Νέα

Πιστευετε οτι η συμπεριφορα call girl,πουτανας,Στριπτηζους κοκ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πιστευετε οτι η συμπεριφορα call girl,πουτανας,Στριπτηζους κοκ...εξαρταται απο την εμφανιση του πελατη?????

ghost_rider

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
0
Πιστευετε οτι η συμπεριφορα call girl,πουτανας,Στριπτηζους κοκ...εξαρταται απο την εμφανιση του πελατη?????
Αυτο ενοειται
Σκεψου να εισουν εσυ στην θεση τους
Βεβαια πανω στην δουλια αυτο που τις ενδιαφερει ειναι το χρημα αλλα δεν παυουν να εχουν γουστα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πιστευω οτι εν μερει μπορει να παιξει και αυτο σχετικο ρολο.
Ομως οχι τοσο απο την εμφανιση οσο απο την συμπεριφορα και την συχνοτητα που καποιος πηγαίνει σε αυτες.
Μου εχει τυχει οσο πιο πολυ γνωριζομαι με καποιες κοπελες τοσο πιο καλα να περναω.

Αυτο βεβαια δεν ειναι κανονας, μιας και "παιζει" και η πιθανοτητα να σε θεωρει δεδομενο και να μην σου δινει την πρεπυσα προσοχη.

Εμενα παντως μου εχει βγει σε καλο.

Μην ξεχναμε οτι και οι κοπελες ειναι ανθρωποι και μπορει αν επηρεαστουν απο προσωπικα γουστα και συμπεριφορες.
Δεν ειναι ρομποτ.....

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι συμφωνω κ εγω σε αυτο αρα μπορουμε να πουμε οτι καποιες κριτικες που εχουν κανει καποιοι για καποιες κοπελες δεν ειναι σιγουρες για το λογο οτι τα παλικαρια μπορει να ηταν χαλια εμφανησιακα κ να μην γουσταραν οι ιδιες την ολοι φαση.....

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εμ ρε παιδια λογικο δεν ειναι,αλλο να σε γαμαει ενας μιας καποιας ηλικιας κακοβαλμενος ασχημος και να βρωμαει κι αλλο να σε γαμαει η φρεσκαδουρα η μοσχομυριστη και με το ωραιο καβλακι :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ναι συμφωνω κ εγω σε αυτο αρα μπορουμε να πουμε οτι καποιες κριτικες που εχουν κανει καποιοι για καποιες κοπελες δεν ειναι σιγουρες για το λογο οτι τα παλικαρια μπορει να ηταν χαλια εμφανησιακα κ να μην γουσταραν οι ιδιες την ολοι φαση.....
Οι κριτικες ειναι μεγαλη ιστορια:

Σημαντικο ρολο παιζει η διαθεση της κοπελας την συγκεκριμενη στιγμη, τι προσωπικα προβληματα μπορει να εχει κλπ κλπ.
Αν ειναι κουρασμενη η οχι, εαν ειναι αρχη βαρδιας η οχι.
Επισης η συμπεριφορα του πελατη.

Φυσικα εμεις που πληρωνουμε απαιτουμε το maximum και ετσι δεν περναμε καλα με αποτελεσμα την κακη κριτικη.

Δεν ειναι λιγες οι φορες που πολλες κριτικες "συγκρουονται".Ειναι θεμα συγκυριων.
προσωπικα εχω περασει και καλα και κακα με την ιδια κοπελα.
Δεν σημαινει οτι σωνει και καλα καποια ειναι ψευτικη (αν και υπαρχουν και τέτοιες)

Πιστευω οτι δεν παιζει τοσο ρολο η εμφανιση στην σωστη επαγγελματια, η οποια προσπαθει να τιμησει τα λεφτα που παιρνει.
Υπαρχουν βεβαια και οι ξεπετες για τις οποιες οι περισσότερες κριτικες ειναι αρνητικες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Aν και δεν θα επρεπε,σιγουρα ναι....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Η εμφάνιση έχει το πρώτο ρόλο, για όλους σε όλα (όταν είμαστε στα καλά μας και όχι υπο την επίρρεια ουσιών).

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ψιλοεξαρτάται απ' αυτό η συμπεριφορά τους, αλλά με το καιρό το ξεπερνάνε, αν λάβεις υπόψιν σου ότι η πλειοψηφία των πελατών είναι κακής εμφάνισης.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Aν και δεν θα επρεπε,σιγουρα ναι....
αυτο θα απαντουσα κι εγω...πιστευω πως κι αυτες μπορει να επηρεαζονται θετικα απο μια καλη εμφανιση και να δινουν λιγο περισσοτερα...ενταξει τυπικες μπορει να ειναι με ολους αλλα μικροδιαφορες στην συμπεριφορα παιζουν...και καπου ειναι λογικο...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Πιστεύω πως η συμπεριφορά τους είναι ανάλογη της συμπεριφοράς του πελάτη και όχι τόσο της εμφάνισης του πελάτη!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πιστεύω πως η συμπεριφορά τους είναι ανάλογη της συμπεριφοράς του πελάτη και όχι τόσο της εμφάνισης του πελάτη!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τον πρωτα  ρολο παιζη η συμπεριφορα  η ευγενεια και οχι η εμφανιση

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Τον πρωτα  ρολο παιζη η συμπεριφορα  η ευγενεια και οχι η εμφανιση
...και να μην ξεχνάμε και το πορτοφόλι, που όπως ήδη σημείωσαν κάποιοι, παίζει και αυτό το ρόλο του...!

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Εγω αυτο που συμπεραινω ειναι οτι οσοι λενε οτι η εμφανιση μετραει ειναι φτωχοι και ομορφοι
οσοι λενε οτι η εμφανιση δεν εχει σημασια ειναι χοντροι κ ασχημοι και με ασχημα χοντρο πορτοφόλι...
:humpleg: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω αυτο που συμπεραινω ειναι οτι οσοι λενε οτι η εμφανιση μετραει ειναι φτωχοι και ομορφοι
οσοι λενε οτι η εμφανιση δεν εχει σημασια ειναι χοντροι κ ασχημοι και με ασχημα χοντρο πορτοφόλι...
:humpleg: :headbang:
εν πασει περιπτωση το ερωτημα ηταν για την εμφανιση και οχι για το πορτοφολι που και αυτο μετραει σαφως....αλλα λεμε τι παιζει σε δυο περιπτωσεις με το ιδιο πανω κατω πορτοφολι και καλη ή κακη εμφανιση....αντιστοιχα,εκει τι πιστευουμε ειναι το θεμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom