You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πίπωσα μια 62 χρονών.... είμαι για τον πούτσο??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 577
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
οσο και να με πιασαν οι τυψεις το βραδυ... ειναι και γαμω τα μιλφ, μπορει να μου εχει μεινει αποθυμενο απο τοτε που ηταν ελλαδα... εχει φυγει απο το 89...ηταν γαμω τα μουνια τοτε...
gilf είναι, με το μπαρδόνε...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ναι ναι ναι.Πληροφοριακα,στις 19.00 εχει σε επαναληψη απο την Νοβα τον αγωνα,βαλτον να κανεις και ατμοσφαιρα...
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
παππού???τον παίρνεις φου και φου???? ;)
τί νά σού πώδεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
εγω εάν ήμουν φυλακή καμμιά 10ρια χρόνια ...΄μάλλον μετά από 10 χρόνια θά τό άντεχα..
η μόνη εμπειρια μέ 60αρα είναι όταν κάποτε έπερνα μάτι σέ λεσβιακό 60αρα δασκαλα μέ τήν 20χρονη μαθήτρια της σέ ρόλο παθητικό...
καί αυτό σέ τσόντα στόν κινηματογραφο,,,,
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
E ναι μια ισον καμμια, εμεις εδω θα ειμαστε να σε αλαφρωνουμε απ τις τυψεις...ενταξει ρε παιδια εκανα μια μαλακια.... θα κανω αλλη μια σημερα και μετα δεν το ξανακανω
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
ναι εισαι
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Οχι μωρε λιγο kinky ειναι το παλικαριναι εισαι
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ειστε ολοι κομπλεξικοι τελικα.... αλλοι κανουν υπερατλαντικα ταξιδια για να γαμησουν.... αλλοι τα σπρωχνουν στα μπουρδελα καθημερινως.... αλλοι πανε και γαμανε τραβελια.... και εγω πιπωσα μια εξηνταχρονη που μοιαζει με 50.... δεν βρισκω κανενα λαθος....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ρε κανε δουλεια σου εσυ και ασε να λενε.... Αλλα βρηκες μερος να το πεις...ειστε ολοι κομπλεξικοι τελικα.... αλλοι κανουν υπερατλαντικα ταξιδια για να γαμησουν.... αλλοι τα σπρωχνουν στα μπουρδελα καθημερινως.... αλλοι πανε και γαμανε τραβελια.... και εγω πιπωσα μια εξηνταχρονη που μοιαζει με 50.... δεν βρισκω κανενα λαθος....
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Τότε γιατί μας ρωτάς?ειστε ολοι κομπλεξικοι τελικα.... αλλοι κανουν υπερατλαντικα ταξιδια για να γαμησουν.... αλλοι τα σπρωχνουν στα μπουρδελα καθημερινως.... αλλοι πανε και γαμανε τραβελια.... και εγω πιπωσα μια εξηνταχρονη που μοιαζει με 50.... δεν βρισκω κανενα λαθος....
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εισαι σαβουρης και ανωμαλος! Μην ξεχασεις να ενημερωσεις για τυχον συνεχεια ετσι?ειστε ολοι κομπλεξικοι τελικα.... αλλοι κανουν υπερατλαντικα ταξιδια για να γαμησουν.... αλλοι τα σπρωχνουν στα μπουρδελα καθημερινως.... αλλοι πανε και γαμανε τραβελια.... και εγω πιπωσα μια εξηνταχρονη που μοιαζει με 50.... δεν βρισκω κανενα λαθος....
Επισκέπτης
μην μασας παιχτη..ειστε ολοι κομπλεξικοι τελικα.... αλλοι κανουν υπερατλαντικα ταξιδια για να γαμησουν.... αλλοι τα σπρωχνουν στα μπουρδελα καθημερινως.... αλλοι πανε και γαμανε τραβελια.... και εγω πιπωσα μια εξηνταχρονη που μοιαζει με 50.... δεν βρισκω κανενα λαθος....
σκιστης το σουφρετο σημερα..
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
δεν ξερω αμα θα σκισω σουφρετο.... αλλα τρομπονι θα την βαλω να παιξει....μην μασας παιχτη..
σκιστης το σουφρετο σημερα..
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ναι αυτό φοβάμαι κι εγώ. Γιατί μετά την πίπα τι ακολουθεί; Κώλος και εμπλοκή...Ελπίζω πάντως να μην έχει ακράτεια γιατι απο κώλο και σε αυτη την ηλικία βλέπω να στον κάνει κρέπα σοκολάτα...!!!
Τύπε xpapad μήπως να βλέπατε άλλο αγώνα σήμερα μπας και γλιτώσεις;