Ρε μπρο οχι ετσι δν σε ειπα κακασχημο η ανωμαλο εσενα προσωπικά απλα γενικα σε τέτοια μεροι εγω θεωρώ φυσιολογικό να πηγαινουν ατομα μεγάλης ηλικιας αν εισαι για εμενα κατω των 35 που λιγο αυτοπεποίθηση να εχεις και να αλλαξεις τον ευτα σου πρως το καλυτερο θεωρώ ειναι ευκολο όσο μη ελκυστικός εισαι να βρεις μια κοπελα να κανεις σοβαρη σχεση το ειπα και πιο πανω δν εγραψα κατι τετοιο να το παιξω γαμιας δεν καυχιέμαι σε κατι απλα επειδη μου εγραψες μια ειρωνεία κοροϊδία γιαυτο απαντησα ετσι απο εκεί και περα δικαιωμα σου να πηγαινες δν θα αλλαξει κατι με αυτα που σου είπα εγω φιλικα παντα
Εισαι κομματακι βλαμμενο, nο ofense.
Μια χαρα παιδια είμασταν στα 20-25-30, αλλά ουτε γυναικα στην καμπουρα μας θελαμε , ούτε αποκλειόταν να σου κατσει σερι στραβης.
Βρισκαμε μωρα τότε σε παραλίες, στο τρένο και φυσικά σε μπαράκια. Θυμαμαι μια φορά γυρω στα 27-28 (μιλαμε για ηλικία που σου σηκώνεται καθε 20 λεπτα), θεσσαλονίκη, Δευτερα βραδυ, λέω "θα παω να βρω γκομενα". Τα μαγαζιά, όλα άδεια.
Τρίτη, τα ίδια
Τετάρτη, τα ίδια
Πέμπτη, τα ίδια
Παρασκευή πήδηξα την πιο ασχημη γυναικα της ζωης μου, ακόμη τη θυμαμαι.
Όπως θυμαμαι και μια μερα που ηταν να παραλάβω την γκομενα από το ΚΤΕΛ και αργησα επειδή πηδούσα σε παρακείμενο μπουρδέλο
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Α, και FYI, κατι μικρόβια που κολλησα κάποτε, από γκόμενα ήταν, όχι από πουτανα