Επισκέπτης
Το είδα.Δεν έχει πέσει κάτω απο 30 μέλη και 30 επισκέπτες το θέμα...και μετά λένε θα τους έπεφτε λίγη η ψώλα απο το Big brother.ξερεις ποσοι ειναι που γουσταρουν φρικοπουρα?
κρατανε low profile ομως
Το είδα.Δεν έχει πέσει κάτω απο 30 μέλη και 30 επισκέπτες το θέμα...και μετά λένε θα τους έπεφτε λίγη η ψώλα απο το Big brother.ξερεις ποσοι ειναι που γουσταρουν φρικοπουρα?
κρατανε low profile ομως
Είχε περίοδο μετά τύπεΤυπε μου απο την σελιδα 23 εχεις να την γαμησεις? γουαι?
....απο την πιπα της φανηκε οτι τρελενεται για καβλι... ρουφηγμα ολο το καβλι πιπιλισμα αρχιδιων και παλι deep....και στο χυσιμο της τραβηξα μεσα το κεφαλι της και δεν το σηκωσε ουτε για να ανασανει...
Οχι ρε τυπε μην ξηγιεσε..στα 62?μαλλον θα μετανιωσε ο ετσι..και δεν γουσταρει αλλο..Είχε περίοδο μετά τύπε
τυπε ξεχασες το σπουδαιοτερο..ξερεις ποσοι ειναι που γουσταρουν φρικοπουρα?
κρατανε low profile ομως
Το είδα.Δεν έχει πέσει κάτω απο 30 μέλη και 30 επισκέπτες το θέμα...και μετά λένε θα τους έπεφτε λίγη η ψώλα απο το Big brother.
σωστος τυπετυπε ξεχασες το σπουδαιοτερο..
ΜΟΝΟ φαφουτοπουρα..
Υπαρχει εμμονη με τιs...ταυτοτητεs και τα ...ληξιαρχειαΦιλε καλα εκανες και την πηδηξες, επειδη σε καβλωσε κιολας μια χαρα.
αυτοι που κοροιδευουν να σκεφτουν οτι καποτε θα ειναι κι αυτοι 62 χρονων
εγω ειμαι 41 παλια μου ελεγαν εισαι μικρος ,τωρα μου λενε εισαι μεγαλος
ειλικρινα δεν καταλαβα ποτε ηταν αυτη η χρονικη στιγμη που ημουν στην καταλληλη ηλικια
απο τα 25 και μετα τα χρονια περασαν σαν το νερο
εγώ τον βρομοκωλο σου δεν τον γαμάω με τίποτα αλλά ξέρω έναν τύπο σαν αυτόν που έχεις στο αβαταρ σουαδερφε ειμαι σαβουρας και γουσταρω .... και καμια φορα το βαζω σε κανενα αντρικο κωλαρακι... πλυσου στησου και ερχομαι....
Θα την παει...γαμιωντασ.μολισ θα φυγει εσυ θα την πασ αεροδρωμιο μαγκα.
την γαμησα ρε φιλαρακι.... πηγαινε στην 23 σελιδα
ποπω τι λες τωρα τη Λιζα !!!! μας καυλωσες...Λοιπόν μάγκα...τώρα που θα φύγει η θειίτσα θα πας καρφί Σολωμού 54 (6ος) και θα πάρεις ΛΙΖΑ...Και μη σε ξαναδώ σε μασατζίδικα με πιπίνια...πεταμένα λεφτά.
πεστο ψεματα... :-Το είδα.Δεν έχει πέσει κάτω απο 30 μέλη και 30 επισκέπτες το θέμα...και μετά λένε θα τους έπεφτε λίγη η ψώλα απο το Big brother.
Εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα.Το είδα.Δεν έχει πέσει κάτω απο 30 μέλη και 30 επισκέπτες το θέμα...και μετά λένε θα τους έπεφτε λίγη η ψώλα απο το Big brother.
Εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα.
Εχει καμμια σχεση μια γνησια ζουμωδης ματουρια και ας ειναι στο τελειωμα της με ενα ξεκωλο?
μπραβο ρε φιλεενημερωση για να κλεισει το θεμα της 62αρας.... χθες το βραδυ εγινε η παρτουζα με τον φιλο... αφου και καλα της ειπα να την παω μια βολτα σto the mall να το δει και πηρα και την ευχη της μανας μου αναχωρησαμε... στο αυτοκινητο της λεω δεν παμε σε ενα κολλητο να πιουμε κανενα ουισκι και να αραξουμε, αφου χαμογελασε μου λεει παμε... ο κολλητος ηταν ενημερος και σκασαμε στο σπιτι του... το παρτυ δεν αργησε να ξεκινησει και δεν ηθελε και πολυ προσπαθεια... σαν εμπειρια ηταν απο τις καλυτερες ειδικα με την παρτουζα που εγινε καθως τα δικα μου χρονια μαζι με του κολητου μου δεν εκαναν την ηλικια της....το αποκορυφωμα ηταν οταν ζητησε ενα σφηνακι και ειπε να χυσουμε εκει μεσα.... το πηρε και τα ρουφηξε ολα.... επομενος στοχος η κορη της καθως μου την εδειξε σε φωτογραφια και τρελαθηκα (την θυμαμαι μωρο οταν ηταν ελλαδα και τωρα εγινε μουναρος).... με προσκαλεσε χριστουγεννα να την επισκεφτω και να μεινω σπιτι της... της ειπα θα δουμε....
το σεναριο μανα κορη εγω το σκεφτηκα απο την πρωτη στιγμη.... κωλο πηρε ο κολλητος εγω δεν το τιμησα......μπραβο ρε φιλε
αφου εσυ γουσταρες ασε μας εμας να λεμε οτι θελουμε.
Με το καλο να πας αμερικη να πηδηξεις και την κορη
Το σεναριο να πηδηξεις μανα και κορη μαζι το σκεφτηκες......
η απορια μου εμεινε....κωλαρακι εδωσε η κυρια??