Νέα

Πίπωσα μια 62 χρονών.... είμαι για τον πούτσο??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
....απο την πιπα της φανηκε οτι τρελενεται για καβλι... ρουφηγμα ολο το καβλι πιπιλισμα αρχιδιων και παλι deep....και στο χυσιμο της τραβηξα μεσα το κεφαλι της και δεν το σηκωσε ουτε για να ανασανει...

ρε φίλε, μήπως η θεία ήταν του επαγγέλματος???? :think:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
Φιλε καλα εκανες και την πηδηξες, επειδη σε καβλωσε κιολας μια χαρα.
αυτοι που κοροιδευουν να σκεφτουν οτι καποτε θα ειναι κι αυτοι 62 χρονων
εγω ειμαι 41 παλια μου ελεγαν εισαι μικρος ,τωρα μου λενε εισαι μεγαλος
ειλικρινα δεν καταλαβα ποτε ηταν αυτη η χρονικη στιγμη που ημουν στην καταλληλη ηλικια
απο τα 25 και μετα τα χρονια περασαν σαν το νερο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Φιλε καλα εκανες και την πηδηξες, επειδη σε καβλωσε κιολας μια χαρα.
αυτοι που κοροιδευουν να σκεφτουν οτι καποτε θα ειναι κι αυτοι 62 χρονων
εγω ειμαι 41 παλια μου ελεγαν εισαι μικρος ,τωρα μου λενε εισαι μεγαλος
ειλικρινα δεν καταλαβα ποτε ηταν αυτη η χρονικη στιγμη που ημουν στην καταλληλη ηλικια
απο τα 25 και μετα τα χρονια περασαν σαν το νερο
Υπαρχει εμμονη με τιs...ταυτοτητεs και τα ...ληξιαρχεια
Η καταλληλη στιγμη ειναι....παντα!!!
Ανοιξα τα ...27  ...αλλα δεν σκεφτομαι να τα κλεισω :grin: :grin: :grin:

katsikaras

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αδερφε ειμαι σαβουρας και γουσταρω .... και καμια φορα το βαζω σε κανενα αντρικο κωλαρακι... πλυσου στησου και ερχομαι....
εγώ τον βρομοκωλο σου δεν τον γαμάω με τίποτα αλλά ξέρω έναν τύπο σαν αυτόν που έχεις στο αβαταρ σου
θα στον στείλω να σου κάνει το γκρόβερ τούμπανο μωρή πουστάρα  :thefinge:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
την γαμησα ρε φιλαρακι.... πηγαινε στην 23 σελιδα

...Λοιπόν μάγκα...τώρα που θα φύγει η θειίτσα θα πας καρφί Σολωμού 54 (6ος) και θα πάρεις ΛΙΖΑ...Και μη σε ξαναδώ σε μασατζίδικα με πιπίνια...πεταμένα λεφτά.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
...Λοιπόν μάγκα...τώρα που θα φύγει η θειίτσα θα πας καρφί Σολωμού 54 (6ος) και θα πάρεις ΛΙΖΑ...Και μη σε ξαναδώ σε μασατζίδικα με πιπίνια...πεταμένα λεφτά.
ποπω τι λες τωρα τη Λιζα !!!! μας  καυλωσες

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Το είδα.Δεν έχει πέσει κάτω απο 30 μέλη και 30 επισκέπτες το θέμα...και μετά λένε θα τους έπεφτε λίγη η ψώλα απο το Big brother.
Εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα.
Εχει καμμια σχεση μια γνησια ζουμωδης ματουρια και ας ειναι στο τελειωμα της με ενα ξεκωλο?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
Εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα.
Εχει καμμια σχεση μια γνησια ζουμωδης ματουρια και ας ειναι στο τελειωμα της με ενα ξεκωλο?

...Ζηλεύει γιατί κι αυτή ξέκωλο το παίζει...

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ενημερωση για να κλεισει το θεμα της 62αρας.... χθες το βραδυ εγινε η παρτουζα με τον φιλο... αφου και καλα της ειπα να την παω μια βολτα σto the mall να το δει και πηρα και την ευχη της μανας μου αναχωρησαμε... στο αυτοκινητο της λεω δεν παμε σε ενα κολλητο να πιουμε κανενα ουισκι και να αραξουμε, αφου χαμογελασε μου λεει παμε... ο κολλητος ηταν ενημερος και σκασαμε στο σπιτι του... το παρτυ δεν αργησε να ξεκινησει και δεν ηθελε και πολυ προσπαθεια... σαν εμπειρια ηταν απο τις καλυτερες ειδικα με την παρτουζα που εγινε καθως τα δικα μου χρονια μαζι με του κολητου μου δεν εκαναν την ηλικια της....το αποκορυφωμα ηταν οταν ζητησε ενα σφηνακι και ειπε να χυσουμε εκει μεσα.... το πηρε και τα ρουφηξε ολα.... επομενος στοχος η κορη της καθως μου την εδειξε σε φωτογραφια και τρελαθηκα (την θυμαμαι μωρο οταν ηταν ελλαδα και τωρα εγινε μουναρος).... με προσκαλεσε χριστουγεννα να την επισκεφτω και να μεινω σπιτι της... της ειπα θα δουμε....

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ενημερωση για να κλεισει το θεμα της 62αρας.... χθες το βραδυ εγινε η παρτουζα με τον φιλο... αφου και καλα της ειπα να την παω μια βολτα σto the mall να το δει και πηρα και την ευχη της μανας μου αναχωρησαμε... στο αυτοκινητο της λεω δεν παμε σε ενα κολλητο να πιουμε κανενα ουισκι και να αραξουμε, αφου χαμογελασε μου λεει παμε... ο κολλητος ηταν ενημερος και σκασαμε στο σπιτι του... το παρτυ δεν αργησε να ξεκινησει και δεν ηθελε και πολυ προσπαθεια... σαν εμπειρια ηταν απο τις καλυτερες ειδικα με την παρτουζα που εγινε καθως τα δικα μου χρονια μαζι με του κολητου μου δεν εκαναν την ηλικια της....το αποκορυφωμα ηταν οταν ζητησε ενα σφηνακι και ειπε να χυσουμε εκει μεσα.... το πηρε και τα ρουφηξε ολα.... επομενος στοχος η κορη της καθως μου την εδειξε σε φωτογραφια και τρελαθηκα (την θυμαμαι μωρο οταν ηταν ελλαδα και τωρα εγινε μουναρος).... με προσκαλεσε χριστουγεννα να την επισκεφτω και να μεινω σπιτι της... της ειπα θα δουμε....
μπραβο ρε φιλε
αφου εσυ γουσταρες ασε μας εμας να λεμε οτι θελουμε.
Με το καλο να πας αμερικη να πηδηξεις και την κορη
Το σεναριο να πηδηξεις μανα και κορη μαζι το σκεφτηκες......

η απορια μου εμεινε....κωλαρακι εδωσε η κυρια??

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φοβάμαι μην ζει και η γιαγιά

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
μπραβο ρε φιλε
αφου εσυ γουσταρες ασε μας εμας να λεμε οτι θελουμε.
Με το καλο να πας αμερικη να πηδηξεις και την κορη
Το σεναριο να πηδηξεις μανα και κορη μαζι το σκεφτηκες......

η απορια μου εμεινε....κωλαρακι εδωσε η κυρια??
το σεναριο μανα κορη εγω το σκεφτηκα απο την πρωτη στιγμη.... κωλο πηρε ο κολλητος εγω δεν το τιμησα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom