Νέα

Κάτι περίεργο ίσως συμβαίνει με μια φίλη μου.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Απαντώ και στα επτά με την σειρά.
3) Από πού το συμπέρανες αυτό; Γνωρίζεις την επαγγελματική μου ιδιότητα ; πιστεύεις πως τα social media είναι μόνο για να βρίσκεις γκόμενες; Το ενδεχόμενο να τα χρησιμοποιώ για προβολή του εαυτού μου και της επιχείρησης μου πχ περνάει από το μυαλό σου ως ενδεχόμενο;
4) Με βρήκε.  Όχι δε το παλεύω δύο χρόνια. Εδώ και δύο χρόνια έγινε το περιστατικό. Από τότε πολύ συχνά μιλάμε και βγαίνουμε και μαζί.

7) Αν δεν υπάρχει κάτι επικίνδυνο στο backround γιατί όχι ;

Και ρωτάω τι: Αν παίζει να ανήκει σε κύκλωμα , αν είναι πουτάνα , αν αν αν..
Της αρραβωνιαστικιάς μου δεν της αρέσουν τα πολυμελή σχήματα. Είναι ΟΚ μαζί μου. Καθένας με τα γούστα του.
Σε περίπτωση που γίνει κάτι με όλους όμως θα σου γράψω την ιστορία μας αφού βρίσκεις ενδιαφέρον να διαβάζεις ιστορίες άλλων..

Φίλε μου με παρεξήγησες, σκοπός μου δεν ήταν να "σου την πω" αλλά (με λανθασμένο, όπως αποδείχθηκε τελικά, τρόπο) να δώσω απάντηση στο ερώτημά σου. Κι εξηγούμαι:

Ο κάθε ένας που ασχολείται με τα social media έχει τους λόγους του (δε μιλάω για τους πιτσιρικάδες, ξέρουμε τον λόγο ;))
Εσύ λοιπόν που δεν είσαι πιτσιρικάς και κάπως, κάπου, κάποτε "σε βρήκε" (όπως υποψιάστηκα) η συγκεκριμένη πριν 2 χρόνια, γίνεται αυτό που σε ανησυχεί (προκλητικές φωτο)αλλά εσύ το συνεχίζεις.
Δε μπορώ να πω αν κάνεις καλά ή όχι, αλλά δε νομίζω ότι η "κυρία" είναι του κατηχητικού, με Γαλλικά και πιάνο (ούτε το παντρεμένη με 2 παιδιά και νορμάλ οικογένεια μπορώ να χωνέψω εύκολα)
Αν όμως βάλεις όλες τις προηγούμενες απαντήσεις σε μία λίστα, νομίζω ότι έχουν καλυφθεί όλα τα ενδεχόμενα, πχ.:

1. Η τύπισσα γουστάρει εσένα ή/και περιπέτεια.

2. Η τύπισσα με τον "δικό της" γουστάρουν τρίο ή/και εσένα ή/και/με περιπέτεια.

3.....

4........

5......  ό,τι άσχημο έχουν γράψει στα προηγούμενα σχόλια (εκβιασμός, "δωρητης οργάνων") κλπ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Το ρισκάρεις ή την κάνεις με ελαφρά, το ξεχνάς, παντρεύεσαι την κοπέλα που είστε μαζί, κάνετε με το καλό την οικογένειά σας (κι εσύ τις μετέπειτα "λαδιές" σου)?

Φιλικά πάντα

Doctormit

(42 χρονών γάιδαρος, αρραβωνιασμένος, με τον υιο να έρχεται τον Νοέμβρη)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Ο λόγος που ανέβασα new topic  (να το εξηγήσω αφού δεν έγινε σαφές ) είναι για να συζητήσουμε τους πιθανούς κινδύνους μιας ενδεχομένως απλής εκδήλωσης σεξουαλικής επιθυμίας.
Να το κάνω τάλιρα..
Θέλεις τριό; Δικαίωμα σου ! πήγαινε σε ένα swing club και γνώρισε όποιον αγαπάς.
Το θέμα είναι πως η τύπισσα έστειλε φωτογραφίες σε έναν αρχικά ΑΓΝΩΣΤΟ.
Μπορεί εγώ ρε μάγκες να είμαι ψυχοπαθής ή αλήτης ή εκβιαστής ότι να ναι..
Η κυρία έχει δύο παιδιά όπως είπα.
Τι θα με εμπόδιζε εμένα να την εκβιάσω ;
Τι θα με εμπόδιζε να γεμίσω τις κολώνες της γειτονιάς της με φωτογραφίες της ;
Αυτά τα ερωτήματα αποκλείεται να τα έχω σκεφτεί εγώ και να μην τα έχει σκεφτεί αυτή !
Όσο και να θέλουμε να το παίζουμε αλάνια οι γυναίκες είναι πιο έξυπνες και πιο πανούργες από εμάς..
Οπότε..λέω μήπως κάτι άλλο τρέχει ;
Μήπως δεν είναι απλά μια γκόμενα που ψάχνεται;
Κύριοι δεν μπορώ να το αποδείξω για τους λόγους που ανέφερα στο αρχικό μου Post μα δε μιλάμε για κανένα μπάζο.
Πώς να το πω..δεν έχει ανάγκη από social media για να γαμηθεί. Μέχρι το περίπτερο να πάει θα βρει γκόμενο αν το θέλει.
Δε θέλω να πω άλλες σκέψεις για να μην προκαταβάλω πιθανές απαντήσεις. Ας κυλήσει το θέμα με ότι νομίζετε..

τοτε να προσεχεις τυπε εσυ μην μπλεξεις με την αρραβωνιαρα σου ... η μη σου φαει τιποτα λεφτα...
επισης μπορει να ειναι βιτσιο της γκομενας να βρισκει γκομενους ετσι ?
και που το ξερεις οτι δεν γαμιεται και με τον περιπτερα ?

OP
OP
K

kinikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου με παρεξήγησες, σκοπός μου δεν ήταν να "σου την πω" αλλά (με λανθασμένο, όπως αποδείχθηκε τελικά, τρόπο) να δώσω απάντηση στο ερώτημά σου. Κι εξηγούμαι:

Ο κάθε ένας που ασχολείται με τα social media έχει τους λόγους του (δε μιλάω για τους πιτσιρικάδες, ξέρουμε τον λόγο ;))
Εσύ λοιπόν που δεν είσαι πιτσιρικάς και κάπως, κάπου, κάποτε "σε βρήκε" (όπως υποψιάστηκα) η συγκεκριμένη πριν 2 χρόνια, γίνεται αυτό που σε ανησυχεί (προκλητικές φωτο)αλλά εσύ το συνεχίζεις.
Δε μπορώ να πω αν κάνεις καλά ή όχι, αλλά δε νομίζω ότι η "κυρία" είναι του κατηχητικού, με Γαλλικά και πιάνο (ούτε το παντρεμένη με 2 παιδιά και νορμάλ οικογένεια μπορώ να χωνέψω εύκολα)
Αν όμως βάλεις όλες τις προηγούμενες απαντήσεις σε μία λίστα, νομίζω ότι έχουν καλυφθεί όλα τα ενδεχόμενα, πχ.:

1. Η τύπισσα γουστάρει εσένα ή/και περιπέτεια.

2. Η τύπισσα με τον "δικό της" γουστάρουν τρίο ή/και εσένα ή/και/με περιπέτεια.

3.....

4........

5......  ό,τι άσχημο έχουν γράψει στα προηγούμενα σχόλια (εκβιασμός, "δωρητης οργάνων") κλπ

ΕΡΩΤΗΣΗ: Το ρισκάρεις ή την κάνεις με ελαφρά, το ξεχνάς, παντρεύεσαι την κοπέλα που είστε μαζί, κάνετε με το καλό την οικογένειά σας (κι εσύ τις μετέπειτα "λαδιές" σου)?

Φιλικά πάντα

Doctormit

(42 χρονών γάιδαρος, αρραβωνιασμένος, με τον υιο να έρχεται τον Νοέμβρη)

Ευχαριστώ (και) για την 2η απάντηση σου και συγνώμη αν ανταπάντησα "αμυντικά" στην απάντηση σου.

Ξέρεις αν δεν μάθω την αλήθεια δε μπορώ να το "αφήσω" έτσι.

Μου είναι πολύ εύκολο να μπω σε διαδικασία παρακολούθησης της πχ για κάποιες μέρες να δω τι κάνει και που πάει αλλά δεν είμαστε παιδιά ούτε εγώ ο μπάτσος της.

Μοναδική αιτία που άνοιξα το θέμα είναι να προσπαθήσω να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου γιατί είμαι της άποψης πως αν κρατάς κάτι για σένα δεν ακούς και γνώμες .

ΥΓ: Να σου ζήσει το μωρό και με το καλό να έρθει.

OP
OP
K

kinikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τοτε να προσεχεις τυπε εσυ μην μπλεξεις με την αρραβωνιαρα σου ... η μη σου φαει τιποτα λεφτα...
επισης μπορει να ειναι βιτσιο της γκομενας να βρισκει γκομενους ετσι ?
και που το ξερεις οτι δεν γαμιεται και με τον περιπτερα ?

Ας γαμιέται και με τον περιπτερά ας γαμιέται και με τον κρεοπώλη . Δε με αφορά . Δικαίωμα της.
Βίτσιο να βρίσκει γκόμενους ; αποδεκτο κι αυτό. Να σε ρωτήσω κάτι όμως..αν εσύ βρείς μια γκόμενα στο διαδίκτυο θα της στείλεις χωρίς να την ξέρεις γυμνή σου φωτογραφία και να φαίνεται και το πρόσωπο σου ; αυτό με ξενίζει , αυτό ψάχνω.

Μπορώ να σε πάω άνετα δικαστικά για κάτι τέτοιο για σεξουαλική παρενόχληση. Θα το ρίσκαρες ; οχι λέω εγώ εκτός αν το κεφάλι σου είναι άδειο.

Λοιπόν αυτή γιατί δε φοβάται ; αυτό είναι το ζήτημα .

Επισκέπτης
Ας γαμιέται και με τον περιπτερά ας γαμιέται και με τον κρεοπώλη . Δε με αφορά . Δικαίωμα της.
Βίτσιο να βρίσκει γκόμενους ; αποδεκτο κι αυτό. Να σε ρωτήσω κάτι όμως..αν εσύ βρείς μια γκόμενα στο διαδίκτυο θα της στείλεις χωρίς να την ξέρεις γυμνή σου φωτογραφία και να φαίνεται και το πρόσωπο σου ; αυτό με ξενίζει , αυτό ψάχνω.

Μπορώ να σε πάω άνετα δικαστικά για κάτι τέτοιο για σεξουαλική παρενόχληση. Θα το ρίσκαρες ; οχι λέω εγώ εκτός αν το κεφάλι σου είναι άδειο.

τυπε κανε της μηνυση και στειλε πμ να ερθω στην δικη, θελω να δω τα μουτρα του προεδρου με τις φωτο στο χερι και εσενα απεναντι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

kinikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τυπε κανε της μηνυση και στειλε πμ να ερθω στην δικη, θελω να δω τα μουτρα του προεδρου με τις φωτο στο χερι και εσενα απεναντι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχχαχχα να πάω Αρειο Πάγο ; θα το σκεφτώ !!  :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

δλδ για να καταλάβω..
σκέφτεσαι να της κάνεις μύνηση για σεξουαλική παρενόχληση επειδή σου έστειλε γυμνές της photo  ? :grin:
δλδ τύπε που να σου έπιανε και τον πούτσο χωρίς να σε ρωτήσει,... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

kinikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
δλδ για να καταλάβω..
σκέφτεσαι να της κάνεις μύνηση για σεξουαλική παρενόχληση επειδή σου έστειλε γυμνές της photo  ? :grin:
δλδ τύπε που να σου έπιανε και τον πούτσο χωρίς να σε ρωτήσει,... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλάκα κάνουμε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Stories