Νέα

Πιστεύετε ότι στις σχολές χορού λάτιν γαμιούνται μεταξύ τους οι μαθητές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos.thessaloniki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Τα λατιν τα τανγκο και λοιπες παρομοιες πιπες ειναι για πουστρακια. και μονο. αμα εισαι στρειτ και πας πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος και καμμενος. Ακομα και να σου κατσει καμια απο εκει και μονο το οτι ακολουθησες αυτη τη μεθοδο για να γαμησεις ειναι ντροπη για το αντρικο φυλο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αν γνωρίζετε καμία σχολή στη θεσσαλονίκη για να ορμήξω...ακούω που....
άκουσα για πάρτι στο πανόραμα και στα μπαράκια στο μέγαρο...
θα πάω να δω βέβαια αλλά αν ξέρει κανεις ας μας πει.
Απο ποτε εχεις να γαμισεις φιλαρακι;Απελπισμένο (χοντρο)  σε κόβω  :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515
32 μελη και 54 επισκεπτες ενδιαφερονται για λατιν τυποι  :think: :headbang:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μπα οχι κανα 2/3 55αρες ειχε οι υπολοιπες ηταν φοιτητριες απλως δεν αφηνε ποτε τα ιδια ατομα να ξαναπιαστουν  χερι χερι... μεγαλο πουστης σε λεω για αυτο και φυγαμε σουμπιτο αρκετοι...

Πάντως πολλοί καβλώνουν με 55αρες περισσότερο απ' ότι με πιτσιρίκες. Και είναι σίγουρο ότι οι παντρεμένες με εξωοικιακά χόμπυ γυρεύουν πούτσο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν τη βρισκω και τοσο κακη ιδεα μια βολτιτσα με μερσεντές.
και γω αν μου λεγε να με πηγαινε σπιτι με την μερσεντες θα δεχομουνα.....στην διαδρομη θα του σπαγα το κρανιο στο τιμονι και θα του αρπαζα το οχημα  :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Εγω λεω να μαζεψουμε τους λατινους εραστες του bourdela και να ανοιξουμε σχολη λατιν.....
:2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Και αν κανει καμια το λαθος και γραφτει στη λατινομπουρδελοσχολη θα φαει γερο παρτουζωμαι

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να αρχίσω λάτιν για να χώσω κανένα πουτανάκι..παίζει η θα πληρώνω άδικα???
ξέρετε αν το δίνουν τα κοριτσάκια εκεί....έχει πιασίματα και τέτοια αλλά χώνει κανείς?
ξέρω ότι γίνονται και πάρτι και βρίσκονται μεταξύ τους....μιλάω για λάτιν..τάγκο και τέτοιες παπαριές...
Πρωτα απο ολα ο τιτλος του θεματος ειναι πιστευετ[size=18pt]Ε[/size]

Καλυτερα να μη χαλασεις τα λεφτα σου αν ειναι να πας για να γνωρισεις πουτανακια! Και δεν ειναι κ λιγα τα λεφτα για χορο!!Θα
Επειδη το λατιν κ αυτες οι παπαριες εχουν οντως γινει της μοδας τελευταια θα σου προτεινα να πας σε κανενα μαγαζι που εχει λατιν βραδιες και χορευουν τετοιες μαλακιες!
Στην αθηνα εχουμε το enzo de cuba στο μπουρναζι. Δεν εχω παει ποτε αλλα λενε οτι κανεις ευκολα γνωριμιες εκει!
Αν παει κανεις ας ενημερωσει  :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να αρχίσω λάτιν για να χώσω κανένα πουτανάκι..παίζει η θα πληρώνω άδικα???
ξέρετε αν το δίνουν τα κοριτσάκια εκεί....έχει πιασίματα και τέτοια αλλά χώνει κανείς?
ξέρω ότι γίνονται και πάρτι και βρίσκονται μεταξύ τους....μιλάω για λάτιν..τάγκο και τέτοιες παπαριές...
Mονο αδικα δεν θα πληρωνεις
Θα φτιαξει το κορμι σου
Θα εξοικιωθεις με το σωμα σου
Θα εχεις περισσοτερο θαρρος με τις κοπελες
Θα γνωρισεις περισσοτερες κοπελες
Οπως καταλαβαινεις με βαση αυτα τα τεσσερα επακολουθα,θ αυξηθουν και οι πιθανοτητες

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Get a life...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
και γω αν μου λεγε να με πηγαινε σπιτι με την μερσεντες θα δεχομουνα.....στην διαδρομη θα του σπαγα το κρανιο στο τιμονι και θα του αρπαζα το οχημα  :grin:
εσυ δεν εχεις μερσεντες???  :think:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Μάγκες βάλτε μια επιπλέον παράμετρο στο θέμα του χορού, οι καβαλιεροι οδηγούν την ντάμα και ασκούν κυριαρχία πάνω της κατα τη διάρκεια του χορού...
Αυτό το γουστάρουν οι γκόμενες...

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6

Γιατί δεν γράφεσαι σε μια σχολή να δεις τι παίζει ? Συνήθως η πρώτη βδομάδα ή  πρώτος μήνας είναι δωρεάν

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Με όλο το σεβασμό, πορνο-Παππούς μήπως ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom