You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιστευετε οτι η συμπεριφορα call girl,πουτανας,Στριπτηζους κοκ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ghost_rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Αυτο ενοειταιΠιστευετε οτι η συμπεριφορα call girl,πουτανας,Στριπτηζους κοκ...εξαρταται απο την εμφανιση του πελατη?????
Σκεψου να εισουν εσυ στην θεση τους
Βεβαια πανω στην δουλια αυτο που τις ενδιαφερει ειναι το χρημα αλλα δεν παυουν να εχουν γουστα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Πιστευω οτι εν μερει μπορει να παιξει και αυτο σχετικο ρολο.
Ομως οχι τοσο απο την εμφανιση οσο απο την συμπεριφορα και την συχνοτητα που καποιος πηγαίνει σε αυτες.
Μου εχει τυχει οσο πιο πολυ γνωριζομαι με καποιες κοπελες τοσο πιο καλα να περναω.
Αυτο βεβαια δεν ειναι κανονας, μιας και "παιζει" και η πιθανοτητα να σε θεωρει δεδομενο και να μην σου δινει την πρεπυσα προσοχη.
Εμενα παντως μου εχει βγει σε καλο.
Μην ξεχναμε οτι και οι κοπελες ειναι ανθρωποι και μπορει αν επηρεαστουν απο προσωπικα γουστα και συμπεριφορες.
Δεν ειναι ρομποτ.....
Ομως οχι τοσο απο την εμφανιση οσο απο την συμπεριφορα και την συχνοτητα που καποιος πηγαίνει σε αυτες.
Μου εχει τυχει οσο πιο πολυ γνωριζομαι με καποιες κοπελες τοσο πιο καλα να περναω.
Αυτο βεβαια δεν ειναι κανονας, μιας και "παιζει" και η πιθανοτητα να σε θεωρει δεδομενο και να μην σου δινει την πρεπυσα προσοχη.
Εμενα παντως μου εχει βγει σε καλο.
Μην ξεχναμε οτι και οι κοπελες ειναι ανθρωποι και μπορει αν επηρεαστουν απο προσωπικα γουστα και συμπεριφορες.
Δεν ειναι ρομποτ.....
ναι συμφωνω κ εγω σε αυτο αρα μπορουμε να πουμε οτι καποιες κριτικες που εχουν κανει καποιοι για καποιες κοπελες δεν ειναι σιγουρες για το λογο οτι τα παλικαρια μπορει να ηταν χαλια εμφανησιακα κ να μην γουσταραν οι ιδιες την ολοι φαση.....
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εμ ρε παιδια λογικο δεν ειναι,αλλο να σε γαμαει ενας μιας καποιας ηλικιας κακοβαλμενος ασχημος και να βρωμαει κι αλλο να σε γαμαει η φρεσκαδουρα η μοσχομυριστη και με το ωραιο καβλακι
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οι κριτικες ειναι μεγαλη ιστορια:ναι συμφωνω κ εγω σε αυτο αρα μπορουμε να πουμε οτι καποιες κριτικες που εχουν κανει καποιοι για καποιες κοπελες δεν ειναι σιγουρες για το λογο οτι τα παλικαρια μπορει να ηταν χαλια εμφανησιακα κ να μην γουσταραν οι ιδιες την ολοι φαση.....
Σημαντικο ρολο παιζει η διαθεση της κοπελας την συγκεκριμενη στιγμη, τι προσωπικα προβληματα μπορει να εχει κλπ κλπ.
Αν ειναι κουρασμενη η οχι, εαν ειναι αρχη βαρδιας η οχι.
Επισης η συμπεριφορα του πελατη.
Φυσικα εμεις που πληρωνουμε απαιτουμε το maximum και ετσι δεν περναμε καλα με αποτελεσμα την κακη κριτικη.
Δεν ειναι λιγες οι φορες που πολλες κριτικες "συγκρουονται".Ειναι θεμα συγκυριων.
προσωπικα εχω περασει και καλα και κακα με την ιδια κοπελα.
Δεν σημαινει οτι σωνει και καλα καποια ειναι ψευτικη (αν και υπαρχουν και τέτοιες)
Πιστευω οτι δεν παιζει τοσο ρολο η εμφανιση στην σωστη επαγγελματια, η οποια προσπαθει να τιμησει τα λεφτα που παιρνει.
Υπαρχουν βεβαια και οι ξεπετες για τις οποιες οι περισσότερες κριτικες ειναι αρνητικες.
Πιστευετε οτι η συμπεριφορα call girl,πουτανας,Στριπτηζους κοκ...εξαρταται απο την εμφανιση του πελατη?????
εννοειται πως οχι...
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Πιστευετε οτι η συμπεριφορα call girl,πουτανας,Στριπτηζους κοκ...εξαρταται απο την εμφανιση του πελατη?????
Η εμφάνιση έχει το πρώτο ρόλο, για όλους σε όλα (όταν είμαστε στα καλά μας και όχι υπο την επίρρεια ουσιών).
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ψιλοεξαρτάται απ' αυτό η συμπεριφορά τους, αλλά με το καιρό το ξεπερνάνε, αν λάβεις υπόψιν σου ότι η πλειοψηφία των πελατών είναι κακής εμφάνισης.Πιστευετε οτι η συμπεριφορα call girl,πουτανας,Στριπτηζους κοκ...εξαρταται απο την εμφανιση του πελατη?????
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αυτο θα απαντουσα κι εγω...πιστευω πως κι αυτες μπορει να επηρεαζονται θετικα απο μια καλη εμφανιση και να δινουν λιγο περισσοτερα...ενταξει τυπικες μπορει να ειναι με ολους αλλα μικροδιαφορες στην συμπεριφορα παιζουν...και καπου ειναι λογικο...Aν και δεν θα επρεπε,σιγουρα ναι....
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Πιστεύω πως η συμπεριφορά τους είναι ανάλογη της συμπεριφοράς του πελάτη και όχι τόσο της εμφάνισης του πελάτη!Πιστευετε οτι η συμπεριφορα call girl,πουτανας,Στριπτηζους κοκ...εξαρταται απο την εμφανιση του πελατη?????
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
είναι ένα + κατα τ'άλλα ίδια τσέπη έχεις!
50 εμφανιση
50 πορτοφολι.
50 εμφανιση
50 πορτοφολι.
Αυτα οπως ειναι λογικο αυξομειονονται αναλογα με το τι επικρατει!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τον πρωτα ρολο παιζη η συμπεριφορα η ευγενεια και οχι η εμφανισηΠιστεύω πως η συμπεριφορά τους είναι ανάλογη της συμπεριφοράς του πελάτη και όχι τόσο της εμφάνισης του πελάτη!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
...και να μην ξεχνάμε και το πορτοφόλι, που όπως ήδη σημείωσαν κάποιοι, παίζει και αυτό το ρόλο του...!Τον πρωτα ρολο παιζη η συμπεριφορα η ευγενεια και οχι η εμφανιση
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εν πασει περιπτωση το ερωτημα ηταν για την εμφανιση και οχι για το πορτοφολι που και αυτο μετραει σαφως....αλλα λεμε τι παιζει σε δυο περιπτωσεις με το ιδιο πανω κατω πορτοφολι και καλη ή κακη εμφανιση....αντιστοιχα,εκει τι πιστευουμε ειναι το θεμα;Εγω αυτο που συμπεραινω ειναι οτι οσοι λενε οτι η εμφανιση μετραει ειναι φτωχοι και ομορφοι
οσοι λενε οτι η εμφανιση δεν εχει σημασια ειναι χοντροι κ ασχημοι και με ασχημα χοντρο πορτοφόλι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις