Από γνωστό που έχω κ που εδω κ καμιά 10ετία έχει μπει στο "κόλπο" με τα Λατιν, γνωρίζω ότι έχει "χώσει" πολύ πράγμα, γιατί είναι σχεδόν "μόνος" .. Αναλογίες γυναίκες/άντρες 15/3 (15/5 στην καλύτερη) ..
Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος χωθεί στο κόλπο θα γ@μήσει κίολας .. Πρέπει να το κυνηγήσεις, όπως πρέπει να το κυνηγήσεις κ στην έξω καθημερινή μας ζωή ..
Απλά, εδώ έχεις περισσότερες στατιστικές πιθανότητες, λόγω της αναλογίας γυναικών κ αντρών ..
Αν όμως δεν ξέρεις να μιλάς κ να φερθείς τότε άστο καλύτερα .. Όσες κ Mercedes-Benz να έχεις, δεν φτάνει κ δεν αρκεί ..
Ο γνωστός μου είναι ένας συνηθισμένος 35άρης, γυμνασμένος, με μισθό των 700ευρώ (δεν μπορεί κ δεν τάζει "λουσα κ παλάτια") στα γκομενάκια, απλά είναι γήινος κ δεν αφήνει ευκαιρία χαμένη ..
Εκμεταλέυεται στο έπακρο την ληψανδρία που υπάρχει κ φυσικά ξέρει να "φερθεί" ..
Γενικά νομίζω ότι όπως τέλος της 10ετίας του '90 ήταν στην μόδα οι σχολές ιστιοπολοίας, η μόδα του 2005-2010 (μέχρι να ξεκινήσει για τα καλά η κρίση) ήταν οι σχολές latin κ τα πάρτυ τους ..
Cubbanita, Fuego (Νέα Σμύρνη), το άλλο στου Ψυρρή με την τεράστια καμπάνα στην μέση "El pecado" αν θυμάμαι καλά ...