Νέα

Πιστεύετε ότι στις σχολές χορού λάτιν γαμιούνται μεταξύ τους οι μαθητές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos.thessaloniki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τυπε δεν ειχα παει για γκομενα,

Οι προθεσεις μου ηταν αγνες. Στο ορκιζομαι. Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου μετα απο καποια περιπετεια με την υγεια μου να κανω καποια αποθημενα που ολο αφηνα πισω

Δεν ηξερα καν αν θα μου αρεσε. απλα το εκανα.

Στην πορεια παρατηρησα και τα μουνακια.... αλλα εβγαλα και αυτα τα συμπερασματα μου....
μα δεν ειπα οτι πηγες μονο για τα μουνια.ετσι ειναι.ειναι ενας κλειστος χωρος οπου πρεπει να δειξεις αφοσιωση για να περασεις καλα και να γινεις κανονικος χορευτης.αλλιως αν δεν σαρεσει βρες αλλο τροπο να γαμησεις.και στα μαγαζια που φερνουν σχολες παρασκευοσαββατα ειναι οντως για κλεισιμο γιατι ο πολυς ο κοσμος δεν παει σε τετοια μαγαζια οπου παιζουν κλαπατσιμπανα.θελει η παολα η χορευτικα house κ.λ.π. η ροκιες αναλογα τα γουστα.τα λατιν ειναι για ενα μικρο μερος του πληθυσμου.αν το γουσταρεις θα φας καλα ετσι και ασχοληθεις αν δεν το γουσταρεις ξεχασε το.θα ταλαιπωρηθεις τζαμπα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ξέρω μια σχολή λάτιν που είναι γεμάτη λεπτές μουνίτσες και μου είχε περάσει στιγμιαία απ' το μυαλό να κάνω μία διευρεύνηση

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Στα γιόγκα των γυμναστηρίων άμα πηγαίνεις σπρώχνεις τίποτα ή σε περνάνε για αδερφή; ή εξαρτάται απ' το γυμναστήριο; Ξέρω ένα στους αμπελόκηπους που παίζουν πολλές φοιτητριούλες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Στα γιόγκα των γυμναστηρίων άμα πηγαίνεις σπρώχνεις τίποτα ή σε περνάνε για αδερφή; ή εξαρτάται απ' το γυμναστήριο; Ξέρω ένα στους αμπελόκηπους που παίζουν πολλές φοιτητριούλες.
οπα....αυτο με την γιογκα ειναι πιο ενδιαφερον

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.888
Πόντοι
5.006
οπα....αυτο με την γιογκα ειναι πιο ενδιαφερον
η γιογκα ειναι ζορικη ρε συ..δεν μπορεις να πας να καυλαντισεις οπως τον χωρο...αν ειναι να μπλεχτεις σαν λαστιχο για να γαμησεις δεν λεει...

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
τελικά θα χορεύουμε ή θα γαμάμε ?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.947
Πόντοι
1.756
Επειδη η γυναικα του αδερφου μου πηγαινε σε σχολη λατιν ξερω καλα τι παιζει... Στην σχολη ηταν 20 γυναικες και 2 αντρες.. και αυτοι ηταν γκει και τα ειχανε μεταξυ τους.. Δεν υπαρχουν καβαλιεροι γτ οι αντρες δεν ασχολουνται μ αυτα.. Τωρα μεσω της σχολης δεν επαιζε τιποτα,αλλα κανα 2 τυποι που ηξεραν να χορευουν τραβιοντουσαν στα λατιν μαγαζια και γινοταν της πουτανας...ολες περιμεναν στην ουρα να χορεψουν μαζι τους,τρελες καταστασεις μαγκες.. Μακαρι να ειχα ασχοληθει,ειναι καλο κολπακι για γνωριμιες και οι γκομενες μουναρες ολες..

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
όπως είπε και ένασ φίλος στην αρχή του θρεντ οι πιθανότητες είναι όπως σε οποιαδήποτε άλλη δραστιριοτητα.
γενικά δεν παίζουν πολύ άντρες στις σχολές , οι κοπέλες κοιτάνε παντα επιφυλακτικά τουσ αντρεσ που δεν γνωρίζουν διότι υπάρχει το κλισε.. αυτός ήρθε για να βρει γκόμενα.
θέλει αρκετό χρόνο ώστε να σπάσει ο πάγος , το καλο είναι οτι βρίσκεστε ανάμεσα σε γυναίκες σε αντίθεση πχ με ένα γυμναστήριο.

