House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πάρα πολλοί ψάχνουν για άλλοθι εδώ μέσα
ρε απο τον κωλο την πηρε τελικα???Πάρα πολλοί ψάχνουν για άλλοθι εδώ μέσα
Σήμερα-αύριο λογικά.Δε βλέπω να της ξεφεύγειρε απο τον κωλο την πηρε τελικα???
αδερφρε δεν εβρισα... απλα να πληθει και να στηθει του ειπα και απο κει και περα ολα θα ερθουν μονα τους, εγω θελω να ρωτησω κατι... κανεις δεν ρωτησε την ηλικια μου.... μαλλον ρωτησαν κανα δυο αλλα δεν απαντησα.... αν εγω ειμαι 54, 64,74 εξακολουθω να ειμαι σαβουρογαμης?? μαλλον καλυτερα απο ποια ηλικια και κατω γινομαι σαβουρογαμης??? αυτο ειναι τπο κυριοτερο στο ολο θεμα.... γιατι μπορει να πιπωθηκε η 62αρα αλλα απο ποιον πιπωθηκε και τι ηλικιας ηταν ο πιπωτης.... ?????γιατί βρίζεις όσους απάντησαν ναι στο πρώτο σου ποστ στην ερώτηση αν είσαι σαβουρογάμης; Εσύ το ρώτησες
παιχτη εγω οταν ημουν γυμνασιο τα καλοκαιρια τον επαιζα αποκλειστικα με τη γιαγια ενος φιλου μου που ηταν καμια 75αρια...σου μιλαω παρα πολυ σοβαρααδερφρε δεν εβρισα... απλα να πληθει και να στηθει του ειπα και απο κει και περα ολα θα ερθουν μονα τους, εγω θελω να ρωτησω κατι... κανεις δεν ρωτησε την ηλικια μου.... μαλλον ρωτησαν κανα δυο αλλα δεν απαντησα.... αν εγω ειμαι 54, 64,74 εξακολουθω να ειμαι σαβουρογαμης?? μαλλον καλυτερα απο ποια ηλικια και κατω γινομαι σαβουρογαμης??? αυτο ειναι τπο κυριοτερο στο ολο θεμα.... γιατι μπορει να πιπωθηκε η 62αρα αλλα απο ποιον πιπωθηκε και τι ηλικιας ηταν ο πιπωτης.... ?????
παιχτη εγω οταν ημουν γυμνασιο τα καλοκαιρια τον επαιζα αποκλειστικα με τη γιαγια ενος φιλου μου που ηταν καμια 75αρια...σου μιλαω παρα πολυ σοβαρα
και μια φορα την ειχα δει να κανει ντουζ στο εξωτερικο ντουζ κι ειχε κατεβασει το ολοσωμο μαγιω και τα βυζια της ηταν εξω και τα σαπουνιζε...
ακομα τον παιζω μ αυτη τη σκηνη που και που...
Καλά που δεν πέθανε εν τω Μεταξουργείο παίχτηεχει πανω απο 8-9 χρονια που πεθανε εντωμεταξει
Δηλαδη τυπε αν ζουσε δεν την χαριζες αν σου καθοταν... Ειναι αυτο που ακουμε κατα καιρους..αγνωστος βιασε 93αχρονη......παιχτη εγω οταν ημουν γυμνασιο τα καλοκαιρια τον επαιζα αποκλειστικα με τη γιαγια ενος φιλου μου που ηταν καμια 75αρια...σου μιλαω παρα πολυ σοβαρα
και μια φορα την ειχα δει να κανει ντουζ στο εξωτερικο ντουζ κι ειχε κατεβασει το ολοσωμο μαγιω και τα βυζια της ηταν εξω και τα σαπουνιζε...
ακομα τον παιζω μ αυτη τη σκηνη που και που...
εχει πανω απο 8-9 χρονια που πεθανε εντωμεταξει
ουτε 69 δε φαινοταν ρεΔηλαδη τυπε αν ζουσε δεν την χαριζες αν σου καθοταν... Ειναι αυτο που ακουμε κατα καιρους..αγνωστος βιασε 93αχρονη......
τυπε τα γκράννια θελουν προσοχηουτε 69 δε φαινοταν ρε
Πιο σκληροπυρηνικός κι απο σένα είναι αυτόςτυπε τα γκράννια θελουν προσοχη
μπορει να κολλησει και να μην θες μικρες μετα
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
ξερεις ποσοι ειναι που γουσταρουν φρικοπουρα?Πιο σκληροπυρηνικός κι απο σένα είναι αυτός
την γαμησα ρε φιλαρακι.... πηγαινε στην 23 σελιδαγιατί δεν τη γάμησες???? κώλο δίνει????
Απολυτε...κατι ξερεις...και μας το κρυβεις...τυπε τα γκράννια θελουν προσοχη
μπορει να κολλησει και να μην θες μικρες μετα
Τυπε μου απο την σελιδα 23 εχεις να την γαμησεις? γουαι?την γαμησα ρε φιλαρακι.... πηγαινε στην 23 σελιδα