Νέα

Πιστεύετε ότι στις σχολές χορού λάτιν γαμιούνται μεταξύ τους οι μαθητές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos.thessaloniki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ρε σκέψου θα ειστε στο ιδιο μέρος θα σε βλέπει κάθε μέρα μπορει να κανονισετε να πάτε και για καφέ ολοι μαζι ε κάποια στιγμη το κονε θα γινει.

1ο λαθος: το ολοι μαζι
2ο λαθος: το καποια στιγμη

Αναλυση μετα γιατι φευγω για προπονηση τωρα.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ρε σκέψου θα ειστε στο ιδιο μέρος θα σε βλέπει κάθε μέρα μπορει να κανονισετε να πάτε και για καφέ ολοι μαζι ε κάποια στιγμη το κονε θα γινει.

Eσυ θα πας μπροστα μείνεις για πάντα παρθένος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Έτσι. Οποιος ξέρει λέει αλήθειες. H πλακα ειναι πως παλιά κοροιδευαν με τους χορους και με αυτα και μολις μυριστηκαν την πραγματικοτητα άλλαξαν οπτικη  :grin:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Έτσι. Οποιος ξέρει λέει αλήθειες. H πλακα ειναι πως παλιά κοροιδευαν με τους χορους και με αυτα και μολις μυριστηκαν την πραγματικοτητα άλλαξαν οπτικη  :grin:

Η οποια πραγματικοτητα ειναι οτι τραβανε μαλακια μια ζωη?  :jerking:. Στην καλυτερη γιατι στη χειροτερη ουτε αυτο κανουν και μενουν παρθενοι  :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μια παλια μου φιλη κ συμφοιτητρια ,που ασχολιοτανε με λατιν χορους κ τα λεγαμε συχνα οταν καναμε μαζι πτυχιακη μου ειχε πει οτι οι περισσοτεροι της γκομενοι ηταν απο την σχολη χορου που πηγαινε...αλλαξο-κωλιες κανανε αβερτα μεταξυ τους.... :zfuck: :zfuck:

Έτσι.

Κάποιοι θέλουν να πετυχουν στη ζωη τους αλλα δυσκολευονται να καταλαβουν πως δουλευει το συστημα.
Οπως το περιγραφεις δουλευει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βρες ενα χομπι που γουσταρεις και γράψου σε αυτο σιγουρα θα γνωρισεις κάποια απο εκει μέσα αφου θα έχετε κοινα ενδιαφέροντα να σας συνδέουν.
που να βρω γκομενα με χομπι την μπουρδελοτσαρκα;δυσκολο

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Από γνωστό που έχω κ που εδω κ καμιά 10ετία έχει μπει στο "κόλπο" με τα Λατιν, γνωρίζω ότι έχει "χώσει" πολύ πράγμα, γιατί είναι σχεδόν "μόνος" .. Αναλογίες γυναίκες/άντρες 15/3 (15/5 στην καλύτερη) ..

Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος χωθεί στο κόλπο θα γ@μήσει κίολας .. Πρέπει να το κυνηγήσεις, όπως πρέπει να το κυνηγήσεις κ στην έξω καθημερινή μας ζωή ..

Απλά, εδώ έχεις περισσότερες στατιστικές πιθανότητες, λόγω της αναλογίας γυναικών κ αντρών ..

Αν όμως δεν ξέρεις να μιλάς κ να φερθείς τότε άστο καλύτερα .. Όσες κ Mercedes-Benz να έχεις, δεν φτάνει κ δεν αρκεί ..

Ο γνωστός μου είναι ένας συνηθισμένος 35άρης, γυμνασμένος, με μισθό των 700ευρώ (δεν μπορεί κ δεν τάζει "λουσα κ παλάτια") στα γκομενάκια, απλά είναι γήινος κ δεν αφήνει ευκαιρία χαμένη ..

Εκμεταλέυεται στο έπακρο την ληψανδρία που υπάρχει κ φυσικά ξέρει να "φερθεί" ..

Γενικά νομίζω ότι όπως τέλος της 10ετίας του '90 ήταν στην μόδα οι σχολές ιστιοπολοίας, η μόδα του 2005-2010 (μέχρι να ξεκινήσει για τα καλά η κρίση) ήταν οι σχολές latin κ τα πάρτυ τους ..

Cubbanita, Fuego (Νέα Σμύρνη), το άλλο στου Ψυρρή με την τεράστια καμπάνα στην μέση "El pecado" αν θυμάμαι καλά ...  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Από γνωστό που έχω κ που εδω κ καμιά 10ετία έχει μπει στο "κόλπο" με τα Λατιν, γνωρίζω ότι έχει "χώσει" πολύ πράγμα, γιατί είναι σχεδόν "μόνος" .. Αναλογίες γυναίκες/άντρες 15/3 (15/5 στην καλύτερη) ..

Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος χωθεί στο κόλπο θα γ@μήσει κίολας .. Πρέπει να το κυνηγήσεις, όπως πρέπει να το κυνηγήσεις κ στην έξω καθημερινή μας ζωή ..

Απλά, εδώ έχεις περισσότερες στατιστικές πιθανότητες, λόγω της αναλογίας γυναικών κ αντρών ..

Αν όμως δεν ξέρεις να μιλάς κ να φερθείς τότε άστο καλύτερα .. Όσες κ Mercedes-Benz να έχεις, δεν φτάνει κ δεν αρκεί ..

Ο γνωστός μου είναι ένας συνηθισμένος 35άρης, γυμνασμένος, με μισθό των 700ευρώ (δεν μπορεί κ δεν τάζει "λουσα κ παλάτια") στα γκομενάκια, απλά είναι γήινος κ δεν αφήνει ευκαιρία χαμένη ..

Εκμεταλέυεται στο έπακρο την ληψανδρία που υπάρχει κ φυσικά ξέρει να "φερθεί" ..

Γενικά νομίζω ότι όπως τέλος της 10ετίας του '90 ήταν στην μόδα οι σχολές ιστιοπολοίας, η μόδα του 2005-2010 (μέχρι να ξεκινήσει για τα καλά η κρίση) ήταν οι σχολές latin κ τα πάρτυ τους ..

Cubbanita, Fuego (Νέα Σμύρνη), το άλλο στου Ψυρρή με την τεράστια καμπάνα στην μέση "El pecado" αν θυμάμαι καλά ...  

Εχεις περισσοτερες πιθανοτητες και δεν φαινεσαι τοσο άκυρος απο τέτοιες περιστασεις. Κάπου ειχα διαβασει οτι ο ανθρωπινος εγκέφαλος σιχαινεται τις θεαματικές αλλαγές βαζει ο ιδιος εμποδια αμα πάς για κάποια μεγαλη αλλαγη. Οποτε φαντασου τωρα γκομενα που ολη της την ζωη γνωριζε κοσμο στο έτσι να πάει να την καμακώσει κάποιος στο άκυρο. Σε κλαμπ λιγο η μουσικη λιγο ο χορος πάει και έρχεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom