Νέα

Πιστευετε οτι η συμπεριφορα call girl,πουτανας,Στριπτηζους κοκ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
...και να μην ξεχνάμε και το πορτοφόλι, που όπως ήδη σημείωσαν κάποιοι, παίζει και αυτό το ρόλο του...!
Σιγουρα,εγω περνω συνεχεια cg και ct σε καμια περιπτωση δεν εκανα παζαρια και περνουσα και περναω καλα μαζι τους

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεύω πως η συμπεριφορά τους είναι ανάλογη της συμπεριφοράς του πελάτη και όχι τόσο της εμφάνισης του πελάτη!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Νομίζω ότι μετά την δεύτερη - τρίτη "επίσκεψη" η κοπέλα διαμορφώνει άποψη για τον πελάτη και προσαρμόζει την συμπεριφορά της ανάλογα.Σαφώς και μια ανθρώπινη συμπεριφορά, η ευγένεια, η εγκαρδιότητα, το ενδιαφέρον, το να την αντιμετωπίσεις δηλαδή σαν ανθρώπινο πλάσμα κι όχι σαν σκεύος ηδονής, ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ εκτιμάται και ανταποδίδεται...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Αν υπαρχει χοντρο πορτοφολι η αλλη τον βλεπει σαν μπραντ πιτ. :grin:

Μου εχουν πει παρ'ολα αυτα σε μια "καταθεση" μου κατα την εισοδο στο δωματιο "επιτελους και ενας ωραιος".
Επειτα τη ρωτησα γιατι το ειπε αυτο και μου εξηγησε οτι ειχαν περασει απο χοντροι μεχρι παππουδες εκεινη τη μερα.
Αρα θα πω οτι μετρανε και τα δυο.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ησουν ο τελευταιος των γαμαικανων ! (πνευματικα δικαιωματα δανειζομαι απο τον φιλο μου συναριανο και ηγετικο μπουρδελοστελεχος γαμαικανο )

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Ολα παιζουν ρολο αλλα κυριως να μην ειναι στραβη η πουτανα και προκαλαει διαμαχες και να μην ειναι και ο πελατης στραβος η να νομιζει οτι η πουτανα ειναι η γκομενα του.Τωρα ομορφος η ασχημος μαλακιες ετσι και αλλιως αν εχουν και πελατεια οποιος τελειωνει πιο γρηγορα αυτος ειναι ο πιο ωραιος.Ενταξει τωρα αν ο αλλος εχει να κανει μπανιο απο τα βαφτισια ισως και αυτο να επηρεασει αρνητικα.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φυσικα κ μετραει η εμφανιση.

Το τι εχω δει σε στριπτιτζαδικα, να παρακαλαν να φυγουν τα παπουδια που ο ιδιοκτητης τις εβαζε να καθονται μαζι τους, να προσπαθουν να ειναι στο τραπεζι τους , αλλα να χορευουν σε αποσταση για να μην τις χουφτωνουν-φιλανε, μακρια απο αυτους κτλ. Βεβαια υπαρχουν κι αρκετε που δεν νιωθουν καθολου.

ghost_rider

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
ναι συμφωνω κ εγω σε αυτο αρα μπορουμε να πουμε οτι καποιες κριτικες που εχουν κανει καποιοι για καποιες κοπελες δεν ειναι σιγουρες για το λογο οτι τα παλικαρια μπορει να ηταν χαλια εμφανησιακα κ να μην γουσταραν οι ιδιες την ολοι φαση.....
:rockon:
Το να ειναι καποιος χαλια εμφανισιακα δεν τις ενδιαφερει εφοσον συνεννοούνται 
Το βασικοτερο ειναι οτι μερικοι ισως να εχουν σοβαρα ψυχολογικα  ...και οι γυναικες τα πιάνουν αυτα..εχουν ενστικτο (ειδικά οι ιεροδουλες λογω εμπειρίας)
Εχω διαβασει κακα λογια για κοπελα  επειδη δεν εκανε γλωσσοφιλο  :jerking: :jerking:
Ποσο νορμαλ μπορει να ειναι καποιος που ζηταει γλωσσοφιλο στην ψυχρα λες και ειναι υποχρεωμενη?
Αν γινει αυθορμητα πανω στην καύλα και γουσταρει δεν χρειαζεται να ζητησεις τιποτα..

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι κ ο αλλος ελεγε οτι πηγε με την καρολαιν την ουγγαρεζα κ τις εποιανε τις βυζαρες της κ τσιναγε αυτη κ εγω που πηγα κ τις εποιανα κ τις εγλειφα δεν ελεγε τιποτα!αντε βγαλτε ακρη τωρα απο κριτικες κ απο εμφανιση.αν δεν μπας να τον βρεξεις εσυ μονος σου κ να κρινεις δεν ισχυει τιποτα σαυτη την σκατοχωρα.να φυγουμε ολοι....

ghost_rider

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
ναι κ ο αλλος ελεγε οτι πηγε με την καρολαιν την ουγγαρεζα κ τις εποιανε τις βυζαρες της κ τσιναγε αυτη κ εγω που πηγα κ τις εποιανα κ τις εγλειφα δεν ελεγε τιποτα!αντε βγαλτε ακρη τωρα απο κριτικες κ απο εμφανιση.αν δεν μπας να τον βρεξεις εσυ μονος σου κ να κρινεις δεν ισχυει τιποτα σαυτη την σκατοχωρα.να φυγουμε ολοι....
Σωστα ,ειδικα αν λαβεις υποψιν οτι υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν τι ζητάνε και τι θελουν..

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Σωστος θελει κ καποιο τροπο...

Stories