Νέα

Πιστεύετε ότι στις σχολές χορού λάτιν γαμιούνται μεταξύ τους οι μαθητές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos.thessaloniki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Το νου σας όσοι έχετε γκόμενες και πάνε σχολή χορού.
Θα σας την καβαλήσουνε  :fuck1:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.198
Πόντοι
34.538
Πραγματι κανανε παρτυ-επιδειξη χορου σε κλαμπακια,πριν χρονια τουλάχιστον...
Αλλα ανοιχτα στον υπολοιπο κοσμο...
Πολύ μουνι μεσα...φορτώναμε σχεδόν παντα...και της σχολης μια φορα....

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
στο χολαργο σε μια υπογα επι της μεσογειων πρεπει να παιζει παιχνιδι..

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
οχι σχολη χορου οποτε περναω βραδυ ΠΠΣΚ βλεπω κοσμοσυροη ξερει κανεις τι παιζει?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.226
Πόντοι
5.006
δεν εχω καμια σχεση με τον χορο τυπε αλλα σου προτεινω να πας να  κανεις χορο τυπου ρεγκετον, μπατσαντα και κατι αλλες πιπες....πηδουσα για ενα φεγγαρι μια τυπισσα που εκανε τετοιους χορους και πεφτει τρελο μπαλαμουτι με τον παρτενερ τους....ειχα παει σε ενα παρτι μια φορα και μιλαμε ηταν ολες του κατι καυλοραπανα...

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
θα έρθει σε οργασμό με την τριβή τύπε ?

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Εγώ απορώ πως τρίβονται έτσι με τα μουνάκια με κάτι μπαμπατσες και τανγκο και δεν τους σηκώνεται...  :S

Ήθελα κι εγώ να πάω αλλά έχω την εντύπωση ότι θα ήμουν συνέχεια έτσι...  :bigdick:

Πιστεύετ[size=14pt]ε[/size] ότι στις σχολές χορού λάτιν γαμιούνται μεταξύ τους οι μαθητές?

Φευ, χαμένη προσπάθεια και σπατάλη χρόνου , ενέργειας , διάθεσης που θα ξοδέψει κανείς και θα ορμήσουν οι μαυρούκοι λατίνοι , ήτοι κουβανοί , βραζιλιάνοι , κολομπιανοί , αργεντίνοι κλπ.  που με το ζόρι οι σχολές χορού πάνε με το στανιό, να τους καταστήσουν την τελευταία λέξη της μόδας ως τον σπουδαίο χορευτή τάδε που μασάνε τα κοριτσάκια και οι μεγαλοκοπέλες (μποστά στον μεγάλο τανκέρο, σαλσέρο μπλιάχ σιχάθηκα) και ακόμα και να έχεις ξεμοναχίασει κανένα καλούλικο , δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος από τους εκεί καβλοβοσκούς να μην στην αποσπάσει για να την ξαναμαζέψει πίσω στο μουνομαντρί τους.
Τόλμα αν μπορείς να κάνεις παιχνίδι (σε φουέγκο και άλλα λατινάδικα) και αμέσως οι δασκάλες που έχουν οι σχολές ή οι ιδιοκτήτες θα αντιδράσουν σε χρόνο  dt  για να "κρατήσουν" το εμπόρευμα κοντά τους , πρώτον διότι δεν μπορούν να αφήσουν τον πάσα ένα να εισβάλει και να τους "πάρει το ψωμάκι" τους, αφετέρου , δεν θα σε αφήσουν να τους πάρεις τους καλούς κράχτες τους μακριά από τη σχολή για να την πας αλλού (σε ραντεβουδάκια, εκδρομές, άλλου είδους διασκέδαση κλπ.), αφού έτσι μαζεύουν κι άλλους καινούριους πιρφόρους-καληνυχτάκηδες ως νέους μαθητές.

Τις ξεκαβλώνουν πάνω στην πίστα χορού με εντυπωσιακές φιγούρες για να ικανοποιήσουν την απύθμενη Ματαιοδοξία που διακατέχει ΟΛΕΣ τις ελεϊνίδες , τρίβονται πάνω  στα κορμάκια τους σαν τον τρίφτη του τυριού (οτι τάχα μου έτσι χορεύουν στην Κούβα και είναι Ο.Κ. να τις βλέπουν όλοι από κάτω να σεξουλιάζονται όρθιες και τις καμαρώνουν όλα τα λιγούρια.

V...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Το σιγουρο παντως με αυτες τις σχολες ειναι οτι αν γραφτεις και δεν κατσει φαση να γαμησεις στο σπιτι θα τρελαθεις στην μαλακια μετα απο τοσα τριψίματα και χουφτώματα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Να στο πω απλα

Αυτές γαμιουντε! και πολλές από αυτές καλά! !!

Εσύ χορεύεις?  Και μάλιστα καλά!!!!

Γιατί εάν δεν το έχεις το άθλημα δεν σε κόβω ούτε απ έξω να μπορείς να σταθείς.

Θέλει πολύ χορό πολύ χρήμα γιατί δεν είναι φθηνό και πολύ χρόνο γιατί είναι κλικες και πρέπει να μπεις εκεί μέσα
εχεις κανει καποιο μαθημα εσυ και τα παρατησες... :grin: :grin:
σωστα γραφεις.ετσι στο περιπου ειναι.αν δεν σαρεσει το λατιν μην γραφτεις.και οπωσδηποτε να μην χανεις τα πρακτικα δηλαδη χοροι σε ballrooms η σε μαγαζια οπου παει η σχολη με τους μαθητες για χορο.θελει κοπο χρονο και χρημα και να πας και στα αναλογα μαγαζια ωστε να εξασκηθεις και να ερχεσαι σε επαφη με τον αναλογο κοσμο.εννοειται οτι παιζει πολυ μουνι και κορμια απιστευτα αλλα θελει να γινεις καλος καβαλιερος και αυτο εγραψα πριν τι απαιτει.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
στο χολαργο σε μια υπογα επι της μεσογειων πρεπει να παιζει παιχνιδι..

ΠΕΣ ΜΟΥ οτι εννοεις αυτο απεναντι απτο νομισματοκοποιειο περιπου! Υπαρχει ακομα, τυπε μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom