιογκα ειναι πιο ενδιαφερον
η γιογκα ειναι ζορικη ρε συ..δεν μπορεις να πας να καυλαντισεις οπως τον χωρο...αν ειναι να μπλεχτεις σαν λαστιχο για να γαμησεις δεν λεει...οπα....αυτο με την γιογκα ειναι πιο ενδιαφερον
σωστα!κ μουναρες να μην ειναι,εχουν κορμαρες κ κουνηματα γεια σας!σαφως κ η γυναικα γουσταρει αντρα που χορευει κ δε καθεται μουροχαυλος στο μπαρ!Επειδη η γυναικα του αδερφου μου πηγαινε σε σχολη λατιν ξερω καλα τι παιζει... Στην σχολη ηταν 20 γυναικες και 2 αντρες.. και αυτοι ηταν γκει και τα ειχανε μεταξυ τους.. Δεν υπαρχουν καβαλιεροι γτ οι αντρες δεν ασχολουνται μ αυτα.. Τωρα μεσω της σχολης δεν επαιζε τιποτα,αλλα κανα 2 τυποι που ηξεραν να χορευουν τραβιοντουσαν στα λατιν μαγαζια και γινοταν της πουτανας...ολες περιμεναν στην ουρα να χορεψουν μαζι τους,τρελες καταστασεις μαγκες.. Μακαρι να ειχα ασχοληθει,ειναι καλο κολπακι για γνωριμιες και οι γκομενες μουναρες ολες..
Ο μπολντής στα λέει αυτά ?σωστα!κ μουναρες να μην ειναι,εχουν κορμαρες κ κουνηματα γεια σας!σαφως κ η γυναικα γουσταρει αντρα που χορευει κ δε καθεται μουροχαυλος στο μπαρ!
Ο μπολντής στα λέει αυτά ?
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να αρχίσω λάτιν για να χώσω κανένα πουτανάκι..παίζει η θα πληρώνω άδικα???
ξέρετε αν το δίνουν τα κοριτσάκια εκεί....έχει πιασίματα και τέτοια αλλά χώνει κανείς?
ξέρω ότι γίνονται και πάρτι και βρίσκονται μεταξύ τους....μιλάω για λάτιν..τάγκο και τέτοιες παπαριές...
Βρες ενα χομπι που γουσταρεις και γράψου σε αυτο σιγουρα θα γνωρισεις κάποια απο εκει μέσα αφου θα έχετε κοινα ενδιαφέροντα να σας συνδέουν.
Που λεφτα για χομπι ο κοσμος τη σημερον ημερα, ρε μαν;
Στους χορούς έχει μουνάρες ειδικά αν είσαι Αθήνα ! Τώρα για το αν γαμιούνται εύκολα δεν ξέρουμε...Είναι θέμα χαρακτήρα.