Νέα

Πίπωσα μια 62 χρονών.... είμαι για τον πούτσο??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ΕΥΓΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΣ GILF(GRANNY I WOYD LIKE TO FUK) ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΕ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΗΡΙΑ 18ΑΡΕς ΚΑΙ ΑΛΕΣ

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μεινε σε αυτες τις ηλικιες φιλε θα φας καλα

fleisch.jpg

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Που χαθηκε ο πρωταγωνιστης ?  :knockinb:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Κάπου έχω διαβάσει πως οι φαφουτες γριες κάνουν τις καλύτερες πίπες....

Συνημμένα

• ΓΕΛΙΟ ΓΡΙΑ.jpg
    ΓΕΛΙΟ ΓΡΙΑ.jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 22

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για να δουμε τι θα κανει με τη θεια.ελπιζω να ειναι μεγαλο το σκορ.
κοιτα κατι κωλοφαρδοι τυποι που υπαρχουν ρε δικε μου
εδω εμεις τρεχουμε απο πουράδικο σε πουράδικο μπας και πετυχουμε καμια ψωφια και αυτος την εχει στα ποδια του
εχουμε γαμηθει στις ρωσοβουλγαρες freelancer

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μην τ' αφήσεις να σε χαλάσει φίλε. Πες ότι εδωσες γλειφιτζούρι στην Τζόαν Κόλλινς (όταν ήταν 62 βέβαια  :grin:).
Τώρα, αν σκέφτεσαι να χαρίσεις διεισδύσεις στην κωλοτριβάμενη.....πάρε κάνα δυό Βιαγκράκια παίχτη. Μ' αυτά τα γκράννια  :woldman:, ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει η νύχτα.
Εμείς, εδώ πέρα, μαζί σου. Δε σε συζητάμε καθόλου  :grouphug:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μην τ' αφήσεις να σε χαλάσει φίλε. Πες ότι εδωσες γλειφιτζούρι στην Τζόαν Κόλλινς (όταν ήταν 62 βέβαια  :grin:).
Τώρα, αν σκέφτεσαι να χαρίσεις διεισδύσεις στην κωλοτριβάμενη.....πάρε κάνα δυό Βιαγκράκια παίχτη. Μ' αυτά τα γκράννια  :woldman:, ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει η νύχτα.
Εμείς, εδώ πέρα, μαζί σου. Δε σε συζητάμε καθόλου  :grouphug:
γκραννια :2funny: :2funny:
τι ειπε ο ανθρωπας ρε :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
Κοίτα τρόπο που βρήκε η κυβέρνηση για να αποτελειώσει τους συνταξιούχους!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αλοιφούλα λέω ο μαλάκας. Δ ύ ο  κρεμούλες θα χρειαστεί ο τύπος. Μία λιπαντική και μία στερέωσης οδοντοστοιχιών.  :knockinb:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
μπάααααααααα...............κακοήθειες ανταγωνιστών.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom