οχι ρε φιλαρακι κατσε να μιλησουμε σοβαρα λιγο.καλα εκανεσ φιλε μου αλλα αν μπορεισ μην σταματισεισ εκει.κλεισε ραντεβου καπου να την σκισεισ τον λοκο ομωσ να τα δει ολα η πουρακλα και ταυτοχρωνοσ δακτυλο στην μουνα να τα πεξει η κυρια.αν κρατιεται και λεει μην σταματασ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πίπωσα μια 62 χρονών.... είμαι για τον πούτσο??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 577
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
οχι βεβαια!δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
εκανεσ μια καλη πραξη!
εισαι ενασ μπροσκοποσ!
αμα χρειαζεσαι βοηθεια για κανα γκωνλον ενημερωσε με ιμεαλ!
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
κρατιεται ρε συ και πολυ μαλιστα... δεν την κανεις 62 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ψιλομοιαζει με ρουλα απο ιλιαδα για οσους γνωριζετεοχι ρε φιλαρακι κατσε να μιλησουμε σοβαρα λιγο.καλα εκανεσ φιλε μου αλλα αν μπορεισ μην σταματισεισ εκει.κλεισε ραντεβου καπου να την σκισεισ τον λοκο ομωσ να τα δει ολα η πουρακλα και ταυτοχρωνοσ δακτυλο στην μουνα να τα πεξει η κυρια.αν κρατιεται και λεει μην σταματασ.
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
Χαλια φιλε μου.....
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Να ξερεις οτι αν δεν το παιξει οτι ηταν ενα λαθος κλπ, πας για γαμησι, να εισαι ψυχολογικα προετοιμασμενοςδεν ξερω αμα θα σκισω σουφρετο.... αλλα τρομπονι θα την βαλω να παιξει....
Σήμερα να πας κανά σινεμαδάκι, γιατι προβλέπω αύριο να ανοίγεις θρέντ με τίτλοκρατιεται ρε συ και πολυ μαλιστα... δεν την κανεις 62 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ψιλομοιαζει με ρουλα απο ιλιαδα για οσους γνωριζετε
<< Βοήθεια αδερφια,δεν θέλει να κατέβει>>
dsino
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 39
- Πόντοι
- 10
Εύγε, αυτές σε αυτή την ηλικία κάνουν την καλύτερη πίπα. Συνέχισε φίλε και μην κολώνεις σε τίποτα αυτή είναι εμπειρία που δεν την βρίσκεις εύκολα. Οι Ελληνοαμερικάνες επιπλέον κρατιούνται καλύτερα. Όρμα δικέ μου και χαρά στον ποτσυο σου.
μπραβο για μενα φιλε εκανεσ πολυ καλα αφου σε τραβουσε και μην νομιζεισ πολυ εδω μεσα ακομα και να σου τι λενε 80αρα θα πυδουσαν.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ρε συ μαγκα κατσε να σου πως εγινε... ειρθε μεσα στο δωματιο που εβλεπα τον αγωνα στο γκολ ακριβως... στο 77΄γιατι πανηγυρισα επειδη το επιασα στο στοιχημα... εγω ειμουνα με ενα σορτσακι.... μου λεει τι εγινε και της εξηγω... καθεται διπλα μου και καλα να χαζεψει τον αγωνα... εκει που καθομασταν και ειμαστε στις καθυστερησεις της ειπα οτο πιαστηκα απο το μαξηλαρι (ειμουν ξαπλωμενος) και μου λεει κατσε να σου κανω μασαζακι να ξεπιαστεις.... καθισα και μου σηκωθηκε ο πουτσος και φανηκε .... το κακο δεν αργησε να γινειμπραβο για μενα φιλε εκανεσ πολυ καλα αφου σε τραβουσε και μην νομιζεισ πολυ εδω μεσα ακομα και να σου τι λενε 80αρα θα πυδουσαν.
ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μασαζ καλο εκανε?ρε συ μαγκα κατσε να σου πως εγινε... ειρθε μεσα στο δωματιο που εβλεπα τον αγωνα στο γκολ ακριβως... στο 77΄γιατι πανηγυρισα επειδη το επιασα στο στοιχημα... εγω ειμουνα με ενα σορτσακι.... μου λεει τι εγινε και της εξηγω... καθεται διπλα μου και καλα να χαζεψει τον αγωνα... εκει που καθομασταν και ειμαστε στις καθυστερησεις της ειπα οτο πιαστηκα απο το μαξηλαρι (ειμουν ξαπλωμενος) και μου λεει κατσε να σου κανω μασαζακι να ξεπιαστεις.... καθισα και μου σηκωθηκε ο πουτσος και φανηκε .... το κακο δεν αργησε να γινει
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
7/10μασαζ καλο εκανε?
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εσυ εισαι ωραιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςοχι ρε φιλαρακι κατσε να μιλησουμε σοβαρα λιγο.καλα εκανεσ φιλε μου αλλα αν μπορεισ μην σταματισεισ εκει.κλεισε ραντεβου καπου να την σκισεισ τον λοκο ομωσ να τα δει ολα η πουρακλα και ταυτοχρωνοσ δακτυλο στην μουνα να τα πεξει η κυρια.αν κρατιεται και λεει μην σταματασ.
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
Ασε τους κομπλεξικους, καλα εκανες, γαμω τις εμπειριες
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
βεβαιος ....το βυζι τησ το τσιμπισεσ καθολου.