You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πίπωσα μια 62 χρονών.... είμαι για τον πούτσο??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 577
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μεινε σε αυτες τις ηλικιες φιλε θα φας καλα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τωρα το ειδα το θεμαπου εισαι τοσες ωρες??βοηθα λιγο τη κατασταση
ινδαλμα ο τυπος
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Οχι.Αίσχος!Ακου πλήρης οδοντοστοιχία..Που είναι ο Απόλυτος??
α το επισήμανε απ' οτι βλέπω κι η φίλτατη (
για να δουμε τι θα κανει με τη θεια.ελπιζω να ειναι μεγαλο το σκορ.τυπε τωρα το ειδα το θεμα
ινδαλμα ο τυπος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θαχει παει για πουρόμερεντα τυπεΠου χαθηκε ο πρωταγωνιστης ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κοιτα κατι κωλοφαρδοι τυποι που υπαρχουν ρε δικε μουγια να δουμε τι θα κανει με τη θεια.ελπιζω να ειναι μεγαλο το σκορ.
εδω εμεις τρεχουμε απο πουράδικο σε πουράδικο μπας και πετυχουμε καμια ψωφια και αυτος την εχει στα ποδια του
εχουμε γαμηθει στις ρωσοβουλγαρες freelancer
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σωστα διαβασες τυπεwww.smilies.4-user.de] [/url]Κάπου έχω διαβάσει πως οι φαφουτες γριες κάνουν τις καλύτερες πίπες....
www.smilies.4-user.de] [/url]
ναι, είναι κι αυτό, αλλά είπα να μη μιλήσω...
Οχι τιποτε αλλο δηλαδης αλλα τα γραφει και περιεργα το παλικαρι στον τιτλο!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Οχι τιποτε αλλο δηλαδης αλλα τα γραφει και περιεργα το παλικαρι στον τιτλο!
κι εγω αυτό σκέφτηκα!
:-*
Μην τ' αφήσεις να σε χαλάσει φίλε. Πες ότι εδωσες γλειφιτζούρι στην Τζόαν Κόλλινς (όταν ήταν 62 βέβαια ).
Τώρα, αν σκέφτεσαι να χαρίσεις διεισδύσεις στην κωλοτριβάμενη.....πάρε κάνα δυό Βιαγκράκια παίχτη. Μ' αυτά τα γκράννια , ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει η νύχτα.
Εμείς, εδώ πέρα, μαζί σου. Δε σε συζητάμε καθόλου
Τώρα, αν σκέφτεσαι να χαρίσεις διεισδύσεις στην κωλοτριβάμενη.....πάρε κάνα δυό Βιαγκράκια παίχτη. Μ' αυτά τα γκράννια , ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει η νύχτα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γκραννιαΜην τ' αφήσεις να σε χαλάσει φίλε. Πες ότι εδωσες γλειφιτζούρι στην Τζόαν Κόλλινς (όταν ήταν 62 βέβαια ).
τι ειπε ο ανθρωπας ρε
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Κοίτα τρόπο που βρήκε η κυβέρνηση για να αποτελειώσει τους συνταξιούχους!!!!!!!!!δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μπάααααααααα...............κακοήθειες ανταγωνιστών..........δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????