Kwstasikis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σιγουρα σε καυλωνει και τη χυνεις ανετα!!!Αν ειναι 60 αρα san την ktistina stjames αξιζει
Πιανεις βυζαρες κ περισσευει κρεας
Σιγουρα σε καυλωνει και τη χυνεις ανετα!!!Αν ειναι 60 αρα san την ktistina stjames αξιζει
Γιατι το διαδιδεις?Σιγουρα σε καυλωνει και τη χυνεις ανετα!!!
Πιανεις βυζαρες κ περισσευει κρεας
ελα μου ντε..Γιατι το διαδιδεις?
Αυτα τα κρατας για τον εαυτο σου.
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
εγινε καποιος διαλογος φιλε?Μαγκες ειναι μια γρια 60αρα σιγουρα με βυζαρες κ χειλαρες σε ενα μαγαζι καφε μπαρ στο κεντρο κ επειδη καθομουν κ επινα ποτο κ ετριβα την ψωλα μου μπροστα της,πηγα τουαλετα ηρθε απο πισω κ με αδειασε!
Μιλφαρα για χυσιμο! Οποιος θελει δινω πληρπφοριες πριβε
Καταγωγι η φαση αλλα καλτ εχυσα κ εφυγα
εγινε καποιος διαλογος φιλε?
γιατι ρωτατε αν κανατε καλα μωρε...ο καλος ο μυλος αλεθει τα παντα
μαλακα θα σε πουν γιατι δε τον εδωσες...
ουτε καν ονομα τυπε? :S :S :Sναι, μαλλον ως προς που θα τα ριξει ο φιλος
τυπε γιατι να μετανοιωσεις?που γαμησες την κολλητη της γιαγιας σου? :SΚάποτε πήδηξα μια Γαλίδα 65άρα υπό την επείρια αρκετού ακλοόλ και πηγαίνοντας και για την έταιρη φίλη της ίδιας περίπου ηλικίας... ;) η χειρότερη πίπα.. μόνο ρούφαγε κόντεψε να μου ξεκολλήσει τα εργαλεία.. τέλος αποφάσισα να τιμήσω τον λοκώ της και την γυρίζω και εκεί παθαίνω ένα σόκ.. είχε κάνει εγχείρηση αιμοροίδες.. και ήταν μαύρο χάλι.. ξενέρωσα μου έφυγε η σούρα η κάυλες και όλα τα σχετικά και την κανά.. (το θυμάμε τώρα και γελάω με την κατάντια μου και την διαπίστωση του πόσο χαμηλά μπορεί κάποιος να πέσει όταν είναι χαρμάνης χαχαχαχαχαχαχ). Αντίθετα όμως πήρα και μία Ελβετίδα 60 χρονών με κορμί 30άρας και γαμήσι θεικό που ακόμα την θυμάμε με χαμόγελο στα χείλη.. το θέμα είναι ότι κάνεις να το κάνεις γιατί γουστάρεις.. δίχως να μετανιώνεις μετά.. και κυρίως δίχως να έρχεσε σε δύσκολη θέση ηθικά και συνηδησιακά..
Αγαπητέ Νάσο για τα μόνα πράγματα που μετανιώνω είναι γιαυτά που θάθελα να κάνω και που δεν έχω κάνει.. γιαυτά που έχω κάνει και δεν έχουνε επηρεάσει αρνητικά άλλους ή τους έχουν στεναχωρέσει (με άλλους εννοώ δικούς μου ανθρώπους) δεν μετανιώνω. και όπως λέει και το λαικό άσμα "θα κάνω ότι μου αρέσει τελικά..-- θα κάνω ότι κατεβάσει το μυαλό μου.. και αν ακόμη σε αδιεξόδο βρεθώ θα είναι μονάχα απο σφάλματα δικά μου... " άλωστε τις αμαρτίες μας τις κουβαλάμε ο καθένας μέσα του.. και αν το μόνο που μετράει είναι αν μπορείς να κοταχθείς στον καθρέφτη και να γελάς απο τις εμπειρίες σου με ευχαρίστηση.. και εγώ είμαι πολυ εντάξει με τον εαυτό μου..
Αγαπητέ Νάσο για τα μόνα πράγματα που μετανιώνω είναι γιαυτά που θάθελα να κάνω και που δεν έχω κάνει.. γιαυτά που έχω κάνει και δεν έχουνε επηρεάσει αρνητικά άλλους ή τους έχουν στεναχωρέσει (με άλλους εννοώ δικούς μου ανθρώπους) δεν μετανιώνω. και όπως λέει και το λαικό άσμα "θα κάνω ότι μου αρέσει τελικά..-- θα κάνω ότι κατεβάσει το μυαλό μου.. και αν ακόμη σε αδιεξόδο βρεθώ θα είναι μονάχα απο σφάλματα δικά μου... " άλωστε τις αμαρτίες μας τις κουβαλάμε ο καθένας μέσα του.. και αν το μόνο που μετράει είναι αν μπορείς να κοταχθείς στον καθρέφτη και να γελάς απο τις εμπειρίες σου με ευχαρίστηση.. και εγώ είμαι πολυ εντάξει με τον εαυτό μου..