MB C 200
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
..πεθανα στα γελια!!!!Φοβάμαι μην
ζει και η γιαγιά
house of fun...εγραψες!!!!
..πεθανα στα γελια!!!!Φοβάμαι μην
ζει και η γιαγιά
αδερφρε δεν εβρισα... απλα να πληθει και να στηθει του ειπα και απο κει και περα ολα θα ερθουν μονα τους, εγω θελω να ρωτησω κατι... κανεις δεν ρωτησε την ηλικια μου.... μαλλον ρωτησαν κανα δυο αλλα δεν απαντησα.... αν εγω ειμαι 54, 64,74 εξακολουθω να ειμαι σαβουρογαμης?? μαλλον καλυτερα απο ποια ηλικια και κατω γινομαι σαβουρογαμης??? αυτο ειναι τπο κυριοτερο στο ολο θεμα.... γιατι μπορει να πιπωθηκε η 62αρα αλλα απο ποιον πιπωθηκε και τι ηλικιας ηταν ο πιπωτης.... ?????
αγαπητε μου φιλε.... να ξερεις οτι δεν με ενοχλει που θα πει καποιος τη γνωμη του... ειδικα στο bourdela, εσυ εισαι ανοητος αν πιστευεις οτι ανοιξα το θεμα για να σχηματισω γνωμη αν εκανα καλα η οχι που γαμησα την 62αρα...Καλε μου "φιλε", ανεβασες ενα νέο θέμα και μας ρώτησες τι πιστευουμε για σένα. Εφόσον δεν θες κριτικη γιατι ανεβασες τετοιο θεμα και μαλιστα σε δημοσιο χωρο?
Σε ενοχλησε που ειπα ευθαρσως την γνωμη μου? Μην ρωτουσες! Απο την στιγμη που εκτιθεσαι δημοσια σε ενα χώρο θα πρεπει να περιμενεις και την αναλογη κριτικη, καλοπροαιρετη ή οχι. Αλλη φορα να βαζεις στο ποστ σου οτι επιτρεπεται να απαντησουν μονον οσοι εχουν γαμησει 12.000 πουτανες και 730 γιαγιαδες για να μην παρεξηγιομαστε.
Το συγκεκριμενο ποστ σου απλα επιβεβαιωσε το ποσο για τον πουτσο εισαι....
Γνωμη μου παλι, δεν χρειαζεται να το παρεις κατακαρδα.
αγαπητε μου φιλε.... να ξερεις οτι δεν με ενοχλει που θα πει καποιος τη γνωμη του... ειδικα στο bourdela, εσυ εισαι ανοητος αν πιστευεις οτι ανοιξα το θεμα για να σχηματισω γνωμη αν εκανα καλα η οχι που γαμησα την 62αρα...
εσυ καταλαβες απο ενα ποστ μου οτι ειμαι για το πουτσο... εγω καταλαβα απο 100 δικα σου οτι εισαι αγαμης...
γνωμη μου δεν χρειαζεται να το παρεις κατακαρδα....
αστο μεγαλε δεν θα βγαλουμε ακρη.... εσυ εχεις μπει στο bourdela για να μας διδαξεις και να μας δωσεις τις γνωσεις και τα φωτα σου απο τις χιλιαδες εμπειριες σου.... ενω εγω ειμαι για χαβαλε... οποτε τραβα το δρομο σου δασκαλε και ασε με να μονολογω....Εισαι κουλτουρε τυπος, μεγας μυστης ψαγμενος που αλλα γραφεις αλλα εννοεις και αλλα κανεις. Ζητω ταπεινα συγγνωμη, δεν καταλαβα οτι η ερωτηση ηταν ανευ ουσιας. Ουτε καταλαβα οτι το θεμα ηταν ανευ ουσιας παλι. Σαν αγαμης που ειμαι την πατησα, διαβασα κατι και απαντησα με πασα ειλικρινεια σε αυτο.
Τελικα δεν εισαι για τον πουτσο εσυ, αλλα το θεμα σου και παλι ταπεινα συγγνωμη μεγαλε μαστορα των ΚΑΠΗ.
Υ.Γ: Την επομενη φορα please βαζε υποσημειωση οτι ρωτας για να ρωτας και οχι για να σχηματιζεις γνωμη, να καταλαβαινουμε και εμεις οι μη-μυστες. Και για να δεις οτι δεν σου κρατω κακια το καλοκαιρι στειλε μου μηνυμα, εχω κονε για διαμονη στην Αιδηψο και στα Μεθανα ;)
κρατιεται ρε συ και πολυ μαλιστα... δεν την κανεις 62 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ψιλομοιαζει με ρουλα απο ιλιαδα για οσους γνωριζετε
[/quote
Πρωτον...διαβαζω τοση ωρα και καμμια κουφαλιτσα δεν ζητησε τηλεφωνο......
Δευτερον... να ανοιξουμε ΘΡΕΝΤΑΚΙ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΠΟ 2 εως 92 ετων με φωτο ανω τον 18 φυσικα...
Τριτον..μωρη πονηρη κουφαλιτσα ,μηπωσ πας για καμμια εγγονουλα, ανιψουλα,και ψωλιασεσ την γρια για να πει κανενα καλο ΛΟΓΟΟΟΟ!!!
θα τη γαμησω ρε συ.... σιγα μην την αφησω .... καταρχην την κανω κεφι και την γουσταρω γιατι ειναι καβλα.... βγαζει μια καβλα παρα τα χρονια της .... την ειχα αποθημενο χρονια... απο την πιπα της φανηκε οτι τρελενεται για καβλι... ρουφηγμα ολο το καβλι πιπιλισμα αρχιδιων και παλι deep....και στο χυσιμο της τραβηξα μεσα το κεφαλι της και δεν το σηκωσε ουτε για να ανασανει...
Πρωτον...διαβαζω τοση ωρα και καμμια κουφαλιτσα δεν ζητησε τηλεφωνο......
ο Λιλάς πήρε 120 τύπε8 πμ ειχα για να δωσω τηλεφωνω..... αυτοι ξερουν......
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
Ωραιο νικ αυτο ................ ΦΑΝΤΟΛΜΑΣ62χρονων αρα 6+2 = 8 οι λεξεις παοκ και αρης 4+4=8 οι τυψεις 6 γραμματα + 2 τα ημιχρονα = 8
το σαβουρογαμι 11 ΑΡΑ 11 +8+8+8 = 11888
τυχαιο ?
τι ομαδα εισαι;62χρονων αρα 6+2 = 8 οι λεξεις παοκ και αρης 4+4=8 οι τυψεις 6 γραμματα + 2 τα ημιχρονα = 8
το σαβουρογαμι 11 ΑΡΑ 11 +8+8+8 = 11888
τυχαιο ?
8 πμ ειχα για να δωσω τηλεφωνω..... αυτοι ξερουν......
θελω και εγω τυπε8 πμ ειχα για να δωσω τηλεφωνω..... αυτοι ξερουν......