γνώμη μου είναι ότι αυτοί που πηδάνε στις σχολές είναι κύριος οι δάσκαλοι τισ μαθήτριες και δασκάλες.

ααα σημαντικό για να πηγαίνει λάτιν πρέπει να σπασ την μέση οχι σαν γυναικά αλλα αυτοί οι χοροί θέλουν πολυ κούνημα. :boobies:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.936
Πόντοι
9.095
Επειδη η γυναικα του αδερφου μου πηγαινε σε σχολη λατιν ξερω καλα τι παιζει... Στην σχολη ηταν 20 γυναικες και 2 αντρες.. και αυτοι ηταν γκει και τα ειχανε μεταξυ τους.. Δεν υπαρχουν καβαλιεροι γτ οι αντρες δεν ασχολουνται μ αυτα.. Τωρα μεσω της σχολης δεν επαιζε τιποτα,αλλα κανα 2 τυποι που ηξεραν να χορευουν τραβιοντουσαν στα λατιν μαγαζια και γινοταν της πουτανας...ολες περιμεναν στην ουρα να χορεψουν μαζι τους,τρελες καταστασεις μαγκες.. Μακαρι να ειχα ασχοληθει,ειναι καλο κολπακι για γνωριμιες και οι γκομενες μουναρες ολες..
σωστα!κ μουναρες να μην ειναι,εχουν κορμαρες κ κουνηματα γεια σας!σαφως κ η γυναικα γουσταρει αντρα που χορευει κ δε καθεται μουροχαυλος στο μπαρ!

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
σωστα!κ μουναρες να μην ειναι,εχουν κορμαρες κ κουνηματα γεια σας!σαφως κ η γυναικα γουσταρει αντρα που χορευει κ δε καθεται μουροχαυλος στο μπαρ!
Ο μπολντής στα λέει αυτά ?  :grin:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.936
Πόντοι
9.095
ποιος ειναι ο μπολτης τυπε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να αρχίσω λάτιν για να χώσω κανένα πουτανάκι..παίζει η θα πληρώνω άδικα???
ξέρετε αν το δίνουν τα κοριτσάκια εκεί....έχει πιασίματα και τέτοια αλλά χώνει κανείς?
ξέρω ότι γίνονται και πάρτι και βρίσκονται μεταξύ τους....μιλάω για λάτιν..τάγκο και τέτοιες παπαριές...

Βρες ενα χομπι που γουσταρεις και γράψου σε αυτο σιγουρα θα γνωρισεις κάποια απο εκει μέσα αφου θα έχετε κοινα ενδιαφέροντα να σας συνδέουν.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Βρες ενα χομπι που γουσταρεις και γράψου σε αυτο σιγουρα θα γνωρισεις κάποια απο εκει μέσα αφου θα έχετε κοινα ενδιαφέροντα να σας συνδέουν.

Που λεφτα για χομπι ο κοσμος τη σημερον ημερα, ρε μαν;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Που λεφτα για χομπι ο κοσμος τη σημερον ημερα, ρε μαν;

Πανω απο 30-40 ευρω το μηνα δεν έχουν οι συνδρομες πάντως

και ανεργος να εισαι οσο καθεσαι στο σπιτι χειροτερα για σενα ειναι γιατι απομονώνεσαι.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Στους χορούς έχει μουνάρες ειδικά αν είσαι Αθήνα ! Τώρα για το αν γαμιούνται εύκολα δεν ξέρουμε...Είναι θέμα χαρακτήρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Στους χορούς έχει μουνάρες ειδικά αν είσαι Αθήνα ! Τώρα για το αν γαμιούνται εύκολα δεν ξέρουμε...Είναι θέμα χαρακτήρα.

Ρε σκέψου θα ειστε στο ιδιο μέρος θα σε βλέπει κάθε μέρα μπορει να κανονισετε να πάτε και για καφέ ολοι μαζι ε κάποια στιγμη το κονε θα γινει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom