Νέα

Πίπωσα μια 62 χρονών.... είμαι για τον πούτσο??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ΡΕ μαλακες

που ειναι ο θεματοθετης

ακομα το πουρο γαμαει ?????

ρε που εμπεξε ο κακομοιρης ουτε παντελονι να παει στην δουλεια δε θα μπορει αυριο ο μαλακας να φορεσει λογο συγκαμαρας. :knockinb:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΡΕ μαλακες

που ειναι ο θεματοθετης

ακομα το πουρο γαμαει ?????

ρε που εμπεξε ο κακομοιρης ουτε παντελονι να παει στην δουλεια δε θα μπορει αυριο ο μαλακας να φορεσει λογο συγκαμαρας. :knockinb:
θα την ξεκωλιασει την γιαγια :zfuck: :zfuck: :zfuck:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ρε, αφού ο παίχτης είπε ότι αν και 62 η τύπισσα μοιάζει με 50, δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα.
Κατά (άγραφο πάντως) κανόνα, τα μιλφ είναι ηλικίας 35-45, άρα στην χειρότερη η κυρα Θοδώρα είναι προ-τζιλφ.
Για να του κάνει κούκου όμως του παίχτη, δεν αποκλείεται να κρατιέται όντως πολύ καλά (πράγματι οι του εξωτερικού είναι συνήθως πιο καλοζωισμένες και περιποιούνται τον εαυτό τους με κρέμες και μαλακίες) και να παίζει στην κατηγορία της μιλφ (μικρή σημασία έχει πάντως).

Τι καριόλες όμως που είναι μερικές...
Και αρκέστηκε σε ένα τσιμπούκι, αυτό δείχνει μεγάλη πεοζήτουλα.

Ενδιαφέρον βέβαια θα είχε να μας πει τι διεμοίφθη μεταξύ τους μετά το σκηνικό (αμηχανία? δεν τρέχει τίποτα? έφυγε αμέσω? τα είπατε? τι είπατε?)

Η ντροπή πάντως όλη δική της μάγκα, εσύ καλά της έκανες.

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
θα την ξεκωλιασει την γιαγια :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Ναι ναι θα ειναι και σφιχτη

το γκροβερ της θα ειναι 45 νουμερο , ολοκληρος θα περναει μεσα και μετα θα παει να ανοιξει κανενα θεμα " πηδαω πουρω αλλα γαμαω αερα " :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ρε, αφού ο παίχτης είπε ότι αν και 62 η τύπισσα μοιάζει με 50, δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα.
Κατά (άγραφο πάντως) κανόνα, τα μιλφ είναι ηλικίας 35-45, άρα στην χειρότερη η κυρα Θοδώρα είναι προ-τζιλφ.
Για να του κάνει κούκου όμως του παίχτη, δεν αποκλείεται να κρατιέται όντως πολύ καλά (πράγματι οι του εξωτερικού είναι συνήθως πιο καλοζωισμένες και περιποιούνται τον εαυτό τους με κρέμες και μαλακίες) και να παίζει στην κατηγορία της μιλφ (μικρή σημασία έχει πάντως).

Τι καριόλες όμως που είναι μερικές...
Και αρκέστηκε σε ένα τσιμπούκι, αυτό δείχνει μεγάλη πεοζήτουλα.

Ενδιαφέρον βέβαια θα είχε να μας πει τι διεμοίφθη μεταξύ τους μετά το σκηνικό (αμηχανία? δεν τρέχει τίποτα? έφυγε αμέσω? τα είπατε? τι είπατε?)

Η ντροπή πάντως όλη δική της μάγκα, εσύ καλά της έκανες.

η κυρα θοδορα Pro-death ειναι οχι προ τζιλφ και για να του κανει κουκου οτυ παιχτη θα εχει να γαμησει απο την ναυμαχια της σαλλαμινας  :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Αντε και καλα ξεκωλιασματα!!  :fuck2:

JJJKK

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Τι λεει παιδες ειχαμε νεα?Τελειωσε η επαναληψη απο το χθεσινο ματς.Μαλλον σημερα το μελε θα γινει στον κασιδιαρη τον Ονουρ,το χωσιμο θελει ρομαντζο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
το καλο θα ηταν να ειχε βγαλει την μασελα....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
δεν θα μακρυγορησω... θα τα πω συνοπτικα....η κυρα θοδωρα ελειπε στο εξωτερικο πολλα χρονια (πανω απο 20χρ.) με την μανα μου ειχε τηλεφωνικη επικοινωνια σε γιορτες.... ειρθε λοιπον αθηνα για να παρευρεθει στον γαμο του ανιψιο της και την φιλοξενησαμε σπιτι... ο γαμος ηταν το σαββατο... την πιπωσα χθες μετα το παοκ-αρης... εχει κλεισει τα 62 αλλα ρε παιδια εκανε γαμω τα τσιμπουκια... η οδοντοστοιχια της ειναι πληρης και κρατιεται πολυ καλα για τα χρονια της... εχω τυψεις γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια και σε λιγο θα παω σπιτι και θα ειναι εκει... ειμαι σαβουρογαμης????
Pροχορα τυπε ακαθεκτος :rockon: :rockon: :rockon:Εχει και τα καλλα του το θεμα..σε λιγο και ρο θα σε εκβιαζει οτι θα τα πει ολα στη μανα σου και θα αναγκαζει να την γαμας και νατης κανεις γλυφομουνια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:αλλα σκεψου το θετικα θα χυνεις μεσα αφοβα!!!δεν προκιτε να την γκαστρωσεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ειχε χθες πολλες πιπες η βραδια, εμεις περασαμε πολυ καλα ρουφηξανε μεχρι και το μεδουλι εσυ καλα;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Kι εγώ πάντως πριν λίγο καιρό έτυχε να πιπώσω μια 35χρονη λυσσάρα ψιλοχοντρή με εντελώς ατσούμπαλο σώμα που την είχα γνωρίσει την ίδια μέρα.
Μου ρίχτηκε στην κυριολεξία, κανένα περιθώριο αντίδρασης.
Βέβαια ήθελε και δεύτερο γύρο για να της τον χώσω, αλλά φέρθηκα έξυπνα- εγωιστικά και την έστειλα.
Μια χαρά φατσούλα είχε, άλλωστε εγώ την φάτσα της έβλεπα να ανεβοκατεβαίνει.
Για τα περαιτέρω δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω όμως.

Συμπέρασμα:στην πίπα θα πρέπει να είμεθα πιο ανεκτικοί και να την προσφέρουμε απλόχερα στο στόμα που μας την ζητάει.Εύκολο ψυχικό κάνεις και σημασία έχει να είναι η άλλη μαστόρισσα (κι εδώ η πείρα της ηλικίας μετράει).
Το γαμήσι είναι μια άλλη κουβέντα.

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
προς το φίλτατο που πίπωσε την 62χρονη:

καλά της έκανες μάστορα, εφόσον ήταν ψιλοαποθυμένο σου και τη γούσταρες από μικρός, καριόλα τεκνατζού θα είναι, γι αυτό είναι πλέον θέμα τιμής για μας να μάθουμε οτι στο προσεχές μέλλον τη πήρες και απο ''το κόλο'' και μάλιστα άγρια. Και αν κάνει τέτοια πράγματα στις ΗΠΑ καλό είναι να της φας και λεφτά, όσο το δυνατόν περισσότερα, ώστε να το ευχαριστηθείς ακομή πιο πολύ. Να τη πηδάς και να σου τα ακουμπάει και αργότερα να σου στέλνει κανένα δωράκι απο το εξωτερικό.

τα συγχαρητήρια μου και συνέχισε τη καλή δουλειά

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Η κυρια Θεοδωρα στο Αμερικα.

Συνημμένα

• susan-sarandon.jpg
    susan-sarandon.jpg
    42,4 KB · Εμφανίσεις: 49

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ετσι πιπα κωλο!!!

Συνημμένα

• chris jenner.jpg
    chris jenner.jpg
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 34

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γιατί τη λέτε καργιόλα τη θειά ρε παιδιά?  :(

μια πιπούλα πήρε..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
...ΔΕΙΤΕ τι έγινε σήμερα με τον xpapad και την 62χρονη...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
γιατί τη λέτε καργιόλα τη θειά ρε παιδιά?  :(

μια πιπούλα πήρε..

οσες δεν παιρνουν πιπες στα παλικαρια μας ειναι καριολες. Οσες παιρνουν στα παλικαρια μας ειναι πουτανες. Οσες δεν παιρνουν καθολου καριολες και πουτανες που θελουν να τον παιρνουν απο τον κωλο και ζητουλες τις πουτσας επειδη ειναι αγαμητες.
Αυτη επειδη τους βγαζει και μια μητρική φιγουρα.. ειναι διπλα καριόλα. Για σκέψου να εβλεπαν την μανα τους να πιπωνει κανα τεκνακι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Τα 10 υπογλώσσια δεν ξέρω α θα εκαμαν δουλειά. :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
οσες δεν παιρνουν πιπες στα παλικαρια μας ειναι καριολες. Οσες παιρνουν στα παλικαρια μας ειναι πουτανες. Οσες δεν παιρνουν καθολου καριολες και πουτανες που θελουν να τον παιρνουν απο τον κωλο και ζητουλες τις πουτσας επειδη ειναι αγαμητες.
Αυτη επειδη τους βγαζει και μια μητρική φιγουρα.. ειναι διπλα καριόλα. Για σκέψου να εβλεπαν την μανα τους να πιπωνει κανα τεκνακι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Τα 10 υπογλώσσια δεν ξέρω α θα εκαμαν δουλειά. :grin:

...Άσε τα άλλοθι...ΑΘΛΙΑ Ελεηνίδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom