The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
καταπωση εγινε εκτος απο 1 mgr που εσταξε...
Μου αρέσει που απαντάς με ακρίβεια.
καταπωση εγινε εκτος απο 1 mgr που εσταξε...
Στειλε φωτο γιατι παιζει να ειναι σαβουρογαμισα εκεινη...
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
ναι...αυτοκτονα τωρα...δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
Ναι!!! Αλλά που ήσουνα? Είναι ώρα που τρέχει.αυτα ειναι θρεντ!
Καλα την εκανες, και σημερα που θα την βρης στο σπιτι τελειωνε με αυτο που αφησες στην μεσηαφου εβλεπα τον αγωνα και ειρθε και μου κολοτριφτηκε... τι να κανω???
Οχι.Αίσχος!Ακου πλήρης οδοντοστοιχία..Που είναι ο Απόλυτος??............[size=14pt]η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης[/size] ............... ειμαι σαβουρογαμης????
Οχι.Αίσχος!Ακου πλήρης οδοντοστοιχία..Που είναι ο Απόλυτος??
μασ δινεισ ελπιδεσ και χαρα μπραβο φιλε να μπεισ και στο facebook να το γραψεισ στον τοιχο σου να δεισ τη ωραια που θα αισθανθησ μετα !!!!!!!!!οσο και να με πιασαν οι τυψεις το βραδυ... ειναι και γαμω τα μιλφ, μπορει να μου εχει μεινει αποθυμενο απο τοτε που ηταν ελλαδα... εχει φυγει απο το 89...ηταν γαμω τα μουνια τοτε...
καλα κανεις ρε!ασε τι λενε οι αλλοι οτι εισαι σαβουρογαμης,πολυ καλα εκανες!τουλαχιστον παρτης και κανα φραγκο!εισαι πανω απ ολα ανθρωπος .λεφτα εχει?
σημερα παρτην απο τον κωλο παιχτη..σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει
ετσι......σημερα παρτην απο τον κωλο παιχτη..
ετσι ακριβως! κατι τυποι σαν και αυτον χαλανε την πιατσακαλα κανεις ρε!ασε τι λενε οι αλλοι οτι εισαι σαβουρογαμης,πολυ καλα εκανες!τουλαχιστον παρτης και κανα φραγκο!
αν δεν την παρεις τοτε θα εισαι σαβουρογαμοτρομπινιαρης
εδω ποσοι ψαχνουν να πηδηξουν κανα πουρο να μασουν λεφτα και εσενα σου ηρθε η ευκαρια στα ποδια σου και πας να την κλωτσησεις και νιωθης και τυψεις?
αμα δεν σου αρεσει υπαρχουν ποσοι καλοθελητες
ετσι δεν ειναι ρε ZIGOLLO?