hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
το γκιλφ ειναι μαστ στο παλμαρε καθε αντρα..χίτμαν έχεις αρχίσει να με τρομάζεις...
τετοιες ευκαιριες δεν ειναι για να χανονται...
το γκιλφ ειναι μαστ στο παλμαρε καθε αντρα..χίτμαν έχεις αρχίσει να με τρομάζεις...
Tυπε σε αυτες τις ηλικιες ομως παιζει και ακρατια,επομενος τι ακαποτα και καποτες του λες...ε τοτε ξεκωλιασε τη δικε μου..
τι περιμενεις?πονταρω και το σπιτι μου οτι θα γαμιεται τρελα...
για να το λεει ακομα η καρδουλα της και να στην πεφτει παει να πει πως το χει ξανακανει...
ορμα!!!!τσεκαρε αν ειναι ξυρισμενη..αν ειναι παει να πει πως ειναι μεγαλη καργιολαρα..
θα σου λεγα ακομα και να βουτηξεις ακαποτα,καθως οι κινδυνοι σε αυτες τις ηλικιες ειναι μηδαμινοι..
θα τη γαμησω ρε συ.... σιγα μην την αφησω .... καταρχην την κανω κεφι και την γουσταρω γιατι ειναι καβλα.... βγαζει μια καβλα παρα τα χρονια της .... την ειχα αποθημενο χρονια... απο την πιπα της φανηκε οτι τρελενεται για καβλι... ρουφηγμα ολο το καβλι πιπιλισμα αρχιδιων και παλι deep....και στο χυσιμο της τραβηξα μεσα το κεφαλι της και δεν το σηκωσε ουτε για να ανασανει...ε τοτε ξεκωλιασε τη δικε μου..
τι περιμενεις?πονταρω και το σπιτι μου οτι θα γαμιεται τρελα...
για να το λεει ακομα η καρδουλα της και να στην πεφτει παει να πει πως το χει ξανακανει...
ορμα!!!!τσεκαρε αν ειναι ξυρισμενη..αν ειναι παει να πει πως ειναι μεγαλη καργιολαρα..
θα σου λεγα ακομα και να βουτηξεις ακαποτα,καθως οι κινδυνοι σε αυτες τις ηλικιες ειναι μηδαμινοι..
τυπε τη κοβω ραμπο την "κυρια"..Tυπε σε αυτες τις ηλικιες ομως παιζει και ακρατια,επομενος τι ακαποτα και καποτες του λες...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕ???θα τη γαμησω ρε συ.... σιγα μην την αφησω .... καταρχην την κανω κεφι και την γουσταρω γιατι ειναι καβλα.... βγαζει μια καβλα παρα τα χρονια της .... 2)την ειχα αποθημενο χρονια... 1)απο την πιπα της φανηκε οτι τρελενεται για καβλι... ρουφηγμα ολο το καβλι πιπιλισμα αρχιδιων και παλι deep....και στο χυσιμο της τραβηξα μεσα το κεφαλι της και δεν το σηκωσε ουτε για να ανασανει...
ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ....1)τυπε τη κοβω ραμπο την "κυρια"..
αν σκεφτεις,ολα τα δεδομενα συνηγορουν προς αυτην την κατευθυνση..
2)αν μαλιστα την ειχε και απωθυμενο ως φιλη της μανας του απο πιτσιρικας,πυροβολας χωρις δευτερη σκεψη...
Μαζι σου,ειδικα οταν εχεις να γαμισεις τζαμπα 5-6 χρονια δεν το συζητω..τυπε τη κοβω ραμπο την "κυρια"..
αν σκεφτεις,ολα τα δεδομενα συνηγορουν προς αυτην την κατευθυνση..
αν μαλιστα την ειχε και απωθυμενο ως φιλη της μανας του απο πιτσιρικας,πυροβολας χωρις δευτερη σκεψη...
Πρέπει να κοιμήσεις την μάνα σου νωρίς όμως.Μαζί δεν μένετε είπες?
Κι υστερα διαμαρτυρονται μερικοι-μερικοι...
α)Για τις υπερτιμημενες "υπηρεσιες" που προσφερονται στα στριπτιτζαδικα και τα κωλομπαρα,
β)Για τις σαβουρες που μας στελνουν τα γραφεια για να γαμησουμε,
γ)Για τον "τουπε" των Ελλεηνιδων,
κλπ κλπ κλπ...
Ρε παρτε το χαμπαρι...Οι γυναικες που εχουμε,ειναι ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
Οταν το ΚΑΘΕ ΜΠΑΖΟ,ειτε ειναι χοντρη,ειτε σαβουρα,ειτε πουρογρια ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ,τοτε ειναι λογικο ακομα και η πιο "μετρια" Ελλεηνιδα να εχει ενα τουπε και ενα υφος χιλιων καρδιναλιων οταν πας να της τη πεσεις...
Αφου γαμας η πιπωνεις ΤΖΑΜΠΑ την 62χρονη,τοτε με αυτη τη λογικη για να πηδηξεις 25χρονη πρεπει να της παρεις ΚΟΤΕΡΟ...
Γιατι εαν "τσεπωνες" και κανα 500ευρο για να τη πηδηξεις,δε θα σου ελεγε κανενας τιποτα..ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΠΑ?????
ΕΚΤΟΣ βεβαια και εαν εισαι κι εσυ σαβουρογκομενος,150 κιλα,αρκουδιαρης,καραφλας,τον εχεις 5 εκατοστα,και ειχες να γαμησεις απο τοτε "που βγηκαν οι λασπες"...οποτε εχεις ελαφρυντικα...
Αν οχι..ΤΟΤΕ...
Ειναι σιγουρο οτι εισαι "αξιο τεκνο" της σχολης "ΠΑΝ-ΓΑΜΙΣΤΩΝ" που ανηκει η πλειοψηφια των Ελληνων,του
α)"ολα τα σφαζω-ολα τα μαχαιρωνω"
β)"Φερτε μου μουνι να γαμησω-κι ας ειναι και κατσικας"
γ)Οτι και να γαμησεις "εμπειρια" ειναι.
δ)"Ελα μωρε..Ενα πουτσο εριξα..Δεν ειπαμε οτι θα τη παντρευτω κιολας"
Γι αυτο και μας πασαρουν στην Ελλαδα οι νταβατζηδες,τα χειροτερης ποιοτητας μουνια και επειδη εχουν παρει χαμπαρι οτι το μονο πραγμα που σκεφτομαστε ολη μερα ειναι το γαμησι,χρεωνουν 100 ευρω στα στριπτιτζαδικα το "φραπε".
ΓΙ ΑΥΤΟ και εχουμε παγκοσμιως τη φημη των πιο ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΔΩΝ αντρων αυτου του πλανητη.
Ουφ..Τα ειπα και ξαλαφρωσα...
ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ...Ε,ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ...
1.Οταν το ΚΑΘΕ ΜΠΑΖΟ,ειτε ειναι χοντρη,ειτε σαβουρα,ειτε πουρογρια ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ,τοτε ειναι λογικο ακομα και η πιο "μετρια" Ελλεηνιδα να εχει ενα τουπε και ενα υφος χιλιων καρδιναλιων οταν πας να της τη πεσεις...
2.Αφου γαμας η πιπωνεις ΤΖΑΜΠΑ την 62χρονη,τοτε με αυτη τη λογικη για να πηδηξεις 25χρονη πρεπει να της παρεις ΚΟΤΕΡΟ...
καντειν και κουμπαρα αν θεσ και θα εχεισ πολλα τυχερα ,αλλα πρωτα απο ολα μην ξεχασεισ .σφυροκωπημα απο το κωλαρακι να εκτειμα το κουμπαρακι.
εχω δικο μου χωρο πανω... θα ερθει και καλα να στειλει mail στον γιο της...τα χω σκεφτει ρε συΠρέπει να κοιμήσεις την μάνα σου νωρίς όμως.Μαζί δεν μένετε είπες?
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????